|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  316 317 [318] 319 320   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
25.4.2011 23:06:57   
malena27 RR
uh moracu ja do waikikija... ne znam ima li u zenici njihova prodavnica? user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 7926
25.4.2011 23:09:25   
animagical
ako mi neko jos jednom kaze da sam mrsava upucacu se majke miuser posted image krenula sa 66 kg i sad imam jos dodatnih 6user posted image a sedmicu mi bjezis, pa ti vidi...dascem ko pasce, uopste vise ne mogu da disem kad sjedim...nge mi debele, samo mi te neke polu helanke sa slike mogu i trudnicke farmerke... moje stare majice mi do pupka...a moje bivse farmerke sakrila u kraj ormara da ne placem kad vidim...user posted image
a da i danas sam stala na vagu, utvrdila da sam +6 a moj ce pametni muz na to DAAAAAAMN NE ZEZAJuser posted image kad ga nisam sravnila sa zemljom...

Neposredna veza do poruke: 7927
25.4.2011 23:13:53   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

selma mene ce onda mm otjerati user posted image user posted image user posted image nit kreveta niti toga preko usta user posted image user posted image user posted image ne sjecam se kad sam nesto skuhala.... lazem, jesam prije 3 noci malo teletine preprzila user posted image user posted image na kockice.... i bas je bilo ukusno....

user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne žali se ni moj,već ono kao uprolazu kaže probaj šta skuhati sebi dobit ćeš tvrdu stolicu i eto jada user posted image user posted image user posted image
Animagical ti imaš preljepu linijui stomo je sada samo kao šlag na torti,i ne zezaj uopšte nisi debela,usporedi sa mnom i ti si dobila 6kg a ja 10 kg a tek početak 26 nedelje...
Malena linija ti je za 10 i uopšte nisi debela,baš lijepo ti struk izgleda sa obzirom da si već 5 mjesec,za poželiti

Neposredna veza do poruke: 7928
25.4.2011 23:15:49   
malena27 RR
ja zatrudnila sa 79,5 kg pa ti vidi user posted image user posted image user posted image ja bez stojanke na sto ne idem user posted image user posted image user posted image user posted image

suti bona i uzivaj, hebo kile...kad bude prohodalo aBd letice one same s tebe...

kad se sjetim sta prodjoh i koliko se istrosis fizicki, psihicki i materijalno da ovo docekam, potpisala bih da mi ostane i tih 100 kg do kraja zivota... samo neka je bebi zdrava i aBd da sve bude uredu...

ja sam dugo bila trudilica i znam zasto ovo govorim....koliko mojih drugarica ceznu za jednom bebolinom u pupi.... a mi ovdje kukamo... mene fakat bude nekad stid....

selma ja jos 3 dana aBd i ulazim u 6. user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 25.4.2011 23:16:53 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 7929
25.4.2011 23:17:02   
Selma.A.M
Ah što ja vama udijeli komplimenata user posted image ....
Sweet čim stigneš uslikaj nam tu svoju bebi opremu...
A ja odo malo mužeku praviti društvo,tako da od mene laku-noć
Honey ako krene večeras,sretno,a ako ne pišemo se sutra user posted image
I lijepe snove vam želim

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 7930
25.4.2011 23:21:49   
animagical
ma kontam danas valja ovo nosati, moje vene vec haman da placu, tromboza iza coska viri, sva naticem, crvenilo sara potkoljenice...ne smijem da odem na kontrolu za antifosfolipidni, nekako me strah...jedva dodjoh do ove bebe, ne na nacin kao ti, ali zbog mog zdravlja, tesko je islo...sad samo cekam da rodim pa da prodisem...
a nisam ja bila mrsava sto sam zeljela, prosle god sam imala cak 52 kileuser posted image jer sam pila puno lijekova pa i puno povracala... volim ja da ono malo ljuljauser posted image , nego Boga mi samo me strah zbog zdravlja, svasta me hoce...
eh al se pozalih...izvinjavam se na kukanjuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 7931
25.4.2011 23:45:16   
Gift
Animagical ja mislim da mi je stomo narasto al svi drugi tvrde da se ne primjeti..i kaze ti mini trudnica, sta sam onda jauser posted image ,

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 7932
25.4.2011 23:46:46   
Gift
ps Honey sa srecom

svima laku nocuser posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 7933
25.4.2011 23:47:40   
animagical
hehee ja sam jedva cekala da stomo naraste,a sad jedva disem i imam 5 stvari za obuci, a jos kilometre trudnoce, tako da ...opusti se i uzivajuser posted image i lezi na ledjima dok mozesuser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 7934
26.4.2011 8:16:12   
palachinken
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

ja zatrudnila sa 79,5 kg pa ti vidi ja bez stojanke na sto ne idem

suti bona i uzivaj, hebo kile...kad bude prohodalo aBd letice one same s tebe...

kad se sjetim sta prodjoh i koliko se istrosis fizicki, psihicki i materijalno da ovo docekam, potpisala bih da mi ostane i tih 100 kg do kraja zivota... samo neka je bebi zdrava i aBd da sve bude uredu...

ja sam dugo bila trudilica i znam zasto ovo govorim....koliko mojih drugarica ceznu za jednom bebolinom u pupi.... a mi ovdje kukamo... mene fakat bude nekad stid....

selma ja jos 3 dana aBd i ulazim u 6.

Ja kad god hocu zakukat sjetim se tebe (ne znam puno trudilica, pa zato) pa preskočim  I naumpadne mi ona rečenica što ju vještica napisa u nekom postu "ma na trepavicama bih je nosala, koliko sam je dugo čekala"

Ma mi ovdje više šegačimo, nego što zaoprave nešto kukamo - i meni je sve to slatko i simpatično, i sve su to čari ovog našeg stanja.

