Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako izgleda u vasem domu? 17.11.2010 14:13:46
Anoniman
Super mi se svidja Amela, kuhinja ti ko i u mene samo kod tebe tople boje a kod mene bijela pa ko apoteka mi izgleda, svidjaju mi se ti regali (ako se to tako zove)u dnevnoj
Skvo mozes li mi reci koja je boja tvoje kuhinje ne prepoznajem najbolje na slikama? Jel ovo kaljeno staklo umjesto plocia i koja je to boja? I sjecas li se kad su postavljali sta prvo ide, kuhinjski elementi ili staklo (ako je odgovor na drugo pitanje DA :))? Tnx
Skvo mozes li mi reci koja je boja tvoje kuhinje ne prepoznajem najbolje na slikama? Jel ovo kaljeno staklo umjesto plocia i koja je to boja? I sjecas li se kad su postavljali sta prvo ide, kuhinjski elementi ili staklo (ako je odgovor na drugo pitanje DA :))? Tnx
Tamno smedji boksovi, bijeli medijapan fronte. Staklo je kaljeno tamno smedje, ploca tamno siva....Ide prvo staklo, pa elementi......:)Iako mozda moze i obratno.
nemam ja problem sa manijakalnim čišćenjem, više volim svoj kreativni nered i slobodno vrijeme za porodicu i sebe. moja mati je kičmu ostavila čisteći kuću, da ne spominjem pogubljene živce i život a opet nikad nije zadovoljna i uvijek, uvijek je s krpom u ruci, pomiče, izvrće, generalka vakva generalka nakva. neke stvari su neznačajne da bi mi otimale vrijeme - supersterilna kuća je jedna od njih.
ovo kao da sam ja pisala samo mi je falila ova famozna rijec - kreativni nered.... to sam ja kompletna
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
Ilhana neka je sa srecom. Na ove dvije slicice se ne vidi puno. Ovo sto vidim super izgleda. Tapete mi se jako dopadaju. Gledala sam ovaj tvoj blog ali vidim samo stanje prvog dana. Ne znam trebam li gdje kliknuti za dalje nema dalje. Dodacu te na fb pa da mogu malo pregledati slicice. Nadam se da je to OK?
RE: Kako izgleda u vasem domu? 17.12.2010 12:11:16
muby
Posto ocito zavjese necu brzo sasiti (sasila do pola i nikako da zavrsim) evo opet jedan preview. Dodala sam police i neke detalje, s tim da detalji nisu finalizirani. U prazne saksije ce doci aloe vera, a planiram uzeti jednu ili dvije orhideje.
RE: Kako izgleda u vasem domu? 17.12.2010 13:25:04
Anoniman
IZVORNA PORUKA: muby
Posto ocito zavjese necu brzo sasiti (sasila do pola i nikako da zavrsim) evo opet jedan preview. Dodala sam police i neke detalje, s tim da detalji nisu finalizirani. U prazne saksije ce doci aloe vera, a planiram uzeti jednu ili dvije orhideje.
Svidja mi se. Ni previse ni premalo, taman. A i boje su skladne. Samo ti ovo cvijece plaho napreduje, ko i kod mene
RE: Kako izgleda u vasem domu? 17.12.2010 15:23:04
muby
Hvala cure
Nadam se da nisam pretjerala sa bordo detaljima :), necu vise
Mart - jeste akvarijum, bile su i biljke u njemu al nisu nam se nesto ucinile fine pa smo ih izvadili, sad trazimo plasticne da ne bude ovako minimalisticki uredjen :) Ocito mi ne ide sa biljkama, u vodi ili na suhom :)
RE: Kako izgleda u vasem domu? 18.12.2010 21:07:55
Anoniman
muby prelijepo, nisi pretjerala sa bordo detaljima -taman ih je što se mene tiče ne treba ti cvijeće i ovako mi je extra...ove police mi se sviđaju baš su se uklopile
Muby prelijepo izgleda a imam vam jedan prijedlog... to iza plazme mi se svidja pravo neznam mozda imate vec a znas kako cool izgledaju ona ledsvijetla oko plazme ili kao sto vi imate to malo izvuceno... pa sa strana...
RE: Kako izgleda u vasem domu? 19.12.2010 11:16:32
de_de
Ilhana stepenice su bas lijepe, a predpostavljam da je i ostatak kuce lijepo uradjen, bar po ovim slikama. Muby ako ti bas ne uspijeva cvijece, probaj sa bambusima, nisu zahtjevni, a drzis ih u vodi. Ja sam prilicno zaboravna sto se tice zaljevanja cvijeca, al evo imam ih vec 2 godine. Vodu im mijenjam svakih 20 dana (sramota). Sto se tice akvarijuma, da bi ti biljke uspjevale treba ti neonka i grijac, i to je to. Da si blize da ti nacupam "pelcera" iz svog akvarijuma. Kod mene se trava pomamila, ko luda raste
Ilhana znam na koje osvjetljenje mislis ali smo zavrsili sa uredjenjem tog zida i ne vjerujem da ce ista vise dodavati. Mozda nekad kasnije ali za sada je to to :)
de_de neces vjerovati imala sam ja i bambus ali se osusio stvarno ne kontam kako ali eto nekako jeste a nije ni da sam potpuno nezadovljna trenutnim cvijecem, imam ga jos ali je skloljeno od dodira jednog djecaka koji voli vaditi zemlju iz saksija :)
sto se tice akvarijuma ima i neonka i grijac i biljke su odlicno uspijevale, cak i previse i to je ono sto nam se nije svidjelo pa smo odlucili uzeti plasticne, one ne mogu prerasti
RE: Kako izgleda u vasem domu? 20.12.2010 10:03:12
muby
tnx dadada ma ja sam samo taj istureni zid vec dva puta krecila, jednom u narancastu, drugi put u neku bez-smedjkastu i konacno smo sve vratili u bijelu pa neka malo ovako dok nam opet ne dosadi
Ovako mi trenutno izgleda jedan dio dnevne sobe. Tepih je svijetlo zuti (ako se ne vidi najbolje na slici) i pun fleka koje se ne mogu oprati. Keno sto stigne baca na njega. Odlucila sam kupiti shaggy. Odlucila sam se za kombinaciju sivog i crnog. Dajte mi ideju kakve bi sare mogle biti po tepihu i gdje ima ovih tepiha u TK i koliko kostaju. Meni bi trebao dimenzija 1,4x2,4 m. Tetka mi rece da u Zivinicama ima salon tepiha gdje ove tepihe sijeku po mjeri i obradjuju
Slike su iz 2007/2008, medjutim jedino tada sam uslikala samo "stan", sve slike od poslije toga su sa "sadrzajem" (gosti itd.), ali osim dodatka-Lunine igracke i store nije se skoro nista ni promijenilo :-)
E slike Lunine "sobe" imaju na temi Djecija Soba