Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan 1. IVF Mb -0 2. IVF Mb -0
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Aidice sretno Juce su mi radili punkciju iz prirodnog ciklusa i prijavljujem nula jajnih stanica. Sada pauza od nekoliko mjeseci i onda opet stimulirani postupak. Lizika ugodan ostatak bockanja
Leva zao mi je nedaj se ,mala pauza pa pokusaj ponovo.Aidice danas mnogo srece jos jednom Ja sam juce isla na folikometriju pa imam jos tri injekcije menopura pa u subotu ponovo folikometriju.Prvo 5 gonala sad 3 monopura a folikuli 4 pa 8 mm i nesto manjih.Punkcija bi trebala biti 13 aprila. Lijep pozdrav.
Vece cure Evo i mene konacno. Punkcija obavljena, i danas je bilo bas bolno, prosli put sam bolje prosla iako je bilo vise js. Danas smo dobili 5 js, a ET je u nedelju aBd Ja sam jos uvek lose, stomak me i dalje boli , Nadam se da cu sutra biti bolje
*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce *** 14.05.2016. pozitivan test***
Vece cure Evo i mene konacno. Punkcija obavljena, i danas je bilo bas bolno, prosli put sam bolje prosla iako je bilo vise js. Danas smo dobili 5 js, a ET je u nedelju aBd Ja sam jos uvek lose, stomak me i dalje boli , Nadam se da cu sutra biti bolje
draga aidicce SRETNO ,a akoBOG DA bices bolje insaALLAH kada vidis svoje oplodene JS
Vece Aidice.Evo i ja sa posla dosla pa da vidim jesili se javila.Drago mi je da si to obavila i mnogo mi je zao sto te je puno bolilo ali jake smo mi pa cemo sve izdrzati.Sad se odmaraj i uzivaj ja sam sigurna da ce sve biti ok i da ce biti bar jedna mala .Zelim ti puno srece. Ja sutra imam zadnju injekciju pa u subotu folikometriju. Laku noc i lijep pozdrav.
draga aidicce SRETNO ,a akoBOG DA bices bolje insaALLAH kada vidis svoje oplodene JS
*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce *** 14.05.2016. pozitivan test***
aidiceeee bravo hrabrice nasa procice ta bol samo odmaraj sada misli na transfer i svoje koje jedva cekaju svoju mamu
bila sam jutros na ultrazvuku,moja mrvica je nasla fino mjesto i ugnijezdila se,sve je uredu hvala dragom Bogu,koje olaksanje,kako sam se brinula,cak mi je doktorka dala 7 dana bolovanje kad je vidjela kakva sam bila,kaze sad odmaraj i uzivaj...I HOCU
lizika mila SRETNOOOOOOOOOO dace dragi Bog da uspije....
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.