Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hvala vam mile moje,divne ste,sad sam cekalica,postajem nestrpljiva...nemam neke promjene osim sto me grudi uzasno bole,tako mi je bilo i prvi put,nadam se dobrom ako Bog da...
dijana85 postupak radim u Njemackoj,ovo mi je drugi pokusaj, zelim ti sve najbolje mila...
dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan 1. IVF Mb -0 2. IVF Mb -0
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Meni je danas šesti dan dekapeptila nadam se da će biti sve dobro, malo osjetim lijevi jajnik, ali neću da paničim, idem na pregled 31.01. pa ću vidjeti kakvo je stanje jajnika i endometrija
Pozdrav svima, vec duze vrijeme pratim ovaj forum, pa sam pozeljela da i ja uzmeme ucesca....pacijentica sam kod dr Godinjaka vec 2 godine....odradjeno par inseminacija, a sad dr. rekao idemo na ivf zbog mojih godina (41).... interesuje me da li je neko radio ivf na klinici...u dr ne sumnjam nimalo, jer je veliki strucnjak, ali kakav je biolog gdja. Rada, jer je to jako bitno....ako bi neko mogao da mi kaze rade li punkcije sa totalnom anestezijom i kad rade transfer.. jos moram sa dr da vidim sta ako ovulacija pada vikendom, jer mi je par cura reklo da biolog i sestre tad ne dolaze.. sva sam u tim razmisljanjima....ako znate nesto drage cure, molim vas napisite
danas radila betu....USPJELO JEEEEEEEEE trudna sam............................... mile moje zelim vam svima od srca da dozivite ovaj osjecaj neopisive srece nemam rijeci neznam sta cu sa sobom,ma zagrlila bih cijeli svijet...... mile moje nadam se da sam i vama uljepsala dan i dala jos vise nade, NIKAD neodustajte,samo naprijed hrabrice moje...pa da se i ja sa vama radujem dace dragi Bog.......ljubim vas
a pogotovo danas nam je slatka jer si ti nama trudilicama ulila jos vise nade
< Poruku je uredio malena27 RR -- 28.3.2011 18:35:09 >
Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.