Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 20.4.2011 12:28:17
henna ze
ja sam pitala za večeras jer me mama pravo iznenadila..ja nazvala da tražim broj od tog Ese..ona meni kaže evo ga kraj mene izvoli... taj gospodin Nijaz će večeras biti tamo pa se možemo dogovoriti za dalje...ja sam da večeras ponesemo kartonsku a da se dogovorimo za staklenu...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 20.4.2011 12:31:05
henna ze
hej ja sam kontala napraviti akreditacije..ali mi je vrijeme isteklo..mi u 13 idemo na alergološko testiranje...pa bi molila ako može neko drugi.. ja evo printam letke imam ih dosta dosta
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 20.4.2011 12:35:50
niki83
drage moje, tako mi je drago da smo uspjele ovako da se organizujemo,ja tek sad citam i nadam se da ce biti dosta priloga..za nasu Nejru!!! vidimo se veceras u 19h, ako treba jos ponesto obaviti samo pisite...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 20.4.2011 12:47:45
m.i.n.a.
Ima li iko prijedlog za akreditacije kako da izgledaju...ja bih mogla nesto napraviti,nije bas originalno vec od materijala koji imam ovdje jer od A stvarno necu moci izac potraziti plastificirane prave podloge..ja sam mislila od onog novcanika za vizitke iskoristiti prozirnost plastike i unutra ubaciti papir sa isprintanim natisom ili potpisom....stvarno bih voljela da mogu bolje ali evo nas dvoje sami..da napisem ringeraja ili imena...eto javite prijedlog..a sjetila sam se mogu sa njim sletit bez kolica ima blizu kopirnica pa mozda bude tu sta bolje...ako cete imena javite na pp licna imena..
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 20.4.2011 13:10:23
Nedi
Sto se akreditacija tice - dovoljno je da pise RR i broj za Njeru bez imena. Ono sto ima na temi o nejri. Ja mogu ponijeti 4-5 onih plastikica i makaze da skratim akko ne mogne stati.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 20.4.2011 13:14:17
sheri
hocemo se veceras dogovoriti za slijedece dane? mislim, posto cemo pretpostavljam nastaviti akciju da napravimo neke keksice ili nesto pa da ljudima ponudimo keksic? nesto kao za Kenu?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 20.4.2011 13:17:47
palachinken
IZVORNA PORUKA: koka i po
do kojeg dana ce trajati ovo prikupljanje u Zenici ?
ja dolazim u ponedjeljak...
Koko, imaš u kinu, u slastičarnoj mimoza i još negdje, ne mogu se sjetiti gdje, postavljene kutije. To ako ne bude u tržnom, a gledaćemo večeras da sredimo da bude i tu.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 20.4.2011 14:21:59
m.i.n.a.
Ja sam kupila 5 onih plastificiranih kosuljica sa akreditacije..nije bilo vise..jedino sto je unutra dosao papir pa cu jas vojom rukom napisati ringeraja a ako sta jos bude trebalo mozemo veceras dodat..
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 20.4.2011 14:53:33
mala86
IZVORNA PORUKA: niki83
i ova ideja sa kolacicima je dobra, ja se prijavljujem za izradu muffina!
ja za prodaju
a sljedece sedmice ce vjerovatno biti i obojenih jaja
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 20.4.2011 15:56:08
hatepsut
Ja imala obaveza ,tek sam tu.znaci neko pravi kutiju ?! ja isla donijeti jednu kartonsku kontala je oblijepiti ukrasnim papirom pa da na nju zalijepimo plakat s apelom za Nejru!Lijepo imam lokuma,pa da ne bude za dzaba nesto cu da ponesem ko ubaci koju pinku u kutiju nek' se pocasti a i mi naravno ja cu doci oko pola 7.imama nekoliko i tih "kosuljica" za akreditacije.ja sam napisala tamo u grupi da cu kroz trzni nosat tu kutiju ako nam ne budu dali da je postavimo!Al' eto hvala Bogu to je nasa munja Henna sredila,hvala mila hvala svim zenicama divne ste !