|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  209 210 [211] 212 213   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
4.4.2011 11:53:15   
Hannica
Bogata,nego sta.user posted image Imam jednu prekrasnu djevojcicu koja vise voli babija nego mamu.user posted image A mama je ljubomorna.user posted image Njoj je tek 20 mjeseci pa samo zato sokirana svim ovim saznanjima.user posted image
Nego,sta ima u Gracanici.Nisam bila tamo 100 godina,user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 5251
4.4.2011 11:54:07   
m.i.n.a.
Oli zene ugodno popunjene:)
Samo da vam mahnem svima redom..vidim raznih lijepih novosti ima...pa cestitamo sve nove mjesece i sedmice,nove trudnoce i blizance...
M smo odjutros nesto kenjkavi pa danas necemo nigdje hodat...
pusa

Neposredna veza do poruke: 5252
4.4.2011 11:54:24   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Amam

Evo i mene u kukaonicu....
Noc uzasna i kako koja dolazi cini mi se sve gora,na wc idem 100x,kukovi me bole,a na ledjima ne mogu ni sekunde,tako da se po svu noc okrecem i odpuhujem,uzas,ujutro naravno ustanem nenaspavana,nervozna i onda me zvizne i aritmije,sve u svemu user posted image tuga brate.
Ugodan dan vam zelim....
Ako se ko odluci poroditi,sretno mu user posted image
user posted image user posted image user posted image fakat je kukaonica.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 5253
4.4.2011 11:55:49   
Hannica
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Oli zene ugodno popunjene:
)
Samo da vam mahnem svima redom..vidim raznih lijepih novosti ima...pa cestitamo sve nove mjesece i sedmice,nove trudnoce i blizance...
M smo odjutros nesto kenjkavi pa danas necemo nigdje hodat...
pusa

Nemoj tako,meni je doktor juce rekao da izgledam anoreksicno.user posted image Pitam se sta ce reci za 2-3 mjeseca.user posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 5254
4.4.2011 11:59:43   
stefania
samo da cestitam hanici na user posted image user posted image ..ih sto ce vam biti veselo user posted image

apriluse, sarah, neda, gagach i ne mogu da se sad sjetim koja je jos, soriuser posted image , ja mislim entite vidim jos ste sve 2 u 1...gagach, javi kako bi na ctg...ostale good luck, navijamo i drzimo fige user posted image za brz i lagani porod svakoj od vas

ostale hugs za vas...jelena nadam se da se ana malo primirila..palachinken eh eto vidis kako je tesko lezati nama koje nisko nosimo...samo, lezi, lezi i nista nebarchi user posted image ...sweet insanity sa opet vidjeh da smo nas dvije u par dana..to jest, ti si malo ispred...

ja sam ko govno, ne znam vise sta mi ne smeta i sta me ne boli...grrrrrr, ne znam jel prigodno al jedem malu djecu koliko sam nesto ljutauser posted image

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

Neposredna veza do poruke: 5255
4.4.2011 12:02:20   
m.i.n.a.
Ja se duboko izvinjavam i ispricavam..
Oli zene ugodno popunjene i anoreksicne..:))hihihihi...salim se..
Ja samo mogu reci da dok su mi nalazi dobri a treba uzet u obzir da kod trudnica uvijek budu malko losiji,ali et ono u globalu meni je najbolje ne slusat doktora u svemu..ja mrsava zatrudnila,mrsava bila tokom trudnoce i evo sad opet mrsava..sto bi Gagach rekla stapic:))a maleni rodio se sa 3850..i svi mi nalazi uvijek bili ok,nisam nista pila osim prenatala:)kod kojeg si doktora..

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 5256
4.4.2011 12:04:02   
stefania

IZVORNA PORUKA: Hannica

Bogata,nego sta.user posted image Imam jednu prekrasnu djevojcicu koja vise voli babija nego mamu.user posted image A mama je ljubomorna.user posted image Njoj je tek 20 mjeseci pa samo zato sokirana svim ovim saznanjima.user posted image
Nego,sta ima u Gracanici.Nisam bila tamo 100 godina,user posted image

nemoj biti ljubomorna, to je divno..ja sam tako sa svojim tatom i danas mi je i dalje najbolji drug na svijetu...mama mi je pricala da je i ona znala biti ljubomorna ali mislim da je i njoj sad drago da sam tako bliska s tatom a odrasla sam i udata zena i uskor aBd i sama majka...al i dalje punih usta daddy's girl 100% hvala Bogu

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 5257
4.4.2011 12:04:46   
Hannica
Kod Ribica,kod njega sam vodila i prvu trudnocu,bio je i na porodu.Navikao on mene vidjeti debelu pa mu neobicno sad kad sam se vratila u normalu.Nisam uopste anoreksicna,imam 55 kg.

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 5258
4.4.2011 12:04:52   
m.i.n.a.
Stefanija,nije prirodno jesti malu djecu:))salim se..
I ja sam danas nesto takva a nisam trudna:))i ovo mje dijete je kenjkavo a nije ni ono trudno:))

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 5259
4.4.2011 12:06:27   
stefania

Noc uzasna i kako koja dolazi cini mi se sve gora,na wc idem 100x,kukovi me bole,a na ledjima ne mogu ni sekunde,tako da se po svu noc okrecem i odpuhujem,uzas,ujutro naravno ustanem nenaspavana,nervozna i onda me zvizne i aritmije,sve u svemu user posted image tuga brate.

ista sam ti takva, al zeno ne zali para ja otkako sam dobila onaj banana jastuk druga zena majke mi..samo ga jos u hau ne nosim user posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 5260
4.4.2011 12:07:16   
m.i.n.a.
Pa sta bion..i ja sam zatrudnila sa 57,na porodu imala skoro 70,iz bolnice izasla 60..neki dan se vagala 58..ja to kazem zgodna mamica..ili sto me sestra zeza sminkerska mamica,koja nema vremena se nasminkat:)

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 5261
4.4.2011 12:44:28   
palachinken
IZVORNA PORUKA: stefania

ista sam ti takva, al zeno ne zali para ja otkako sam dobila onaj banana jastuk druga zena majke mi..samo ga jos u hau ne nosim user posted image

Zar je taj jastuk toliki spas? Da se bacim u potragu za tim čudom...

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 5262
4.4.2011 12:46:30   
palachinken

Kod Ribica,kod njega sam vodila i prvu trudnocu,bio je i na porodu.Navikao on mene vidjeti debelu pa mu neobicno sad kad sam se vratila u normalu.Nisam uopste anoreksicna,imam 55 kg.

Ja otisla kod njega jednom, prije trudnoce, na pregled. I čaprka on meni dole a usput priča kako je gledao neki dokumentarac o čeličnim mostovima na diskaveriju. Joj reko doktore, živ i zdrav bio, uduni više user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 5263
4.4.2011 12:49:44   
Medi_87
Evo padobranca
Gagach, Sarah kako ste user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 5264
4.4.2011 13:18:51   
animagical
da vas pitam na brzinu, jel meni moglo zeljezo za mjesec da padne sa 12.6 na 6.8? da nije kakva greska u nalazuuser posted image   mislim, jedem zdravo, pijem prenatal, pasem travu i zaru i sta sve ne... i secer mi je 5 a dr mi rece da ne smije preko 5.1user posted image ko je lud ko normalan...nit slatko jedem nit mirisem nit mi je kad secer bio visok...da mogu reci da sam se npr noc prije nalaza zasladila pa zato....mislim da je greska u mom domu zdravlja, a ja sam s te strane dobro user posted image

jos mi neki ludi dr na sred hodnika ukide antibiotike za bubrege, kaze sta ce ti, nije lahko biti majka(kad je to ON radjao pa zna?!)  i da stavim termofor?! a ja piskim krv i pijem giniprale, danas me bas pucaju kontrakcije od sekiracije a i od bolova vala... gdje cu termofor, ne smijem dugo ni da se tusiramuser posted image sta cu ja sad...a da jos me i pitao sto sam se zapuhala-ne primjeti da sam trudnica a vec se fakat vidi, svaka sedrenicka mahalusa je skontala a on kao doktor ne pozna...  tako sam ljuta i zbunjena

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 5265
4.4.2011 13:20:22   
Hannica
IZVORNA PORUKA: palachinken

Ja otisla kod njega jednom, prije trudnoce, na pregled. I čaprka on meni dole a usput priča kako je gledao neki dokumentarac o čeličnim mostovima na diskaveriju. Joj reko doktore, živ i zdrav bio, uduni više user posted image

Sta li ga je u tom trenutku podsjetilo na taj dokumentarac.user posted image
Meni je ok skroz,uglavnom se drzi teme.Mozda zato sto je mm uvijek sa mnom,a on hvala Bogu uvijek ima hiljadu i jedno pitanje,ne stigne ni odgovorit na sve a kamoli da razmislja o dokumentarcima.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 5266
4.4.2011 13:23:17   
Hannica
IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: stefania

Zar je taj jastuk toliki spas? Da se bacim u potragu za tim čudom...

I moja prijateljica je imala taj jastuk i stalno ga vukla za sobom,ne kontam u cemu je fazon. Ali znam da je njen muz jedva cekao da ga spusti da on pajki na njemu.user posted image

Neposredna veza do poruke: 5267
4.4.2011 13:26:31   
babilon
Suncani pozdrav svim trudnicama :D
Prelistala sam par stranica na ovom forumu i tako mi je lijepo bilo cuti da je HAnnica nosi user posted image user posted image , mene takve vijesti uvijek obraduje.

Iako sam toooootalno nova na ovom forumu, najiskrenije se radujem svima :D
Naime, necete vjerovati, ali i ja sam trudna :)))

24.3.2011 bila na pregledu i cika doktor mi je rekao da sam 10sedmica :D prva mi je trudnoca, a da ne pricam moje radosti kad sam cula otkucaje srca, doslovno sam prestala disati i samo slusati onaj sum otkucaja ko iz bunara :D shokirana sam, mislim, uvijek sam gledala na filmu te scene, ali ja tamo u polu-lezecoj-polu-goluj pozi i u jednom momentu nisam nista cula sta je doktor pricao... totalna fascinacija...

sve je uredu na pregledu bilo, sto me je jos vise obradovalo. Ali me malo presjeklo kad mi je rekao da imam cistu na mternici, ali da se nista ne sikiram jer je to zacepljena zlijezda i da je sve to od jake upale sto sam imala davno. A moja sreca pa ostadoh trudna :D

Joj ja se ispisah, ali tako samo sretna da bih svakog zagrlila, cak i kontejner :))

cmoka svima :D

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 5268
4.4.2011 13:32:18   
Hannica
Hvala babilon,dobro nam dosla.Zelim ti laganih user posted image i jos laganiji porod.user posted image
Joj,ja danas svakom loncu moram biti poklopac.user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 5269
4.4.2011 13:33:27   
Hannica
Pa i nisi ti tako nova na forumu,stariji si clan od mene,27.7.2009.user posted image
Samo nesto si nam previse pasivna bila.user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 5270
4.4.2011 13:34:23   
mea29
draga babilon iskrene cestite od srca user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam u 11 sedmici, isto mi je prva trudnoca...tako da cemo se pratiti zajedno s ostalim user posted image user posted image user posted image

kad ti je termin :)

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 5271
4.4.2011 13:44:16   
palachinken
Žene, jel vama vruće?

Ja noćima hoću podleć' od vrućine, sve se preznojavam, našla sam jednu muževu majicu od hladnog pamuka pa nju nosam i u njoj spavam, a ne mogu ni sjediti na kauču, nego samo na hladnu posteljinu se raščerečim i otpuhujem. Tabani gore! Sve ih zaljevam vodom.
Takva zaspim, pa se stabilizujem nekad u noći, čak mi i zima bude.
Pa i ne prehladila se! Jao, šta će tek biti ljeti!!!

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 5272
4.4.2011 13:45:50   
animagical
IZVORNA PORUKA: animagical

da vas pitam na brzinu, jel meni moglo zeljezo za mjesec da padne sa 12.6 na 6.8? da nije kakva greska u nalazuuser posted image   mislim, jedem zdravo, pijem prenatal, pasem travu i zaru i sta sve ne... i secer mi je 5 a dr mi rece da ne smije preko 5.1user posted image ko je lud ko normalan...nit slatko jedem nit mirisem nit mi je kad secer bio visok...da mogu reci da sam se npr noc prije nalaza zasladila pa zato....mislim da je greska u mom domu zdravlja, a ja sam s te strane dobro user posted image

jos mi neki ludi dr na sred hodnika ukide antibiotike za bubrege, kaze sta ce ti, nije lahko biti majka(kad je to ON radjao pa zna?!)  i da stavim termofor?! a ja piskim krv i pijem giniprale, danas me bas pucaju kontrakcije od sekiracije a i od bolova vala... gdje cu termofor, ne smijem dugo ni da se tusiramuser posted image sta cu ja sad...a da jos me i pitao sto sam se zapuhala-ne primjeti da sam trudnica a vec se fakat vidi, svaka sedrenicka mahalusa je skontala a on kao doktor ne pozna...  tako sam ljuta i zbunjena

ajd zive bile sta cu ja, pomzite, mene boli kako boli....

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 5273
4.4.2011 13:47:05   
mea29
palachinken jel mogu copy& paste tvoj potpis na profilu "Im not fat, Im pregnant. (and fat.)"  jako mi se svidja...

ej sto se tice odjece ja sam ti danima zatrpana odjecom, pocela praviti cistiku ima mjesec bukvalno, i danima tako izvlacim i sebi i mm ves iz gomile, i samo perem, perem, gomile sve vece, sto ti kazes jedan dan ce me samo progutati ta gomila.

osim sto mijenjam zimsku i ljetnu, spremam svu "malu" odjecu sto je necu moci nositi najmanje godinu dana user posted image user posted image user posted image samo mi se bezveze povlaci.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 5274
4.4.2011 13:49:30   
Hannica
Meni je za sada ok,moze se podnijet.Jedino se preznojim u sekundi kad Hana napravi neki nestasluk,na pr. Ja danas usla u spavacu sobu,gospodjica izvukla 10-ak parfema ispod kreveta i sve im ambalaze rascupala,a parfemi su bili za prodaju,prije 3 dana isto uradila,samo je tad bilo 5 parfema.Evo pripremam govor da mogu mm ispricat kad dodje,a stalno me upozorava da pazim.user posted image eh,u takvim trenutcima dobijem groznicu.user posted image

Neposredna veza do poruke: 5275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  209 210 [211] 212 213   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  209 210 [211] 212 213   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *