Suzana
|
Draga Mirna, Bas mi je drago da si sretna i zadovoljna! Kombinacija , super! :) Kako su Dr razliciti, mene je moja slala na bolovanje, haman kad sam zatrudnila, a carski je spominjala samo u slucaju da bebe nisu u polozaju glavama (obje - jer je jedino u tom slucaju moguc prirodan porod sa dvojkama)... Kod mene je na kraju i bio slucaj obje glavom, ali kao sto je tvoj Dr rekao, nisam psihicki bila spremna za tu avanturu, i sreca me je posluzila, tj. bilo je sudjeno da rodim na carski rez, a kako je bila spinalna anestezija, ja bila budna, nista nisam propustila! :) Istina je da je oporavak tezi poslije CR, ali tako je bilo sudjeno i trebalo biti, i ja ne zalim. Moji djecaci su dobro, bili smo i na prvoj kontroli, i masala, Mak (mladji) dobio cak 1 kg i 50 g, a Edi (stariji) 850 g. Dr je rekla da su dobili i po 650 g bilo bi super. Tako da sam ja pravo sretna, ali... Mak mi ima jos uvijek malo zutice, i ovih dana smo po Dr-ima... Vadili bilirubin, moramo to sada stalno kontrolisati i izvaditi masu nalaza... Otkrila mu je Dr i malo suma na srcu, i u utorak idem Kardiologu. Nadam se da nije nista ozbiljno, brat mi je kao mali imao sum na srcu, i hB, zdrav je i prav momak, ali mi cuvajte fige. Mirna, odmaraj koliko mozes, jer te ceka naporan period kada aBd rodis. Vjerujem da ces imati pomoc od strane mame, svekrve, bilo koga, jer je drugacije nemoguce! Sto se tice tvog muza, mislim da je to sve normalno, na sve se ljudi navikavaju, mozda je zabrinut zbog finansijske strane jer se troskovi sa dvojkama duplo povecavaju, a na kraju krajeva, muskarac je... Povedi ga sa sobom na pregled, ako vec ne ide. Uzivaj. Pozdrav svim ostalim trudnicama duplicama, kao i majkama blizanaca!
|