|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije
20.4.2011 9:41:08   
Amani12
IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: leli§

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

user posted image

Ovo mi je SUPER!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i meni isto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 426
20.4.2011 9:44:48   
chuci
mama Alma nije problem. ja sam rekla ako trebadne da mogu napraviti kolače za subotu, za nedjelju ne mogu jer me nama tu. Naravno da nema ljutnje ako ne treba.
novac je nevezan za kolače. to ide koliko ide. sastojke za kolače imam u kući i ne dajem posebno novac za to.

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 427
20.4.2011 9:45:22   
Apotekarka
Dok nam se ne javi Hanabana, evo da ja kežem Nejri su uručene pare koje smo sakpule do sinoć, i cvijeće u ime RR žena BiH,

e, sada bit ćus lobodna žene da zamoli, vidim ovedje opet predlažu se kolači, da ne bude previše kolača, molim vas bolje je u ubacite 5 km 

user posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 428
20.4.2011 9:46:29   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: chuci

mama Alma nije problem. ja sam rekla ako trebadne da mogu napraviti kolače za subotu, za nedjelju ne mogu jer me nama tu. Naravno da nema ljutnje ako ne treba.
novac je nevezan za kolače. to ide koliko ide. sastojke za kolače imam u kući i ne dajem posebno novac za to.

Bravo i drago mi je da smo se razumjele, ljubim te

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 429
20.4.2011 9:47:04   
Šanti
Želim joj brzo ozdravljenje. Uz ovakvu podršku i Božiju pomoć, sigurno će ozdraviti.  Doprinijeću ovoj akciji koliko god budem mogla

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 430
20.4.2011 9:48:45   
emi7908
U pravu si Mama Alma i divno je što ste joj odnjele cvijeće i novac... Izvini molim te kako ti se ona čini? Mislim jesi uspjela vidjeti i mrvicu osmjeha na njenom licu? To mi je nekako nada da će se boriti, dušom i srcem i da neće pokleknuti...  znam da je milion drugih faktora u igri ali mora biti hrabra....

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 431
20.4.2011 9:53:15   
emi7908
Zaboravih vas pitati jel' iko gledao emisiju udri muški? Je li Batko uradio išta? Evo slušam ga na radiu ali ne spominje ništa?

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 432
20.4.2011 9:54:47   
ziki
Evo mene ko padobranac, sad sam se čula sa organizatorom sajma, nema problema za kutija na ulazu. Danas ću potražit kutiju odštampat plakat za kutiju, popodne se dogovorit o detaljima, kutija će bit na ulazu četvrtak, patak i subotu do zatvaranja, danas ću pitat do kad u subotu je sajam. Nadam se da će Gračanlije imat sluha i odazvat se.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 433
20.4.2011 9:59:25   
Medić*
IZVORNA PORUKA: ziki

Evo mene ko padobranac, sad sam se čula sa organizatorom sajma, nema problema za kutija na ulazu. Danas ću potražit kutiju odštampat plakat za kutiju, popodne se dogovorit o detaljima, kutija će bit na ulazu četvrtak, patak i subotu do zatvaranja, danas ću pitat do kad u subotu je sajam. Nadam se da će Gračanlije imat sluha i odazvat se.

Super user posted image  

Nasoj dragoj Nejri zelimo sretan put, danonocno mislimo na nju i njenu porodicu, da nam se sto prije ako Bog da vrati zdrava i sretna. Zene velikog srca svaka cast.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 434
20.4.2011 10:19:22   
M kao Mama
Žene uspjela sam organizovati jedna velika muzička zvijezda dolazi noćaš u importane da pomogne da sakupimo što više novaca za naše Nejru,

Ako i Vi znate neke glumce, sportiste, pjveče, pozovite ih da budu dio ovog projekta

(odgovor članu Šanti)
Neposredna veza do poruke: 435
20.4.2011 10:20:52   
M kao Mama
Nisam ja išla, bila je hanabana, u ime svih nas, nije je vidjela jer je ipak bila izolovana, javit će se Hana bana uskoro.

Ziki, super,

Neposredna veza do poruke: 436
20.4.2011 10:21:07   
HanaBana
user posted image
user posted image
U ime Ringeraje otislo sa Nejrom.
Bila sam na aerodromu, ali nazalost nisam je mogla vidjeti. Obzirom na svoje stanje tretirana je kao prioritet i prosla sve aerodromske kontrole medju prvima. Uspjela sam angazovati Adinog prijatelja koji radi na aerodromu da joj se preda cvijece i dio skupljenog novca i pozelila sam im srecu preko telefona. Imate velike pozdrave od njih dvoje. Nejra nam je jutros slabasnija nego inace ali samo da hairli stignu u Svedsku i krenu sa lijecenjem. Rodica koja im zivi u Svedskoj, inace hematolog na klinici u kojoj ce biti Nejra je uplatila inicijalnu fakturu za pocetak lijecenja i prve pretrage. Ostalo je na namauser posted image user posted image

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 437
20.4.2011 10:23:33   
palachinken
user posted image

Napravil sam ovaj letak, može se printati skupa sa ringerajinim. Dobar je za zalijepiti na kutiju.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 438
20.4.2011 10:24:50   
Apotekarka
hANABANA prelijepo evo suze mi teku  sto od tuge sto od srece sto je otisla da sto prije krene s lijecenjem....Pobjedit ce Nejra,pobjedt cemo mi...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 439
20.4.2011 10:25:45   
bebacha
ja cu sad pokusat poslat e-mail radio gracanicu,da vidim dali bi oni htjeli pustit obavjestenje u vezi ove kutije sto ce biti postavljena na sajmu

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 440
20.4.2011 10:27:21   
samedi
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Žene uspjela sam organizovati jedna velika muzička zvijezda dolazi noćaš u importane da pomogne da sakupimo što više novaca za naše Nejru,

Ako i Vi znate neke glumce, sportiste, pjveče, pozovite ih da budu dio ovog projekta

user posted image user posted image user posted image user posted image super,sve vise vjerujem da cemo uspjeti uz Bozju pomoc user posted image user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

Neposredna veza do poruke: 441
20.4.2011 10:28:47   
InLove
IZVORNA PORUKA: HanaBana

user posted image
user posted image
U ime Ringeraje otislo sa Nejrom.
Bila sam na aerodromu, ali nazalost nisam je mogla vidjeti. Obzirom na svoje stanje tretirana je kao prioritet i prosla sve aerodromske kontrole medju prvima. Uspjela sam angazovati Adinog prijatelja koji radi na aerodromu da joj se preda cvijece i dio skupljenog novca i pozelila sam im srecu preko telefona. Imate velike pozdrave od njih dvoje. Nejra nam je jutros slabasnija nego inace ali samo da hairli stignu u Svedsku i krenu sa lijecenjem. Rodica koja im zivi u Svedskoj, inace hematolog na klinici u kojoj ce biti Nejra je uplatila inicijalnu fakturu za pocetak lijecenja i prve pretrage. Ostalo je na namauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  I ja se rasplakah, a ti si to tako lijepo napisala da user posted image  same krenuse!! Bice nam Nejra aBd dobro. Vjerujemo u Boga i dobre ljude, Bog je veliki!!!!

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 442
20.4.2011 10:37:53   
bebacha
ja sam poslala e-mail.javit cu dali su i kako odgovorili

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 443
20.4.2011 10:41:54   
ziki
palačinko super letak, mogu li bi slobodna da zalijepim na gračaničku kutiju

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 444
20.4.2011 10:44:59   
palachinken
IZVORNA PORUKA: ziki

palačinko super letak, mogu li bi slobodna da zalijepim na gračaničku kutiju

naravno, to mu i jest namjena

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 445
20.4.2011 10:54:09   
mama2009
drage zene ja placem nakon svih NAŠIH (slobodna sam da tako kazem) letaka i humanosti za nasu Nejru, da joj dragi Bog pomogne, da se varti kuci svom Maku .....

Nejra drzi se draga

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 446
20.4.2011 10:54:15   
Medić*
Nadam se da mozemo sa mob zvati na ovaj humanitarni broj

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 447
20.4.2011 11:29:42   
ziki
Ja sam malo pogubljena i na poslu mi frka, šta mislite koliko bi letaka trebalo da odštampam, štampam za letke tekst od palačinke bez slike, 1/4 A4 papira

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 448
20.4.2011 12:00:42   
HanaBana
Evo i mog apela i letaka, 4 na 1 A4. Spremicu za veceras koliko mognem isprintati.
user posted image
user posted image

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 449
20.4.2011 12:11:00   
Blue rose RR
IZVORNA PORUKA: medic slatki

Nadam se da mozemo sa mob zvati na ovaj humanitarni broj

Ja sam maloprije zvala, ali ništa, izbacuje me.user posted image

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Da li biste radije upisale dijete u jaslice ili angažovale tetu čuvalicu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *