Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Mida čestitam, želim ti laganu trudnoću i uživaj u njoj , a svim mojim trudilicama želim da uspijemo i mi ubrzo
Hvala vam mile moje,divne ste,vi ste moja najveca podrska bile, to mi je najvise trebalo a vi se niste stedile....ljubim vas zelim vam sve najbolje i da vas dragi Bog obraduje,da uskoro svaka od vas dozivi ovo sto sam ja danas od srca vam zelim.... hajde mile moje ocekujemo sledecu koja ce javiti lijepu vijest sa visooookom betom
Mida čestitam ti od srca i želim da ti narednih devet mjeseci bude najljepši period života do sada, da imaš urednu i ugodnu trudnoću i da rodiš presklatku malu bebaru. Borba, trud i strpljenje su na kraju ipak nagrađeni. Pussssaaa
.-..-. `·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca... ?/ /? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne / \ gubeći entuzijazam"... http://sunasce.blogger.ba/
mida neka je sa strecom zelim ti sve najboolje da prodje brzo pa da vidis svoju bebacu...UZIVAJ..i javljaj se da vidimo kako napredujes.. valjda i mi povucemo noge za tobom....od koji put je uspjelo??''
< Poruku je uredio @malena@ -- 29.3.2011 13:49:26 >
danas radila betu....USPJELO JEEEEEEEEE trudna sam............................... mile moje zelim vam svima od srca da dozivite ovaj osjecaj neopisive srece nemam rijeci neznam sta cu sa sobom,ma zagrlila bih cijeli svijet...... mile moje nadam se da sam i vama uljepsala dan i dala jos vise nade, NIKAD neodustajte,samo naprijed hrabrice moje...pa da se i ja sa vama radujem dace dragi Bog.......ljubim vas
Mida ne znas koliko sam srecna zbog ove poruke ....Zelim ti puno srece, ugodnu i skolsku trudnocu i zdravu i preslatku bebaru
*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce *** 14.05.2016. pozitivan test***
danas radila betu....USPJELO JEEEEEEEEE trudna sam............................... mile moje zelim vam svima od srca da dozivite ovaj osjecaj neopisive srece nemam rijeci neznam sta cu sa sobom,ma zagrlila bih cijeli svijet...... mile moje nadam se da sam i vama uljepsala dan i dala jos vise nade, NIKAD neodustajte,samo naprijed hrabrice moje...pa da se i ja sa vama radujem dace dragi Bog.......ljubim vas
Sve čestitke od srca za malenu mrvicu u tvom stomačiću i da ostane uz svoju mamu narednih 9 mjeseci i da ne bude nestašna.
1.ICSI-2010-mis.ab. u 11. 4.Fet-2012, 2 blaste 19.10.2012.g. Beta 11 dan 452, 14 dan 2092,16 dan 4690 Adna mamina "Ceza" tajina "Kruškica" 16.06.2013 - 29.08.2013 Znam da si Cezo moja sad na puno ljepšem mjestu,ali znam da i meni fališ puno <3
http://www.youtube.com/watch?v=GpAWg1f0TX0 drage moje zeljela sam ovo da podjelim sa vama ovaj video klip sam radila u toku svog prvog postupka koji nije bio uspjesan sada se pripremam za drugi
dijana85 mila bas si me rasplakala ovako rano ujutro, i trebao je neko ovo napraviti,ovo je prica svih nas, zalosno ali istinito,dragi Boze smiluj nam se.... nemoj gubiti nadu mila,eto spremas se za novi postupak bice on uspjesan ako Bog da,docice nama nase bebice kad se najmanje nadamo... kao meni...ja cak nisam htjela nazvati da pitam za rezultat bete rekla mm da nazove a ja otisla na posao i sama se sebi zaklela da necu pogledati u telefon dok nezavrsim sa poslom,stvarno nisam ocekivala pozitivnu betu pa reko da jos malo produzim ovo nadanje i sto vise odgodim novo razocarenje....kada sam posla kuci pogledam telefon milion poziva i poruka mog muza...nesmijem otvoriti poruke ruke se tresu...kad moj muz ispred zgrade ceka me...kaze buduca mamice mislio sam da ti se nije sta desilo od srece kad si vidjela poruku...sav zbunjen i uplasen gori od mene...mozete zamisliti(ako Bog da i da dozivite taj osjecaj)svi su nas gledali ko da smo ludi.Kad se najmanje nadas,samo neodustajte mile moje,naprijed jednom mora uspjeti....dace dragi Bog.... Ja se bas raspisala...oprostite mile moje.... Zelim vam svima puuuuuno hrabrosti i srece u novim pokusajima...samo naprijed..
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.