Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Muby,Djana,Pahuljice hvala vam. Usput ako imate savijet,ideju kako da "ozivim" dnevnu sobu,pisite! Planiram kreciti zidove u narandzastu boju,uzeti prekrivace itd. Malo mi je ova kombinacija crno-bijelo-sivo pre gruba,nema mi topline. Veliiiiiki pozdrav!
Muby,Djana,Pahuljice hvala vam. Usput ako imate savijet,ideju kako da "ozivim" dnevnu sobu,pisite! Planiram kreciti zidove u narandzastu boju,uzeti prekrivace itd. Malo mi je ova kombinacija crno-bijelo-sivo pre gruba,nema mi topline. Veliiiiiki pozdrav!
Iskreno meni se dopada ovako kako jeste. Utopliti mozes nekim detaljima, tipa jastuci, saksije, vaze... Ja licno nisam ljubitelj prekrivaca pa tih necu ni savjetovati :) Ja sam imala narandzaste zidove pa sam poludila dok ih nisam prefarbala. Ali ti najbolje znas sta se tebi dopada.
Iskreno meni se dopada ovako kako jeste. Utopliti mozes nekim detaljima, tipa jastuci, saksije, vaze... Ja licno nisam ljubitelj prekrivaca pa tih necu ni savjetovati :) Ja sam imala narandzaste zidove pa sam poludila dok ih nisam prefarbala. Ali ti najbolje znas sta se tebi dopada.
ja bih ti savjetovala da ubacis srebrenkaste jastucice mozda u nekom etno(indijskom) folu, zidove ostavi kakvi jesu, mozda da samo jedan zid prekrijes tapetom...
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
sta mislite za onu gumu na pod nalepiti ima li neko iskustava sa gumom i da li je preporucujete zelim na drugi sprat gde bi doso bazen da stavim da se ne bi laminat ili parket dizo sta mislite ?????
Ja koliko skontah Pahuljicu ovo je samo slika proekta koji je radio njen muz, sad da li su izgradjene stepenice ne skontah. Ovo koliko vidim nije slika enterijera vec proekat radjen u nekom od tih programa koji vec koriste.