Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ma moja od kad se rodila je ovakva, ja stvarno ne znam, dodje mi psihologu djecijem da je vodim, ali ona kad god joj sta nije pravo ili nije dozvoljeno ubi sama sebe...ali sto kaze mm bolje sebe nego nas ...udara glavom od zid, pa od pod, pa kad skonta da joj je mekano zavrati tepih pa od laminat, sad je pocela i u hodnik od plocice, pa se samara, pa cupa...ja stvarno ludim...
Joj jelena razumijem te,imam istog kuci,kad mu nesto nedas ili mu nije po volji,to je show,udara glavom od pod toliko jako da se zabrinem,ne znam kako to da zaustavim,nekada bi ga tacno prebila zbog tog udaranja glavom.Mene svi napadaju kazu da sam ja kriva jer sam ga razmazila,pa me i narod poceo nervirati.Ja mislila samo moje dijete takvo
Ma ja sam prije imala metod za to i pomagalo je, a sad je i oguglana na to...samo hladnom vodom je pospem, aman pljusnem i ona istog trena dolazi sebi i huja je prolazi i onda par dana mirna pa opet po starom, a sad i ledenom vodom da je okupam nista ne pomaze...ako mi drugo bude ovakvo ja cu stvarno poludjeti.
Ma ja sam prije imala metod za to i pomagalo je, a sad je i oguglana na to...samo hladnom vodom je pospem, aman pljusnem i ona istog trena dolazi sebi i huja je prolazi i onda par dana mirna pa opet po starom, a sad i ledenom vodom da je okupam nista ne pomaze...ako mi drugo bude ovakvo ja cu stvarno poludjeti.
Potpis Mi smo se jucer vratili iz setnje cetveronoske, trazilo dijete da mama trci za autobusom, a kad nisam htjela onda je legla na plocnik, malo se izvaljala pa luci ko cuko, na sve cetiri. Ljudi su mislili, ja lude obitelji Rekla sam vise bez muza ne idemo van
cao zeneeeeeee prvo da vas sve pozdravim... enci nisu mi rekli da je sitna beba. na uzv pise da fl odgovara 17+1 a toliko je taj dan tacno bilo a glavica malo veca 38 pise 17+3 a ja naravno i provjerila na netu,taman mjere. sve ti je to kako ko izmjeri... pitas za ginipral kako podnosim, ma dobro zasad, malo srce lupka ali pretrpim... samo Boze sacuvaj kako smrdim na antibiotike ne mogu se dovoljno nakupati dok ja napisah svi se rabjezase hannice cestitam od srca na dvojcicama ja ujutru idem opet raditi nalaze i uzv bubrega, wish me luck
Sporty zao mi zbog tebe, ali mi drago kad cujem da ovo moje dijete nije jedino takvo , jos sveki koja je bas super i extra mi danas dodje i tako em iznervira da mi doslo da je istjeram iz kuce bukvalno, pricam joj da sam nasla tetu da cisti, da sam prezadovoljna, a ona vodala Anu po kuci, ja sjedim, istog trena aman skoci i baci mo anu u krilo, otrca u wc uze pokvasi krpu i dodje i poce da trlja krilo vrata sa gornje strane skroz, onaj vrh i pokazu je mi i govori vidis kako ti cisti, boze nedaj...bla, bla... reko vrata niej ni cistila nikako, nisam joj ja dala jer nisam ni trazila prvi put generalku, a ako vama smeta vi ocistite...nije joj bilo pravo, ali jednostavno ispizdise me vise svi
jelena ako je tebi teta pomoc, boli te briga sta ko o njoj misli
sad mi je srce stalo, ebemu ludi glupi narod poremeceni, malo mi je stresa....udjem na glupi facebook i vidimmoja inace fina, ozbiljna rodica lajkala video neke tek rodene bebice...ja naravno, ko trudna budala odmah da vidim bebicu, primaknem se divim ako je slatko....kad ono neka morbidna glupost kao iz horora bebi iskocise oci, pocrni, znate kako sam vrisnula...evo i sad mi srce lupa inace sam pravo strasiva, a ovo me bas naljutilo...toliko sam se prepala i vrisnula, ovaj mali u stomaku sad skace ko na federima
Nek si joj rekla, bas te briga, i moja je super sveki, al mi isto tako nekad zna smetati s nekim izjavama... Pa ja fino kazem sta mi smeta, bas me briga... I ja imama rizicnu trudnocu, mama mi daleko pa sve sama moram i oprat i ocistit i oko djeteta, al sta cemo sve ce jednom proci
jelena ako je tebi teta pomoc, boli te briga sta ko o njoj misli
sad mi je srce stalo, ebemu ludi glupi narod poremeceni, malo mi je stresa....udjem na glupi facebook i vidimmoja inace fina, ozbiljna rodica lajkala video neke tek rodene bebice...ja naravno, ko trudna budala odmah da vidim bebicu, primaknem se divim ako je slatko....kad ono neka morbidna glupost kao iz horora bebi iskocise oci, pocrni, znate kako sam vrisnula...evo i sad mi srce lupa inace sam pravo strasiva, a ovo me bas naljutilo...toliko sam se prepala i vrisnula, ovaj mali u stomaku sad skace ko na federima
Ma nigdje veze, mogla je vala napisat nesto u stilu gledate na vlastitu odgovornost ili slicno.
Ma zaboli nju da ne kazem sta sto ja imam kontrakcije dan noc i pored terapije... sto nosam dijete od aman 14kg, sto se trudim i oko nje i oko svekra i oko cijele kuce vise nego svi oni...milion mi je puta mm rekao budalo jedna odmori i uzivaj, mani se svih ostalih...ali sama sam budala... ja svima sve u brk kazem pa zaboli me kako ce to ko protumaciti imam postovanje prema svima, ali imam i svoje ja koje necu da gazim...
ja imam jos 158 ej ti si imala problema s bubrezima kad si bila trudna s anom jel? i kako si ih se rjesila...jel bio kamen ili... puno zapitkujem, ali znas kakvi su bolovi, piskim krv svako malo...
Nije kod mene kamen mada su sumnjali kad sam se gore pojavila to u 16.nedjelji sa bolovima, prvo su mislili da je bubrezna kolika pa tek su posle ustanovili da je aman krenuo porod. Kod mene je bila proteinurija, i jedan bubreg, ne sjecam se koji je imao slabiju funkciju...ma ja sam ti bila raspad sistema i u jednoj, a i evo sad u drugoj trudnoci ...koliko sam apaurina popila sa Anom, a i drugih pore lijekova da su mis vi govorili ima da spava dan noc koliko se nakljukala njima, a ona ne da ne spava, vec samo trepne. Oko pola jedanaest-jedanaest je zaspala i vec se dva puta budila, srece dam joj malo caja i cuclu i nastavila je oba puta, a zna se cesto desiti da se probudi u sred noci ona hoce da se igra, horna za igru uveliko i naspavana.
Sporty, animagical...stvarno nemam pojma kod mene ima, kad sam zatrudnila podesila i stoji...da li dolazi na mail nemam pojma jer taj mail nemam pojma kad sam otvorila...hocete da vam posaljem sta vam pise za vasu sedmicu
sweet ne kaze nista narocito...od bolova me bile pukle kontrakcije, sad je bolje s ginipralom ...ja za sebe nisam puno ni pitala,nek je beba dobro, imala sam i ranije upale bubrega...sada imam kamen u lijevom i prosirenu nakapnicu,pa hoce da prate jel se siri i dalje...imam i proteina, a oni bi u idealnoj situaciji trebali biti preveliki za prolaz kroz bubreg u urin....pa su mi otekle i ruke... idem sutra da vidim sta cu. u wc odem oko 20 puta tokom dana a kao mirujem spadoh s nogu od ovog mirovanja jelo i moja seka je cijelu trudnocu bila na apaurinu i isto mali tako nikad ne spava...a ja sam citala da djeca imaju nesanice ako su majke koristile apaurin u trudnoci...tako ako ima kakve veze i ja cu dobiti nemirka
moj doprinos buducim mamama...ovdej sam ja bila registorvana i redovno mi je na mail dolazilo obavjesti o mojim sedmicama i trudnoci
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat