|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  208 209 [210] 211 212   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
4.4.2011 0:41:05   
animagical
ja sam gora od djece, oni su makar mali sta znaju...samo ginipral i ovaj antibiotik idu oba po 4 puta na dan...pa jos ne smiju istovremeno, to je znaci tokom noci oko 4 budjenja, plus jedno 4-5 setnji u wc...ustanem gora nego da nisam ni legla...jos dok izredam ostale lijekove....smrdim ko apoteka i hodam svu noc ko budala,pa dok se namjestim,jer me sve boli, pa ne znam gdje cu  od stomaka da se okrenem...user posted image dosadna sam sebi pravouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5226
4.4.2011 8:12:40   
gagach
jutro zenice...jesam li ovo prva...user posted image  znaci moram kafu kuhatuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja vam se raspadoh od bolova...krsta,kukovi i donji stomak plus bas nekakav neugodan pritisak dole...nema nikakvih intervala...nego je vise manje konstantno...user posted image  joj boze vazda naopako kod mene....danas bih trebala na ctg u jedan...ako ovo nastavi ovako ne znam kako cu se dogegati do tamo...user posted image user posted image user posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 5227
4.4.2011 8:24:47   
Anoniman
gagach draga ja ti i ranije zelim da odes i da krene user posted image , ko ce cekati jedan...
mali tvrdoglavi ovan nikako mamu da iznenadi user posted image

(odgovor članu gagach)
  Neposredna veza do poruke: 5228
4.4.2011 8:30:35   
palachinken
Jutro drage moje sapatnice. Ja sam se pridigla, odvukla na posao, malo me prehlada popustila. Tek sad se divim ovim ženama koje moraju ležat cijelu trudnoću, ja sam se ucrvala. Na kraju me glava bolila od silnog ležanja. A da ne spominjem kako mi je 30% moždanih ćelija odumrlo gledajući naš tv program. Mati mila, pa u centru Ankare ima manje turskog na teveu nego kod nas.

A od prehlade mi usne  natekle, ista sam Jelena Karleuša user posted image (a pride i promukla i začepljenih ušiju pa urlam ko dotična dok pokušavam pjevat)

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5229
4.4.2011 8:39:25   
mea29
jutro drage moje user posted image nije me bilo za vikend, u subotu sam set_ala i uzivala, a jucer krenula sa velikim proljetnim spremanjem kuce, i to sam krenula od baste, muzic je bio jako vrijedan, neda mi nista da radim, a ja samo zapocinjem razne poslove, boljim se da nesto ne preskocim, joj toliko toga ima raditi oko kuce, a tek u njoj...prasine, prasine prasine...mislim da ce ovo ciscenje potrajati do sljedece subote jer radim debelo smanjenim kapacitetom...

proslo mi je pola jutra citajuci zaostatke, prvo procitala sam da Hannica ceka dvojke, pa SRETNO od srca...

svim drugim trudnicama zelim sto manje tegoba, a i ako ih ima lakse je uz forum definitivno :) cekamo prve aprilske bebe i nadam se da ce porodi proci bez puno boli...

sad odoh citati informacije predvidjene za 11 sedmicu...zeljno iscekujuem srijedu, idem na pregled.

< Poruku je uredio mea29 -- 4.4.2011 8:42:25 >

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 5230
4.4.2011 8:40:55   
Anoniman
Palachinken al me nasmija za JK user posted image , a sto se tice naseg tv programa...no coment...ja najvise volim jutarnji, tj crtice i svako jutro harambasa moj i ja gledamo user posted image , mada sto bi moja mama rekla ni crtani nisu sto su nekad bili user posted image .
Drago mi je da si koliko toliko bolje...ljubimo te user posted image

(odgovor članu palachinken)
  Neposredna veza do poruke: 5231
4.4.2011 8:53:31   
palachinken
Na svu sreću, braco mi je dobacio svoj HDD, ima jedno 150 filmova i bruku komplet serija, pa sam makar juče uživala. Navukla sam se na seriju Modern Family, otkačen humor, baš mi je sjela.

Mea, to za čišćenje kuće..to ne spominji. Ja se zaletim pa izbacim svu garderobu iz ormara da napravim zimsko-ljetnu zamjenu, a onda se umorim, dopizdi mi i pobjegnem iz kuće, a ono brdo odjeće zauzelo čitav stan, progutaće i  nas uskoro. Mrrrrzim kućne poslove i štrumfove

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5232
4.4.2011 9:03:25   
belmica
dobro jutro mile moje!
mene svu noc glava bolila, fakat cu vise izluditi!
ja usla u 7 mi mjesec user posted image
ljubac !

Azra ...prva ljubav moja 18.11.2008.g.
druga ljubav akobogda uskoro stiže .... termin 04.07.2011.g

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 5233
4.4.2011 9:08:14   
sweet insanity
Jutro user posted image user posted image ! Da se i ja javim. Tako mi je bila muka icijelu noc me stomak zezo od kafe koju sam predvecer popila, anisam ju pila nikako 5 mjeseci zadnjih radi bebe da je ne kljukam kofeinom izamirisala mi jucer ali eto nije mi godila al nikako, jos se tresem od njeuser posted image Hajde , mozda je i bolje sto mi ne godi.....
Pozdrav svima od mene i male pisuljice u pupi! user posted image user posted image

< Poruku je uredio sweet insanity -- 4.4.2011 9:10:51 >

(odgovor članu belmica)
Neposredna veza do poruke: 5234
4.4.2011 9:09:06   
sweet insanity
Zaboravih, neda 30--dal se na UKC na psihofizicku pripremu nosi knjizica, ja zaboravila pitatuser posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 5235
4.4.2011 9:25:53   
neda 30
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Zaboravih, neda 30--dal se na UKC na psihofizicku pripremu nosi knjizica, ja zaboravila pitatuser posted image

Meni niko nije tražio, al ja knjižicu imam kod sebe kako sam ušla u 7-miuser posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 5236
4.4.2011 9:29:29   
neda 30
Jutro user posted image !!

Kod mene sve ok, nikakvih pomaka, bolova i sl...
Stalno se zagledam, jel se spustio stomak, čini mi se da jeste neštouser posted image user posted image
Apriluše kakva je kod vas situacijauser posted image user posted image user posted image

Hannice, čestitke zauser posted image user posted image .

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 5237
4.4.2011 9:34:03   
sarah
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image
Necu vas ni pitati kako ste jer vidim da ste uglavnom nikakve user posted image
Ni sama nisam nista bolje, krsta me i dalje bole tako da ne mogu carape da obucem ako predhodno nisam sjela,
a i kad se saginjem da nesto dohvatim moram vrlo oprezno da me ne bi podkocilo. Sve je dobro dok mogu jos hodati ili bar gegati se.
Gagach, gdje ces raditi ctg? Nadam se da si bolje spavala sinoc.
Palachinken, hajd ti nama otpjevaj na sav glas: I zovem, zovem 92... user posted image

07.04.2011. ocekujemo aBd jednog bebacha

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 5238
4.4.2011 9:38:12   
sarah
IZVORNA PORUKA: neda 30

Stalno se zagledam, jel se spustio stomak, čini mi se da jeste neštouser posted image user posted image
Apriluše kakva je kod vas situacijauser posted image user posted image user posted image

I ja se stalno zagledam ali nikako ne mogu da skuzim jel se spustio ili nije user posted image
Mada se ne mora spustiti ni do poroda, nista nam to ne znaci, ali bi bilo dobro da se spusti prije.
Mene samo strah ako se pogorsa ova moja bol u krstima da ne naprave od mene invalida jer ne znam kako bi onda mirovala i jos se poradjala takva user posted image

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 5239
4.4.2011 9:42:18   
sarah
IZVORNA PORUKA: Hannica

Vijest koja mi je definitivno obiljezila dan je................ tanananan...tananna..........nosim dvojke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Termin 14.novemar.

Cestitam Hannice user posted image  Da sve prodje kako treba user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 5240
4.4.2011 9:42:41   
idacha
jutroooooo...
daaaaaaaaan.... kako kome...

mi i dalje nastavljamo da torutom mame... onaj moj guzi nista ne spava nocu, evo me slomljena sva... mm uzeo godisnji ovu nedjelju da kao provedemo zajedno, da mi pomogne.. juce vodao imrana cijaelih 10 min i uhvate ga ledja... kad ga nisam ubila, rekoh jesam se znala i udati... mm ima diskusherniju, pa malo malo, on boluje, a mene nesto jeza uhvati... kazem, poBogu barte kako mene nikad nista ne uhvati, a trudna, a sve radim, a nosam, a ljuljam, a kupam i perem i sve redom... mm me blijedo gleda i pravda se kako ''nije namjerno'', na kraju mi smijesno bi....

mom guziju hB tura spala, ali smo juce bili vani citav dan, oanj vjetar smorio, bas je puhalo.. evo ga danas odmah kasljeuser posted image
ja crvena ko rak od juce.. sunce me opalilo, pa me sad zezaju jel ja to spremam ten za porod...
sutra aBd na pregled i bas jedva cekam...

sweet, ne upratih, nadam se da je kod tebe sve ok proslo na pregledu...
gift, mila, kako si mi ti danas? mozda ti svratim na kafu... javicu ti se...
jelena, duso, pozelila sam te pravoooooo :) :) :) :) nadam se da si dobro i da kontrakcije slusaju :) ljubni nam ancicu
hannica, cestitke od srca.... ja sam ocekivala dvojke kod sebe, jer imam sve genetske predispozicije, lai me obidje.. ja moram dodati na srecu.. sto moja sveki kaze ''dao Bog onome ko zeli, ko ne zeli, nek ide jedno po jedno'' :) neka je tebi sa srecom, dragice nasa...
apriluseeeeeeeeeeeeee sretnoooooooooooooo

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 5241
4.4.2011 9:44:51   
neda 30
Mene samo strah ako se pogorsa ova moja bol u krstima da ne naprave od mene invalida jer ne znam kako bi onda mirovala i jos se poradjala takva user posted image

vjerovatno ti je neki živac pritisnut, možda kad krene da se spušta popustiuser posted image user posted image
Mene zna tako u toku hodanja da potkoči, ja malo se istegnem i nastavimuser posted image . Uh još malo pa gotovo, aBduser posted image

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 5242
4.4.2011 10:04:45   
mersiha 77
jutro zenice!

Kakoste vi?

ma i mene Gagach sve boli.

pusa svimauser posted image

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 5243
4.4.2011 10:09:10   
sanela.asja
ma moja od kad se rodila je ovakva, ja stvarno ne znam, dodje mi psihologu djecijem da je vodim, ali ona kad god joj sta nije pravo ili nije dozvoljeno ubi sama sebe...ali sto kaze mm bolje sebe nego nas ...udara glavom od zid, pa od pod, pa kad skonta da joj je mekano zavrati tepih pa od laminat, sad je pocela i u hodnik od plocice, pa se samara, pa cupa...ja stvarno ludim...
jelena ko da sam je ja rodila user posted image isti slucaj i kod mene nema to samo moras pustit ja svoju vodila doktoru jer nemogu vise kaze dr. kad pocne bjesnit da je samo preskocim i pustim da odradi svoje eh lako je reci al valja slusat kako vristi ja se sinoc s muzem posvadjala radi malog govneta user posted image istukla je po guzi on neda i eto odma svadje,a ona jos vise fursata uhvatila ma za poluditi user posted image user posted image ja samo milujem ovaj stomak i govorim nemoj bebice i ti biti ovakava mamu da sekirasuser posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5244
4.4.2011 10:12:18   
sanela.asja
By the way Hanicce cestitam od user posted image neka ti je sretno....
Ostale da vas ne nabrajam zaboravit cu koju pa ce biti belaja user posted image user posted image veliki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 5245
4.4.2011 10:14:49   
ziki
Jutro trudnice, kako ste mi danas? Ja sam juče bila heroj i očistila 3 prozora 1 x 1,5 m, kad me čoek ne ubi posle al blesava žena. Juče smo fino sadili cvijeće svo toroje, ups četvoro da sredim terase za igranje sa djecom ako Bog da. Al sam prije toga i ja krenula da napravim smjenu garderobe i osatla na pola, sad je dio po ormarima nabacan, dio čeka brzo pranje jer je bio u vakum vrećama... jedino sam nemirku sredila stvariuser posted image
Sarah taj bol u leđima to je maleni pritisnuo neki živac. Ja sam nekad u 8. mj isto bila ukočena, hitno sa posla kod dr, svi čekali da im jevim porađam se. Maleni je nogicom živac pritisnuo i eto belaja, kad se malo bolje napravio sve prošlo.
IZVORNA PORUKA: sarah

Mene samo strah ako se pogorsa ova moja bol u krstima da ne naprave od mene invalida jer ne znam kako bi onda mirovala i jos se poradjala takva user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 5246
4.4.2011 10:22:54   
Hannica
Jutro zene.Kako ste vi danas.
Ja sam malo bolje ovih dana,ne boli me glava i nemam mucnine bas cijeli dan,malo me uhvati ali prodje.user posted image
Jos jednom zahvaljujem svima na cestitkama za user posted image user posted image .
Idacha,nisam ni ja bas sanjala da imam dvojke,ali sta je tu je.Znam da ce biti tesko,ali prezivjet cemo nekako.user posted image Ma meni je sudjeno da se cijeli zivot borim s blizancima.user posted image Imam prijateljice,jako drage koje su blizanke i zaista mi se se uvjek svidjao njihov odnos,nije im bio niko potreban i nikad nisu bile same,kad svi drugi odu imaju jedna drugu,a prije nego sto sam se udala za mm bila sam godinu dana u vezi s momkom koji je imao sestru blizanku,a prije njega se zabavljala s jos jednim blizancem.user posted image Hoce me nesto.user posted image
Meni veci sok bio kad sam saznala da sam trudna nego to da cu dobiti dva user posted image user posted image .
palachinken jesi li bolje danas?
Hoce li nam danas stici i jedna bebica,ima li kakvih promjena kod zenica kojima je termin vec prosao?user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 5247
4.4.2011 10:24:56   
Hannica
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

By the way Hanicce cestitam od user posted image neka ti je sretno....
Ostale da vas ne nabrajam zaboravit cu koju pa ce biti belaja user posted image user posted image veliki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala. Zaista sam sretna.Nadam se da ce sve proci kako treba.Malo me strah,ali nadam se najboljem.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 5248
4.4.2011 11:46:29   
honey bunny
Hanice draga, nisam znala da već imaš jedno dijete :) Pa ti si pravo bogata :) Dobra ideja za dvospratni krevetić, mada mogu djeca i na vaš, a vi se snalazite, heheheh

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 5249
4.4.2011 11:51:49   
Amam
Evo i mene u kukaonicu....
Noc uzasna i kako koja dolazi cini mi se sve gora,na wc idem 100x,kukovi me bole,a na ledjima ne mogu ni sekunde,tako da se po svu noc okrecem i odpuhujem,uzas,ujutro naravno ustanem nenaspavana,nervozna i onda me zvizne i aritmije,sve u svemu user posted image tuga brate.
Ugodan dan vam zelim....
Ako se ko odluci poroditi,sretno mu user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 5250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  208 209 [210] 211 212   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  208 209 [210] 211 212   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *