|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gdje kupiti za dijete?
15.4.2011 1:09:02   
lost
Molim tuzlanke da me prosvijetle gdje kupiti ruksačić za vrtić user posted image user posted image user posted image
Bila sam u TL, Merkatoru i knjižari u Merkatoru ali ne nađohuser posted image
Svi su mi bili nekako premali user posted image  Mada nisam ni sigurna koliki treba biti ruksačić taj za vrtić user posted image

Don''t be sad because of people. They will all die!!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1301
15.4.2011 1:15:48   
Anoniman
Pamucne deke...tj vise su kao koncane imaju u Azelu i ja sam ih placala svega 10KM. velicina 120*100, kaiseva je isto bivalo u azelu i to po par markica i podesavaju se po velicini struka...super su...
Kape i nama preko usiju trebaju pa svaki savjet dobro dosao user posted image

(odgovor članu lost)
  Neposredna veza do poruke: 1302
15.4.2011 8:02:28   
DM
Pamučnu kapicu, skroz tanku, ima onaj nastavak za uši, a gore je šuplja, duguljastauser posted image user posted image user posted image (e jesam opisala) mi smo kupili u škafi-oko 5 KM!
Jao haljinica u bingu, ko ima cujice trk u bingo-cijene oko 18 KM!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1303
16.4.2011 11:26:11   
gvendolina
zna li neko gdje ima kupiti djeciji satoruser posted image ranije sam ih cini mi se vidjala na svakom koraku,ali kako sam ga pocela traziti nigdje nemauser posted image
Nasala sam fenomenalan u Marsu u boliku dvorca 38 KM,ali je roziuser posted image (pa eto ako nekom treba da znauser posted image )...u onoj radnji u Importane ima najobicniji sa slikom mede 40 KM,a ja bi nesto malo zanimljivijeuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 1304
16.4.2011 11:27:50   
Anoniman
A. ima iz TL ali je 120 bio...ima dosta zahebancija...meni je interesantan...njemu manjeuser posted image

(odgovor članu gvendolina)
  Neposredna veza do poruke: 1305
16.4.2011 11:34:13   
gvendolina
IZVORNA PORUKA: dadada

A. ima iz TL ali je 120 bio...ima dosta zahebancija...meni je interesantan...njemu manjeuser posted image

ma znamo mi za taj,ali me je strah da ga kupimo i da se na kraju ja igram sa njimuser posted image Ja bi radije kupila onu kucicu u Konzumu,mislim da bi mu bila zanimljivija...ali nazalost izmace nam kad je bila na snizenjuuser posted image puno mi je sada dati 250 km-cica

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1306
16.4.2011 13:41:22   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: lost

Molim tuzlanke da me prosvijetle gdje kupiti ruksačić za vrtić user posted image user posted image user posted image
Svi su mi bili nekako premali user posted image  Mada nisam ni sigurna koliki treba biti ruksačić taj za vrtić user posted image

Mi smo jedan uzeli u Bingu, a kasnije jos dva u onoj knjizari pored slasticarne Bosna, cini mi se da je Svjetlost knjizara.
Svi su razlicite velicine, bitno je da u njega stane trenerka, stramplice, bodic, carapice, flasica. Maramice i pelene mjesecno ostavis u vrticu i to je to.

(odgovor članu lost)
Neposredna veza do poruke: 1307
16.4.2011 13:44:21   
koka i po
molim Zenicanke da me upute gdje ima za kupiti igracka lokomotive Toma ( iz crtanog Tomica i prijatelji)...po mogucnosti da me obavjestite danas jer sutra putujem...hvala kone moje user posted image
pih...opet sam fulala temu user posted image

< Poruku je uredio koka i po -- 16.4.2011 13:46:27 >

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 1308
16.4.2011 13:56:24   
mala86

IZVORNA PORUKA: koka i po

molim Zenicanke da me upute gdje ima za kupiti igracka lokomotive Toma ( iz crtanog Tomica i prijatelji)...po mogucnosti da me obavjestite danas jer sutra putujem...hvala kone moje user posted image
pih...opet sam fulala temu user posted image

ja mislim da ces to najprije naci u centru djananovicem u vrtuljku(to je gore na spratu),mozda i dole na prizemlju u bimacu,a imas i jos neka trgovina do vrtuljka

ma u centru uglavnom user posted image user posted image user posted image user posted image ,jer ovamo ne znam gdje ima ne trgovina sa igrackama

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 1309
16.4.2011 13:57:32   
koka i po
dali rade sutra ?

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1310
16.4.2011 14:01:25   
mala86

dali rade sutra ?

rade user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

Neposredna veza do poruke: 1311
16.4.2011 14:01:51   
koka i po
hvala user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1312
16.4.2011 14:03:27   
mala86
ma nista

rade 99 posto,sad mislim malo kasnije od 9-10 vjerovatno user posted image

sretno da nadjes tomicu user posted image

Neposredna veza do poruke: 1313
16.4.2011 14:37:51   
m.i.n.a.
Koko pogledaj u Radnji na Kamenom mostu..ona mala djecija:))sretnooo

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1314
16.4.2011 15:00:20   
henna ze
radnja na kamenom mostu ne radi nedjeljom..ja sam vidjala u vtruljku ili da pogledaš u konzumu u centru..ne znam Bingo...sretno

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 1315
16.4.2011 15:03:22   
m.i.n.a.
Hehe..Henna je sigurno u pravu..maloprije sam izletila iz kuce isto klovn obucena po cokoladu,kontam ovdje iza ulaza ima prodavnica nemoram daleko ici a ono ne radi..kaze sestra ima 166 godina kako je zatvorena:))

Meni nije kameni most daleko,ako hoces mogu ja danas pogledat da li ima,mada je mislim i sad vec kasno??

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1316
16.4.2011 15:28:11   
ziki
Ne zanam da li u Zenici ima Turbo Limac ja sam u TL uzimala dok je Tomica bio aktuelan

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 1317
16.4.2011 15:30:18   
koka i po
nama je tomica uvjek aktuelan....al nikako da nam se "ukaze" user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1318
16.4.2011 18:36:41   
koka i po
TOMICA NADJEN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..
ukazao se ispod gomile igracaka u trznom centru...jooooj ipak sam ga prizvala user posted image user posted image user posted image user posted image ...
nije markiran al oima oci ,kotace i pisti user posted image ..
hvala tetama iz trznog sto prevrnuse odjel sa igrackama user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1319
17.4.2011 0:48:38   
lost
IZVORNA PORUKA: Nunichi

IZVORNA PORUKA: lost

Mi smo jedan uzeli u Bingu, a kasnije jos dva u onoj knjizari pored slasticarne Bosna, cini mi se da je Svjetlost knjizara.
Svi su razlicite velicine, bitno je da u njega stane trenerka, stramplice, bodic, carapice, flasica. Maramice i pelene mjesecno ostavis u vrticu i to je to.

Thank you Nunichi
Kupila sam jedan u Bingu mislim da će mi taman stati sve ovo što ti nabroja. Valja mi otići još u Svjetlost pogledati da kupim još jedan user posted image

Don''t be sad because of people. They will all die!!

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 1320
17.4.2011 10:14:55   
mala86

TOMICA NADJEN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..
ukazao se ispod gomile igracaka u trznom centru...jooooj ipak sam ga prizvala user posted image user posted image user posted image user posted image ...
nije markiran al oima oci ,kotace i pisti user posted image ..
hvala tetama iz trznog sto prevrnuse odjel sa igrackama user posted image user posted image user posted image user posted image

super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a bas dosla da vidim sta bi sa tomicom user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1321
22.4.2011 10:00:22   
pocahontas
treba nam pidžama - donji dio, kao duge gaće....gdje to naći? onako mekana, od tankog pamuka....mozda sirano? u zari gledala sinoć nema, samo one kao končane helaknice, a od njih mi dobije neko crvenilo po nogicama...
gdje vi djeci uzimate pidžame, naravno da nisu skupe?user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1322
22.4.2011 10:05:54   
HanaBana
Kupila sam super pamucne pidzame Hani u Haris exportu a i u Robotu sma nasla extra fine, pamucne pidzamice.

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 1323
22.4.2011 10:06:40   
Blue rose RR
Bilo je lijepih u Oviese-u (Interex).

< Poruku je uredio Blue rose RR -- 22.4.2011 10:07:20 >

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

Neposredna veza do poruke: 1324
22.4.2011 10:19:59   
chuci
IZVORNA PORUKA: pocahontas

treba nam pidžama - donji dio, kao duge gaće....gdje to naći? onako mekana, od tankog pamuka....mozda sirano? u zari gledala sinoć nema, samo one kao končane helaknice, a od njih mi dobije neko crvenilo po nogicama...
gdje vi djeci uzimate pidžame, naravno da nisu skupe?user posted image user posted image

ja ajši kupila u tradelliju u kiseljaku jednu platila 5 km drugu 7 km
nije samo donji dio nego cijela piđamica a 100 % pamuk su. ona sada stalno traži da joj te oblačim, kaže buci mama noju pdapcu (da joj obučem novu piđamicu)user posted image

Neposredna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *