|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  282 283 [284] 285 286   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
18.4.2011 23:22:30   
animagical
malena koji je racun za km-ove a koji za eure

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 7076
18.4.2011 23:23:43   
honey bunny
IZVORNA PORUKA: animagical

honey sretan rodjendanuser posted image
koje tigraste, taj link otvori prvu str kataloga? uu ima izbora, meni se svasta svidja.... iako se ja ovo ljeto vidim jedino u japankama i to obicnim ipanema ili baletankamauser posted image nogice ko buhtlice, zglobovi za pozeljetiuser posted image

Hvala ti :) Evo sad i ja vidim da otvori čitav katelog, hehe! Crno-bijele tigraste baletanke :) MA sviđa se meni još puno toga, ali ništa što ima u Gračanici :( Ja imam osjećaj da mi je noga narasla za jedan br.hihi

Neposredna veza do poruke: 7077
18.4.2011 23:24:56   
honey bunny
IZVORNA PORUKA: animagical

malena koji je racun za km-ove a koji za eure

Ovaj prvi je za KM 1613000007553445

Neposredna veza do poruke: 7078
18.4.2011 23:27:32   
animagical
e hvala ovo nikad ne kontam koji je za sta...
ako budete organizovale kafu u sa izvinite me jer lezim, ja cu na racun...

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 7079
18.4.2011 23:28:35   
honey bunny
Bilo bi lijepo kada bi se i Gračanke javile :)

Neposredna veza do poruke: 7080
18.4.2011 23:33:15   
animagical
ja sad gledam ovu sliku i bas me rasplaka kad joj vidim maleckog od dvije godineuser posted image Boze grehote....

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 7081
18.4.2011 23:35:27   
idacha
joj, zene drage, ako vjerujete ja ne mogu smoci snage da gledam te sve slike... ni za ovu jadnu zenicu ni za malog Alisana...
preletila samo, nisam se zaustavljala da gledam... user posted image user posted image user posted image
bas je tuzno..
sta je reci Zivot...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

Neposredna veza do poruke: 7082
18.4.2011 23:59:18   
Anoniman
Joj kako su mene one ALisanove slike pogodile, nocima sam sanjala kako radnjam dijete svo u ranama, bez extremiteta i svasta nesto... tako da sam se bas bila potresla, tako da pokusavam i sada da ne gledam slike od Nejre, jednostavno ne mogu, nemam snage.

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 7083
19.4.2011 0:00:48   
Gift

IZVORNA PORUKA: idacha

joj, zene drage, ako vjerujete ja ne mogu smoci snage da gledam te sve slike... ni za ovu jadnu zenicu ni za malog Alisana...
preletila samo, nisam se zaustavljala da gledam... user posted image user posted image user posted image
bas je tuzno..
sta je reci Zivot...

isto tako...bas mi je zao zene i malog...user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 7084
19.4.2011 0:01:27   
animagical
s apaurinom se lakse zivi...bas mi se nesto bilo skupilo..i danas se nasekirah...jesam nakrivo nasadjena cijeli dan...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7085
19.4.2011 0:04:24   
Gift
zene se stvarno trude da pomognu, i pomazu, svaka im cast...a bice i u svim medijima, koliko sam skontala... vjerujem da ce uspjet sakupit dovoljno sredstava i da ce se Nejra oporavit..

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 7086
19.4.2011 0:06:47   
Anoniman
Animagical ko dirao user posted image ?
Ma meni ni cetiri apaurina ne pomazu, ja isto kao da ih ni ne popijem, ovisnik sam postala.

Neposredna veza do poruke: 7087
19.4.2011 0:11:22   
idacha
ne dajte mi se, apaurinuse moje user posted image user posted image user posted image
i meni je danas prvi dio dan bio da Bog sacuva, pa se poslije ravedrilo :)
provela prelijepo vrijeme sa svojim sincicem... bili napolju, setali, poslije se igrali u kuci, puzali zajedno :) svo troje...

jelo, gdje nam ancica? pa, sto se toliko naljutila danas? garant je nju to djete zadirkivalo nesto, ne bi ona sama od sebe..
animagical, mila, kiss veeeeeeeeeeeliki
gift, user posted image user posted image user posted image user posted image ti si moja Jagodica Bobica :) :) :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7088
19.4.2011 0:12:26   
animagical
ma posteljica i sad cuci dole na rupi pa me huja hvatauser posted image a masica sam danas htjela svasta ispitati al jest sipak...nista nisam uspjela, pregled je trajao minut i po od dobar dan do dovidjenja. jedva cekam kod divanovica da odem.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7089
19.4.2011 0:16:31   
idacha
user posted image user posted image user posted image user posted image jooooooooooj, sto me nerviraju takvi doktori.. ko da ih ko puskom tjera da rade...
kad ides divanovicu?
to haman neki pravo dobar doca, vidim svi ga hvale... hB pa i takvih ima..

