Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
enci nemoj mi to govoriti vidi se bas se vidiiiiiiiiiiiiiiii ja ga uslikala golog da vidite da se vidi meni je malena rekla da se vidi pupo :P i hvala joj
a da je meni nakon sto rodim aBd u drugoh trudnoci imati i upola ovako lijep stomak kao npr selma ili bilo koja koja je vec radjala...divim im se. to se i na tebe odnosi pokazi to dvoje tamo
A moram slikati... ..iako se moram potruditi.oko ugla..nije mi jos vejiki pupi...
nisi još slikala pupu...a ne megu d avjerujem... koliki je toliki je... fotkuku na sunce
Evo jedne,što kaže Skvo iz 100 i nekog pokušaja.Usput lijep stomačić skvo
Hvala.... I vaši trbuščići su preslatki....Eto, uspjela sam kao nešto i postaviti... Svoje malo trbušče...haha. Ma ja mislim da neće on puno još rasti, za 3 dana punih 7 mj. ma sav nekako mi ide u špic, gore nema ništa, prazno... kad vidim neke trudnice trudne koliko i ja padnem u depru, haha, ma šalim se, dobro je meni i ovako, bar sam posve pokretna i ne smeta mi, i što je najvažnije beba je na uz uvijek veličine koja odgovara sedmici trudnoće u kojoj sam...pusa.
28.10.2008.,jedna ptičica:( 07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:) 'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.
ja inace volim trudnicu vidjeti makar u gradu u prolazu, nista ljepse nema
Slažem se ,samo da nam budu živi i zdravi!!!
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.