Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.4.2011 23:23:43
honey bunny
IZVORNA PORUKA: animagical
honey sretan rodjendan koje tigraste, taj link otvori prvu str kataloga? uu ima izbora, meni se svasta svidja.... iako se ja ovo ljeto vidim jedino u japankama i to obicnim ipanema ili baletankama nogice ko buhtlice, zglobovi za pozeljeti
Hvala ti :) Evo sad i ja vidim da otvori čitav katelog, hehe! Crno-bijele tigraste baletanke :) MA sviđa se meni još puno toga, ali ništa što ima u Gračanici :( Ja imam osjećaj da mi je noga narasla za jedan br.hihi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.4.2011 23:35:27
idacha
joj, zene drage, ako vjerujete ja ne mogu smoci snage da gledam te sve slike... ni za ovu jadnu zenicu ni za malog Alisana... preletila samo, nisam se zaustavljala da gledam... bas je tuzno.. sta je reci Zivot...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.4.2011 23:59:18
Anoniman
Joj kako su mene one ALisanove slike pogodile, nocima sam sanjala kako radnjam dijete svo u ranama, bez extremiteta i svasta nesto... tako da sam se bas bila potresla, tako da pokusavam i sada da ne gledam slike od Nejre, jednostavno ne mogu, nemam snage.
joj, zene drage, ako vjerujete ja ne mogu smoci snage da gledam te sve slike... ni za ovu jadnu zenicu ni za malog Alisana... preletila samo, nisam se zaustavljala da gledam... bas je tuzno.. sta je reci Zivot...
isto tako...bas mi je zao zene i malog...
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g
ne dajte mi se, apaurinuse moje i meni je danas prvi dio dan bio da Bog sacuva, pa se poslije ravedrilo :) provela prelijepo vrijeme sa svojim sincicem... bili napolju, setali, poslije se igrali u kuci, puzali zajedno :) svo troje...
jelo, gdje nam ancica? pa, sto se toliko naljutila danas? garant je nju to djete zadirkivalo nesto, ne bi ona sama od sebe.. animagical, mila, kiss veeeeeeeeeeeliki gift, ti si moja Jagodica Bobica :) :) :)
ma posteljica i sad cuci dole na rupi pa me huja hvata a masica sam danas htjela svasta ispitati al jest sipak...nista nisam uspjela, pregled je trajao minut i po od dobar dan do dovidjenja. jedva cekam kod divanovica da odem.
jooooooooooj, sto me nerviraju takvi doktori.. ko da ih ko puskom tjera da rade... kad ides divanovicu? to haman neki pravo dobar doca, vidim svi ga hvale... hB pa i takvih ima..
ako me nije sunce doFatilo... ja alergicna na jako sunce, pa moze biti da je to... mama samo govori ''popij apaurin, to ti je od nervoze''... nesto ljudi pricaju da sam mnogo nervozna u posljednje vrijeme... rekoh ne cujem se bas da sam nervozna.. kazu ''ne cujes se, kad galamis stalno''... svasta!!!!!!!!!!
za 10ak dana bi mooooooozda mogla da znas sta nosis... vodi racuna da se u 14oj nedjelji radi nalaz alfa beta protein, nemoj zaboraviti... kad ides dr?
ma danas s mm komentarisem, da ga ikako mogu povesti za ruku sa sobom kad podjem na porod stvarno zlatan covjek, nikad mu nisi dosadan, po sat vremena me pregleda, sve tri puta mjeri, detaljno i pazljivo mi kontrolise nalaze, sve ga mozemo pitati, jos i na kraju muzu sve ponovi opet sta trebam uraditi da ja hormonalna ne zaboravim mislim halal mu svaki dinar, on vala zaradi i vise. jos svaki put onako-od sebe-da 3d slicicu mm za novcanik a ovo danas...ccc al hajd sta cu moram se negdje uporedo i u bolnici voditi, ne mogu nikako kuci roditi
kako si ti danas, od podne dobro jel hehehe jelo sta radi ta mala harrambasica ista moj sestric, on tuce djecu u obdanistu i to kockicama, onim drvenim stvarno su zaista
ja sad nesto oglupila, ne mogu da skonatam..sad sam 11 sedmica i 6 dana, jel to ja sutra punih 12 sedmica ulazim u 13 il?
ti sutra punih 12 i ulazis u 13
za 10ak dana bi mooooooozda mogla da znas sta nosis... vodi racuna da se u 14oj nedjelji radi nalaz alfa beta protein, nemoj zaboraviti... kad ides dr?
odmah posle prvog maja vadim te nalaze, i onda cu se narucit kod dr..moguce da ti je taj osip od sunca, a mozda i kakva alergija na hranu, jesil sta jela skoro drugacije...
< Poruku je uredio Gift -- 19.4.2011 0:27:39 >
animagical, i ja kazem, halal bila svaka para koju dam privatno.. uvijek rahat odlazim od dr, hB pa je sve ok, ali poslije njenog prgleda budem jos sretnija :) i ja sam tako moju dr pitala moze li samnom na porod.. ona se nasmija i rece kako ne smije.. a, rekoh sta mislite da slazemo ove gore, recicemo da ste mi strina.. ona me pogleda kao slucaj za posmatranje, pa ce mi blago ''zao mi je, ali oni znaju sve o meni, pa tako i da ti ne mogu biti strina'' (a, zena bila sef ginekologije u bolnici godinama)