Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 23.4.2011 23:00:14
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
Danas u TC Dzananovic u Zenici skupljeno je 485,45 KM za nasu Nejru...
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 23.4.2011 23:24:07
Mala Selma
drage moje zene, svaka cast na trudu, želji i sakupljenom novcu Ja cu sutra doci kako je i planirano, oo 13,30h jer stvarno necu moci ranije, A.mi je bas bolestan i sva sam Vidimo se sutra..
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 24.4.2011 1:13:52
mama75
Da vas nesto pitam: napravila sam vanilice za sutra,a ima ih 80-90kom. Svaka je u onom papirnom kalupu za kolace, pa me interesuje da li moram i u celofan da pakujem. Nisam sigurna da li cu stici to sutra zavrsiti, a veceras nemam celofana
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 24.4.2011 1:15:42
M kao Mama
mama i sama sam ti takva, u koliko si planirala da dođeš, hanady, ja i amrino ćemo biti tamo najdalje oko 11,30 i počinjemo sa motanjem, pa nam se možeš pridružiti, puno ljepše izgleda u celofanu, a i "hijenskije je"
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 24.4.2011 1:23:20
mama75
Ma znam, nisam o tome prije razmisljala. Kasno dosla kuci, evo tek sada zavrsila sa pecenjem i upalim comp i vidim vi sve to upakovale, a kod mene ni celofana i dodatnih ruku da mi pomognu Gledacu da sutra aBd dodjem bar do pola 12 pa da to zajedno zavrsimo.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 24.4.2011 8:31:11
acudesa
Žene drage, samo da vam kazem: Svaka čast, na humanosti koju osjećate prema nekom kome je potrebna pomoc, na organizaciji, dobroj volji. I dodati: dobro se dobrim vraća. Ja imam namjeru doći danas do BBI
< Poruku je uredio acudesa -- 24.4.2011 8:32:43 >
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 24.4.2011 8:35:40
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: acudesa
Žene drage, samo da vam kazem: Svaka čast, na humanosti koju osjećate prema nekom kome je potrebna pomoc, na organizaciji, dobroj volji. I dodati: dobro se dobrim vraća. Ja imam namjeru doći danas do BBI
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 24.4.2011 11:05:46
hatepsut
Super! ja sam zadovoljna s obzirom da su bile jos 3 akcije prikupljanja pomoci u Zenici!i to u blizini.to vam je ko da se novac skupljao na Ilidzi u aleji kod fontane,kod pijace,na stanici i kod hotela Terme.tolika je bila udaljenost !
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 24.4.2011 12:01:27
HanaBana
IZVORNA PORUKA: hatepsut
Super! ja sam zadovoljna s obzirom da su bile jos 3 akcije prikupljanja pomoci u Zenici!i to u blizini.to vam je ko da se novac skupljao na Ilidzi u aleji kod fontane,kod pijace,na stanici i kod hotela Terme.tolika je bila udaljenost !
Mi smo imali jucer slicnu situaciju. Mi smo bili u Grand centru a neka druga ekipa je bila u aleji i jos nam ljudi u Grandu govore, dali smo onima u Aleji:)
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 24.4.2011 14:18:37
emi7908
I ja sam se čudila kad mi jedan čikica to rekao ... Samo da sva ta pomoć ide u prave ruke... hajde javite kako je danas bilo? A meni je jučer pomagala divna curica, očarala si me Lajla... Bravo malena a bravo i za sve nas...
Idemo dalje i želim vam što uspješniju akciju danas
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 24.4.2011 15:40:32
breskvicaa
Bila sam ispred BBI centra dijelila letke i dala svoj doprinos skupile jesmo zenice su jos tamo i nadam se da cemo skupiti ako Bog da Nejra uz tebe smo
< Poruku je uredio breskvicaa -- 24.4.2011 15:41:58 >
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 24.4.2011 15:47:22
Mirkica
IZVORNA PORUKA: acudesa
Hanady ja nemam dovoljno riječi da pohvalim tebe u svemu ovome
samo mogu reci neka je dragi Allah nagradi za dobrotu koju cini za trud koji ulaze , svako dobro se vratilo njoj desetoduplo i naravno svim zenama , svaka vam cast.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 24.4.2011 17:56:51
HanaBana
Evo zenice stigoh i ja od BBi, tacnije Sedrenika, dobrinje, Vojnickog Skupile smo oko 600 KM. Bilo je zaista divno. Klovn nam se pravo izmorio. Hvala Vam puno i hvala Crticu na iznajmljenim bojama i poklonjenim balonama. Hvala Kasimi do neba!!!!! Bilo nam je divno!!!! Idemo dalje
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 24.4.2011 18:45:29
Hanady RR
Evo i mene...nahranih gladne po kući...a bilo ih je
Dnas je bilo divno, hvala svima na podršcu bilo kojega oblika....
imali smo puno kočača, medić slatki, mama alma, amrino, muaa, maida i mama 75 donijele su nam puno lijepih kolača.... šarenih jaja dobile smo od dadade ali i juni je donijela svojih ruku djelao...te je jedna nejrina kolegica koja radi sa njom donijela punu korpicu jaja šarenih da djleimo građanima
a klovn, posebna priča... naša draga kasima obradovala je mnogo djece...inače ruk i rad crteža i balona su njena donacija ali opet sve boje i balone dobila je na poklon od gazdarice igraonice Crtić...hvala joj na tome
malo nas je posjetio i Armin Muzaferiao, dao svoj prilog i afirmisao garađne... a Laka je bio slučajni gost ali je svoj prilog dao do srac i porpičao sa dječicom
i tako...sad ću sličice da postavim...ima ih divnih divnih...
za Nejru idemo dalje
PS. hvala hanabani što me sa djetetom, svim korpama i tanjirima od kolača dov8ukla domu mome PPS. sve korpe i tanjri zaduženi su kod mene...ne brinite sve je na broju i na sigurnom