|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  283 284 [285] 286 287   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
19.4.2011 0:41:29   
Gift
ja nesto ne mogu kod muskih ginekologa, mada vjerujem da u slucaju nuzde ne bi birala..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 7101
19.4.2011 0:44:08   
Anoniman
Ma sto je najgore niko joj nista nije radio, to bio mali od forumasice MALA1994, djete za pozeljeti i on je hodao i cucnuo je nesto pored njenih kolica a ona sjedila u kolicima i pocela da ga udara, a on dusa draga dobrica place i ne pomjera se, a ona huju nikako da smiri, jos ja je ruzim a ona me coolira kao hajde o''ladi majke ti. Vise stvarno ludim nekad sa njom, sve mora po njenom biti jer to nije plakanje vec vriskaaaa, skikaaa ne znam kako glas ne izgubi koliko se dere. Jos kazem mm a njegov sav komentar na to je "tatino dijete"... tako da me dodatno ispizdi, pa jbte ni ti nikog ne mlatis nogama, kad ga neko cuje rekao bi on neki razbojnik a on tih i povucen i manji od makova zrna. Maloprije se probudila placuci i zove "taji doji" (taji dodji) valjda ga sanjala. Samo cu vam jos reci da je jutros u pet bila na nogama uveliko i danas cijelih 28 minuta odspavala i tek veceras 21.45 zaspala i vec do sada se cetiri puta budila... uh smorih ja vas skroz, sorry user posted image

A sto se tice odlaska doktoru u bolnicu ili dz ne pada mi na pamet. Halal mojoj dr svaki dinar, dacu joj i jos ako treba, ma duplo cu je placati, samo kad se sjetim kad me bubreg zabolio ono sutali me kao kakvu krpu, svak kaze nisi moj slucaj i jos mi kaze kad prestanes ici po doktorima prestace te, pa reko i hoce kad ste takvi kakvi jeste. Meni sreca sto moja dr radi i na Jezeru, a stvarno je pristupacna.

< Poruku je uredio jelenaT -- 19.4.2011 0:45:24 >

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 7102
19.4.2011 1:06:55   
animagical
jelo bas ti je zeznutouser posted image ali sta ces, budu mali, pa porastu, proci ce i to....
ma posla sam ici uporedo i u bolnicu i privatno jer me cesto nesto safata pa da ne bahnem opet ko s neba... sta cu, znas kakvo mi je zdravlje, sve pazim da bebiju ne naskodim... znas kako je svako mjesec dana uraditi milion istih nalaza.... samo da se pile rodi da dahnem dusomuser posted image
a jelo sta bi od one tete sto ti cisti, cuva li ona djecu? da je malo uposlisuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7103
19.4.2011 1:12:10   
animagical
e da i prijatno spavanje, ne mogu vise sovitiuser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 7104
19.4.2011 8:23:13   
idacha
jutrooooooooo..
mahalate sinoc do kasno, pa sada se uspavale...ccccc user posted image user posted image user posted image user posted image
kako mene moj guzi nadigao u 6... posljednji put.. do tada, svaki sat haman... zubici zubici...

eno ga, zaspao opet, a ja vala kaficu cejfim, pa hajte bujrum, da i ja jednom ''ispecem''
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

izgleda da ce danas biti lijep dan.. evo sunceeeee... jupi jupi, je jeeeeeeee

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

Neposredna veza do poruke: 7105
19.4.2011 8:26:56   
babilon
Jutroooooooooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cijelu noc sanjam da sam na derneku :)) uzivo pjeva Haris Dzinovic  i Zeljko Joksimovic?! Sta li to znaci? Hahhahaha. Uglavnom veselo mi je bilo pravo pa sam sva nasmijana ustala, puna energije :)))).

user posted image user posted image Sretan rodjedan H.Bunny user posted image user posted image

Je li se neko porodio? Da cestitam? :D :D :D :D

Kako ste vi rekle roditeljima da ste trudne? Mislim, je li vam bilo neugodno u smislu - zna se kako se ostaje trudan ahhahahaha :D Ja sam to nekako brzo rijesila, postaces nena, dedo, daidza, tetka... aferim :)))))

user posted image user posted image user posted image

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

Neposredna veza do poruke: 7106
19.4.2011 8:27:07   
mea29
Jutro user posted image user posted image ...izgleda da sam prva od jutros, pa eto zvanicno otvaram kuknjavu user posted image ubi me kiselina, cini mi se da cu se udaviti, osjecam se kao zmaj, samo sto mi vatra ne pocne sikljati na usi i usta...uffffffff koji fuj osjecaj....mislila sam da ce me mozda zaobici kiselina ali sipak....sinoc sam jedva zaspala i jutros opet, evo me na poslu, sve mi hoce zlo....

