|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  217 218 [219] 220 221   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
5.4.2011 15:09:51   
idacha
hello....

gagachiceeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image jos malo, pa nestaloooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image sretno, mila, da sve prodje u najboljem redu.... uh, abs se nesto ushitih!!!!!! dont panic samo, bice to lijep porod, aBd... pazi kad znaaaaaaaaaaam.... :)
jelena, tebe i bubreg uhvati...e, bem mu misha...imal sta da te obidje, zeno :) drzi nam se... ljubimoooooo

ja danas na pregled idem... najela se ko krava, a rekla da necu, da mi vaga ne bi pokazala dodatnu kiluuser posted image user posted image user posted image poslala imija kod mame da se mogu na miru okupati i frizure srediti, a sva sam ko alisa u zemlji cuda bez njega...

i ja kazem, sto se tice ovog poroda, cini mi se njagore mi je sto njega ostavljam.... iako, kod mene nema naznaka o cr, dakle sutradan kuci odmah aBd, ali oept samo o tome mislim...
ovaj mali u stomki i dalje se razvali i povlaci, okrece, cupa udara, ma sve zivo... jedva cekam i njega da vidim...
javljam se sa detaljnim izvjesatjem tonight!!!!!!!

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5451
5.4.2011 15:15:06   
Anica1
Gagach sretno  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5452
5.4.2011 15:34:47   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: idacha

hello....

gagachiceeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image jos malo, pa nestaloooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image sretno, mila, da sve prodje u najboljem redu.... uh, abs se nesto ushitih!!!!!! dont panic samo, bice to lijep porod, aBd... pazi kad znaaaaaaaaaaam.... :)
jelena, tebe i bubreg uhvati...e, bem mu misha...imal sta da te obidje, zeno :) drzi nam se... ljubimoooooo

ja danas na pregled idem... najela se ko krava, a rekla da necu, da mi vaga ne bi pokazala dodatnu kiluuser posted image user posted image user posted image poslala imija kod mame da se mogu na miru okupati i frizure srediti, a sva sam ko alisa u zemlji cuda bez njega...

i ja kazem, sto se tice ovog poroda, cini mi se njagore mi je sto njega ostavljam.... iako, kod mene nema naznaka o cr, dakle sutradan kuci odmah aBd, ali oept samo o tome mislim...
ovaj mali u stomki i dalje se razvali i povlaci, okrece, cupa udara, ma sve zivo... jedva cekam i njega da vidim...
javljam se sa detaljnim izvjesatjem tonight!!!!!!!

Sretno na pregleduuser posted image Ja vec zadnja dva puta dole friz sredjujem, nije me pregledala, a sumnjam da ce sad i tebe jer mi je rekla da tad kad sam bila 26/27 kao rizicno pregledat, a nije ni sad....btw danas smo napunili 31. sedmicu, sutra aBd ulaimo u 32. joj sad ce touser posted image Koliko me je strah toliko se i radujem da vidim bebicu, samo neka je ziva i zdrava a bol ce se pretrpituser posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5453
5.4.2011 15:35:59   
entinte
gagach draga sretno, da sve prođe u najboljem redu ako Bog da...
haj pa eto i nas za tobom user posted image  eto mene u petak ako Bog da ujutro... mozda se i sretnemo u cetvrtak user posted image  cula sam se danas sa doktorom idem u cetvrtak i petak je big day user posted image  sarah draga ima li kod tebe kakvih promjena... nesto si mi se usutila user posted image  slala sam ti sms danas user posted image  

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 5454
5.4.2011 15:57:15   
babilon
IZVORNA PORUKA: palachinken

hahahah šta je ovo, ima li iko normalan mjehur sa dobrom kočnicom user posted image

HAHAHAHAHA E sto me nasmija! :))))

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 5455
5.4.2011 15:58:30   
palachinken
IZVORNA PORUKA: entinte

gagach draga sretno, da sve prođe u najboljem redu ako Bog da...
haj pa eto i nas za tobom user posted image  eto mene u petak ako Bog da ujutro... mozda se i sretnemo u cetvrtak user posted image  cula sam se danas sa doktorom idem u cetvrtak i petak je big day user posted image  sarah draga ima li kod tebe kakvih promjena... nesto si mi se usutila user posted image  slala sam ti sms danas user posted image  

Eh za tobom u četvrtak poljevamo vodu! Uh što je krenulo!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 5456
5.4.2011 16:00:52   
babilon
Gagach sretno!!!!

Bas mi je ludo citati da je neko otvoren i da se doslovno priprema za izlijetanje :)))))

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 5457
5.4.2011 16:20:45   
nelic
Evo treci nakon nakon termina pocelo malko vise boluckat od sinoc, al nije u pravilnim vremenskim razmacima user posted image .. Maloprije sam primjetila malo sukrvice kada sam isla u wc..tako da se nadam da je to to..i da ce ubrzo poceti pravilni bolovi i da mi je vise upoznati svoju bebicuuuuuser posted image .. Drzite figeeee

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 5458
5.4.2011 16:22:08   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: nelic

Evo treci nakon nakon termina pocelo malko vise boluckat od sinoc, al nije u pravilnim vremenskim razmacima user posted image .. Maloprije sam primjetila malo sukrvice kada sam isla u wc..tako da se nadam da je to to..i da ce ubrzo poceti pravilni bolovi i da mi je vise upoznati svoju bebicuuuuuser posted image .. Drzite figeeee

Sretnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nelic)
Neposredna veza do poruke: 5459
5.4.2011 16:40:03   
babilon
Sretno NELIC!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 5460
5.4.2011 16:41:04   
idacha
nelic, sretnooooooooooooo, drzimo figeeeeeeeeeeee...

sweet, ma ja volim da je friz uvijek pod konac, tako da samo popravljamuser posted image user posted image user posted image a, i ja sam kontala da me sada nece vaginalno pregledati, ali opet se ne zna,.. sa imijem me nije u 7 i 8 mj vag pregledavala, jer sam nosila jako nisko i, citiram, nije htjela da me caprka doleuser posted image user posted image vidjecemo kako ce sada...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 5461
5.4.2011 16:46:01   
animagical
sretno nelicuser posted image jeee i jupiiii

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5462
5.4.2011 16:50:20   
Anoniman
Sretno nelic user posted image

Animagical draga jesu li ti ista rekli da smijes da pijes za bolove kod ovih bubrega, mene ubise, a zovem dr i nedostupna...poludicu user posted image

(odgovor članu animagical)
  Neposredna veza do poruke: 5463
5.4.2011 16:53:07   
animagical
ma ako mi bas prituzi paracetamoluser posted image znam kako ti je, ja kad odem stoti put piskiti i opet vidim krv...hoce nesto da mi bude... ej pomogao bi ti caj od vjerovala ili one svile od kukuruza ali to sad nema osim ako ne znas nekoga ko je sacuvaouser posted image probaj i prolom vodu hvale da je dobra za bubrege... mene kad ukoci sva se oznojim u sekundiuser posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5464
5.4.2011 16:57:04   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: idacha

nelic, sretnooooooooooooo, drzimo figeeeeeeeeeeee...

sweet, ma ja volim da je friz uvijek pod konac, tako da samo popravljamuser posted image user posted image user posted image a, i ja sam kontala da me sada nece vaginalno pregledati, ali opet se ne zna,.. sa imijem me nije u 7 i 8 mj vag pregledavala, jer sam nosila jako nisko i, citiram, nije htjela da me caprka doleuser posted image user posted image vidjecemo kako ce sada...

isto je i kod mene bilo, rekla mi je da ce me vjerovatno pregledat iduci put al nje rekla nis 100%. Kaze samo sad joj nista ne znaci i da sma otvorena prst i pol, dva-samo moze inicirat nedaj Boze prijevremeni i rece mi da dodjem kad napunim 34 :)  I da, rekla mi je da smijem shetat, kao bebi nije tak nisko jer ne bi joj vidjela lice da jest, a vidjela ga je kompletnog :)

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5465
5.4.2011 17:07:14   
Anoniman
E draga hvala ti, sad sam dobila doktoricu kaze smijem paracetamol...koji ne pomaze jer sam vec popila i spazmex neke tablete, rekla sam zaovi da mi kupi kad podje kuci...samo se nadam da ce brzo i da ce mi pomoci jer poludih...

(odgovor članu animagical)
  Neposredna veza do poruke: 5466
5.4.2011 17:09:29   
Kivac
gagach i nelic,
krenulo je, krenulo! sretno! nek bude brzo i sto manje bolno!

Nora - Jan 13, 2009
Jan - Apr 14, 2011

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 5467
5.4.2011 17:29:50   
sarah
Evo jos jedne apriluse, ali bez pomaka.
Bila sam na kontroli, ctg i ultrazvuk.
Sve je ok, plodne vode dovoljno, pomalo sazrijeva.
Sljedeca kontrola u petak i tad ce biti i ginekoloski, danas nije tako da ne znam jesam li ista otvorena.
Nacekala sam se opet jako puno, ali sam srela nasu tukicu i tako da smo bile zajedno svo vrijeme pa mi je i brze proslo.
Ona ce vam vjerovatno pisati svoj izvjestaj.
Sweet, stefania, meni je termin sutra po tickeru, ali ustvari 7. aprila po doktoru tj. u cetvrtak.
Gagach draga ti si me bas prijatno iznenadila jutros sa sms-om. Javljaj nam se redovno sa izvjestajimaaaa.
Vidite vi kako se ona gura preko reda, a sve kuka kako nece jos, cccc. user posted image
Nelic, krenulo je i kod tebe. To je to user posted image  Sretno ti i da ubrzo ugledas svoju bebicu user posted image

07.04.2011. ocekujemo aBd jednog bebacha

(odgovor članu Kivac)
Neposredna veza do poruke: 5468
5.4.2011 17:46:20   
nelic
Hvala puno svimauser posted image
Jos nema nikakvih promijena, na cekanju sam.. Bolucka al jos uvijek je sve to nepravilno totalno.. Ne znam sta da mislim.. Cekam do veceras pa cu vidit sta dalje user posted image

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 5469
5.4.2011 17:59:43   
neda 30

IZVORNA PORUKA: nelic

Hvala puno svimauser posted image
Jos nema nikakvih promijena, na cekanju sam.. Bolucka al jos uvijek je sve to nepravilno totalno.. Ne znam sta da mislim.. Cekam do veceras pa cu vidit sta dalje user posted image

Nelić sretnooooo i da što prije vidiš svoju.
user posted image

(odgovor članu nelic)
Neposredna veza do poruke: 5470
5.4.2011 18:04:12   
neda 30

IZVORNA PORUKA: sarah

Evo jos jedne apriluse, ali bez pomaka.

user posted image user posted image
Vidjel ti ove naše Gagach progura se preko redauser posted image
Ja sam sutra na kontroli, pa ću da vidim imal kakvih pomakauser posted image Evo jedem ananas svježi, danas sam šetala beskonačnouser posted image pa ćemo da vidimouser posted image .
Moja user posted image je pravo aktivna u stomi, kao da joj nije ni tijesno, niti joj se izlaziuser posted image

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 5471
5.4.2011 18:06:30   
neda 30
Gagach javljaj se draga sa novostima!!!

Držim ti figeee da sve prodje najboljeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 5472
5.4.2011 18:30:17   
sweet insanity
Sretno svima kojima je krenulo i kojima ce krenutiuser posted image user posted image

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 5473
5.4.2011 18:52:49   
Amam
Evo i mene okruglice,sad dosla iz mahale,pa dok procitah sve uh, user posted image .
Gagach,nelic user posted image user posted image user posted image sretno drage i da vam porod bude sto laksi,a bebice zdrave i zive aBd.
Ja juros isla po doznake,pa u firmu i onda kod mame,jer mm nije bilo,ona me nakljukala i nahranila svim i svacim,ko mama user posted image .
Ja nemam neki osjecaj da mi se tibo spustio ali zadnja dva dana,danas posebno , kad se bebac vrti ja hocu poludit koliko me dolje pritisce,neki totalno neugodan osjecaj,tacno mi po neki put dodje da poskoci,sjediti normalno ne mogu nikako,sve moram na  stranu user posted image ,je li to tako kad se spusti ili mali sebi nesto umislja unutra ?user posted image .
Imam neki cudan iscjedak u ogromnim kolicinama,stalno moram imati dnevni i cesto mijenjati user posted image ,joj mene kao da mi je prvo,ali mi totalno drugacija trudnoca user posted image .
Bubane user posted image da  sto prije ozdravite ,a ostale user posted image user posted image ,ne mogu vise sjediti user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 5474
5.4.2011 19:19:46   
Anoniman
Gagachaaaaaa dolazi ovamo na raport user posted image , obavjestavaj nas...ja uzbudjena kao da se ja poradjam user posted image

(odgovor članu Amam)
  Neposredna veza do poruke: 5475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  217 218 [219] 220 221   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  217 218 [219] 220 221   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *