|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  328 329 [330] 331 332   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
28.4.2011 10:40:15   
ja92
Dobro jutrouser posted image

Ja sam bas danas raspolozena za setnju po bjebi radnjama i kupovinu... Ali mora se raditiuser posted image
Jedva cekam praznik, ovo dodje k'o mali godisnjiuser posted image
Gdje ce te vi za Prvi maj?
Dajet kakve prijedloge za otici u nasoj BiHuser posted image  

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 8226
28.4.2011 10:55:45   
Anoniman
Evo i nas user posted image ... Moje dijete koje je jelo sve zivo zadnjih par dana nece nista da jede pa ja ludim i svadjamo se po cijeli dan.
Animagical meni nikad nisu trebali sipercici, nikad nije ni jednom bljucnula, cak i sad kad jede ne stavljam joj sipercice, mislim da svega 4-5 ih imam u kuci, mozda 5puta stavila evo za gotovo 15 mjeseci. Sto se tice te vrece to je super stvar ako imas prorez izmedju nogu da mozes zavezati za kolica, ako nema malo je problematicno jer klizi po kolicima prilikom voznje. To se inace koristi tipa kao nosiljka da stavis u to dijete kad ga nosis u narucju. Ne znam koliko ce se tebi to iskoristiti jer u to moze beba do 2-3 mjeseca, tako je kod mene bilo, jeste da je Ana bila napredna, a ti ces kad bude toplo radjati. To je moje iskustvo user posted image
Ja bas mm sinoc govorim sa Anom sam od cetvrtog mjeseca pocela neke stvarcice kupovati, a sada nista, jeste mi sestra poslala more stvarih od svojih sinova, ali hocu da kupujem a nikako da krenem. I kod mene je sve roze, crveno, ljubicasto... cak nemam ni jedan bodi bijeli, mislim imam ali ima masnice tako da nista Anino nece moci obuci braco.

(odgovor članu ja92)
  Neposredna veza do poruke: 8227
28.4.2011 11:01:47   
Selminja
IZVORNA PORUKA: ja92

Dobro jutrouser posted image

Ja sam bas danas raspolozena za setnju po bjebi radnjama i kupovinu... Ali mora se raditiuser posted image
Jedva cekam praznik, ovo dodje k'o mali godisnjiuser posted image
Gdje ce te vi za Prvi maj?
Dajet kakve prijedloge za otici u nasoj BiHuser posted image  

Mi smo mislili na Zlacu ili negdje pored rijeke, ali posto trenutno nemamo slobodne vikendice, ja ne vjerujem da cemo ici igdje, jer ce biti hladno i kisa, barem tako kazu. Ko ima vikendicu ili kucicu negdje na selu, blago njemu user posted image

(odgovor članu ja92)
Neposredna veza do poruke: 8228
28.4.2011 11:04:47   
ja92
iI nas je ova vremenska prognoza bas razocarala. Mislili smo otici do Mostara, pa na Bunu, negdje na rucak, a ovako....Ako bude kisa, nemam ideje....A ide mi se negdje...

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 8229
28.4.2011 11:26:05   
Hannica
Jutroooo!!!user posted image
Ja sam danas raspolozena pravo,toliko da sam odlucila ici u shoping.user posted image
Moram si kupiti kakve hlace na gumu,sve me steze,ne mogu da disem vise u ovim starim.
Sinoc smo bili kod cika dotkora i hvala Bogu sve je ok,ma super.Vidjela sam bebice,prebrojali smo im nogice,rukice,cak i prstice.Jedna beba je pravo zivahna,stalno se vrti,pravi salte.Bas sam bila zabrinuta,ali sve je dobro hvala Bogu.Doktor kaze da odlicno napreduju.Jedini problem je to sto sam ja anemicna.user posted image Doktor kaze da to moze biti veliki problem u blizanackoj trudnoci ali nadam se da cemo popraviti i to.user posted image
Imate li kakav prijedlog,sta bi moglo pomoci da popravim krvnu sliku?
Eh,ja sad odoh,imam jos posla a mm ce doci za sat vremena po nas.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu ja92)
Neposredna veza do poruke: 8230
28.4.2011 11:33:41   
ziki
Pozz trudnice, kako ste mi? Ja zvirkam sa posla, frka sem takva al moram po malo da zvirnem. Vidjela sam slike animagical super robica. Jedno bih vam preporučila da kupite veliko pakovanje gaze, ja sam uzimala tosama nekih 5 m sekla po potrebi a mm je čak napravio i kao neke krpice, obradio krajeve u bojama(mislim da smo mu opasno nedostajali kad mu je takvo šta palo na pametuser posted image )
I još jedan prijedlog ako nađete a mislim da još uvijek ima kao donje dijelove trenerke, sa čarapicama, pamučne mislim da proizvodi Aleksandar Bijeljina da za male bebe uzmete. I za mame po pri put ako se plaše bebe kao što sam ja onda bodi benkice za početak. Ne obleče se preko glave a ipak su bodići i nema golih leđa

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu ja92)
Neposredna veza do poruke: 8231
28.4.2011 11:54:57   
malena27 RR
ola cure debelice... kako ste mi? vidim selma bila u klubu vampira zajedno sa animagical i sa mnom user posted image user posted image user posted image
uh mene nesto ublebalo poslije dorucka da spavam.... a moram se laganini spremati za cika dr. ko ce docekati 16 sati user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 8232
28.4.2011 12:00:05   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: Hannica

Jutroooo!!!user posted image
Ja sam danas raspolozena pravo,toliko da sam odlucila ici u shoping.user posted image
Moram si kupiti kakve hlace na gumu,sve me steze,ne mogu da disem vise u ovim starim.
Sinoc smo bili kod cika dotkora i hvala Bogu sve je ok,ma super.Vidjela sam bebice,prebrojali smo im nogice,rukice,cak i prstice.Jedna beba je pravo zivahna,stalno se vrti,pravi salte.Bas sam bila zabrinuta,ali sve je dobro hvala Bogu.Doktor kaze da odlicno napreduju.Jedini problem je to sto sam ja anemicna.user posted image Doktor kaze da to moze biti veliki problem u blizanackoj trudnoci ali nadam se da cemo popraviti i to.user posted image
Imate li kakav prijedlog,sta bi moglo pomoci da popravim krvnu sliku?
Eh,ja sad odoh,imam jos posla a mm ce doci za sat vremena po nas.user posted image

Blaga anemija je normalna u trudnoći jer se povećava volumen krvi (u trudnoći imamo više krvi nego inaće, i količina se povećava kako teće trudnoća, a na porodu se onda ti viškovi izgube).

Željeza ima u cvekli, žari, špinatu ... Obavezno treba uzimati uz to C vitamin (prirodni najbolje, ako ne onda nadomjestak) da bi se željezo bolje apsorbovalo).

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 8233
28.4.2011 12:05:50   
Selma.A.M
Anjimagical i malena pa gdje ste sinoć ,ja svako malo svraćala da vidim imali koga na rr ono vise diskonektovale user posted image ........
Ziki,pametno zboriš user posted image ,meni su spas bili oni doljnji djelovi sa čarapicama jer su malca vječito žuljale čarapice,ah na to dobro obratiti pažnju jer su beby čarapice pretežno sa jakom gumom ,a ne znam zbog čega je tako user posted image  pa onda bebu jako stitne.........
Neću nilkada zaboraviti kada su meni patronažne došle da bebi izvade krv iz pete (gatrijev test) i nakon toga satvila mu vaticu i pošto sam bila sama kod kuće a tek 3 dan kako sam se porodila,da mi izađu u susret one su potražile čarapice i obukle mu.............20 minuta nakon što su otišle,moj Amar vrišti iz petni žila,neće da jed,neće da se nosa,ma za pobudaliti,uzmem da ga presvučem pelenica suha.....I tako još 10 minuta on vrišti a ja ga nosam ,i onda mi tek naumpalo da vidim šta je sa nogice da ga nisu jako ubole............Ah majko mila kada me srce nij strefilo tada,malo stopalo odmah iznad zgloba,to je poplavilo, oledenilo jako ga steglo i cirkulacija stala user posted image user posted image user posted image ..............Hvala Bogu nije bilo ništa puno ali eto da nisam vidjela ko zna user posted image
Od tada sam sve čarapice isjekla sa strane gdje je guma user posted image .....I kada god vidim bebu u gradu ja samo zagledam u nogice i čarapice pa ako je neko poznat a ja onda i zavrnem čarapicu pa neka se ljuti ko hoćeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......................
Eto referat user posted image
A JelenaT živa istina za siperčiće ni mom niakada nisu trebale
Ziki a na koju gazu misliš ? Ja sam pamučne pelene kupovala pa sjekla