Ne znam kako vi ali ja se bas umorim na poslu, u 4 sam ko prebijena macka.

Neposredna veza do poruke: 7107
19.4.2011 8:31:49   
idacha
babilon, blago tebi.. ti dernecila cijelu noc i opet horna jutrosuser posted image user posted image
mea, jos malo, draga, i procice i te mucnine aBd... i taj umor i sve to... ja sam se sa posla vracala ko iz rudnika... zaspivala na vratima malteneuser posted image user posted image user posted image bas sam bila smijesna sama sebi.. jednom nam gosti bili, sreca pa smo bliski, ja zaspala u fotelji dok su ljudi pricali... bas se nisam mogla kontrolisati...
a, sadaaaaaaaa... u ovoj trudnoci... nista od toga... i da hocu, ne meRe, guzi moj mi ne dauser posted image user posted image user posted image user posted image

joooooooooj, zene, ja ne mogu da vjerujem da ce mojoj bebi za 2 dana punih godinu dana, aBd..
jos manje mogu da vjerujem da cu uskoro imati dvije bebeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ko da sanjaaaaam...

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 7108
19.4.2011 8:32:02   
ziki
Jutro loptice, kako ste mi? Vidim ko kasno se mahalalo pa sad ni jedne. Hajde buđenje, evo kahvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Žene drage, koliko su mi porasle grudi, nešto se ne sjećam da su bile ovolike prvi put. Čak je i moj od ljubomore operisani muž prokomentarisao dubinu dekoltea na novoj bluzici"pazi da sve ne ispadne na sto dok crtaš"

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 7109
19.4.2011 8:38:04   
Sonja
dobro jutroooo
evo i danas bila kod doktora..
rekla mi je moja doktorica da se nista ne brinem ipak je to pocetak trudnoce i sve je normalno..
rekla mi da se tu u DZ narucim za uzv za 10 dana i ja na salter a ona koza me naruci tek za mjesecuser posted image
pa reko rekla dok. za 10 dana.kaze pa ne moze to kad se TEBI hoce,dodji kad je zakazano ako hoces ako neces idi privatnouser posted image
boze sacuvaj tih sestara ne mogu da vjerujem...c c c

selma ona dok. juce dr.Vesna vala bezze..nije mi ni 1 min. pregledala
uh kako tebi govori da joj dodjes privatno...samo da uzme pare..
a sama ti je rekla da je to malo i beznacajno pa nece ni da pise,koliko sam ja cula,
ja mislim da je sve ok sa bebbom i da nema potrebe da se brines

sta je sa sarah?jel jos 2u1
pusa za ostale

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 7110
19.4.2011 8:40:35   
mea29
hej babilon i idacha ...preduhitrile ste me :)

sto se tice roditelja ja sam svojima pokazala test, tako mi je bilo najlakse a oni su prosirili ostatku porodice...moji su po tom pitanju nekako hladni, to tako treba i hajde zdravo...cak ni ne pricaju o tome, sa euforijom, ni srecom nekom, vec sam ranije pisala da mi je mama skroz cudna...kad sam neki dan rekla da me boli stomak jer se ocito maternica jos nije razvukla ona kaze ja nikad nisam cula za to da boli stomak i da se maternica rasteze (a da se razumijemo nisu moji zatucani pa sad da kazem ne kontaju) ali mama mi je po pitanju trudnoce stroga kao da ja sve bolove izmisljam, kad kazem muka mi, kaze i meni je bilo muka, kad kazem da me nesto boli, ona se cudi kao da je umisljam, valjda hocu da budem razmazena trudnica, a ja uopste nisam takva, realno pricam, ali me ona nikada ne pita kako sam, ni kako podnosim ni dali se umaram...kad sam uzela pet dana bolovanja da povadim sve nalaze i kad sam poslije prvog pregleda ostala kuci jer me je sve bolilo ona zamalo nije fras dobila, kao izbjegavam posao, pa nije trudnoca bolest i tako da je nista i ne pricam o trudnoci, ali zato ja imam mm da me slusa :)

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 7111
19.4.2011 8:46:34   
idacha
Sonja, to je sve superiska, nemoj se sikirati...a, haman ne mozes dobiti nikakvu informaciju dok ne izvadis naucanik... fuj, sramota...
mea, da ti ne pristajem na muku, mama ti je haos... da je iko drugi u pitanju, mogla bih razumjeti, ali rodjena mamauser posted image user posted image user posted image
mada, znaju biti cudne, evo moja dosla donijela mi cevape i hoce da imiju mom daje lepineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
odoh se svadjati sa njom.... joa, kako me nervirajuuuuuuuuuuuuuuuuuu

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 7112
19.4.2011 8:47:28   
babilon
Mea bas mi je zao cuti tako :( mozda ne zna kako da pokaze radost? Mozda su taj tip ljudi. Moja mama je inace isprepadana po pitanju doktora, pa ja njoj inace dosta "problema" preskocim da se ne sikira, jer sve u sebi cuva, strah me da joj srce ne rikne od sikiracije.. Pa samo fine stvari pricam.. Ali isto tako ne pricamo sada nesto puno o trudnocu u smislu da me svaki dan ispituje kako sam/sta sam :)))) valjda kad se sazna sta nosim onda ce konkretno krenuti prica "eh a da kupimo ovo" hahha :D

A muzevi su inace pretplaceni na nas dzaba sto se tice price, MMneki dan "a Boga ti taj utrogestan je li to utice i na pricu, nesto si me razvezla previse" hahahahaha

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 7113
19.4.2011 8:57:03   
mea29
IZVORNA PORUKA: babilon

A muzevi su inace pretplaceni na nas dzaba sto se tice price, MMneki dan "a Boga ti taj utrogestan je li to utice i na pricu, nesto si me razvezla previse" hahahahaha

he he he he e dobar je...meni moj kaze da glasno pricam ha ha ha vjerovatno od kolicine price njemu pocne tutnjiti u usima pa mu se pojacava zvuk :)))

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 7114
19.4.2011 9:34:42   
Sonja
ej drage koje vi uzimate vitaminske tablete za trudnice???

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 7115
19.4.2011 9:44:47   
ziki
Ja uzimam prenatal, super ga podnosim, to sam i u prvoj trudnoći uzimala. Probala sam Pregnaceer i vratila se prenatalu, na početku ove trudnoće prenatal mi je izazivao mučnine al ni ovaj nije bio bolji.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 7116
19.4.2011 9:53:46   
lepetetka
Jutro!!!! Ja u prvoj uzimala prenatal a sada pregnital, vodi me isti doktor user posted image Ma ja mislim da je to sve otprilike isto....samo različiti proizvođači...
Jao ja umorna a tek ustala...jučer išli malo u pionirsku i malo odmorila ovaj se moj iskakao pravo,pa onda kod mame na ručak..Izgleda da sam jučer pretjerala baš sam umorna....
Da li je sarah rodila????? Ako još nije SRETNO!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 7117
19.4.2011 10:18:37   
palachinken
Dobro jutro tete moje.
Ko pita o prenatalima? Ja uzimala u prvom trimestru sirup HIPP Natal Aktiv. Sad uzmem ponekad šumeći kalcij ili željezo ili multivitamin i trudim se da hranom uzmem što više vitamina. Dobri mi nalazi, ja se jos bolje osjecam user posted image

A znate onaj vic kad trudnica ima prednost u ambulantama porodične medicine? Mnogo je smiješan. Čekala sam sat i po samo da mi zatvori bolovanje. Što je najžešće, ljudi me htjeli pustit preko reda, ali doktorica nije dala, da joj se ne poremeti redoslijed kartona! Koza!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 7118
19.4.2011 10:45:59   
stefania
zdravo zeMske..

nemam sta novo da vam kazem, nek ste mi zive i zdrave..uh kako me nasekirala ova prica za ovu djevojku sto je bolesna..uh uzas, majko moja kao se to samo desi...bezveze...

ima i vijesti od sarah?...

haj saljem vam puse

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 7119
19.4.2011 10:47:09   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Gift

