Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 21:37:35
bebacha
Honey-ti pokreti bebe nemoraju nista znacit.meni vodenjak puko,litri vode izasli,ja na stolu,babica me pregleda a on udara ko lud.i samo me boli stomak. sretnoo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 21:41:17
Anoniman
Al ste se raspisale, valjda sam sve procitala
Ja sam Boze nedaj, otekla sam strasno i ruke i noge, ruke ne mogu skupiti, nemam pojma od cega vise.
Sto se tice krevetca ja sam za putni i samo putni . Imali smo oba, drveni smo poklonili jer sam ga posle dva i po mjeseca prestala koristiti jer moje dijete, malo pa malo progura noge ispod ogradice i zaglavi nogice u ogradu, posle kad je postala veca par puta sam je stavila u drveni, koliko je samo puta pukla glavom od njega, tako da zivio putni. Sto se tice tog graco sa džidžama palachinken u njega ti je manji dusek pa moras po narudžbi raditi, u Sa nobil radi i dosta je nestabilan za moj pojam, jer smo imali i njega pa zamijenili sa jednim obicnim, mislim da skvo isti ima bubu koji je bio cijelih 49,90km u TL i evo Ana ima gotovo 14kg i nikad se nije zaljuljao, a ne da je nemirna. Honay to da se beba smiri je individualno skroz, kod mene Ana se toliko vrtila na samom porodu da joj se u toku poroda dva puta obmotala pupcana vrpca oko glave, zezali smo se ili je toliko nestrpljiva da izadje ili se toliko bori da ne izadje pa se vrti
Sto se tice spiska za bebe, ako je iko kupio more bespotrebnih stvari to sam ja , ali zato sada pamet u glavu. Cak i onaj spisak za apoteku i osnovno za bebu sa RR je previse, meni od tih stvari dosta nije trebali i nije iskoristeno. Neko je pitao za cesalj za tjemenjacu, makazice i ostalo... imate super set u TL safty sve u jednom dodje, turpijice male, makasice, noktarica, cesalj obicni i za tjemenjacu i oko 16KM je sve, mada taj meni cesalj nikad nije trebao jer nije imala tjemenjacu, ali koristimo ovaj klasicni cesalj sada i sve dodje u neseseru sto ej jako prakticno, sve na jednom mjestu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 21:49:19
Anoniman
Boze oprosti ali da mi je jos sutra izgurati, poludih vise...kuca puna, dijete nervozno, ja jos nervoznija, sva otecena, svaki me klinac boli i takoooo.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 22:17:47
Gift
Palachinken ja tek sad vidjeh tvoj prijedlog, nije bas moj tip, a ne znam kako prije nisam nikad cula za tu seriju, pogledacemo... Jelo nedaj se.. Honey javljaj se, kakva je situacija.. E ako kojoj nije mrsko mogla je na onoj temi spisak za novorodence stavit kakav noviji spisak, cisto da se orijentisem, posto ja stvarno nemam pojma sta mi treba tj. sta ce mi trebat
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 22:21:41
sarah
Drage moje trudnjace, evo da se i ja malo javim konacno Kao sto znate nisam vise trudna Zelim da vam kazem da mi je porod odlicno prosao i da vam se zahvalim na podrsci. Divne ste Ja sam imala srecu sto je porod isao prirodno i bez forsiranja. Istina je da boli i da su bolovi trajali citav dan ali su se dali predisati i bilo je izdrzljivo. Puno su mi pomogle vjezbe disanja. Izdrzljivo mi je bilo i sto je sve islo bez dripa, tek kad su krenuli naponi a to je bilo 5 minuta prije poroda. Do tada sam se prirodno otvarala. Sad oporavak ide malo teze, rana me i dalje boli, ali nista nije tesko kad vidis svoju bebicu. Takodje se borim sa dojenjem ali trudimo se jer nam je to jako vazno. Nemam vremena da vas citam, nadam se da ste sve dobro. Puno vas sve pozdravljam i saljem vam puno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 22:29:53
Selma.A.M
Honey ja bi rekla da su to lažljivice,ali...........Ko zna duga je noć,možda pravi krenu tek pred jutro.......Mene su u 4h ujutro probudili pa ih nije bilo do 10h pa od 10h do 12 i od 12 onda svaki pola sata dok se u 8hn avečer nisu počeli javljati oni stalni tako da možda mi tebe i ispratimo ...........A znam kako je kada isčekuješ,ono pa neka i boli samo da krene,da se nešto desi............
< Poruku je uredio Selma.A.M -- 25.4.2011 22:30:25 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 22:51:18
animagical
sta ovo vi mahalate, slomila sam se citajuci...malena da ti kazem ovdje divan ti je tibo, mogla bi proci i u netrudne, one zgodne zene ja preko ove lopte ne vidim pola laptopa, napamet kucam honey jel to mozda pocelo? znala sam ja da ce krenuti, vala koliko si jadnog muza spopadala, pa porodila bi se ja u petom od tolike akcije jelo otkad te nema... skvo, ja propustila sajam tek sam skontala sad da je bio zadnji dan gift sta tvoj stomak radi raste li selma jesi gdje set_ala? eto...uh umora, i da mi oprostite gospodja mi se mislim rasklapa po savovima Boze sacuvaj kako zaboli... e da-sweet jesi kupila posteljinu, ogradicu i to? hoces slikati pliiiz, ja uzivam u tome
< Poruku je uredio animagical -- 25.4.2011 22:52:36 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 22:56:35
Selma.A.M
Animagical pa gdje si to ti bila Ja jutros malo do pijace kupila voća i povrća i popila kafu sa mužekom,malac se istrčo po trgu i to je to za danas...... Jao ja sutra naumila napraviti burek,pa poželite mi sreću kako li ću sa ovim trbom što me preteže naprijed.... Ehej sad ću je u 26 nedelju ući,a imam još 10 dana pa ulazim u 7 mjesec,pratim palachinken,a animagical mene ,samo je po mjesec razlike između nas a jelenaT i skvo su tu ublizu mene
< Poruku je uredio Selma.A.M -- 25.4.2011 22:58:21 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 23:02:07
animagical
vidis taman ja cu iduce sedmice ili ne znam ni ja kad u sesti nekada oko 21+nesto...meni enci bjezi sedmicu,ali je slabo ima na rr. tako da se osjecam ko mini trudnica, nekako mi malo 21. sedmica naspram vas ostalih a stomak mi bogme poveliki...gledam malenu, ona mi isto sedmicu bjezi, pa ja ko da nosim trojke, zene mirne duse zgodna, nigdje loptetine...i jos sam se udebljala...ma drama uuu mogla bi i ja nagazati jedan burek, ali od sjeckanog ja kad uzmem fasirano, onda pravim buredzike, ne znam ni zasto...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 23:02:13
sweet insanity
Ej trudnjace Ja sma vam zaspala oko 8 i sad se probudila...Mm radi za kompom pa evo pravi pauzu pa d aiskoristim priliku da se javim. Animagical, posteljinu sam kupila, cekam da nam dodju da pricvrste ogradicu pa cu je poredat onak prije pranja pa vam uslikat kad to odrade. Vidim serije su aktivne.....i jasam gledala te Vampire Diaies i naravno najdrazi lik mi je Damon Salvatore Od tih vampirskih meni je najdraza nesto Buffy Inace puna sma serija pa sam to i gledam...Friends-e gledam i dan i noc Skvo, vidim nasla si zanimljivih naslovcica, ako nesto bude dobro, preporuci nam Pitam se sad ako se razbudim, kaj cu koji vrag radit jer je mm za kompom.....mozda gledat serije il pokusat nastavit pajkit....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 23:02:36
Selma.A.M
Ma znam da ima ali kontala da zavedem malo muža,kažu ljubav ide preko kreveta i šporeta a ja baš nisam nešto od akcije u krevetu neda mi stomak tako da mi osta kuhinja valja se snalaziti........
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 23:04:06
animagical
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
animagical, meni se opet vise tvoj tibo svidja, posebno s onom majom bebom s jednom dlakom na glavi...gdje si kupila majicu? preslatka je....
selma bona, nemoj razvijati, slomices se....ima i kupiti pite i to fine, bude ko domaca
kupila u waikikiju u alti na marindvoru...imaju vazda nekih slatkih, kad je bio zabranjeni forum rekose mi da je ona s piletom majica s one trudnice iz waikikija...i ja se zaletim
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 23:05:44
malena27 RR
selma mene ce onda mm otjerati nit kreveta niti toga preko usta ne sjecam se kad sam nesto skuhala.... lazem, jesam prije 3 noci malo teletine preprzila na kockice.... i bas je bilo ukusno....
animagical, ja sam buca bila kad sam zatrudnila, tako da mi se mozda manje primjeti stomak.... a ti si mrsavica pa iskocio fino