Neposredna veza do poruke: 7090
19.4.2011 0:16:57   
Gift

gift, user posted image user posted image user posted image user posted image ti si moja Jagodica Bobica :) :) :)

user posted image user posted image e sto me sad nasmija..user posted image user posted image eto ti

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 7091
19.4.2011 0:19:10   
Gift
ja sad nesto oglupila, ne mogu da skonatam..sad sam 11 sedmica i 6 dana, jel to ja sutra punih 12 sedmica ulazim u 13 il?

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 7092
19.4.2011 0:20:31   
idacha
uh, zene, ja se haman osugalauser posted image user posted image user posted image neki sitan osip imam po vratu i dekolteu, i desnoj siki, a svrbiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....

ako me nije sunce doFatilo... ja alergicna na jako sunce, pa moze biti da je to...
mama samo govori ''popij apaurin, to ti je od nervoze''... nesto ljudi pricaju da sam mnogo nervozna u posljednje vrijeme... rekoh ne cujem se bas da sam nervozna.. kazu ''ne cujes se, kad galamis stalno''... svasta!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 7093
19.4.2011 0:21:51   
idacha
IZVORNA PORUKA: Gift

ja sad nesto oglupila, ne mogu da skonatam..sad sam 11 sedmica i 6 dana, jel to ja sutra punih 12 sedmica ulazim u 13 il?

ti sutra punih 12 i ulazis u 13 user posted image user posted image user posted image user posted image

za 10ak dana bi mooooooozda mogla da znas sta nosis... vodi racuna da se u 14oj nedjelji radi nalaz alfa beta protein, nemoj zaboraviti... kad ides dr?

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 7094
19.4.2011 0:22:09   
animagical

user posted image user posted image user posted image user posted image jooooooooooj, sto me nerviraju takvi doktori.. ko da ih ko puskom tjera da rade...
kad ides divanovicu?
to haman neki pravo dobar doca, vidim svi ga hvale... hB pa i takvih ima..

ma danas s mm komentarisem, da ga ikako mogu povesti za ruku sa sobom kad podjem na poroduser posted image stvarno zlatan covjek, nikad mu nisi dosadan, po sat vremena me pregleda, sve tri puta mjeri, detaljno i pazljivo mi kontrolise nalaze, sve ga mozemo pitati, jos i na  kraju muzu sve ponovi opet sta trebam uraditi da ja hormonalna ne zaboravimuser posted image mislim halal mu svaki dinar, on vala zaradi i vise. jos svaki put onako-od sebe-da 3d slicicu mm za novcanikuser posted image a ovo danas...ccc al hajd sta cu moram se negdje  uporedo i u bolnici voditi, ne mogu nikako kuci roditiuser posted image

kako si ti danas, od podne dobro jel hehehe
jelo sta radi ta mala harrambasicauser posted image ista moj sestric, on tuce djecu u obdanistu i to kockicama, onim drvenimuser posted image stvarno su zaistauser posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 7095
19.4.2011 0:22:31   
Gift

jest, a ja cijelo vrijeme kontam ja tek ulazim u 12 sedmicu..ko plavusa

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 7096
19.4.2011 0:26:50   
Gift

ti sutra punih 12 i ulazis u 13 user posted image user posted image user posted image user posted image

za 10ak dana bi mooooooozda mogla da znas sta nosis... vodi racuna da se u 14oj nedjelji radi nalaz alfa beta protein, nemoj zaboraviti... kad ides dr?

odmah posle prvog maja vadim te nalaze, i onda cu se narucit kod dr..moguce da ti je taj osip od sunca, a mozda i kakva alergija na hranu, jesil sta jela skoro drugacije...

< Poruku je uredio Gift -- 19.4.2011 0:27:39 >

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 7097
19.4.2011 0:27:37   
idacha
hajd to, al sto citiras sama sebe. hehehehehe... salim seeee. znaaas da te volim, plavuso moja :) de ba dodji nemoj da te ganjam...

animagical, i ja kazem, halal bila svaka para koju dam privatno.. uvijek rahat odlazim od dr, hB pa je sve ok, ali poslije njenog prgleda budem jos sretnija :) i ja sam tako moju dr pitala moze li samnom na porod.. ona se nasmija i rece kako ne smije.. a, rekoh sta mislite da slazemo ove gore, recicemo da ste mi strina.. ona me pogleda kao slucaj za posmatranje, pa ce mi blago ''zao mi je, ali oni znaju sve o meni, pa tako i da ti ne mogu biti strina'' (a, zena bila sef ginekologije u bolnici godinama)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 7098
19.4.2011 0:30:31   
animagical
hahahah kad bi me pitali koga bi na porodu muza ili divanovica, ne znam sta bi reklauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 7099
19.4.2011 0:33:12   
idacha
ma, ja bih doktoricu birala 100%... kakav muz... njega bih vjerovatno samo sutala, a doktorica je doktorica...user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  282 283 [284] 285 286   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  282 283 [284] 285 286   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *