Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 9:44:48
chuci
mama Alma nije problem. ja sam rekla ako trebadne da mogu napraviti kolače za subotu, za nedjelju ne mogu jer me nama tu. Naravno da nema ljutnje ako ne treba. novac je nevezan za kolače. to ide koliko ide. sastojke za kolače imam u kući i ne dajem posebno novac za to.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 9:46:29
M kao Mama
IZVORNA PORUKA: chuci
mama Alma nije problem. ja sam rekla ako trebadne da mogu napraviti kolače za subotu, za nedjelju ne mogu jer me nama tu. Naravno da nema ljutnje ako ne treba. novac je nevezan za kolače. to ide koliko ide. sastojke za kolače imam u kući i ne dajem posebno novac za to.
Bravo i drago mi je da smo se razumjele, ljubim te
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 9:48:45
emi7908
U pravu si Mama Alma i divno je što ste joj odnjele cvijeće i novac... Izvini molim te kako ti se ona čini? Mislim jesi uspjela vidjeti i mrvicu osmjeha na njenom licu? To mi je nekako nada da će se boriti, dušom i srcem i da neće pokleknuti... znam da je milion drugih faktora u igri ali mora biti hrabra....
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 9:54:47
ziki
Evo mene ko padobranac, sad sam se čula sa organizatorom sajma, nema problema za kutija na ulazu. Danas ću potražit kutiju odštampat plakat za kutiju, popodne se dogovorit o detaljima, kutija će bit na ulazu četvrtak, patak i subotu do zatvaranja, danas ću pitat do kad u subotu je sajam. Nadam se da će Gračanlije imat sluha i odazvat se.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 9:59:25
Medić*
IZVORNA PORUKA: ziki
Evo mene ko padobranac, sad sam se čula sa organizatorom sajma, nema problema za kutija na ulazu. Danas ću potražit kutiju odštampat plakat za kutiju, popodne se dogovorit o detaljima, kutija će bit na ulazu četvrtak, patak i subotu do zatvaranja, danas ću pitat do kad u subotu je sajam. Nadam se da će Gračanlije imat sluha i odazvat se.
Super
Nasoj dragoj Nejri zelimo sretan put, danonocno mislimo na nju i njenu porodicu, da nam se sto prije ako Bog da vrati zdrava i sretna. Zene velikog srca svaka cast.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 10:21:07
HanaBana
U ime Ringeraje otislo sa Nejrom. Bila sam na aerodromu, ali nazalost nisam je mogla vidjeti. Obzirom na svoje stanje tretirana je kao prioritet i prosla sve aerodromske kontrole medju prvima. Uspjela sam angazovati Adinog prijatelja koji radi na aerodromu da joj se preda cvijece i dio skupljenog novca i pozelila sam im srecu preko telefona. Imate velike pozdrave od njih dvoje. Nejra nam je jutros slabasnija nego inace ali samo da hairli stignu u Svedsku i krenu sa lijecenjem. Rodica koja im zivi u Svedskoj, inace hematolog na klinici u kojoj ce biti Nejra je uplatila inicijalnu fakturu za pocetak lijecenja i prve pretrage. Ostalo je na nama
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 10:28:47
InLove
IZVORNA PORUKA: HanaBana
U ime Ringeraje otislo sa Nejrom. Bila sam na aerodromu, ali nazalost nisam je mogla vidjeti. Obzirom na svoje stanje tretirana je kao prioritet i prosla sve aerodromske kontrole medju prvima. Uspjela sam angazovati Adinog prijatelja koji radi na aerodromu da joj se preda cvijece i dio skupljenog novca i pozelila sam im srecu preko telefona. Imate velike pozdrave od njih dvoje. Nejra nam je jutros slabasnija nego inace ali samo da hairli stignu u Svedsku i krenu sa lijecenjem. Rodica koja im zivi u Svedskoj, inace hematolog na klinici u kojoj ce biti Nejra je uplatila inicijalnu fakturu za pocetak lijecenja i prve pretrage. Ostalo je na nama
I ja se rasplakah, a ti si to tako lijepo napisala da same krenuse!! Bice nam Nejra aBd dobro. Vjerujemo u Boga i dobre ljude, Bog je veliki!!!!
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 10:41:54
ziki
palačinko super letak, mogu li bi slobodna da zalijepim na gračaničku kutiju
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 10:54:09
mama2009
drage zene ja placem nakon svih NAŠIH (slobodna sam da tako kazem) letaka i humanosti za nasu Nejru, da joj dragi Bog pomogne, da se varti kuci svom Maku .....
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 11:29:42
ziki
Ja sam malo pogubljena i na poslu mi frka, šta mislite koliko bi letaka trebalo da odštampam, štampam za letke tekst od palačinke bez slike, 1/4 A4 papira