Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 21:58:07
HanaBana
Tako sam sretna sto nam Nejra sutra putuje. Prenijecu Vam utisk eujutro cim dodjem na posao jer idem da je ispratim u ime RR. Moj e-mail je belmavrcoalibasic@ymail.com Saljite mi sve upite i ideje pa cu se dogovarati sa bratom Nejrinog muza oko dokumentacije i imacemo informacije o svemu sto se desava. Kao sto mama alma napisa Ado vam je zahvalan po hiljadu puta. Samo da nam Nejra ozdravi!!!!! ja sam tu i za subotu i nedjelju ako sta treba. Sutra sam u Importane centru. Stizu i letci i plakati.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 21:58:47
new mama
Bravo zene,sta drugo napisati ,hB za Nejru da sutra putuje,aBd bice ona dobro, a vidimo se sutra u Importane centru,.ja bi rado ucestvovala i u subotu i nedelju,ali necu biti u Sa
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 23:27:15
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: tajra
Hanady, odgovorila sam ti na pp, ali je li to potvrdjeno?
Da smisljam kako to realizovati...
sory evo sad sam ti s ejavila...odoh u kuhinju i dikosnetktovah se
hajde evo da dogovorimo sada jesi tu
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 23:28:11
M kao Mama
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Dragi prijatelji,
Ova mlada žena koja Vam se smješi, zove se Nejra Kurić, ima 28 godina i majka je preksrasnog dječaka Maka. Maki ma dvije godine, a Nejri je u četvrtak 14. aprila ove godine dijagnosticirana akutna leukemija. Za izmještanje u inostranstvo, tačnije u Francusku i hitno liječenje neophodno je prikupiti 500 hiljada KM. Nadam se da će dobro srce BiH i ovaj put ubrzanim pulsom kucati i da ćemo sakupiti novac za Nejrino liječenje. Hvala svim dobrim ljudima, koji će na bilo koji način pomoći da sakupimo ova novčana sredstva, čime ćete omogućiti ovoj mladoj ženi da nastavi život.
(Ovdje ide slika)
Devizni račun na koji možete izvršiti uplatu:
RAIFFEISEN BANK d.d. SHIFT CODE: RZBABA2S ADRESA: ZMAJA OD BOSNE bb, 72 000 SARAJEVO, BiH IBAN CODE: BA391613000007553445 NEJRA KURIC, MEJTAŠ BR.2, SARAJEVO
KM račun na koji možete izvršiti uplatu:
NEJRA KURIĆ JMBG: 1403982195064 TRANSACIJSKI RAČUN:1613000007553445 SVRHA UPLATE: Humanitarna uplata za liječenje Nejre Kurić RAIFFEISEN BANK
Tajra evo ovako je izgledao moj letak za kutiju, s tim da treba promjeniti podatak da ona sutra akobogda putuje za švedsku.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 23:38:51
Hanady RR
Poslala sam joj na PP...samo d avidim jel mi može potvrditi odradu ovoga zadatka... pa d ajavim ovoj djevojci koja je sve ugovorila i organizatorici na sajmu
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 23:54:59
Apotekarka
Jupi....SAmo da NEjra bude dobro...Ja ujutro uplacujem svoj prihod a svojim poznanicima sam isto rekla ako moigu sta da uplate pogotovu u ovom vremenu darivanja pred Uskrs... Nejra uz tebe smo.....
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 1:00:42
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: noa
i Mostar za Nejru sutra u 17,00 imamo rr druzenje