IZVORNA PORUKA: idacha

joj, zene drage, ako vjerujete ja ne mogu smoci snage da gledam te sve slike... ni za ovu jadnu zenicu ni za malog Alisana...
preletila samo, nisam se zaustavljala da gledam... user posted image user posted image user posted image
bas je tuzno..
sta je reci Zivot...

isto tako...bas mi je zao zene i malog...user posted image

Isto ovako, samo daj nam Boze svima zdravlja, ostalog ce biti...
Vidim prica o maticnim celijama, ma ja bi rado pohranila, ali trenutno si financijski ne mozemo priustiti. Ja sam uvijek govorila da cu s drugim djetetom, a eto, mislila sam radit cu, a ono sipak....
Nadam se da ste vi sve dobro, ja sam jos malo ljuta zbog proslog pregleda od 2 min.....

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 7120
19.4.2011 10:47:27   
Bebica11
jutro zenice

jelenaT koja je to dr ako se smije znati koja je iole humana a radi i na Jezeru? Ja ziva ne znam kod koga da pocnem voditi trudnocuuser posted image posto je ovako rizicna i sve. I mene su napale vjestice gore sto sam dosla a krvarila...ma fuj

mea, moja mama je bila nezadovoljna kad sam prvi put zatrudnila, takodjer kukala "fax,posao" kao rano, bla bla....a kad sam izgubila trudnocu gore joj bilo nego meni. Sad sam uzela slobodno da se ovo smiri a ona sad "ma pusti posao, pusti sve, najbitnija si ti i tu bebu da pokusas sacuvati"user posted image

Anice jesi li bila na pregledu,kako je proslo?

Sonja, i meni kasni haman heftu nego sto treba biti al meni je to normalno. Meni se gestacijski mjehur nije odmah ni vidio pa onda tek vidio u petoj...a sad sve ok hB samo malo kasni.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 7121
19.4.2011 10:59:05   
sweet insanity
Jutro i od nas, ja sad ustadoh, probudi me telefonom zenica iz family plusa da provjerim da li je stigao racun, a ja sva izgubljena. Kako ste mi vi danas? Vidim sinoc ste se raspricale finouser posted image Mi dana s napunili 33. sedmicu sutra aBd ulazimo u 34.user posted image
Idacha, sunce vani..ako budes za kaficu zovi, ja sam ti stalno kod kuce osim ako ne iuzletim obic krug kakavuser posted image
Svima jedan user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 7122
19.4.2011 10:59:44   
Anica1
Jutro Bebica11 i svim ostalim dragim user posted image

Nisam jos isla Bebice11 na pregled, imam termin u 18,30. Od jutros me zeludac boli cim pomislim na pregled user posted image
Samo da ako Bog da bude sve uredu i da cujemo malo srcule kako kuca user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 7123
19.4.2011 11:06:45   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Anica1

Jutro Bebica11 i svim ostalim dragim user posted image

Nisam jos isla Bebice11 na pregled, imam termin u 18,30. Od jutros me zeludac boli cim pomislim na pregled user posted image
Samo da ako Bog da bude sve uredu i da cujemo malo srcule kako kuca user posted image

Hajde polahko, sta si se prepalauser posted image

mene je jutros zeuldac mucio,nisam mogla podnijeti lastiku od pidzame, skinula pidzamu na kukoveuser posted image

nisam vam se izjadala kako je dr iz doma zdravlja jucer kad je trebao dati mm uputnicu za bolnicu(jer mi je rekla sestra da je naknadno donesem) rekao u fazonu "ma sto ce joj tablete, to je bezveze cuvati ovako malu trudnocu, trudnoce od 2-3mj se cuvaju a ne ovako male al eto.." zamisliteuser posted image , a ona zena u apoteci govori "ove tablete se piju samo 3.mjeseca a i ja sam citala po netu da se piju samo do 12.sedmice, po potrebi koju sedmicu duze al onda bi sve trebalo da se ustabili...joj Boze

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 7124
19.4.2011 11:09:18   
stefania
sporty a da ipak provjeris s bankama za kredit za maticne koliko ja znam raiffesisen banka ima neku opciju za kreditiranje za maticne celije...nikom nije lako za finansije ovih dana, tako da znam kako ti je ali eto ako budes htjela raspitaj se..

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 7125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  283 284 [285] 286 287   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  283 284 [285] 286 287   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *