Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
.-..-. `·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca... ?/ /? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne / \ gubeći entuzijazam"... http://sunasce.blogger.ba/
Drage moje trudnice i trudilice evo i mene Nije me bilo par mjeseci, htjela sam se od svega odmoriti i pripremiti za novi postupak. Dva smo radili ovdje, a sledeci smo odlucili ici vani. Nisam jos sigurna da li Maribor ili Prag, ali vjerovatnije Prag. Ako neka ima neki savjet ili licno iskustvo pisite na pp bit cu vam jako zahvalna Koliko sam stigla procitati neke su postale u medjuvremenu trudnice, da vas sada sve ne nabrajam od srca vam cestitam, jako sam sretna zbog svih vas, ljubim vas i zelim da vam trudnoca protekne u najboljem redu . Vidim da ima i onih kojima ovoga puta nije uspjelo....sve smo to najmanje vec jednom prosle, znam kako vam je, ali izdrzite znam da mozete, jer moramo biti jake kada nase bebace konacno stignu...a stici ce samo je pitanje vremena,
Hej cure Danas mi je vracen sedmostanicni embrion , i od danas sam cekalica . Od 5js 4 je bilo sposobno za oplodnju, medjutim samo je jedan preziveo i to ovaj vraceni. Malo sam razocarana ali neka bude kako je sudjeno
*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce *** 14.05.2016. pozitivan test***
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
aidice, sretno mila !!! napisala sam ti vec u Cekaonici, ali evo i ovdje:
mojoj prijateljici su vratili jedan embrion u Mb, od 9 js na kraju samo taj jedan prezivio, vratili ga i rekli da ni ne izgleda najbolje, fragmentiran, nek se ne nada previse... helem, embrionu su sad 4 godine, a ima i malog batu kojem je tek koji mjesec koji takodje koliko sam cula nije bio super embrion znaci, kad si embrion, nije bitno ni sto si jedini, ni sto nisi posebno doktorima lijep, bitno je samo da si dovoljno tvrdoglav zelim ti da i tvoj bude tvrdoglav i uporan ko njeni
aidice mila sretnoooooo nemoj se brinuti kod mene je isto bilo,od 4js 3 se oplodile ali samo jedna dovoljno dobra bila da bi je vratili,sestostanicni i jos transfer drugi dan.Bas sam se razocarala,izgledalo mi je kao unaprijed osudjeno na neuspjeh,nisam se nadala ama nikako,pisala sam cak nisam htjela nazvati za rezultat bete,muz zvao.Ali dragi Bog je svemocan,dao je da moja mrvica bude dovoljno jaka da se cvrsto uhvati za svoju mamicu.I jos nesto mila nemoj puno slusati svoje tijelo,ono nam uglavnom daje znakove onog cega se bojimo ili ono sto zelimo,ja sam imala smedjkasti iscjedak dan prije bete,mislila sam gotovo je vjestica na pragu ali beta pozitivna,cak se i sad pomalo pojavljuje,dokror kaze da se nebrinem sve je uredu,to je stara krv a i bebica se namjesta,to mora pomalo izaci napolje.Zato mila nerazmisljaj puno,opusti se,odmaraj,neslusaj puno svoje tijelo i bice to dobro ako Bog da opet sam se raspisala stvarno zelim da ti objasnim koliko je vazno da nerazmisljas puno da se opustis i da se vecinom desava kad najmanje ocekujes,znam da je tesko ali pokusaj....ljubim te mila i zeli ti svu srecu i hrabrost ovog svijeta...
oprostite mile moje ali ja kad pocnem pisati neznam stati
Drage moje evo i ja da se javim, danas na 7. dan stimulacije samo dva folikula, 20 i 17mm većeras već štoperica u srijedu punkcije, navijajte da bude stanica u njima i da se oplode, i ja sam puno razočarana, ne znam što slabo reagujem na stimulaciju, ali šta je tu je tako je suđeno
Aidice mila sretno sada si čekalica, i navijam svim srcem da uspiješ
Lamama , tako mi je drago sto si krenula sa stimulacijom. Ma neka bude i jedna stanica, ali prava, i da nam budes uskoro trudnjaca, od srca ti zeli Mimi. Pa gde ste ti i Snowrose u cekaonici?? Ajdete tamo, nedostajete mi stare cekalice...... Da li neka zna sta je sa LedyBlue? Srecno
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.