Nego, dobro jutro

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 7935
26.4.2011 8:20:57   
sweet insanity
Dobro jutro svima. Ja cu danas po danu da iskoristim da budem na rr, mm opet veceras radi za kompom user posted image Sinoc sam zaspala oko 20h i probudim se prije 23h i opet zaspim oko 1 h i probudim se sad al se nikako ne osjecam naspavana....Honey, jel krenulo?Sa srecom neka je user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 7936
26.4.2011 8:47:24   
Skvo RR
Jutro...

Mi se probudile prije 20 minuta...user posted image ..Bas sam se naspavala..evo kahvenisem...Umce gleda crtani..da rekoh popijem kafu, pa cu dorucak. Nesto vrijeme mrljavo...user posted image
Sweet..javim o dojmovima...

Vidim vjecita rasprava o kilama...user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo sada sam se vagala ja sam +3.5 kg....preporucujem jutarnje vaganje...sinoc sam bila +4...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hajde ljubim vas sve.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 7937
26.4.2011 8:49:15   
palachinken
Skvo, jutarnje vaganje bez odjeće user posted image   ...meni da neka trenerka nabije 300grama, pa to je neoprostivo user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 7938
26.4.2011 8:51:33   
Skvo RR
Hahaha..palachinken...dobro si....ebemu...ja se sa spavacicom vagala...user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7939
26.4.2011 9:02:52   
mea29
jutro evo i mene..."ocajavam" uz jedan mljac keks :) sto bi skvo rekla pocelo, je pocelo...jos se nije zakuhalo na poslu pa citam sta ste pisale...vidim bilo je polemike o kreveticima, i mene odmah uhvati panika da nista necu znati kupiti ni stici kupiti :) ali zato zivio RR i djugarice :)

imam jedno pitanje u kojoj sedmici se osjeca bebino mrdanje?

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 7940
26.4.2011 9:03:51   
Skvo RR
Sa Umicom 19/20 sedmica.... sa ovom bebicom...negdje 16 sedmica..user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 7941
26.4.2011 9:11:04   
palachinken
Mea, ja sam u 18 sedmici osjetila prve mjehuriće user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 7942
26.4.2011 9:22:02   
sweet insanity
Tako nekako i ja, oko 18.-19. sedmiceuser posted image Da vas pitam...sinoc sam na ulosku promjetila kao dvije grudvise sluzave bijele sa primjesom zuckasto-zelenkaste boje i odmah sam se prepala da nije kakva infekcija...odnose nemam vec 4 i pol mjeseca tak da nije od tog, al bas sam osjetila kako je izaslo i odme u kupatilo i vidim to. Jutros je recimo normala. Sam se nadam d anisu kakve baje u sekretu i da se to zna desitiuser posted image Na tren sma pomislila da je komadic sluznog čepa ali kontam rano je...

Neposredna veza do poruke: 7943
26.4.2011 9:22:28   
mea29
hvala drage...imam jos par sedmica dok ne pocne meskoljenje user posted image user posted image user posted image meni trudnoca sa jedne strane bas brzo tece, samo idu sedmice a opet sa druge kao da nisam makla s mjesta...valjda mi stomo jos nije uocljiv toliko (a ja bih voljela da jeste pa da se sepurim kao paun ) pa zato nemam taj osjecaj trudnoce...a osjecam kad naraste da necu moci maknuti od debljine...

sto se tice kila, i ja se vagam ujutro, u vesu naravano,ponekad skinem i grudnjakuser posted image user posted image user posted image   i to svako jutro jer ja zbog viska moram to puno stozije kontrolisati, jer ja se znam udebljati 5 kg za pet dana bukvalno, tako da u trudnoci moram otvoriti cetvere oci i drzati zatvorena ova jedna usta koliko je moguce vise...

za 14 sedmica sam se udebljala izmedju 1 - 1,5 kg mislim da se ne vidi previse, malo u stomaku, pa mi sve suknjice sto sam nosila na posao sad kratke,skocile na trbu, i ostatak mi je u loptama, hocu reci u grudima..

Neposredna veza do poruke: 7944
26.4.2011 9:27:07   
Skvo RR
Eno vam osnovni spisak by skvo..nisam stavljala ono sto nisam koristila.user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 7945
26.4.2011 9:30:06   
mea29
eh da imam jos jedno pitanje, ako sam u 14 sedmici jel to 13 + nesto ili je to 14 + nesto user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 7946
26.4.2011 9:37:54   
sweet insanity
13+nesto, 14+ nesto znaci da si usla u 15.user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 7947
26.4.2011 9:39:39   
sweet insanity
Jao, pa ja sutra ulazim u 35. Da mi je samo izgurat do 37. i mene sto se tice mogu se porodit, samo da ne bude prijevremeni..Koliko znam, kada s eudje u 36. sedmicu tada se udje u 9.mjesec, a opet 36. sedmica kak sam čula se smatra prijevremenim porodom...slabo ja to kontamuser posted image

Neposredna veza do poruke: 7948
26.4.2011 9:42:16   
Skvo RR
Divno...samo odbrojavamo....user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7949
26.4.2011 9:51:37   
Anoniman
Evo i nas... ja ganjam moje dijete po kuci da jede, pa da je uhvatim da spava...ali slabe vajde niti hoce da jede niti da spava, a meni dusa zaspa, cura se jutros u pola pet probudila. Ima da se upucam ako i drugo bude ovako rano ustajalo kao i ova smizla.

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 7950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  316 317 [318] 319 320   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  316 317 [318] 319 320   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *