|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  333 334 [335] 336 337   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
29.4.2011 9:44:20   
sanela.asja
EEE moja sweet iskoristi dobro to sto ti je ostaalo do poroda pa se dobro naspavaj kad dodje beba ima da sanjas budna kako spavas ko i ja user posted image user posted image user posted image kad se probudi ujutru u 6 pa kaze mama utaniiiiuser posted image user posted image ,a mama komauser posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 8351
29.4.2011 9:46:01   
sweet insanity
U neku ruku jedva cekam i to al fakat svi mi govore da s enaspavam. Fazon je sto ne mogu da spavam, al sinoc me oborilo i to pravo, vise od 12 sati sam pajkila, a bebi me lupa u zeludac, znala sam iza sna malo vrisnut..il se izdužila il se popela goreuser posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 8352
29.4.2011 10:48:21   
Bebica11
Jutro zenice

imam jedno pitanje za vas...ne znam sta da radim, pojavili se mravi, dal smijem posipati one prahove iz apoteke, dal ima kakav uticaj nauser posted image ,ne znam sto al nesto me strah

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 8353
29.4.2011 11:35:04   
sanela.asja

IZVORNA PORUKA: Bebica11

Jutro zenice

imam jedno pitanje za vas...ne znam sta da radim, pojavili se mravi, dal smijem posipati one prahove iz apoteke, dal ima kakav uticaj nauser posted image ,ne znam sto al nesto me strah

Ja bi ti preporucila da pospes cimetom nestace ti do podne ja sam ih imala pa sam koristila prahove al stalno su se vracali dok nisam po coskovima posula cimet nikad se vise nisu pojavili..to sam procitala u nekim novinama i stvarno djeluje

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 8354
29.4.2011 11:51:07   
honey bunny
Jutro trudnjače! user posted image Ja sam sad ustala, hihihih! Bebi još neće napolje, joooj, ne znam šta više da radim da je istjeramuser posted image
Kako ste vi sve, jeste li se napajale? user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 8355
29.4.2011 12:39:05   
Selma.A.M
Žene kako ste mi danas ? Ja sam kao slomljena ovo neide više ovako,valja mijenjati režim i način spavanje,ja navečer vilenim do nekog doba,malac ujutro kao navijen u 8h ma za plakati...........
Sweet i  meni su samo govorili spavajjjjjj ja jadna se i prepala šta ću ja to roditi (dijete ili kakvo noćnu pticu) Kada ono moj Amar spava li spava,samo se probudi i jede i opet spava ma milina...................
Honey još 2 danauser posted image
Sweet još 39 dana user posted image

Palachinken 84 dana user posted image

Ja jo 102 dana   user posted image

Ostale su malo ispred ili iza mene user posted image

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 29.4.2011 12:48:57 >

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 8356
29.4.2011 12:43:43   
Skvo RR
Hola zene...
Ja mjenjala laptop...pa zaboravili za internet sifru....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Elem tu sam..

Kako ste mi sve? ...
Odbrojavanje uveliko ide..meni nesto sa lijeve strane bebi se namjestio pa me zigucka..odoh sada da se tusnem da probam tusem da ga otjeram...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...To mi je sa Umicom palilo....user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 8357
29.4.2011 12:54:15   
honey bunny
Ma kakva 2 dana, mene čeka najmanje još 10-ak, nikakvih naznaka da bi moglo uskoro da se desiuser posted image
Nadam se da ostale neće biti moje sreće, pa da prenose, hahah

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 8358
29.4.2011 13:04:40   
Selma.A.M
Honey nekada je to bilo kako se kome potrefi user posted image a kako sam došla na ovaj forum i uključila se na ovu temu od 15 žena samo su 3 se porodile na vrijeme sve su ostale čekale termin user posted image
Meni je prvi put termin bio 9.2  a ja se porodila 4.2
A sada ćemo vidjeti,kao nadam se ja pošto idem na carski da ću ranije user posted image  (smijem se nadati zar ne ?) user posted image

Neposredna veza do poruke: 8359
29.4.2011 13:18:41   
Selma.A.M
Nema nikoga user posted image
Odoh ja praviti kulake (klepeuser posted image ) sad će 3 sata i mm sa posla user posted image
Sad me svekrva zove i pita što to praviš zabolit će te kičma,ma rekoh ko voli da jede voli i da kuha..............user posted image

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 29.4.2011 13:19:10 >

Neposredna veza do poruke: 8360
29.4.2011 13:20:33   
honey bunny
Samo ti pravi i pošalji nam recept da možemo i mi user posted image Ja se sve nadam da će me zaboliti više, uh1 da mi je da je upoznamuser posted image

Neposredna veza do poruke: 8361
29.4.2011 14:33:10   
mersiha 77
pozdrav moje zenice!

jel se koja porodila od vas?

Mi smo bogami jos 2 u 1,kad cemo van neznam.

PUSA SVIMA.

Neposredna veza do poruke: 8362
29.4.2011 14:37:27   
animagical
evo od mene zagrljajuser posted image za sve nestrpljive user posted image a uskoro mameuser posted image ja vec 4 sata lezim onako u krevetu, razvlacim se, muzek dosao, pristavio kafu, nekad mi prahne ova iz bakrene dzezveuser posted image ceifim ko moja nana rahmetli sto je nekaduser posted image
mali mi nesto izbacio kod pupka, ko da ce koza puknuti na tom mjestu, valjda je guzauser posted image   ih siljata moja guzauser posted image
sta ima kod vas?

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 8363
29.4.2011 14:44:16   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Žene kako ste mi danas ? Ja sam kao slomljena ovo neide više ovako,valja mijenjati režim i način spavanje,ja navečer vilenim do nekog doba,malac ujutro kao navijen u 8h ma za plakati...........
Sweet i  meni su samo govorili spavajjjjjj ja jadna se i prepala šta ću ja to roditi (dijete ili kakvo noćnu pticu) Kada ono moj Amar spava li spava,samo se probudi i jede i opet spava ma milina...................

Ja 199 dana.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 8364
29.4.2011 14:48:12   
Hannica
Mene boli glava vijeli dan.user posted image Bas sam nikakva,jos me Hana ponovo iznervirala pa mi jos veca muka.Opet izasli vani do Binga,trebali nesto kupit i ona opet cijelo vrijeme preplakal.Ne znam sta joj je,kao da namjerno to radi.Juce smo izasli oko jedan pa sam kontala da je pospana,danas odemo ranije-cim se probudila i doruckovala i opet isto,stalno vristi.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 8365
29.4.2011 15:04:29   
Anoniman
Hannice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I moja se isto tako ponasa, nigdje covijek sa njom otici ni u kupovinu, ni u goste... tako me cesto iz cipela izbaci.

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 8366
29.4.2011 15:09:48   
sporty mamaa
Dan i od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image Joj zene kako sam ja umorna, jutros pomela cijelo stubiste, opeglala hrpu vesa, napravila rucak, oprala sude... A ovo vrijeme mi bas nikako ne odgovara, imam onaj glupi pritisak u vratu i potiljku kad god je promjena, a to mi je gore nego kad me nesto boli. Bebu osjetim, svaki dan, pa se manje brinem.
Mozete li vi kad dobijete slikicu sa ultrazvuka raspoznati gdje je sta, ja bas gledam svoju od zadnjeg pregleda, bas se sve lijepo vidi, i ruke i noge, cak sam i oci uspjela vidjetiuser posted image user posted image user posted image user posted image Nije 4D, al se bas vidi...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8367
29.4.2011 15:11:27   
leonora
Pozdrav ženice... Ja sam jutros imala tako divan san, sanjala svoju user posted image , tako je bila mila i draga, samo se smijala duša draga... uživala sam dok sam ju grlila nosala... tako je bilo stvarno...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8368
29.4.2011 15:18:37   
djoisa

Jutro zenice

slobodno zaprasi te mrave..nece tebi nista biti..bolje nego da ti se nastane u kuci

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 8369
29.4.2011 15:30:24   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Ja 199 dana.user posted image

ja 226 jos lezim!!!
user posted image

nego hvala vam zene za savjete...nadam se da cu ih se rijesiti, sreca oni crni su, nisu zuti, kazu da se zutih pravo tesko rijesiti

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 8370
29.4.2011 15:32:42   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: honey bunny

Jutro trudnjače! user posted image Ja sam sad ustala, hihihih! Bebi još neće napolje, joooj, ne znam šta više da radim da je istjeramuser posted image

hurme,ananas,hodaj, malo se poigraj s muzem i istjeraces jeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 8371
29.4.2011 16:30:57   
honey bunny

IZVORNA PORUKA: honey bunny

hurme,ananas,hodaj, malo se poigraj s muzem i istjeraces jeuser posted image

Ma sve sam to već isprobala i ništa. Što se tiče igre sa mužem, nekako ga jedva namamim, ali onda i mene bude strah, pa onaj bitni dio odradi u prazno. Sve mislim da bi nešto moglo naškoditi bebici, jer sam otvorena 3 prstauser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 8372
29.4.2011 16:46:47   
malena27 RR
ola curice...

honey nece bebi nista biti... de ti jedi hurmice... one su jako dobre user posted image a beba nece prije nego joj je sudjeno da izadje user posted image vodi neko racuna i o tome kad ce se roditi user posted image

ja nekakva neurozna, ide mi covo na zivce, samo vuca ovaj laptop po kuci... razbicu mu ga od glavu....

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 8373
29.4.2011 16:55:38   
Gift
deste kako ste..
Ja sad malo prilegla i sanjala sefa i nanervirala se, a svasta sam mu se nagovorila, evo jos se tresemuser posted image ..

Jelena znas kako ti zavidim i na skitnji a najvise na McDonaldsu, ja bih sad zrtvovala koji kilu..kad tamo budes uzivala reci e ovaj je chicken za Giftuser posted image ..oj ne smijem ni pomislit sta bih sve pojela da sad tamo odem..proklestinja pa et..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 8374
29.4.2011 16:57:16   
Gift

Jao Honey legendo, al si me nasmijala...

Ja usla u 4 mjesec user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 8375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  333 334 [335] 336 337   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  333 334 [335] 336 337   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *