Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 20.4.2011 22:03:22
niki83
ja, kao sto sam obecala, rado cu napraviti muffine... samo kazite kad treba, je li i to za subotu? i jaaaaako mi je drago da smo skupile toliko novca, masallah!!! samo da se ovako nastavi aBd!!!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 20.4.2011 22:40:18
malena27 RR
ja idem praviti kutije za dilanje sutra ... ja sam slobodna za subotu i nedjelju da budem u TC...henna je rekla da ce kontaktirati ponovo vlasnika TC po pitanju odobrenja.... treba predloziti udarne termine, od 12 do 15 i od 17:30-21:00 pa mozemo dezurati! vi se ostale dogovorite za muffine, ako nije problem. treba napraviti jos onih malih uskih letaka za dijeliti...
ja cu sutra ujutro aBd ici u banku da uplatim ovo sto smo skupile veceras...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 20.4.2011 22:45:55
hatepsut
Kako ste zlatne,neka vam Bog ispuni svaku i najmanju zelju,neka ste uvijek zdrave,sretne,nasmijane,zadovoljne...kao i vasi najmiliji...ja sam se sad raspalaka uz sve palo mi na pamet 1,5km sto je moj K. poslao
Ja cu napravit sta god treba takodjer mogu u subotu,mogu i u nedjelju...mogu kad god i gdje god...
< Poruku je uredio hatepsut -- 20.4.2011 22:46:39 >
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 20.4.2011 22:49:06
cicimici
samo da vam javim da će u subotu od 11h biti akcija i za malog Ajdina i također će biti kolčići mislim da će biti kutije ponovo na kamenom mostu,pa eto da se zna da se bar ne poklope u isto vrijeme
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 20.4.2011 22:53:58
mala86
ja sam odusevljena bilo je super i hvala svima
a ti egipatska kraljice kolacici su
ako sutra ne budem vidjela na 1 oko to je zato sto sam jela pred ,sta cu kad ona nije htjela
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 21.4.2011 8:50:48
henna ze
cure ja ću u toku dana da kontaktiram Džananovića za subotu i nedjelju , pa vam javim..do tad ne možemo po statusima pisati da skupljamo novac u subotu kad ne znamo hoćemo li dobiti zeleno svjetlo..mada mislim da će sve biti ok... što se tiče daljnjih aktivnosti..ja mogu još letaka da isprintam..a dežuranje i to..nisam sigurna..moja beba je opet bolesna..cijelu noć sam skidala temperaturu..opet...naravno prioritet je sada ona..pa ako bude bolje priključim vam se...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 21.4.2011 9:50:52
palachinken
Ima dovoljno volontera za dežuranje. Pa sjedicu ja s mužem i pit kafu u Evropi ako ne mogne niko drugi. Ti liječi svoju cujicu.
Ja ću napraviti muffina pa malo fondanom ih ukrasiti i šarenim onim kremama, ima to da izgleda mrOOOk, da privlači pažnju. Ili nek neko napravi muffine i dobaci ih meni do petka naveče, pa da ja šaram po njima.
Treba nam onda još koji stolić, malo veći, a i sklopiva stolica, kakav plakat da naznačimo kako prodajemo kolače u hum. svrhe.
Eto, idemo dalje s prijedlozima
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 21.4.2011 10:57:42
palachinken
Da li treba posebna dozvola za prodaju kolača u centru?
Ja imam ekipicu koja ce sa mnom praviti i ukrašavati muffine, to je riješeno. Ima onih keksića, raznih kuglica i ostalog što može u ruku stati, to nek neko drugi preuzme, ako nije problem.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 21.4.2011 11:07:26
sheri
IZVORNA PORUKA: palachinken
Ima dovoljno volontera za dežuranje. Pa sjedicu ja s mužem i pit kafu u Evropi ako ne mogne niko drugi. Ti liječi svoju cujicu.
Ja ću napraviti muffina pa malo fondanom ih ukrasiti i šarenim onim kremama, ima to da izgleda mrOOOk, da privlači pažnju. Ili nek neko napravi muffine i dobaci ih meni do petka naveče, pa da ja šaram po njima.
Treba nam onda još koji stolić, malo veći, a i sklopiva stolica, kakav plakat da naznačimo kako prodajemo kolače u hum. svrhe.
Eto, idemo dalje s prijedlozima
onda cu ti i ja napraviti muffine i donijeti do tebe da ih ukrasavas
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 21.4.2011 11:23:10
lirio
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
Cure, veceras je skupljeno 1205 KM + 120 eura
... Cure moje...svaka vam cast na trudu, na plemenitosti...bas me odusevljavate... Ako nadjem nekoga da mi djecu cuva rado vam se pridruzim u subotu ili nedjelju... I ja bih mogla napraviti kakve kuglice, posto jedino to znam...hihihihi...