|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantjelesna oplodnja
8.4.2011 15:34:05   
mala75
user posted image user posted image user posted image mida i da lijepo provedeš narednihuser posted image

(odgovor članu mida)
Neposredna veza do poruke: 2051
8.4.2011 16:00:45   
gerberka
mida user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nek tako i ostano.sve uredno i zdravo user posted image user posted image pusa

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 2052
8.4.2011 22:48:00   
Leva
Aidice sretno u nedjelju user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2053
8.4.2011 23:21:25   
lizika
Aidice sretno u nedjelju user posted image user posted image user posted image .

lizika

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 2054
8.4.2011 23:23:24   
lizika
Hvala Mida ,tebi zelim laku trudnocu i sad uzivaj sa svojom user posted image .Cuvaj se i svakako javi sta ima novo.
Lijep pozdrav.

lizika

(odgovor članu mida)
Neposredna veza do poruke: 2055
10.4.2011 12:51:31   
Esperanca
Drage moje trudnice i trudilice evo i mene user posted image Nije me bilo par mjeseci, htjela sam se od svega odmoriti i pripremiti za novi postupak. Dva smo radili ovdje, a sledeci smo odlucili ici vani. Nisam jos sigurna da li Maribor ili Prag, ali vjerovatnije Prag. Ako neka ima neki savjet ili licno iskustvo pisite na pp bit cu vam jako zahvalna user posted image
Koliko sam stigla procitati neke su postale u medjuvremenu trudnice, da vas sada sve ne nabrajam od srca vam cestitam, jako sam sretna zbog svih vas, ljubim vas i zelim da vam trudnoca protekne u najboljem redu user posted image .
Vidim da ima i onih kojima ovoga puta nije uspjelo....sve smo to najmanje vec jednom prosle, znam kako vam je, ali izdrzite znam da mozete, jer moramo biti jake kada nase bebace konacno stignu...a stici ce samo je pitanje vremena, user posted image

"Bog od nas ne trazi da uspijemo, samo da pokusamo!"

(odgovor članu lizika)
Neposredna veza do poruke: 2056
10.4.2011 19:28:37   
aidicaa
Hej cure user posted image
Danas mi je vracen sedmostanicni embrion user posted image user posted image user posted image , i od danas sam cekalica user posted image .
Od 5js 4 je bilo sposobno za oplodnju, medjutim samo je jedan preziveo i to ovaj vraceni. Malo sam razocarana ali neka bude kako je sudjeno user posted image

*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce ***
14.05.2016. pozitivan test***

(odgovor članu lizika)
Neposredna veza do poruke: 2057
10.4.2011 19:37:06   
napolitanka
aidice draga sretnooo, jedan ali vrijedan, uz tebe smo i nadamo se sa tobomuser posted image user posted image user posted image

Čovjek samo srcem dobro vidi...Suština se očima ne da sagledati.....Mali Princ :-)

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 2058
10.4.2011 19:38:15   
aidicaa
Hvala vam drage moje puno, puno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu napolitanka)
Neposredna veza do poruke: 2059
10.4.2011 19:41:08   
orange 00
aidice sretno user posted image
esperanca dobrodosla nazad user posted image

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 2060
10.4.2011 20:11:20   
ena0002
Aidice sretno user posted image user posted image user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu orange 00)
Neposredna veza do poruke: 2061
10.4.2011 21:57:53   
gerberka
aidiceeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sretno milaaaa user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 2062
10.4.2011 22:18:52   
AAvalon
aidice, sretno mila !!! napisala sam ti vec u Cekaonici, ali evo i ovdje:

mojoj prijateljici su vratili jedan embrion u Mb, od 9 js na kraju samo taj jedan prezivio, vratili ga i rekli da ni ne izgleda najbolje, fragmentiran, nek se ne nada previse... helem, embrionu su sad 4 godine, a ima i malog batu kojem je tek koji mjesec koji takodje koliko sam cula nije bio super embrion user posted image  
znaci, kad si embrion, nije bitno ni sto si jedini, ni sto nisi posebno doktorima lijep, bitno je samo da si dovoljno tvrdoglav user posted image   zelim ti da i tvoj bude tvrdoglav i uporan ko njeni user posted image user posted image user posted image

Dum spiro spero

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2063
11.4.2011 9:06:28   
mida
aidice mila sretnoooooo
nemoj se brinuti kod mene je isto bilo,od 4js 3 se oplodile ali samo jedna dovoljno dobra bila da bi je vratili,sestostanicni i jos transfer drugi dan.Bas sam se razocarala,izgledalo mi je kao unaprijed osudjeno na neuspjeh,nisam se nadala ama nikako,pisala sam cak nisam htjela nazvati za rezultat bete,muz zvao.Ali dragi Bog je svemocan,dao je da moja mrvica bude dovoljno jaka da se cvrsto uhvati za svoju mamicu.I jos nesto mila nemoj puno slusati svoje tijelo,ono nam uglavnom daje znakove onog cega se bojimo ili ono sto zelimo,ja sam imala smedjkasti iscjedak dan prije bete,mislila sam gotovo je vjestica na pragu ali beta pozitivna,cak se i sad pomalo pojavljuje,dokror kaze da se nebrinem sve je uredu,to je stara krv a i bebica se namjesta,to mora pomalo izaci napolje.Zato mila nerazmisljaj puno,opusti se,odmaraj,neslusaj puno svoje tijelo i bice to dobro ako Bog dauser posted image user posted image user posted image opet sam se raspisala user posted image  stvarno zelim da ti objasnim koliko je vazno da nerazmisljas puno da se opustis i da se vecinom desava kad najmanje ocekujes,znam da je tesko ali pokusaj....ljubim te mila i zeli ti svu srecu i hrabrost ovog svijeta...user posted image user posted image

oprostite mile moje ali ja kad pocnem pisati neznam stati user posted image user posted image

lizika user posted image user posted image user posted image ............

(odgovor članu AAvalon)
Neposredna veza do poruke: 2064
11.4.2011 13:20:25   
aidicaa
Mida ma neka si se ti raspiasala user posted image . Tu smo jedna za drugu. Hvala vam puno user posted image user posted image . Trudicu se da sto manje razmisljam o simptomima user posted image  

(odgovor članu mida)
Neposredna veza do poruke: 2065
11.4.2011 14:56:55   
dijana85
aidice sretno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 2066
11.4.2011 18:28:04   
AMELIC
Aidice ovaj put će da uspije, aBduser posted image user posted image user posted image

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

(odgovor članu dijana85)
Neposredna veza do poruke: 2067
11.4.2011 18:46:34   
lamama
Drage moje evo i ja da se javim, danas na 7. dan stimulacije samo dva folikula, 20 i 17mm većeras već štoperica u srijedu punkcije, navijajte da bude stanica u njima i da se oplode, i ja sam puno razočarana, ne znam što slabo reagujem na stimulaciju, ali šta je tu je tako je suđeno

Aidice mila sretno sada si čekalica, i navijam svim srcem da uspiješuser posted image user posted image user posted image user posted image

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 2068
11.4.2011 19:06:15   
snowrose
Lamama,biće aBd sve ok,ne sekiraj se.

Pozitivne misli privlače samo pozitivne stvari!!!

(odgovor članu lamama)
Neposredna veza do poruke: 2069
11.4.2011 20:01:17   
aidicaa
Lamama draga nek ti je po hajru user posted image  user posted image user posted image , Zelim ti od sveg user posted image  da ovaj put uspete user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lamama)
Neposredna veza do poruke: 2070
11.4.2011 20:20:14   
mimili
Lamama user posted image user posted image user posted image , tako mi je drago sto si krenula sa stimulacijom. Ma neka bude i jedna stanica, ali prava, i da nam budes uskoro trudnjaca, od srca ti zeli Mimi.
Pa gde ste ti i Snowrose u cekaonici?? Ajdete tamo, nedostajete mi stare cekalice...... Da li neka zna sta je sa LedyBlue?
Srecno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja pahulja i moja zvezda se rodila 20.jula 2012 .... eto, od toga dana ponovo normalno disem.....

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 2071
11.4.2011 20:21:31   
kupina
lamama navijam da uspijete,od srca zelimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 2072
11.4.2011 22:07:27   
lizika
Aidice sretno user posted image user posted image user posted image user posted image bice to sve uredu.

lizika

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 2073
11.4.2011 23:42:45   
gerberka
IZVORNA PORUKA: lizika

Aidice sretno user posted image user posted image user posted image user posted image bice to sve uredu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lizika)
Neposredna veza do poruke: 2074
12.4.2011 10:21:19   
mida
lamama mila sretnoooooo...da ovaj put uspije ako Bog da user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *