Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 13:05:18
milomoje
IZVORNA PORUKA: Ilhana*
Bas mi je drago sto se nesto desava i to prema pravom putu. Ako Bog da da nam ozdravi!
Stize u grad blizu mene, nadam se da cu imati priliku da je vidim jer cu se potruditi da im odem u posjetu.
Zao mi je da se ovo dogodilo Nejri, zelim joj srecu i lahkocu u ozdravljunju... Naravno i ja cu pomoci koliko mogu ... Ilhana u kojem je gradu smjestena? Skånes Universitetssjukhus je li to Malmö?
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 13:06:10
Anoniman
koliku proviziju uzimaju na banci meni se ne daje ni 1 marka njima radije bi da emmaL ponese u SA pa dade vama da vi to urucite jer ona svakako dolazi u MO ovih dana
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 13:20:52
HanaBana
Info od Nejrinog djevera: Stigli su u Getebor, prevoz ih ceka psreman i idu za Lundu na kliniku, dobro je Nejra podnije put. Info od Nerinog muza: Stigli smo, sve je OK.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 13:21:19
HanaBana
IZVORNA PORUKA: milomoje
IZVORNA PORUKA: Ilhana*
Bas mi je drago sto se nesto desava i to prema pravom putu. Ako Bog da da nam ozdravi!
Stize u grad blizu mene, nadam se da cu imati priliku da je vidim jer cu se potruditi da im odem u posjetu.
Zao mi je da se ovo dogodilo Nejri, zelim joj srecu i lahkocu u ozdravljunju... Naravno i ja cu pomoci koliko mogu ... Ilhana u kojem je gradu smjestena? Skånes Universitetssjukhus je li to Malmö?
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 13:31:22
mamin cvjetić
IZVORNA PORUKA: HanaBana
Info od Nejrinog djevera: Stigli su u Getebor, prevoz ih ceka psreman i idu za Lundu na kliniku, dobro je Nejra podnije put. Info od Nerinog muza: Stigli smo, sve je OK.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 13:33:42
mama2009
IZVORNA PORUKA: mamin cvjetić
IZVORNA PORUKA: HanaBana
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 13:39:22
mube
Drage forumasice ja nemam rijeci da opisem koliko vas cijenim zbog svega sto radite za Nejru...ja sam tek jucer procitala sve sta se desavalo ovih dana,jutros sam uplatila svoj skromni doprinos za njeno ako Bog da izljecenje...Svim srcem se nadam da ce ona ubrzo ponovo biti uz svog sina i muza.Ja zivim u Lundu ali nazalost necu biti u mogucnosti da je posjetim jer uskoro putujem..i sama imam slican slucaj u porodici...Mogu vam samo reci da je univerzitetska bolnica u Lundu najbolja od svih u Svedskoj a i cijeloj Skandinaviji tako da sam uvjerena da ce Nejra biti tretirana na najbolji moguci nacin...u dobrim je rukama sto je najvaznije!
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 13:42:34
Apotekarka
Drage forumasice ja nemam rijeci da opisem koliko vas cijenim zbog svega sto radite za Nejru...ja sam tek jucer procitala sve sta se desavalo ovih dana,jutros sam uplatila svoj skromni doprinos za njeno ako Bog da izljecenje...Svim srcem se nadam da ce ona ubrzo ponovo biti uz svog sina i muza.Ja zivim u Lundu ali nazalost necu biti u mogucnosti da je posjetim jer uskoro putujem..i sama imam slican slucaj u porodici...Mogu vam samo reci da je univerzitetska bolnica u Lundu najbolja od svih u Svedskoj a i cijeloj Skandinaviji tako da sam uvjerena da ce Nejra biti tretirana na najbolji moguci nacin...u dobrim je rukama sto je najvaznije!
Drago mi je to cuti,da je bolnica i uvjeti dobri i volja nase Nejre ce sve pobjediti
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 13:42:53
HanaBana
IZVORNA PORUKA: mube