Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.4.2011 19:58:13
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Sporty draga san ti je za 10 , popravi mi dan pravo... kraljica si Selma, Sonja i jos koja ako ide doktoru sutra sretnooo
Ostale ljubimo i grlimoooo
Ma samo budalastine sanjam, da sam bar sanjala da sam negdje na plazi, oko mene palme i sunce, a ne to I ja cu sutra doktoru, nakon mjesec dana... Pomalo me hvata panika, nesto me u zadnje vrijeme malo bolucka, al mozda je i od nervoze. MM mi govori da nisam normalna, jer mi kao eto neugodno sto mu idem na kjnizicu a ne privatno.... Kaze muz reci ti njemu da ti je on rekao da dodes u D.zdravlja, jednom mi je rekao da dodem u bolnicu da ne placam svaki put... Kaze ko da on zna, jel ti rekao ili nije, koliko pregleda dnevno ima... A eto ja se uvijek brinem oko svega.... Sa koliko ste vi mjeseci osjetili bebicu, ja sam osjetila sa oko16 tj. ali nije da sad svaki dan osjecam ono bas udaranje... Ne mogu se nikako sjetit kako je to u prosloj trudnoci bilo. Sa koliko se ono bas mora osjetiti svaki dan, ja umislila da sad odma treba da suta pa me i to strah.... Joj
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 17.4.2011 19:59:43 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.4.2011 20:53:19
sanela.asja
Sporty nesekiraj se ni ja neosjetim svaki dan bebicu in kad osjetim bude kratko(ali slatko) povremeno ce se pojacavati... Sweet ja ujutru idem do DZ po uputnicu za gradinu,neznam hoces li biti guzva kako ce sta biti..valjda imamo mi debele kakvih privilegija :-)))))
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.4.2011 21:17:27
Gift
vece zene.... meni danas rodendan pa reko da vas malo pocastim , a sebe sam itekako castila sto slano sto slatko..brate pretjerala, al hajd samo jos danas ..trazila ja jadna nesto da danas obucem za rodendan, vodila famaliju na rucak, pa uglavnom sve ljetna odjeca se nudi..a danas zimaaa, brrr, smrzla sam se kad sam i vidjela sve one tanke majicice i tunikice, al sam na kraju nasla u ormaru nesto sto mi je prije bilo povelko i ispalo je super.. sta ima kod vas, ne mogu sve da upratim, puuuno ste pisale, pa ja pomalo preskakala... idacho zelila sam te... eto jos malo ti je ostalo .. sweet, kono moja, kako se drzis.. i ja sam kod iste dr. kao i ti i idacha.. ostale kako ste..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.4.2011 21:40:33
Selma.A.M
Dobro vam veče ....Ja se ono odmah odjavila pa ne stigoh nikome ništa odgovoriti jer sam žurila do Binga.... Eh da Sweet nalazi Torch se mogu podići od 11 do pola 3h na Mikrobiologiji gore na Garadini....A knjižice primaju do pola 11.......I čeka se 10 dana Na nuklearnoj ako si naručen i imaš karton možeš odmah a ako ne čeka se po mjesec dana...Ja sam gore svaki mjesec....Sutra odoh gore poraniti pa ako ko bude u blizini i vidi ženu u Crnoj trenerci svijetlo plavoj jakni Bijelim patikama Inaočarima to sam ja,slobodno zovnite Selma nećete profulati gore ću se kretati od 7h ujutro pa do 13h poslijepodne i bit ćeme svugdje pomalo A da i gledajte imam li stomaka a ako ne nemojte se sramotiti Odoh sada da čitam što sam propustila
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.4.2011 22:07:25
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Gift
vece zene.... meni danas rodendan pa reko da vas malo pocastim , a sebe sam itekako castila sto slano sto slatko..brate pretjerala, al hajd samo jos danas ..trazila ja jadna nesto da danas obucem za rodendan, vodila famaliju na rucak, pa uglavnom sve ljetna odjeca se nudi..a danas zimaaa, brrr, smrzla sam se kad sam i vidjela sve one tanke majicice i tunikice, al sam na kraju nasla u ormaru nesto sto mi je prije bilo povelko i ispalo je super.. sta ima kod vas, ne mogu sve da upratim, puuuno ste pisale, pa ja pomalo preskakala... idacho zelila sam te... eto jos malo ti je ostalo .. sweet, kono moja, kako se drzis.. i ja sam kod iste dr. kao i ti i idacha.. ostale kako ste..
Heheh, sretan rodjendan . I mojoj mamici je rodjendan danas takodjer Javni se kad da se upoznamo Nadam se da je sve pod kontrolom
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.4.2011 22:09:59
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Dobro vam veče ....Ja se ono odmah odjavila pa ne stigoh nikome ništa odgovoriti jer sam žurila do Binga.... Eh da Sweet nalazi Torch se mogu podići od 11 do pola 3h na Mikrobiologiji gore na Garadini....A knjižice primaju do pola 11.......I čeka se 10 dana Na nuklearnoj ako si naručen i imaš karton možeš odmah a ako ne čeka se po mjesec dana...Ja sam gore svaki mjesec....Sutra odoh gore poraniti pa ako ko bude u blizini i vidi ženu u Crnoj trenerci svijetlo plavoj jakni Bijelim patikama Inaočarima to sam ja,slobodno zovnite Selma nećete profulati gore ću se kretati od 7h ujutro pa do 13h poslijepodne i bit ćeme svugdje pomalo A da i gledajte imam li stomaka a ako ne nemojte se sramotiti Odoh sada da čitam što sam propustila
Mozda se i sretnemo sutra, ja idem po nalaze koje sma radila prije 9 dana, sutra 10. dan al nisma racunala vikende :/ Tako da ako ih daju od 11 gore cu tad nekad al sumnjam da ces se vrzmat ti po mikrobiologiji...Hvala za info
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.4.2011 22:17:10
Selma.A.M
Da ne budem dosadna ,a evo ti broj pa možda ti nekada zatreba 035/303-511 i kada se javi sestrica samo pitaš da provjeri jesu li gotovi nalazi,daš joj ime i prezime i šta si radila tj koje nalaze tipa Torch i ona pregleda i odmah kaže gotovo ili nije.....animagical daj pošalji i meni šta da čitam i meni je baš dosadno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.4.2011 22:17:54
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: sanela.asja
Sporty nesekiraj se ni ja neosjetim svaki dan bebicu in kad osjetim bude kratko(ali slatko) povremeno ce se pojacavati... Sweet ja ujutru idem do DZ po uputnicu za gradinu,neznam hoces li biti guzva kako ce sta biti..valjda imamo mi debele kakvih privilegija :-)))))
Mislila ja da idemo skupa al ja idem pokupit nalaze tak da mi ne treba uputnica pa cu se tek oko 11, 12 aBd zaputit gore da vidim sul nalazi gotovi.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.4.2011 22:48:13
animagical
hej zene, ja evo sjedim,meni i to dozivljaj ziga me opet cini mi se desni bibreg, hocu da skocim,al ne smijem da skacem ej selma, ne dam knjige,ja sam lukava :P zezam se, daj mail ako hoces imam ovo od sweet, samo kao sto ona rece ovo je na inglisu pa bujrum. ima ona i za curice maksuz moj djecak diskriminisan neka je, girls rule
Dobro jutro drage moje Kako ste mi danas? Ja sam uzasno nervozna, sutra mi je zakazan prvi pregled, sutra sam 7+1, stomak me boli od nervoze uh Odma se sjetim prosli put kada sam bila prvog pregleda kada su mi rekli da je bezembriona trudnoca i sjetims e kakos am zavrsila Pokusavam da mislim pozitivno, ali mi slabo ide. Doduse prosli put sam prokrvarila u 6 sedmici pa sam i prije pregleda pretpostavila da nesto ne stima. Sada hvala Bogu sve ok sto se toga tice.
Dobro jutro drage moje Kako ste mi danas? Ja sam uzasno nervozna, sutra mi je zakazan prvi pregled, sutra sam 7+1, stomak me boli od nervoze uh Odma se sjetim prosli put kada sam bila prvog pregleda kada su mi rekli da je bezembriona trudnoca i sjetims e kakos am zavrsila Pokusavam da mislim pozitivno, ali mi slabo ide. Doduse prosli put sam prokrvarila u 6 sedmici pa sam i prije pregleda pretpostavila da nesto ne stima. Sada hvala Bogu sve ok sto se toga tice.
Cuvajte palceve sutra!!
Biće aBd sve OK!
Jutro,jeste se naspavale....MM i ja smo sinoć gledala nekakav film do 1h,ja ustala u 6h išla za štitnu i čekala 2h da počnu raditi i vrati me ona sestriva kaže nemam markice ,e fakat mi nije jasno svi primaju bez markice jer važi ova od 2010 do 31.maja ona nije htjela kaže samo ako ću da platim participaciju ..... I tako vam se ja vratim bez obavljenog posla,i eto sad htjela nehtjela valja mi kupiti markicu,suprug ode da se ganja za to a ja pijem kafu pa bujrum A kontala sam još ovaj mjesec da ne kupim valja za nas troje dati 50km.....Kako vi? Ja u pola 12 idem na UZ pa me stomak od straha bolucka.... Anice sretni znam kako ti je,i javi nam se aBd sa lijepim vijestima..... animagical-sweet evo ti ovako e-mail pa šalji ako ima šta da se čita duki.selma@gmail.com......
jutrooo.. evo kafa za one sto je nidu na sabahu popile..ja i dalje u nevjerici oko ulaska u 8. mjesec...covjece kako fura, ne mogu da vjerujem...da hocu magistarski samo stici da napisem prije frke...akoBogda
selma sretno jos jednom...
sarah zeno ima li sta novo kod tebe?
eto drage lijep i ugodan dan vam zelim
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.4.2011 10:25:56
sweet insanity
Jutro svima, evo spremam se da idme po nalaze, al pro da zavrsim sa pudingom Selma, ja ne kontam zasto su onda produzili rok za markice Stvarno, ovo kod nas nista nije usaglaseno izgleda.....sretno na UZ pa nam se javi kako je i sta je bilo, a bit ce sve aBd OK Honey Bunny, SRETAN ROĐENDAN, SVE NAJBOLJE ZELIM Ostalima,