idacha
|
jutroooooo... daaaaaaaaan.... kako kome... mi i dalje nastavljamo da torutom mame... onaj moj guzi nista ne spava nocu, evo me slomljena sva... mm uzeo godisnji ovu nedjelju da kao provedemo zajedno, da mi pomogne.. juce vodao imrana cijaelih 10 min i uhvate ga ledja... kad ga nisam ubila, rekoh jesam se znala i udati... mm ima diskusherniju, pa malo malo, on boluje, a mene nesto jeza uhvati... kazem, poBogu barte kako mene nikad nista ne uhvati, a trudna, a sve radim, a nosam, a ljuljam, a kupam i perem i sve redom... mm me blijedo gleda i pravda se kako ''nije namjerno'', na kraju mi smijesno bi.... mom guziju hB tura spala, ali smo juce bili vani citav dan, oanj vjetar smorio, bas je puhalo.. evo ga danas odmah kaslje ja crvena ko rak od juce.. sunce me opalilo, pa me sad zezaju jel ja to spremam ten za porod... sutra aBd na pregled i bas jedva cekam... sweet, ne upratih, nadam se da je kod tebe sve ok proslo na pregledu... gift, mila, kako si mi ti danas? mozda ti svratim na kafu... javicu ti se... jelena, duso, pozelila sam te pravoooooo :) :) :) :) nadam se da si dobro i da kontrakcije slusaju :) ljubni nam ancicu hannica, cestitke od srca.... ja sam ocekivala dvojke kod sebe, jer imam sve genetske predispozicije, lai me obidje.. ja moram dodati na srecu.. sto moja sveki kaze ''dao Bog onome ko zeli, ko ne zeli, nek ide jedno po jedno'' :) neka je tebi sa srecom, dragice nasa... apriluseeeeeeeeeeeeee sretnoooooooooooooo