|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  207 208 [209] 210 211   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
3.4.2011 22:43:26   
Emica_sa
IZVORNA PORUKA: jelenaT

ma moja od kad se rodila je ovakva, ja stvarno ne znam, dodje mi psihologu djecijem da je vodim, ali ona kad god joj sta nije pravo ili nije dozvoljeno ubi sama sebe...ali sto kaze mm bolje sebe nego nasuser posted image ...udara glavom od zid, pa od pod, pa kad skonta da joj je mekano zavrati tepih pa od laminat, sad je pocela i u hodnik od plocice, pa se samara, pa cupa...ja stvarno ludim...

Joj jelena razumijem te,imam istog kuci,kad mu nesto nedas ili mu nije po volji,to je show,udara glavom od pod toliko jako da se zabrinem,ne znam kako to  da zaustavim,nekada bi ga tacno prebila zbog tog udaranja glavom.Mene svi napadaju kazu da sam ja kriva jer sam ga razmazila,pa me i narod poceo nervirati.Ja mislila samo moje dijete takvo

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5201
3.4.2011 22:49:56   
Anoniman
Ma ja sam prije imala metod za to i pomagalo je, a sad je i oguglana na to...samo hladnom vodom je pospem, aman pljusnem i ona istog trena dolazi sebi i huja je prolazi i onda par dana mirna pa opet po starom, a sad i ledenom vodom da je okupam nista ne pomaze...ako mi drugo bude ovakvo ja cu stvarno poludjeti.

(odgovor članu Emica_sa)
  Neposredna veza do poruke: 5202
3.4.2011 23:00:59   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Hannica

mm je palo na pamet da sebi kupimo one djecje krevete na sprat a da se djeca mogu prosirit okolo.user posted image

Hannice dobra ti ta idejauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 5203
3.4.2011 23:07:14   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ma ja sam prije imala metod za to i pomagalo je, a sad je i oguglana na to...samo hladnom vodom je pospem, aman pljusnem i ona istog trena dolazi sebi i huja je prolazi i onda par dana mirna pa opet po starom, a sad i ledenom vodom da je okupam nista ne pomaze...ako mi drugo bude ovakvo ja cu stvarno poludjeti.

Potpisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mi smo se jucer vratili iz setnje cetveronoske, trazilo dijete da mama trci za autobusom, a kad nisam htjela onda je legla na plocnik, malo se izvaljala pa luci ko cuko, na sve cetiri. Ljudi su mislili, ja lude obiteljiuser posted image Rekla sam vise bez muza ne idemo vanuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5204
3.4.2011 23:18:11   
animagical
cao zeneeeeeeeuser posted image prvo da vas sve pozdravim...
enci nisu mi rekli da je sitna beba. na uzv pise da fl odgovara 17+1 a toliko je taj dan tacno bilo a glavica malo veca 38 pise 17+3 a ja naravno i provjerila na netu,taman mjere. user posted image   sve ti je to kako ko izmjeri...
pitas za ginipral kako podnosim, ma dobro zasad, malo srce lupka ali pretrpim... samo Boze sacuvaj kako smrdim na antibiotikeuser posted image ne mogu se dovoljno nakupatiuser posted image
dok ja napisah svi se rabjezaseuser posted image
hannice cestitam od srca na dvojcicamauser posted image
ja ujutru idem opet raditi nalaze i uzv bubrega, wish me luckuser posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 5205
3.4.2011 23:31:15   
Anoniman
Animagical sretnooooo user posted image

Sporty zao mi zbog tebe, ali mi drago kad cujem da ovo moje dijete nije jedino takvo user posted image , jos sveki koja je bas super i extra mi danas dodje i tako em iznervira da mi doslo da je istjeram iz kuce bukvalno, pricam joj da sam nasla tetu da cisti, da sam prezadovoljna, a ona vodala Anu po kuci, ja sjedim, istog trena aman skoci i baci mo anu u krilo, otrca u wc uze pokvasi krpu i dodje i poce da trlja krilo vrata sa gornje strane skroz, onaj vrh i pokazu je mi i govori vidis kako ti cisti, boze nedaj...bla, bla... reko vrata niej ni cistila nikako, nisam joj ja dala jer nisam ni trazila prvi put generalku, a ako vama smeta vi ocistite...nije joj bilo pravo, ali jednostavno ispizdise me vise sviuser posted image

(odgovor članu animagical)
  Neposredna veza do poruke: 5206
3.4.2011 23:36:41   
animagical
jelena ako je tebi teta pomoc, boli te briga sta ko o njoj misliuser posted image

sad mi je srce stalo, ebemu ludi glupi narod poremeceni, malo mi je stresa....udjem na glupi facebook i vidimmoja inace fina, ozbiljna rodica lajkala video neke tek rodene bebice...ja naravno, ko trudna budala odmah da vidim bebicu, primaknem se divim ako je slatko....kad ono neka morbidna glupost kao iz horora bebi iskocise oci, pocrni, znate kako sam vrisnula...evo i sad mi srce lupauser posted image inace sam pravo strasiva, a ovo me bas naljutilo...toliko sam se prepala i vrisnula, ovaj mali u stomaku sad skace ko na federimauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5207
3.4.2011 23:39:31   
sporty mamaa
Nek si joj rekla, bas te briga, i moja je super sveki, al mi isto tako nekad zna smetati s nekim izjavama... Pa ja fino kazem sta mi smeta, bas me briga... I ja imama rizicnu trudnocu, mama mi daleko pa sve sama moram i oprat i ocistit i oko djeteta, al sta cemo sve ce jednom prociuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5208
3.4.2011 23:41:39   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: animagical

jelena ako je tebi teta pomoc, boli te briga sta ko o njoj misliuser posted image

sad mi je srce stalo, ebemu ludi glupi narod poremeceni, malo mi je stresa....udjem na glupi facebook i vidimmoja inace fina, ozbiljna rodica lajkala video neke tek rodene bebice...ja naravno, ko trudna budala odmah da vidim bebicu, primaknem se divim ako je slatko....kad ono neka morbidna glupost kao iz horora bebi iskocise oci, pocrni, znate kako sam vrisnula...evo i sad mi srce lupauser posted image inace sam pravo strasiva, a ovo me bas naljutilo...toliko sam se prepala i vrisnula, ovaj mali u stomaku sad skace ko na federimauser posted image

Ma nigdje veze, mogla je vala napisat nesto u stilu gledate na vlastitu odgovornost ili slicno.

Neposredna veza do poruke: 5209
3.4.2011 23:43:38   
Anoniman
Ma zaboli nju da ne kazem sta sto ja imam kontrakcije dan noc i pored terapije... sto nosam dijete od aman 14kg, sto se trudim i oko nje i oko svekra i oko cijele kuce vise nego svi oni...milion mi je puta mm rekao budalo jedna odmori i uzivaj, mani se svih ostalih...ali sama sam budala...
ja svima sve u brk kazem pa zaboli me kako ce to ko protumaciti imam postovanje prema svima, ali imam i svoje ja koje necu da gazim...

(odgovor članu sporty mamaa)
  Neposredna veza do poruke: 5210
3.4.2011 23:43:45   
animagical
da ne povjerujes... da nisi trudna sad bih ti pokazala

Neposredna veza do poruke: 5211
3.4.2011 23:58:54   
Anoniman
Joj sad citam u ovom trudnickom kalendaru mi pise sledece: "Vrijeme je za rekreaciju! Prošećite do frižidera!" ... Bujrum vam drage mojeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 5212
4.4.2011 0:04:39   
animagical
Boga ti kako si dosla do kalendara? meni ga ne salje na mail, a na rr mi nema vise ono trudni ste x sedmica

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5213
4.4.2011 0:05:43   
Anoniman
Meni na rr pise bas to ... trudna sam 21 sedmicu...aaaaaaaaa jos 19...sto kaze gagacha jos 139 user posted image

Neposredna veza do poruke: 5214
4.4.2011 0:06:27   
Anoniman
ups jos 138 user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5215
4.4.2011 0:13:40   
animagical
ja imam jos 158user posted image ej ti si imala problema s bubrezima kad si bila trudna s anom jel? i kako si ih se rjesila...jel bio kamen ili... puno zapitkujem, ali znas kakvi su bolovi, piskim krv svako malo...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5216
4.4.2011 0:17:48   
Anoniman
Nije kod mene kamen mada su sumnjali kad sam se gore pojavila to u 16.nedjelji sa bolovima, prvo su mislili da je bubrezna kolika pa tek su posle ustanovili da je aman krenuo porod. Kod mene je bila proteinurija, i jedan bubreg, ne sjecam se koji je imao slabiju funkciju...ma ja sam ti bila raspad sistema i u jednoj, a i evo sad u drugoj trudnoci user posted image ...koliko sam apaurina popila sa Anom, a i drugih pore lijekova da su mis vi govorili ima da spava dan noc koliko se nakljukala njima, a ona ne da ne spava, vec samo trepne. Oko pola jedanaest-jedanaest je zaspala i vec se dva puta budila, srece dam joj malo caja i cuclu i nastavila je oba puta, a zna se cesto desiti da se probudi u sred noci ona hoce da se igra, horna za igru uveliko i naspavana.

Neposredna veza do poruke: 5217
4.4.2011 0:18:02   
sweet insanity
Ja imam jos 65 aBd do dolaksa bebiceuser posted image
Hannice, cestitam na dvojkamauser posted image

Animagical, pa sta ti kaze dr. na to sve? Izvini,nisma u toku,mozda si i pricala ali nisam upratila. Nadam se da ce sve izaci na dobro aBd!

Pozdravcic svima!

Neposredna veza do poruke: 5218
4.4.2011 0:19:05   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: animagical

Boga ti kako si dosla do kalendara? meni ga ne salje na mail, a na rr mi nema vise ono trudni ste x sedmica

E pa to sam i ja pitala i niko mi nije odgovoriouser posted image

Neposredna veza do poruke: 5219
4.4.2011 0:22:29   
Anoniman
Sporty, animagical...stvarno nemam pojma kod mene ima, kad sam zatrudnila podesila i stoji...da li dolazi na mail nemam pojma jer taj mail nemam pojma kad sam otvorila...hocete da vam posaljem sta vam pise za vasu sedmicu user posted image

Neposredna veza do poruke: 5220
4.4.2011 0:26:26   
animagical
sweet ne kaze nista narocito...od bolova me bile pukle kontrakcije, sad je bolje s ginipralomuser posted image ...ja za sebe nisam puno ni pitala,nek je beba dobro, imala sam i ranije upale bubrega...sada imam kamen u lijevom i prosirenu nakapnicu,pa hoce da prate jel se siri i dalje...imam i proteina, a oni bi u idealnoj situaciji trebali biti preveliki za prolaz kroz bubreg u urin....pa su mi otekle i ruke... idem sutra da vidim sta cu. u wc odem oko 20 puta tokom danauser posted image a kao mirujemuser posted image spadoh s nogu od ovog mirovanja
jelo i moja seka je cijelu trudnocu bila na apaurinu i isto mali tako nikad ne spava...a ja sam citala da djeca imaju nesanice ako su majke koristile apaurin u trudnoci...tako ako ima kakve veze i ja cu dobiti nemirka

Neposredna veza do poruke: 5221
4.4.2011 0:28:44   
Anoniman
a ja sam citala da djeca imaju nesanice ako su majke koristile apaurin u trudnoci...tako ako ima kakve veze i ja cu dobiti nemirka

od sutra prestajem apaurine piti user posted image user posted image user posted image user posted image ...a ako ej to tacno fali mi onaj smaili sto udara glavom od pod user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 5222
4.4.2011 0:35:05   
Rimljankaa
http://www.roditeljportal.com/kalendar-trudnoce.aspx?ID=29

moj doprinos buducim mamama...ovdej sam ja bila registorvana i redovno mi je na mail dolazilo obavjesti o mojim sedmicama i trudnoci

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5223
4.4.2011 0:35:36   
animagical
jelena user posted image pusti budalu samo nesto citam i pametujemuser posted image ali ova teorija se moze dokazati...vidjecemo kakvi se biti sada ovi nasi momci,pospani ili ne...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5224
4.4.2011 0:37:27   
Anoniman
ma ja ne bih nesto da isprobavam, dosta mi jedno koje maximum 7 sati odspava u toku 24 sata, znaci racunam i noc user posted image

Neposredna veza do poruke: 5225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  207 208 [209] 210 211   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  207 208 [209] 210 211   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *