Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
gagachiceeeee jos malo, pa nestaloooooooo sretno, mila, da sve prodje u najboljem redu.... uh, abs se nesto ushitih!!!!!! dont panic samo, bice to lijep porod, aBd... pazi kad znaaaaaaaaaaam.... :) jelena, tebe i bubreg uhvati...e, bem mu misha...imal sta da te obidje, zeno :) drzi nam se... ljubimoooooo
ja danas na pregled idem... najela se ko krava, a rekla da necu, da mi vaga ne bi pokazala dodatnu kilu poslala imija kod mame da se mogu na miru okupati i frizure srediti, a sva sam ko alisa u zemlji cuda bez njega...
i ja kazem, sto se tice ovog poroda, cini mi se njagore mi je sto njega ostavljam.... iako, kod mene nema naznaka o cr, dakle sutradan kuci odmah aBd, ali oept samo o tome mislim... ovaj mali u stomki i dalje se razvali i povlaci, okrece, cupa udara, ma sve zivo... jedva cekam i njega da vidim... javljam se sa detaljnim izvjesatjem tonight!!!!!!!
gagachiceeeee jos malo, pa nestaloooooooo sretno, mila, da sve prodje u najboljem redu.... uh, abs se nesto ushitih!!!!!! dont panic samo, bice to lijep porod, aBd... pazi kad znaaaaaaaaaaam.... :) jelena, tebe i bubreg uhvati...e, bem mu misha...imal sta da te obidje, zeno :) drzi nam se... ljubimoooooo
ja danas na pregled idem... najela se ko krava, a rekla da necu, da mi vaga ne bi pokazala dodatnu kilu poslala imija kod mame da se mogu na miru okupati i frizure srediti, a sva sam ko alisa u zemlji cuda bez njega...
i ja kazem, sto se tice ovog poroda, cini mi se njagore mi je sto njega ostavljam.... iako, kod mene nema naznaka o cr, dakle sutradan kuci odmah aBd, ali oept samo o tome mislim... ovaj mali u stomki i dalje se razvali i povlaci, okrece, cupa udara, ma sve zivo... jedva cekam i njega da vidim... javljam se sa detaljnim izvjesatjem tonight!!!!!!!
Sretno na pregledu Ja vec zadnja dva puta dole friz sredjujem, nije me pregledala, a sumnjam da ce sad i tebe jer mi je rekla da tad kad sam bila 26/27 kao rizicno pregledat, a nije ni sad....btw danas smo napunili 31. sedmicu, sutra aBd ulaimo u 32. joj sad ce to Koliko me je strah toliko se i radujem da vidim bebicu, samo neka je ziva i zdrava a bol ce se pretrpit
gagach draga sretno, da sve prođe u najboljem redu ako Bog da... haj pa eto i nas za tobom eto mene u petak ako Bog da ujutro... mozda se i sretnemo u cetvrtak cula sam se danas sa doktorom idem u cetvrtak i petak je big day sarah draga ima li kod tebe kakvih promjena... nesto si mi se usutila slala sam ti sms danas
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
gagach draga sretno, da sve prođe u najboljem redu ako Bog da... haj pa eto i nas za tobom eto mene u petak ako Bog da ujutro... mozda se i sretnemo u cetvrtak cula sam se danas sa doktorom idem u cetvrtak i petak je big day sarah draga ima li kod tebe kakvih promjena... nesto si mi se usutila slala sam ti sms danas
Eh za tobom u četvrtak poljevamo vodu! Uh što je krenulo!
Evo treci nakon nakon termina pocelo malko vise boluckat od sinoc, al nije u pravilnim vremenskim razmacima .. Maloprije sam primjetila malo sukrvice kada sam isla u wc..tako da se nadam da je to to..i da ce ubrzo poceti pravilni bolovi i da mi je vise upoznati svoju bebicuuuu .. Drzite figeeee
Evo treci nakon nakon termina pocelo malko vise boluckat od sinoc, al nije u pravilnim vremenskim razmacima .. Maloprije sam primjetila malo sukrvice kada sam isla u wc..tako da se nadam da je to to..i da ce ubrzo poceti pravilni bolovi i da mi je vise upoznati svoju bebicuuuu .. Drzite figeeee
sweet, ma ja volim da je friz uvijek pod konac, tako da samo popravljam a, i ja sam kontala da me sada nece vaginalno pregledati, ali opet se ne zna,.. sa imijem me nije u 7 i 8 mj vag pregledavala, jer sam nosila jako nisko i, citiram, nije htjela da me caprka dole vidjecemo kako ce sada...
ma ako mi bas prituzi paracetamol znam kako ti je, ja kad odem stoti put piskiti i opet vidim krv...hoce nesto da mi bude... ej pomogao bi ti caj od vjerovala ili one svile od kukuruza ali to sad nema osim ako ne znas nekoga ko je sacuvao probaj i prolom vodu hvale da je dobra za bubrege... mene kad ukoci sva se oznojim u sekundi
sweet, ma ja volim da je friz uvijek pod konac, tako da samo popravljam a, i ja sam kontala da me sada nece vaginalno pregledati, ali opet se ne zna,.. sa imijem me nije u 7 i 8 mj vag pregledavala, jer sam nosila jako nisko i, citiram, nije htjela da me caprka dole vidjecemo kako ce sada...
isto je i kod mene bilo, rekla mi je da ce me vjerovatno pregledat iduci put al nje rekla nis 100%. Kaze samo sad joj nista ne znaci i da sma otvorena prst i pol, dva-samo moze inicirat nedaj Boze prijevremeni i rece mi da dodjem kad napunim 34 :) I da, rekla mi je da smijem shetat, kao bebi nije tak nisko jer ne bi joj vidjela lice da jest, a vidjela ga je kompletnog :)
E draga hvala ti, sad sam dobila doktoricu kaze smijem paracetamol...koji ne pomaze jer sam vec popila i spazmex neke tablete, rekla sam zaovi da mi kupi kad podje kuci...samo se nadam da ce brzo i da ce mi pomoci jer poludih...
Evo jos jedne apriluse, ali bez pomaka. Bila sam na kontroli, ctg i ultrazvuk. Sve je ok, plodne vode dovoljno, pomalo sazrijeva. Sljedeca kontrola u petak i tad ce biti i ginekoloski, danas nije tako da ne znam jesam li ista otvorena. Nacekala sam se opet jako puno, ali sam srela nasu tukicu i tako da smo bile zajedno svo vrijeme pa mi je i brze proslo. Ona ce vam vjerovatno pisati svoj izvjestaj. Sweet, stefania, meni je termin sutra po tickeru, ali ustvari 7. aprila po doktoru tj. u cetvrtak. Gagach draga ti si me bas prijatno iznenadila jutros sa sms-om. Javljaj nam se redovno sa izvjestajimaaaa. Vidite vi kako se ona gura preko reda, a sve kuka kako nece jos, cccc. Nelic, krenulo je i kod tebe. To je to Sretno ti i da ubrzo ugledas svoju bebicu
Hvala puno svima Jos nema nikakvih promijena, na cekanju sam.. Bolucka al jos uvijek je sve to nepravilno totalno.. Ne znam sta da mislim.. Cekam do veceras pa cu vidit sta dalje
Hvala puno svima Jos nema nikakvih promijena, na cekanju sam.. Bolucka al jos uvijek je sve to nepravilno totalno.. Ne znam sta da mislim.. Cekam do veceras pa cu vidit sta dalje
Vidjel ti ove naše Gagach progura se preko reda Ja sam sutra na kontroli, pa ću da vidim imal kakvih pomaka Evo jedem ananas svježi, danas sam šetala beskonačno pa ćemo da vidimo . Moja je pravo aktivna u stomi, kao da joj nije ni tijesno, niti joj se izlazi
Evo i mene okruglice,sad dosla iz mahale,pa dok procitah sve uh, . Gagach,nelic sretno drage i da vam porod bude sto laksi,a bebice zdrave i zive aBd. Ja juros isla po doznake,pa u firmu i onda kod mame,jer mm nije bilo,ona me nakljukala i nahranila svim i svacim,ko mama . Ja nemam neki osjecaj da mi se tibo spustio ali zadnja dva dana,danas posebno , kad se bebac vrti ja hocu poludit koliko me dolje pritisce,neki totalno neugodan osjecaj,tacno mi po neki put dodje da poskoci,sjediti normalno ne mogu nikako,sve moram na stranu ,je li to tako kad se spusti ili mali sebi nesto umislja unutra ? . Imam neki cudan iscjedak u ogromnim kolicinama,stalno moram imati dnevni i cesto mijenjati ,joj mene kao da mi je prvo,ali mi totalno drugacija trudnoca . Bubane da sto prije ozdravite ,a ostale ,ne mogu vise sjediti