|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VICEVI
11.4.2011 16:10:45   
10 mart 2009
****Pita žena muža: 'Dragi, koje žene ti se više sviđaju, pametne ili lijepe?'  Muž uzdiše i kaže: 'Nijedne, srećo, ti si meni najbolja.'****Došli muž i žena na bračno savjetovalište, zbog seksualnih problema.  Pita ih savjetnica:  - "Kada ste se posljednji put seksali?"  A muž će na to:  - "Ja jučer." ****Ustalo dijete u četiri ujutro i moli mamu da mu ispriča bajku, a mama mu kaže:'Čekaj, dušo, da dođe tata, ispričat će nam oboma.'  

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1801
15.4.2011 16:52:26   
marinčii
Kako se Mostarac rekreira?
Naruči dužu kavu!user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu 10 mart 2009)
Neposredna veza do poruke: 1802
25.4.2011 17:35:51   
mamine oci
Kupio čovek novog BMW-a pa rešio da ga malo provoza. Izađe on tako u grad i stane na semaforu, kad ono BUM. Okrene se on i vidi fiću. Pogleda svoj auto i vidi slomljena stop svetla, spojler, branik iskrivljen. Krene on ljutito prema vozaču fiće. Uhvati ga za kragnu, kad on zavapi: - Nemoj bre, prijatelju. Pogledaj šta voziš, a ja nemam para. Smiluj se! Ovaj se smiluje i pusti ga. Staje malo kasnije na drugom semaforu i opet BUM. Okrene se i ne može da veruje, opet isti fića! Krene on sada sa željom da ubije onog drugog, ali ovaj opet zakuka: - Nemoj brate, molim te, imam ženu i troje dece. Ovaj se opet smiluje i pusti ga. Krene i opet, na trećem semaforu, BUM. Okrene se vozač BMW-a, a onaj otpozadi iz fiće mu maše: - Idi,idi ja samuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 1803
25.4.2011 17:44:28   
mamine oci
Kako se na japanski kaže svekrva??!
DAJ-NE-LAJ

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 1804
25.4.2011 19:59:55   
gerberka
IZVORNA PORUKA: mamine oci

Kupio čovek novog BMW-a pa rešio da ga malo provoza. Izađe on tako u grad i stane na semaforu, kad ono BUM. Okrene se on i vidi fiću. Pogleda svoj auto i vidi slomljena stop svetla, spojler, branik iskrivljen. Krene on ljutito prema vozaču fiće. Uhvati ga za kragnu, kad on zavapi: - Nemoj bre, prijatelju. Pogledaj šta voziš, a ja nemam para. Smiluj se! Ovaj se smiluje i pusti ga. Staje malo kasnije na drugom semaforu i opet BUM. Okrene se i ne može da veruje, opet isti fića! Krene on sada sa željom da ubije onog drugog, ali ovaj opet zakuka: - Nemoj brate, molim te, imam ženu i troje dece. Ovaj se opet smiluje i pusti ga. Krene i opet, na trećem semaforu, BUM. Okrene se vozač BMW-a, a onaj otpozadi iz fiće mu maše: - Idi,idi ja samuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

Neposredna veza do poruke: 1805
25.4.2011 20:03:32   
gerberka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mamine oci ne mogu se prestat smijatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

Neposredna veza do poruke: 1806
25.4.2011 22:40:09   
Selma.A.M

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna veza do poruke: 1807
26.4.2011 0:06:25   
teacher75

user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 1808
26.4.2011 9:47:46   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 1809
26.4.2011 13:37:24   
10 mart 2009
Ulazi gospodja najboljih godina u restoran, sjeda za stol i pita konobara Hasu:
>>> Možete li uključiti klimu, jako mi je toplo.
>>> Ma, može, nema problema ! - reče Haso.
>>> Poslije 15 minuta gospodja ponovo pozove konobara i zamoli ga:
>>> Možete li isključiti klimu, jako mi je hladno.
>>> Ma, može, nema problema ! - odgovori Haso.
>>> Pola sata kasnije gospodja ponovo pozove konobara i kaže mu da ovaj put uključi klimu jer je opet jako toplo, na šta Haso odgovori da nema problema.
>>> Sve to promatra Suljo za drugim stolom te pozove Hasu i upita ga:
>>> Zašto dozvoljavaš da te ova žena zauser posted image stalno, te uključi te
isključi klimu.
>>> Ma zauser posted image m ja nju, mi uopće nemamo klimu !

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1810
26.4.2011 14:20:53   
Selma.A.M
Napio se zeka pa pao u potok i zaspao. Dođu lija i vuk i počnu da bude zeku:
Ustaj, zeko, ne spavaj u potoku!
Na to će zeka:
Bežite od mene, kopnene životinje!...

Sin: 'Tata, tata, je l' istina da facebook zaglupljuje?''
Otac: ''Wtf?! OMG! Ofc da nee! LOL.

Gostuje Mujo na radiju i voditelj ga pita:
- Voditelj: "Znachi Mujo vi ste pesnik"??
- Mujo : "Da"
- Voditelj : "Amater"?
- Mujo : "A mater nije, ona je domacica, malo oko bashte i tako to.."

Polagali 13 kadeta za Policajca i sakupila se komisija i tako oni stali u red, kad ce komisija prvom od 13:
-"De nam reci jedno auto (marku auta)."
Ovaj prvi ko iz topa rece JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah skontao pa ce ti FEBRUAR. Treci MART i tako oni svi redom ovaj dvanaesti kaze DECEMBAR a ovaj zadnji trinaesti sav se izgubio gleda u komisiju i sav drhti pa pruzi ruku komisiji i rece:"SRETNA NOVA GODINA!"

Neposredna veza do poruke: 1811
26.4.2011 18:09:11   
milenium
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Polagali 13 kadeta za Policajca i sakupila se komisija i tako oni stali u red, kad ce komisija prvom od 13:
-"De nam reci jedno auto (marku auta)."
Ovaj prvi ko iz topa rece JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah skontao pa ce ti FEBRUAR. Treci MART i tako oni svi redom ovaj dvanaesti kaze DECEMBAR a ovaj zadnji trinaesti sav se izgubio gleda u komisiju i sav drhti pa pruzi ruku komisiji i rece:"SRETNA NOVA GODINA!"

ova 4 gore je već netko pisao na temi,ali ovaj zadnji mi je vrh,ne mogu sebi doćuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 1812
27.4.2011 14:38:51   
10 mart 2009
Mujo: Fato, znas li da zene dnevno izgovore 32.000 rijeci, a muskarci
16.000? Upola manje!

Fata: To je zato sto vam sve moramo dvaput ponoviti!

Mujo: Ha???

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1813
27.4.2011 14:44:25   
Almaa
IZVORNA PORUKA: 10 mart 2009

16.000? Upola manje!

user posted image user posted image user posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

Neposredna veza do poruke: 1814
27.4.2011 15:11:59   
Selma.A.M

IZVORNA PORUKA: Almaa

16.000? Upola manje!

Živa istina user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 1815
27.4.2011 15:33:08   
chuci
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Gostuje Mujo na radiju i voditelj ga pita:
- Voditelj: "Znachi Mujo vi ste pesnik"??
- Mujo : "Da"
- Voditelj : "Amater"?
- Mujo : "A mater nije, ona je domacica, malo oko bashte i tako to.."

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 1816
27.4.2011 16:31:29   
reallove

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 1817
27.4.2011 16:38:34   
mamine oci
Prolazi Zemunac pored prosjaka i prosjak mu kaze:

- ,,Nista nisam jeo vec tri dana''!

Zemunac mu odgovori:

-,,Moras, brate, makar na silu"user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1818
27.4.2011 16:39:31   
mamine oci
glavni grad Fejsbuka? pa Lajkovacuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1819
27.4.2011 16:40:07   
reallove

Prolazi Zemunac pored prosjaka i prosjak mu kaze:

- ,,Nista nisam jeo vec tri dana''!

Zemunac mu odgovori:

-,,Moras, brate, makar na silu"user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mamine oci,daj jos kojiuser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 1820
27.4.2011 16:42:48   
mamine oci
Zadala učiteljica deci zadatak na temu "jedna je mama" . Sledeći dan proziva decu da čitaju sastave , a ono svi sastavi puni ljubavi prema majci , nežnosti , najlepših reči ... Dođe red i na malog Cigu , te on poče da čita svoj sastav na temu "jedna je mama" :

"Juče je tato istuk'o svaku od 13 žena u našoj kući . Jedna je mama , druga je snaja Fatima ... " user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1821
27.4.2011 16:43:56   
mamine oci
Pitaju Hasu da li vjeruje u ljubav na prvi pogled. Kaže Haso:
- Naravno da vjerujem, zar bi' Fatu oženio da sam je pogled'o još jednom?

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

Neposredna veza do poruke: 1822
27.4.2011 16:44:44   
reallove
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 1823
27.4.2011 16:50:17   
mamine oci
Zvoni telefon:

-haloo!
-Dobar dan, je li to stan Maric?
-Ne nije stan  n'o kuca na dvaaa sprata!!!
-Dobro, je li to kuca Maric?
-A ne n'o si mi je ti napravio!!!

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1824
27.4.2011 17:01:13   
Anoniman
i ja se inspirisah

Išla krava putem i vidi drugu kravu kako sedi u trešnji:Prva: -Šta radiš tu u trešnji?!Druga: -Jedem višnje!Prva: -Ma daj,odakle višnje u trešnji?!Druga: -Pa ja sam ponela...

Stoji prostitutka na ulici i staje kamion.Vozač otvara vrata kamiona i kaže:Ej maco...šta radiš za 40e?A ona će:Sve dušo...za tebe sve..Tek će vozač:Tooo srceee,aj mi pomogni da istovarimo ovu prikolicu.

< Poruku je uredio triputmama -- 27.4.2011 17:02:35 >

Neposredna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *