Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 24.4.2011 20:11:33
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: palachinken
Hoćemo slike!!!!
samo malo...postavljam na Fb i nekako jako sporo ide... onda izaberem par sličica za RR...ja obećala ja ću da ih stavim
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 24.4.2011 21:09:51
Mala Selma
Evo da i ja podijelim danasnje utiske... sve je bilo za 10 Upoznala sam tako divnih zenica i bas sam sretna tbog toga i iskreno se nadam da cu se cesce druziti sa svima vama . Iskreno mislim da i nisam danas nesto pocebno pomogla , malo sam dijelila letke i to je to, jer nasa draga Alma, Hanady , Alma i ostale su sve to super organizovale i odradile najvise posla,svaka cast
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 24.4.2011 21:35:47
Hanady RR
Eh drage moje...sad sam s enamirila i kafu pijem brzo će sličice...sory al baš sam u obavzema bila ...spremanja za sutra i to...imama još posla al može sačekati
I kako ste mi vožnju podnijele medić slatki i Selmice jeste li vidjle odakle se ja kotrljam...većeg brda nema sigurno
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 24.4.2011 21:38:30
HanaBana
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Eh drage moje...sad sam s enamirila i kafu pijem brzo će sličice...sory al baš sam u obavzema bila ...spremanja za sutra i to...imama još posla al može sačekati
I kako ste mi vožnju podnijele medić slatki i Selmice jeste li vidjle odakle se ja kotrljam...većeg brda nema sigurno
samo smo prokomentarisale kako li ti je zimi a zato ti je pogleda savrsen
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 24.4.2011 21:48:16
Anoniman
Evo i mene...nahranih gladne po kući...a bilo ih je
Dnas je bilo divno, hvala svima na podršcu bilo kojega oblika....
imali smo puno kočača, medić slatki, mama alma, amrino, muaa, maida i mama 75 donijele su nam puno lijepih kolača.... šarenih jaja dobile smo od dadade ali i juni je donijela svojih ruku djelao...te je jedna nejrina kolegica koja radi sa njom donijela punu korpicu jaja šarenih da djleimo građanima
a klovn, posebna priča... naša draga kasima obradovala je mnogo djece...inače ruk i rad crteža i balona su njena donacija ali opet sve boje i balone dobila je na poklon od gazdarice igraonice Crtić...hvala joj na tome
malo nas je posjetio i Armin Muzaferiao, dao svoj prilog i afirmisao garađne... a Laka je bio slučajni gost ali je svoj prilog dao do srac i porpičao sa dječicom
i tako...sad ću sličice da postavim...ima ih divnih divnih...
za Nejru idemo dalje
PS. hvala hanabani što me sa djetetom, svim korpama i tanjirima od kolača dov8ukla domu mome PPS. sve korpe i tanjri zaduženi su kod mene...ne brinite sve je na broju i na sigurnom
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 24.4.2011 21:54:42
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
belma,e hvala ti što si odvela Hanady, ja znam kako je na brdu živjeti, hahahahah.
meni je žao što nisam do kraja mogla ostati, hem mi se 9 gostiju skrkalo na ručak, hem mi Lajla ima temperatur.
ali, bilo je dobro,
kako na kraju zavrfšismo sa konobarom, meni bi zaista bilo žao da je na gubitku, ali kad je rekao 27 KM, a mi plačale račune, nije mi bilo dobro.
Hvala svim ženanama koje su na bilo koji način bile dio ovog današnjeg sruženja.
Hanady, ima li igdje mog djeteta na slikama
što se brda tiče...habana reci da je moje najgore da žena više zna ona misli njoj teško... a zime u mom kraju...pa sreća imamo kafanu u ulici pa je grtalica uvijek u nšaem kvartu, vazd smo piroritet inače...zna mama i ostati na noćenju a ja i muž pod ruku pa u zimsku idilu niz sokak
Alma eto nema tvoga djeteta pa mislim... biće al Fb je bašš užas i stalno me prekida...imam i nekoliko za RR spremljenih... nažalost fotke sa lakom nisu nam uspjele jer se aparta istrošio
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 24.4.2011 21:54:51
Medić*
IZVORNA PORUKA: HanaBana
samo smo prokomentarisale kako li ti je zimi a zato ti je pogleda savrsen
Sa dobrim vozacem nema tog brda koje nam moze sta poremetiti mogu misliti kako je divan pogled odozgo, zimi jeste zeznuto garant.
Da sam vas ja vozila mislim da bi se parkrali na Bjelavama, napravili zastoj garant i krenuli pjesaka
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 24.4.2011 21:55:15
M kao Mama
srećice, višnja, hajd ljubim te ako mognem kasnije, ako ne ujutro , lala mi bolensa, a i ja sam skrhana, pa kasnije ili sutra ujutro najdalje, jel može, ja sam to već danas rekla da ću odraditi
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 24.4.2011 23:46:15
Hanady RR
nažalost nema šanse da postavim slike na forum...konekcija mi je grozna...jedva sam na Fb postavila fotke...milion šuta sam isto radila
nemojte me ružiti...čim bude moglo sutra fotke će biti na temi
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 25.4.2011 10:02:41
taurus
svaka čast RR cure tako mi je žao što nisam bila u mogućnosti biti dio bar jedne akcije, ali sam sinoć došla kući (nisam bila u Sa dva dana) da li će biti nešto organizovano u ovoj sedmici
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 25.4.2011 12:32:03
Visnja RR
mogu li zamoliti cure koje su bile u organizaciji prikupljanja novca u drugim centrima da mi na pp jave koliko je prikupljeno novca...za SA znam trebam informacije za druge gradove...hvala :))
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 25.4.2011 12:50:09
ziki
Poslala sm ti pp, mislim da je prošla
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......