Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
EEE moja sweet iskoristi dobro to sto ti je ostaalo do poroda pa se dobro naspavaj kad dodje beba ima da sanjas budna kako spavas ko i ja kad se probudi ujutru u 6 pa kaze mama utaniiii ,a mama koma
U neku ruku jedva cekam i to al fakat svi mi govore da s enaspavam. Fazon je sto ne mogu da spavam, al sinoc me oborilo i to pravo, vise od 12 sati sam pajkila, a bebi me lupa u zeludac, znala sam iza sna malo vrisnut..il se izdužila il se popela gore
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.4.2011 10:48:21
Bebica11
Jutro zenice
imam jedno pitanje za vas...ne znam sta da radim, pojavili se mravi, dal smijem posipati one prahove iz apoteke, dal ima kakav uticaj na ,ne znam sto al nesto me strah
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.4.2011 11:35:04
sanela.asja
IZVORNA PORUKA: Bebica11
Jutro zenice
imam jedno pitanje za vas...ne znam sta da radim, pojavili se mravi, dal smijem posipati one prahove iz apoteke, dal ima kakav uticaj na ,ne znam sto al nesto me strah
Ja bi ti preporucila da pospes cimetom nestace ti do podne ja sam ih imala pa sam koristila prahove al stalno su se vracali dok nisam po coskovima posula cimet nikad se vise nisu pojavili..to sam procitala u nekim novinama i stvarno djeluje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.4.2011 11:51:07
honey bunny
Jutro trudnjače! Ja sam sad ustala, hihihih! Bebi još neće napolje, joooj, ne znam šta više da radim da je istjeram Kako ste vi sve, jeste li se napajale?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.4.2011 12:39:05
Selma.A.M
Žene kako ste mi danas ? Ja sam kao slomljena ovo neide više ovako,valja mijenjati režim i način spavanje,ja navečer vilenim do nekog doba,malac ujutro kao navijen u 8h ma za plakati........... Sweet i meni su samo govorili spavajjjjjj ja jadna se i prepala šta ću ja to roditi (dijete ili kakvo noćnu pticu) Kada ono moj Amar spava li spava,samo se probudi i jede i opet spava ma milina................... Honey još 2 dana Sweet još 39 dana
Palachinken 84 dana
Ja jo 102 dana
Ostale su malo ispred ili iza mene
< Poruku je uredio Selma.A.M -- 29.4.2011 12:48:57 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.4.2011 12:43:43
Skvo RR
Hola zene... Ja mjenjala laptop...pa zaboravili za internet sifru....
Elem tu sam..
Kako ste mi sve? ... Odbrojavanje uveliko ide..meni nesto sa lijeve strane bebi se namjestio pa me zigucka..odoh sada da se tusnem da probam tusem da ga otjeram... ...To mi je sa Umicom palilo....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.4.2011 12:54:15
honey bunny
Ma kakva 2 dana, mene čeka najmanje još 10-ak, nikakvih naznaka da bi moglo uskoro da se desi Nadam se da ostale neće biti moje sreće, pa da prenose, hahah
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.4.2011 13:04:40
Selma.A.M
Honey nekada je to bilo kako se kome potrefi a kako sam došla na ovaj forum i uključila se na ovu temu od 15 žena samo su 3 se porodile na vrijeme sve su ostale čekale termin Meni je prvi put termin bio 9.2 a ja se porodila 4.2 A sada ćemo vidjeti,kao nadam se ja pošto idem na carski da ću ranije (smijem se nadati zar ne ?)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.4.2011 13:18:41
Selma.A.M
Nema nikoga Odoh ja praviti kulake (klepe ) sad će 3 sata i mm sa posla Sad me svekrva zove i pita što to praviš zabolit će te kičma,ma rekoh ko voli da jede voli i da kuha..............
< Poruku je uredio Selma.A.M -- 29.4.2011 13:19:10 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.4.2011 14:37:27
animagical
evo od mene zagrljaj za sve nestrpljive a uskoro mame ja vec 4 sata lezim onako u krevetu, razvlacim se, muzek dosao, pristavio kafu, nekad mi prahne ova iz bakrene dzezve ceifim ko moja nana rahmetli sto je nekad mali mi nesto izbacio kod pupka, ko da ce koza puknuti na tom mjestu, valjda je guza ih siljata moja guza sta ima kod vas?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.4.2011 14:44:16
Hannica
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Žene kako ste mi danas ? Ja sam kao slomljena ovo neide više ovako,valja mijenjati režim i način spavanje,ja navečer vilenim do nekog doba,malac ujutro kao navijen u 8h ma za plakati........... Sweet i meni su samo govorili spavajjjjjj ja jadna se i prepala šta ću ja to roditi (dijete ili kakvo noćnu pticu) Kada ono moj Amar spava li spava,samo se probudi i jede i opet spava ma milina................... Honey još 2 dana Sweet još 39 dana
Palachinken 84 dana
Ja jo 102 dana
Ja 199 dana.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.4.2011 14:48:12
Hannica
Mene boli glava vijeli dan. Bas sam nikakva,jos me Hana ponovo iznervirala pa mi jos veca muka.Opet izasli vani do Binga,trebali nesto kupit i ona opet cijelo vrijeme preplakal.Ne znam sta joj je,kao da namjerno to radi.Juce smo izasli oko jedan pa sam kontala da je pospana,danas odemo ranije-cim se probudila i doruckovala i opet isto,stalno vristi.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.4.2011 15:09:48
sporty mamaa
Dan i od mene Joj zene kako sam ja umorna, jutros pomela cijelo stubiste, opeglala hrpu vesa, napravila rucak, oprala sude... A ovo vrijeme mi bas nikako ne odgovara, imam onaj glupi pritisak u vratu i potiljku kad god je promjena, a to mi je gore nego kad me nesto boli. Bebu osjetim, svaki dan, pa se manje brinem. Mozete li vi kad dobijete slikicu sa ultrazvuka raspoznati gdje je sta, ja bas gledam svoju od zadnjeg pregleda, bas se sve lijepo vidi, i ruke i noge, cak sam i oci uspjela vidjeti Nije 4D, al se bas vidi...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.4.2011 15:11:27
leonora
Pozdrav ženice... Ja sam jutros imala tako divan san, sanjala svoju , tako je bila mila i draga, samo se smijala duša draga... uživala sam dok sam ju grlila nosala... tako je bilo stvarno...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.4.2011 15:18:37
djoisa
Jutro zenice
slobodno zaprasi te mrave..nece tebi nista biti..bolje nego da ti se nastane u kuci
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.4.2011 15:30:24
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Hannica
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Palachinken 84 dana
Ja jo 102 dana
Ja 199 dana.
ja 226 jos lezim!!!
nego hvala vam zene za savjete...nadam se da cu ih se rijesiti, sreca oni crni su, nisu zuti, kazu da se zutih pravo tesko rijesiti
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.4.2011 15:32:42
Bebica11
IZVORNA PORUKA: honey bunny
Jutro trudnjače! Ja sam sad ustala, hihihih! Bebi još neće napolje, joooj, ne znam šta više da radim da je istjeram Kako ste vi sve, jeste li se napajale?
hurme,ananas,hodaj, malo se poigraj s muzem i istjeraces je
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.4.2011 16:30:57
honey bunny
IZVORNA PORUKA: honey bunny
hurme,ananas,hodaj, malo se poigraj s muzem i istjeraces je
Ma sve sam to već isprobala i ništa. Što se tiče igre sa mužem, nekako ga jedva namamim, ali onda i mene bude strah, pa onaj bitni dio odradi u prazno. Sve mislim da bi nešto moglo naškoditi bebici, jer sam otvorena 3 prsta
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.4.2011 16:46:47
malena27 RR
ola curice...
honey nece bebi nista biti... de ti jedi hurmice... one su jako dobre a beba nece prije nego joj je sudjeno da izadje vodi neko racuna i o tome kad ce se roditi
ja nekakva neurozna, ide mi covo na zivce, samo vuca ovaj laptop po kuci... razbicu mu ga od glavu....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.4.2011 16:55:38
Gift
deste kako ste.. Ja sad malo prilegla i sanjala sefa i nanervirala se, a svasta sam mu se nagovorila, evo jos se tresem ..
Jelena znas kako ti zavidim i na skitnji a najvise na McDonaldsu, ja bih sad zrtvovala koji kilu..kad tamo budes uzivala reci e ovaj je chicken za Gift ..oj ne smijem ni pomislit sta bih sve pojela da sad tamo odem..proklestinja pa et..