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 8234
28.4.2011 12:08:18   
ziki
Za anemiju je odličan sok od cvkle ja sam par puta pisala recep:1kg cvekle, 1 kg limuna 1 kg šećera, na mašini za meso samljeti cveklu, limun sa korom, dodati šećer i ostaviti da odstoji 24 sata. Dodati vode po potrebi i procijediti, dobije se sirup koji se razblaži sa vodom, ujedno imaš vitamin C iz limuna jer se ne kuha a imaš i cevklu, limun ubije onaj ukus zemlje koji cvekla ima.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 8235
28.4.2011 12:09:53   
palachinken
Joj žene, ja cu se samo prijavit, živa i zdrava, samo mi dani šugavi.
Ishandriše me na poslu, privatno nekih tegoba...jučer sam morala se apaurinom smiriti, to mi se u životu nije desilo, da uzimam tablete za smirenje...ali hajd. Biće bolje valjda...

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 8236
28.4.2011 12:23:09   
ziki
Ja mislim na onu gazu komprese il sl, nisam pelenice sekla nego gazu, a mm pravio te kao ubruse kad bljucne. A mjesto čarapica ja sam baš voljela da Nemirku oblačim one plišane kao papice, nije im jak onaj dio oko zgloba, a baš su slatke. Išle super gole nogice, samo neko ljetnje odijelce /bodi i to. Medić moj mali

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 8237
28.4.2011 12:27:51   
malena27 RR
uh svasta cu ja ovdje s vama nauciti user posted image user posted image joj prezderah se, naumpalo mi da namazem maslac i marmeladu sa soljom toplog mlijeka, a doruckovala 15 minuta prije toga ... user posted image user posted image user posted image user posted image

evo me ko neki tuljan, zavalila se na lezaj i tipkam... zaspacu user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 8238
28.4.2011 13:19:54   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: ziki

Ja mislim na onu gazu komprese il sl, nisam pelenice sekla nego gazu, a mm pravio te kao ubruse kad bljucne. A mjesto čarapica ja sam baš voljela da Nemirku oblačim one plišane kao papice, nije im jak onaj dio oko zgloba, a baš su slatke. Išle super gole nogice, samo neko ljetnje odijelce /bodi i to. Medić moj mali

Eh a ja sam paklo pelena pamučni isjekla pa milina il obrisati sebe,ili malac kada bi bljucnuo ili kada bi ga kupala pa stavljala na onu plastiku u kadici,ili kada sam ga ljeti pokrivala ma hiljadu stvari sa onim pamučnim pelenama user posted image .........
Eh kod mene je bila zimska beba pa sam morala ga topliti tako da je uvijek trebao čarapice-papice pa eto možda nekom dobro dođe ovo negativno iskustvo,kada kupuju čarape samo gledati kakva je guma......

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 8239
28.4.2011 13:24:07   
Gift
bar dan user posted image
ja sinoc spavalauser posted image ne znam je li do jastuka, posto sam ga jutros zatekla na poduuser posted image al sam spavala i budila se to klasicno do wc-a samo..
Sweet nisam a bila u DZ, nisam se sisala odkad a ni farbala, pa sam sad vise sarena, moramo mi dogovorit kaficu, pa blizu smo..

sta ste se nadigle hodat za prvi maj, samo patnja, ja za vikend isla na Zlacu, majko moja jesam se istruckala, rekla sam drugi put cu dobro razmislit..

