|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantjelesna oplodnja
14.4.2011 22:11:00   
mimili
Lamama srecno navijamo da budu malene user posted image user posted image

moja pahulja i moja zvezda se rodila 20.jula 2012 .... eto, od toga dana ponovo normalno disem.....

(odgovor članu mida)
Neposredna veza do poruke: 2101
15.4.2011 10:18:35   
mala75
curama u postupku i od mene jedno veeeeeeeeeeliko SRETNO!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu mimili)
Neposredna veza do poruke: 2102
15.4.2011 13:34:16   
aidicaa
Lizika kako prodje na punkciji?

*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce ***
14.05.2016. pozitivan test***

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 2103
15.4.2011 14:22:53   
lizika
Drage moje evo da vam javim da je punkcija obavljena i da nije bilo tako lose jedino me jos malo boli stomak ali podnosljivo sve za maluuser posted image user posted image .Dobili smo 4 celice i transfer imam zakazan za ponedjeljak ujutro.Nadam se da cese oploditi bar jedna celica.
Moram da pohvalim svo osoblje Mariborske klinike zaista su ljubazni i puni strpljenja sto nama trudilicama mnogo znaci.
Lijep pozdrav za sve vas i naravno cujemo se.

lizika

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 2104
15.4.2011 16:43:28   
ivanai
pozdrav svima nova sam na forumu. lijecim se od steriliteta vec pet godina u pitanju su polucisticni jajnici imala sam i jedan spontani prije godinu dana uglavnom da ne duzim zanima me dali je neko od vas radio vantjelesnu kod sanje sibincic iz banja luke i kakva su vam iskustva ja idem kod nje vec neko vrijeme i planiram da radim vantjelesnu... pozzzz.....

(odgovor članu lizika)
Neposredna veza do poruke: 2105
15.4.2011 16:47:24   
gerberka
ivanai, nije mi jasno..imas policisticne jajnike i zelis vantjelesnu? jesu samo jajnici u pitanju?

puno pozdrava

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 2106
15.4.2011 18:21:15   
ivanai
jesu samo jajnici u pitanju zbog njih imam rijetke ovulacije radjene su mi stimulacije ovulacije vise puta jajne celije dobijem al do trudnoce ne dolazi muzev spermogram je dobar doktorica mi je rekla probace sa insenumacijom ako neuspije onda treba vantelesna ja iskreno slabo vjerujem u insenumaciju poznajem dosta zena koima nije uspjela zato mislim dacu morati na vantjelesnu. veliki pozdrav....

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2107
15.4.2011 18:32:29   
aidicaa
Lizika user posted image  user posted image  user posted image  za jajne stanice user posted image . Da se oplode sve cetiri aBd user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lizika)
Neposredna veza do poruke: 2108
15.4.2011 20:48:01   
lizika
Hvala Aidice od sveg srca.Kad ti trebas raditi betu cinimi se da je to nekako uskoro ako se nevaram?
Lijep pozdrav.

lizika

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 2109
15.4.2011 20:51:07   
dijana79
ivanai moje dvije prijateljice su radile kod Sanje inseminacije i obadvjema je uspjelo jedna je već rodila blzance a jedna treba da se porodi isto nosi blizance meni nisu uspjele radila sam dvije ja sam radila vantjelesnu i uspjelo mi je tako ako ti je mužu dobar nalaz tu su veliki uspjesi sa inseminacijama.

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 2110
15.4.2011 20:52:38   
dijana79
lizika sretno u ponedeljak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image abd sve će se oploditi.

(odgovor članu dijana79)
Neposredna veza do poruke: 2111
15.4.2011 21:09:18   
lamama
Lizika mila sretno u ponedeljak, navijam za tvoje ćelijice da se lijepo oplode, i ja sam u Mb, idem sutra na razgovor pa vidimo šta će biti, čuvajte mi fige mile moje, šaljem vam poljubac!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

(odgovor članu dijana79)
Neposredna veza do poruke: 2112
15.4.2011 21:37:33   
ivanai
dijana 79 bas si me obadovala treba da radim inseminaciju sledeci mjesec nadam se dace uspjeti...veliki pozdrav...

(odgovor članu lamama)
Neposredna veza do poruke: 2113
15.4.2011 22:42:24   
aidicaa
Lizika 23 aprila ako Bog da radim test  user posted image user posted image user posted image
Lamama srecno mila i tebi sutra, bebice cekaju svoju mamicu nestrpljivo  user posted image  user posted image  user posted image
Ivanai da inseminacija bude aBd uspesna user posted image  user posted image  user posted image

< Poruku je uredio aidicaa -- 15.4.2011 22:43:31 >

(odgovor članu lizika)
Neposredna veza do poruke: 2114
15.4.2011 22:44:04   
malena27 RR
lamama, vibramo za embrioncice-buduce bebice aBd! sretno!

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 2115
16.4.2011 11:17:53   
lizika
Hvala Lamama,ja sam u Mariboru tu zivim pa ako bilo sta trebas samo se javi ovo je moj broj telefona 051 864 823 bice mi drago da se vidimo i upoznamo ,dobro dosli.
Zelim ti sve najbolje i da uspijeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

lizika

(odgovor članu lamama)
Neposredna veza do poruke: 2116
16.4.2011 14:19:21   
napolitanka
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

lamama, vibramo za embrioncice-buduce bebice aBd! sretno!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čovjek samo srcem dobro vidi...Suština se očima ne da sagledati.....Mali Princ :-)

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 2117
16.4.2011 20:04:27   
lamama
Evo da vam javnem ima lijep osmostanični embriončić, vratćen danas, sada sam čekalica bete, hvala vam svima na lijepim željama, nadam se najbolje, i molim Boga da nam se smiluje i podari nam čudo, user posted image

Lizika hvala gti mila, ja sada mirujem, žao mi je što prije nisam vidjela da si iz Mb pa bi mogle da popijemo kafu, sretno u ponedjeljak, navijam za lijepe embriončiće!!!

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

(odgovor članu napolitanka)
Neposredna veza do poruke: 2118
16.4.2011 20:31:36   
AAvalon
lamama, ljubac za mali slatki embrioncic koji se sad udomacuje kod svoje mamice aBd user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dum spiro spero

(odgovor članu lamama)
Neposredna veza do poruke: 2119
17.4.2011 10:40:27   
mida
lizika mila sretno u ponedjeljak...navijam za embrionciceuser posted image user posted image user posted image

lamama user posted image user posted image  da mali embrioncic bude hrabar i uporan kao njegova mamauser posted image user posted image  pa uskoro user posted image user posted image
ako Bog da...user posted image user posted image

(odgovor članu AAvalon)
Neposredna veza do poruke: 2120
17.4.2011 19:46:40   
lizika
Hvala Mida nadam se da ce sve biti u reduuser posted image .Tebi veliki pozdrav .

lizika

(odgovor članu mida)
Neposredna veza do poruke: 2121
17.4.2011 19:48:52   
lizika
Aidice mila hvala ti ,navijam da imas visoke bete i sigurna sam da ce tako bitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Lijep pozdrav

lizika

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 2122
17.4.2011 19:58:58   
lizika
Lamama sve najbolje zelim ti visoke bete i navijam za tebeuser posted image user posted image user posted image .
Zao mi je sto se ranije nismo dogovorile pa da se nadjemo ali nista imas moj broj tel.pa kad budes dolazila javi se.Jos jednom sve najbolje.Ja sutra idem da mi vrate moje bebice neznam koliko ih je nadam se da ce biti bar jedna.user posted image
Lijep pozdrav

lizika

(odgovor članu lamama)
Neposredna veza do poruke: 2123
17.4.2011 22:14:16   
aidicaa
Lamama nek je po hajru mila, da se mali embrioncic zakaci za mamu user posted image  user posted image  user posted image
Lizika srecno sutra user posted image

(odgovor članu lamama)
Neposredna veza do poruke: 2124
18.4.2011 16:50:56   
lizika
Drage moje evo od danas sam cekalica.Oplodile su se sve 4 js.i danas su mi vracene 2 a dvije su zamrznute.3 maja radim betu i uz nadam se da ce sve biti ok i da ceim se svidjeti kod mamiceuser posted image user posted image user posted image .
Lijep pozdrav za sve vas.

lizika

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 2125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *