Suzana
|
IZVORNA PORUKA: issa hej curke moje, evo mame duplice - odmetnice Ma nisam vas zaboravila, nego me ove moje dvije šmizle toliko okupiraju da nekad ne stignem ni zube oprati do podneva.Iako su suuper bebe, zadnjih nekoliko dana su plačljive jer ih muče grčevi...Znate kakav je tada raspored - red hranjenja, red podrigivanja, red štucanja, red masiranja stomaka, red čaja, pa onda red presvlačenja itd....Fakat je zahebano s dvoje djece, tako da sam skontala da bi se jednom bebom bočila iz šprdnje... Bili smo prvoj kontroli, svaka je dobila po 1400gr i dr je prezadovoljna s njima... I da ne zaboravim - MAIDA SVE NAJBOLJE TEBI I BEBICI!LJUBIM VAS JAKO, JAKO, JAKO Pusa svim trudničicama ( vidim ima novih ) cure samo hrabro!!!!!! Elma, Suzana i ostale mame ljubim i vas i vašu dječicu p.s. Elma, glupost mi je male bebe stavljati na dijetu. Nekako mi je logično da im sad treba najviše da bi ojačale, a kasnije će one same sebi dozirati hranu. Neka djeca jedu koliko mogu i hoće Sve sto je moja Issa napisala mogu i ja, pa da onda ne gubim ovo malo vremena sto imam slobodno. Evo 21:30 je, moji djecaci su zaspali, MM i ja vecerali i vrlo brzo odoh i ja u krevet, malo odspavati dok se oni ne probude, a onda slijedi presvlacenje jednog, dojenje jednog, podrigivanje, presvlacenje drugog sina, dojenje, podigivanje, vracanje u krevetice. Ne znam ni sama koliko traje ovaj postupak. I onda opet nekad oko 2 ujutro, pa onda oko 4-5. Trenutno mi je tu svekrva, pa ce onda moja mama. Uopste ne znam kako bih da nemam pomoc, jer ja nista drugo ne radim osim sto ih dojim, i dojim, i... Nemam pojma, totalno sam izgubljena u vremenu i prostoru haha, niti znam koji je dan, niti koji je datum! Ali, sve OK. Kada uspijem izletiti s MM do Mercatora, to mi je pravo osvjezenje. Hehe. Eto zene moje. E bas! Kao sto Issa kaze, fakat je za'ebano s dvije bebe, i isto MM i ja se zezamo, kao s jednom, nekad poslije bi stvarno bilo sve smijesno i lako. A onda se sjetim kolege koji je dobio trojke... Uuuuu. Hehe. Eto zene drage. Velika pusa!
|