< Poruku je uredio Gift -- 28.4.2011 13:25:24 >

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 8240
28.4.2011 13:26:54   
sanela.asja
Jooj meni se spava i ja se najela pravila ustipke pa sa kajmakom mazi mazi evo izgleda mi opao pritisak spava mi se...
Ni moja bebica nece imat sta obuc od seke ima nesto sto sam ostavila bas ljepo i drago ostalo sam sve davala jednom covjeku i zenu koji nemaju a dobili bebu odma posle mene..pogotovo ako bude user posted image moracu mu sve kupit ponovo user posted image al neka to su cari materinstva i da imam sve ja bi opet sunjala po radnjama...sto se tice vrece za spavanje ja sam imala 3 od najmanje do najvece i bas je dobro kad je hladno stavi u vrecu i rahat ne razmisljaj hocel se otkriti user posted image ,siperi su mi bili bas potrebni s Asjom ona je puno balila od 3 mjeseca ma svako 5 min.sam mjenjala user posted image ...

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 8241
28.4.2011 13:35:35   
Anoniman
Ovima sto su u Sa ja preporucujem H&M carapice, nemaju gumu, a ne spadaju, ma pravo dobre, ja sam dobila iz Holandije kao troje dodju u pakovanju razlicitih boja i onda sam sve prevrnula da nadjem istih takvih u vise boja. Ja nikad nisam nosila te "pantalonice" sa stopalima osim kad spava, samo kao pidžamu, ali tada sam nosila one iz jednog dijela. Nekako sam mora haljinica i slatkih bebi stvarcica nakupovala i nadobijala pa mi zao da mi bude u tim pantalonicama a ovo ostalo da ne iskoristim. Ja nisam nikad gazice koristila za brisanje vec one papirne maramice u kutiji pakovanje sto dodju, u DM samo kupujem njihove one, ali ne one na dijecjem odjelu vec one pored toalet papira sa balsamom. Pravo su mekane, ne iritiraju bebinu kozu, a nema pranja i peglanja, a i povoljne su oko 80komada nekih 2,5km. Ja i dan danas te maramice kupujem i meni super stvar.
Mene kad bi neko pitao sta treba za bebu da se kupi ja bih rekla pelene i ljuljaska user posted image . Mi imamo onu gracovu, jeste skuplja ali vrijedi svake marke, ja sam bilaprotiv nje ali mm navalio i ne da sam bila rahat sa njom. Od pocetka bebu navikla na nju, pustim je da se ljulja, muziku joj pustim ona sva srecna, a sigurna u njoj znam da nece ispasti jer je zavezana a ja mogu svasta po kuci odraditi i dan danas ana voli u nju, upalim joj crtani i dijete gleda, a sigurna sam da nece gdje pasti i udariti se.
Sto se tice nekih stvarcica za bebu ja sam kupila 20 tetra pelena, 10 svedskih jer sam Ani stavljala siroki povoj, znam da neke majke nisu, onda onih benkica sto se na ledjima vezu ja mislim 5komada, 2-3 odjelca ona iz jednog dijela, posto je bila zima 5-6 bodija dugih rukava i 3-4 kratkih. Imala sam dva-tri ona odjelca sto sve komplet dodje od kapice pa do rukavica. Onda 5 pamucnih kapica one sto se vezu ispod vrata, toliko i rukavica. Onda ove sto su u Sa ja sam kupila 3trenerke plisane malih brojeva u Amku na mojmilu koje su super bile za pocetak, da ne nabrajam haljine, helanke i ostale stvarcice koje sam kupovala za sredjivanje user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
  Neposredna veza do poruke: 8242
28.4.2011 14:03:55   
palachinken
Došla mi još jedna urinokultura i ima nekih baja i to puno user posted image
Haman da ću morati na antibiotike, tako mi je makar doktor rekao. Baš mi nešto muka.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8243
28.4.2011 14:12:39   
honey bunny
Pozdrav ženice! Da vam se malo i ja naškrbamuser posted image Na jutro bila u mahaliuser posted image Ova moja mala izgleda još ne planira vani, cccc!
Ma nek dođe kad hoće, ipak ona zna kada trebauser posted image
Kako ste mi vi sve? Animagical super su stvarcice, a pogotovu ona vreće što ne znaš za šta je, hahaah! a nek si ti nju kupila, nije bitno čemu služi, hahahah! Luda si skrozuser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 8244
28.4.2011 14:30:07   
sweet insanity
Hi! Ja u skitnji bila, hladno brate vani,uhh...Gift, svakako kavica moze, ja sma ti vazda kod kuce il eventualno izadjem pa lunjamuser posted image Tuzlanke, ajd mi sad recite do kad s emogu dic nalazi. Mm ce ici po njih ali mu rano u 3 pa kontam dajul ih recimo oko pola4-4??

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 8245
28.4.2011 14:35:34   
Gift
Sweet ne bih rekla da je rano jer uvjek je red i na izdavanju nalaza..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 8246
28.4.2011 14:37:00   
animagical
ccc ne zezajte me za vrecu, eto nasli smo joj namjenuuser posted image   a vreca je dosta velika jelena, haman da ja mogu u nju statiuser posted image ma posluzice nanama kad im bebce zaspi,ako nistauser posted image ja se prepala za ove siperke pa navalila na njih, valjda vidim ovog maleckog kako bali kad krenu zubici, a i inace se ziv umaze dok jede nesto, dusa tetkinauser posted image to je jeftino ionakouser posted image
htjela sam vas pitati jel ima neka da je koristila platnene pelene, one sto izgledaju kao pampers? osim lakseg stavljanja nego s tetra pelenama, ja im ne vidim drugu cakuuser posted image osim sto kostaju skoro kao 10  tetra pelenauser posted image mislim, kupila bi da znam da su super, ovako mi glupo da se upustam u taj skupi biznis, trebalo bi mi ih makar 10...bas skupo dodje...pomoziteuser posted image

Neposredna veza do poruke: 8247
28.4.2011 14:40:00   
Anoniman
Draga animagical i meni je izgledala da je velika user posted image , a vidjeces masala kako bebi raste. Jer mi imamo istu, bubu iz TL user posted image . Sto se tice tih pelena one se koriste umjesto pampersa, ako neces da koristis pampers onda kupis te i peres ih. i treba ti vise od 10 komada jer bebi dok je mali svako 2-3 sata ga presvlacis pa skontaj koliko pelena na dan ti treba, pa dok operes, osusis, ispeglas i ostalo user posted image . nadam se da sam pomogla user posted image

(odgovor članu animagical)
  Neposredna veza do poruke: 8248
28.4.2011 14:41:10   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Hi! Ja u skitnji bila, hladno brate vani,uhh...Gift, svakako kavica moze, ja sma ti vazda kod kuce il eventualno izadjem pa lunjamuser posted image Tuzlanke, ajd mi sad recite do kad s emogu dic nalazi. Mm ce ici po njih ali mu rano u 3 pa kontam dajul ih recimo oko pola4-4??

sweet Nalazi se podižu od pola 3 do 5h a nebude puno reda 15stak ljudi i začas to ide samo neka ne zaboravi broj,kao moj pa je morao čekati da svijet ode pa da me nađu po imenu ........
Animagical,platnene pelene,ima i prednosti i mana,meni je najveća mana iliti problem bio to što imama malo prostora za sušenje veša tako da sam zbog toga odustala,a imaš temu platnene pelene na rr pa ukucaj i malo se informiši.................

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 28.4.2011 14:42:10 >

Neposredna veza do poruke: 8249
28.4.2011 14:45:45   
Hannica
Evo ja se vratila iz shopinga praznih ruku.user posted image Ma nisam nigdje stigla,ono moje djete stvarno nije ni za sto.Uspjela sam nekako da joj zamjenim cipelice koje ssmo kupili prije par dana i koje nece da nosi,morali smo opet uzet patike.user posted image Nisam cak kupila ni tablete koje mi sinoc doktor propisao.user posted image
Lejla Ka,ja ne mogu ni zare,ni cvekle,ni spinata.Kad samo pomislim dna nesto od toga povraca mi se.user posted image
Morat cu nesto silom da jedem....
Sad idem da pravim kolac s visnjama by Hanady.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 8250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  328 329 [330] 331 332   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  328 329 [330] 331 332   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *