Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Molim tuzlanke da me prosvijetle gdje kupiti ruksačić za vrtić Bila sam u TL, Merkatoru i knjižari u Merkatoru ali ne nađoh Svi su mi bili nekako premali Mada nisam ni sigurna koliki treba biti ruksačić taj za vrtić
Pamucne deke...tj vise su kao koncane imaju u Azelu i ja sam ih placala svega 10KM. velicina 120*100, kaiseva je isto bivalo u azelu i to po par markica i podesavaju se po velicini struka...super su... Kape i nama preko usiju trebaju pa svaki savjet dobro dosao
Pamučnu kapicu, skroz tanku, ima onaj nastavak za uši, a gore je šuplja, duguljasta (e jesam opisala) mi smo kupili u škafi-oko 5 KM! Jao haljinica u bingu, ko ima cujice trk u bingo-cijene oko 18 KM!
zna li neko gdje ima kupiti djeciji sator ranije sam ih cini mi se vidjala na svakom koraku,ali kako sam ga pocela traziti nigdje nema Nasala sam fenomenalan u Marsu u boliku dvorca 38 KM,ali je rozi (pa eto ako nekom treba da zna )...u onoj radnji u Importane ima najobicniji sa slikom mede 40 KM,a ja bi nesto malo zanimljivije
A. ima iz TL ali je 120 bio...ima dosta zahebancija...meni je interesantan...njemu manje
ma znamo mi za taj,ali me je strah da ga kupimo i da se na kraju ja igram sa njim Ja bi radije kupila onu kucicu u Konzumu,mislim da bi mu bila zanimljivija...ali nazalost izmace nam kad je bila na snizenju puno mi je sada dati 250 km-cica
Molim tuzlanke da me prosvijetle gdje kupiti ruksačić za vrtić Bila sam u TL, Merkatoru i knjižari u Merkatoru ali ne nađoh Svi su mi bili nekako premali Mada nisam ni sigurna koliki treba biti ruksačić taj za vrtić
Mi smo jedan uzeli u Bingu, a kasnije jos dva u onoj knjizari pored slasticarne Bosna, cini mi se da je Svjetlost knjizara. Svi su razlicite velicine, bitno je da u njega stane trenerka, stramplice, bodic, carapice, flasica. Maramice i pelene mjesecno ostavis u vrticu i to je to.
molim Zenicanke da me upute gdje ima za kupiti igracka lokomotive Toma ( iz crtanog Tomica i prijatelji)...po mogucnosti da me obavjestite danas jer sutra putujem...hvala kone moje pih...opet sam fulala temu
< Poruku je uredio koka i po -- 16.4.2011 13:46:27 >
molim Zenicanke da me upute gdje ima za kupiti igracka lokomotive Toma ( iz crtanog Tomica i prijatelji)...po mogucnosti da me obavjestite danas jer sutra putujem...hvala kone moje pih...opet sam fulala temu
ja mislim da ces to najprije naci u centru djananovicem u vrtuljku(to je gore na spratu),mozda i dole na prizemlju u bimacu,a imas i jos neka trgovina do vrtuljka
ma u centru uglavnom ,jer ovamo ne znam gdje ima ne trgovina sa igrackama
sretno da nadjes tomicu
Hehe..Henna je sigurno u pravu..maloprije sam izletila iz kuce isto klovn obucena po cokoladu,kontam ovdje iza ulaza ima prodavnica nemoram daleko ici a ono ne radi..kaze sestra ima 166 godina kako je zatvorena:))
Meni nije kameni most daleko,ako hoces mogu ja danas pogledat da li ima,mada je mislim i sad vec kasno??
Ne zanam da li u Zenici ima Turbo Limac ja sam u TL uzimala dok je Tomica bio aktuelan
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
TOMICA NADJEN .. ukazao se ispod gomile igracaka u trznom centru...jooooj ipak sam ga prizvala ... nije markiran al oima oci ,kotace i pisti .. hvala tetama iz trznog sto prevrnuse odjel sa igrackama
Mi smo jedan uzeli u Bingu, a kasnije jos dva u onoj knjizari pored slasticarne Bosna, cini mi se da je Svjetlost knjizara. Svi su razlicite velicine, bitno je da u njega stane trenerka, stramplice, bodic, carapice, flasica. Maramice i pelene mjesecno ostavis u vrticu i to je to.
Thank you Nunichi Kupila sam jedan u Bingu mislim da će mi taman stati sve ovo što ti nabroja. Valja mi otići još u Svjetlost pogledati da kupim još jedan
treba nam pidžama - donji dio, kao duge gaće....gdje to naći? onako mekana, od tankog pamuka....mozda sirano? u zari gledala sinoć nema, samo one kao končane helaknice, a od njih mi dobije neko crvenilo po nogicama... gdje vi djeci uzimate pidžame, naravno da nisu skupe?
treba nam pidžama - donji dio, kao duge gaće....gdje to naći? onako mekana, od tankog pamuka....mozda sirano? u zari gledala sinoć nema, samo one kao končane helaknice, a od njih mi dobije neko crvenilo po nogicama... gdje vi djeci uzimate pidžame, naravno da nisu skupe?
ja ajši kupila u tradelliju u kiseljaku jednu platila 5 km drugu 7 km nije samo donji dio nego cijela piđamica a 100 % pamuk su. ona sada stalno traži da joj te oblačim, kaže buci mama noju pdapcu (da joj obučem novu piđamicu)