|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  199 200 [201] 202 203   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
1.4.2011 18:03:06   
honey bunny
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

IZVORNA PORUKA: honey bunny

Evo stigli mi rezultati. Urin uredan, a hemoglobin 108user posted image , jupiiii! Još 2 fale :) 

Odlično :) A Trombe jesul ti dobre?

Sweety, Trombociti su mi sada 270, hihihi! Ne znam jesam li sada prekrkala, hahah!
Hanice, ne sekiraj se, u pravu su, sigurno ti je od tereta :)
Danas sam išla do Dm-a i kupila potrebne stvarčice za bebi. Imaju ponudu, ako kupiš 5 jumbo pakovanja pampersa dobiješ torbu. Torba je tirkizna, meni je super vidjela sam je uživo :) Baš može puno bebinih stvari da stane :) I preporučile su mi kremu za bradavice, Dm-ovu, 3,30 KM, za razliku od aventove koja je 22 KM. Probala sam je i za sada je ok. Pa eto možete i vi probati, u svakom slučaju lakše je halaliti 3,30, pa i ako ne valja nego 22 :))
Eto, ljubim vas sve :)

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 5001
1.4.2011 18:06:14   
animagical
da vam se javim! hvala Bogu bebic je dobro! ono krvarenje je bilo jer mi se pokrenuo pijesak u lijevom bubregu ! zato su me i boljela krsta i ispod stomaka... imam dosta leukocita i er u urinu i nesto proteina...i naravno dosta bakterija i jos su na uzv  bubrega vidjeli prosirenje nakapnice lijevog bubrega pa ce to pratiti jel se siri, a dali mi antibiotike za upalu 4x1  i kontrola na urologiji opet u pon i opet uzv i nalazi... da vam javnem da smo dobro, kontakcije su bile od bolova u bubregu.. ljubimo vas sve i hvala na briziuser posted image evo i mjere fl 23.8 mm bpd 37 super je bebic vidjeli smo taban i sakicuuser posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 5002
1.4.2011 18:09:49   
honey bunny
Hvala Bogu, baš mi je drago da ste dobro :) Bitno je da nije babaču ništa, a mama će to sve da riješi što je do nje :)))

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 5003
1.4.2011 18:22:28   
enči80

IZVORNA PORUKA: animagical

da vam se javim! hvala Bogu bebic je dobro! ono krvarenje je bilo jer mi se pokrenuo pijesak u lijevom bubregu ! zato su me i boljela krsta i ispod stomaka... imam dosta leukocita i er u urinu i nesto proteina...i naravno dosta bakterija i jos su na uzv  bubrega vidjeli prosirenje nakapnice lijevog bubrega pa ce to pratiti jel se siri, a dali mi antibiotike za upalu 4x1  i kontrola na urologiji opet u pon i opet uzv i nalazi... da vam javnem da smo dobro, kontakcije su bile od bolova u bubregu.. ljubimo vas sve i hvala na briziuser posted image evo i mjere fl 23.8 mm bpd 37 super je bebic vidjeli smo taban i sakicuuser posted image

user posted image user posted image user posted image
Baš mi je drago,čuvaj se koliko možeš i ne sikiraj se!

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 5004
1.4.2011 18:29:46   
animagical
uh sad sam bez brige, samo nek nisu onako bez razloga kontrakcije da se beba muci! a od upale bubrega naravno da boli, nista me to ne brine, bicu ja ok...  mene je najgore istravila ona krv, odmah covjek pomisli da nije sta beba, ko bi se sjetio da je iz bubrega krv... hvala Bogu pa je dobro ispalo

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 5005
1.4.2011 18:31:29   
vila.vilica
IZVORNA PORUKA: gagach

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Koliko vi necete indukciju toliko ja necu carski, ali kako se sve vise i vise primice izgleda da mi carski ne gine, ali dr mi je obecala da cemo sve pokusati da ne ide carski, cak ce i sa mnom kod oftalmologa.

Zene indukcija nije strasna, bar meni indukcija je bila spas user posted image i to infuziono drip, a ne gel. A gel i vaginaleta su 100puta bolji od infuziono. Ja kad pomislim na CR i sest dana lezanja u bolnici muka mi, a ne poslije na rez, poslije na probleme reza u starijim godina i ostalo...

ma joj ali postoji mogucnost da se to otegne na cijeli dan jakih trudova pogotovo ako nisi otvorena pa izgubis snagu pa nastane haos...ma ne znam toliko ruznih prica o indukciji sam se naslusala zadnjih dana i to meni bliskih ljudi koji su sa indukcijom i zbog komplikacija radi iste zaglavili 10 dana u bolnici....
sve je individualno...user posted image
u svakom slucaju...najbolje je kad zena ima mogucnost da izabere nacin na koji zeli da se porodiuser posted image

Ćao žene user posted image
evo moje iskustvo i mišljenje o ovome...
ja vam nisam nikada razmišljala o CR niti mi ga je ikad iko spomenuo od doktora...do dva dana pred porod kad mi je receno da ostanem u bolnici zbog resorpcije plodove vode..a porod sam nije htio krenuti (prešišala 1 dan na dan hospitalizacije..što nije bio razlog ostanka u bolnici već kako rekoh plodova voda)...
Bilo je da ćemo ići prirodno tj. uz pomoć gela...pa ako ne bude išlo tako idemo na CR..jer se ne smije više čekati...
To sranje koje se zove gel..za koje bacih 70 KM nije izazvao ni K od kontrakcije kod mene.
Nakon 9 sati, i dalje otvorena bijednih 1 prst odlazim u porodjajnu salu da IPAK probamo opet prirodno...i to pucanjem vodenjaka i kačanjem kojekakvih dripova...samo Bog zna šta sve nisu ubrizgali u mene da bih se konačno porodila nakon 9 sati okupana u vlastitoj povraćotini od silnih bolova.
Moja beba je bila teška 4200 kg...
Nakon što su me zašili uzduž i poprijeko i kad je prošlo onih 1.5 sat osmatranja...ja sam skoro kolabirala pa me nisu smjeli iz sale pomaknuti narednih 5 sati. Primila sam i transfuzija i infuzija, visilo mi je njih 7 oko glave cijelu noc. Bebi je napukla klavikula pri porodu.
Helem...odležala sam dana u bolnici koliko bi ležala i da sam se porodila na CR....18 dana nisam mogla sjesti, a u medjuvremenu su me mm ili mama dizali iz kreveta...

i ko god je cuo za moju pricu me pitao zasto nisam isla na CR???
E i ja se pitam..ali kasno user posted image

Ako bude drugi put....mislim da odlicno znam sta cu...imam otpusnu listu na kojoj pise sta sam sve predeverala zbog "spontanog" poroda.

user posted image

< Poruku je uredio vila.vilica -- 1.4.2011 18:33:20 >

Snježnog dana stigla mi je pahuljica mala...
02.03.2011.

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 5006
1.4.2011 18:37:56   
Hannica

Evo stigli mi rezultati. Urin uredan, a hemoglobin 108user posted image , jupiiii! Još 2 fale :) 

Sweety, Trombociti su mi sada 270, hihihi! Ne znam jesam li sada prekrkala, hahah!
Danas sam išla do Dm-a i kupila potrebne stvarčice za bebi. Imaju ponudu, ako kupiš 5 jumbo pakovanja pampersa dobiješ torbu. Torba je tirkizna, meni je super vidjela sam je uživo :) Baš može puno bebinih stvari da stane :) I preporučile su mi kremu za bradavice, Dm-ovu, 3,30 KM, za razliku od aventove koja je 22 KM. Probala sam je i za sada je ok. Pa eto možete i vi probati, u svakom slučaju lakše je halaliti 3,30, pa i ako ne valja nego 22 :))

Meni niako ne ide u glavu kako sam ja uspjela pronaci aventovu kremu za 40 i nesto KM.Jel postoji neka takva?Prije skoro dvije godine sam je kupila ali se bas sjecam cijene,tesko je zaboravit.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 5007
1.4.2011 18:45:54   
sarah
IZVORNA PORUKA: palachinken

Molim ove apriluše da se redovno javljaju, nemoj da nas maši kakva vijest!
sarah, gagach, tukica, neda, lejla, entitne, amam, rici, ljubičica
navijamo!
(ako sam koga izostavila, nek mi oprosti, otelo se u trudnoci)

Evo jos jedne apriluse sa izvjestajem user posted image
Danas sam se bas iznervirala, otisla na pregled ali je potrajalo jako dugo i nisam stigla na kaficu sa gagach i entinte.
CTG sam morala ponoviti ali je sve bilo na kraju dobro hvala Bogu, samo sam se doooobro nacekala.
Plus gore nekakvi hitni slucajevi, zene neke prokrvarile, ma ludnica... svega se covjek nagleda.
Opet mi je kontrola u utorak i vjerovatno ginekoloski, do sad sam prolazila bez toga user posted image .
Animagical, drago mi je da je sve uredu sa bebom i dobro je sto si otisla gore. Vidis sta te sve moze potrefiti u trudnoci.
Nadam se da ce ti terapija djelovati i da ce sve biti ok.
Jelena, jel se muzu svidjela torta? Ti bas bila vrijedna user posted image
Gagach, entinte, jeste li se nahodale? user posted image
Amam, Nedo, tukice, lejla, palachinken, mea29, sporty mama, selma, stefania, enci80, belmice, idacha, skvo i ostale.... user posted image

07.04.2011. ocekujemo aBd jednog bebacha

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 5008
1.4.2011 18:47:34   
sweet insanity

Ma jok prekrkala, do 400 je normala :) Ja sam zadovoljna i sa ovih 148, nadam se samo da nece ici na dolje u naredna dva mjeseca a i dalje:) Vidjet cu da kad udjem u 9. uradim opet nalaze ili neposredno pred porod...mozda oba puta...

Neposredna veza do poruke: 5009
1.4.2011 18:49:15   
animagical
sad ciitam sta pise enci, bas mi je zao, gdje ce nazivo... nek su bebani dobro, a mi cemo nekako pretrpiti... meni iako su bubrezi ja i dalje na ginipralu4x1 sada i apaurinu2x1, iako se vjerujte za apaurin omisljamuser posted image danas mi je mali pokazao tabanuser posted image to mi je vrhunac danauser posted image nista mu ne faliuser posted image
na urologiji mi kaze doktorica, gledajuci uzv, ah pa imate prosirenje unutar bubrega i upalu,a ja na to -hvala Bogu!user posted image kaze zena kakko hvala Boguuser posted image ...ma kontam se bjezi ko sisa bubreg, imam dva, nek mi je bebi dobro, nek nije krv iz one druge rupe...

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 5010
1.4.2011 18:52:10   
tukica
IZVORNA PORUKA: palachinken

Molim ove apriluše da se redovno javljaju, nemoj da nas maši kakva vijest!
sarah, gagach, tukica, neda, lejla, entitne, amam, rici, ljubičica
navijamo!
(ako sam koga izostavila, nek mi oprosti, otelo se u trudnoci)

evo raport: nista se ne desava user posted image jedino da optrcim par krugova oko zgrade, a mislim da bi i tad beba ostala u pupi... izgleda da ce biti najezda trudnica u aprilu user posted image kad sve zaredamo odjednom...
odoh da papam brusnice, rekao mi je muz da  mi iz sika nece mlijeko kapati, vec ona user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 5011
1.4.2011 19:03:54   
enči80

IZVORNA PORUKA: animagical

sad ciitam sta pise enci, bas mi je zao, gdje ce nazivo... nek su bebani dobro, a mi cemo nekako pretrpiti... meni iako su bubrezi ja i dalje na ginipralu4x1 sada i apaurinu2x1, iako se vjerujte za apaurin omisljamuser posted image danas mi je mali pokazao tabanuser posted image to mi je vrhunac danauser posted image nista mu ne faliuser posted image
na urologiji mi kaze doktorica, gledajuci uzv, ah pa imate prosirenje unutar bubrega i upalu,a ja na to -hvala Bogu!user posted image kaze zena kakko hvala Boguuser posted image ...ma kontam se bjezi ko sisa bubreg, imam dva, nek mi je bebi dobro, nek nije krv iz one druge rupe...

Dobro sam ja,hvala Bogu user posted image A to na živo to sam već zaboravila,dok su mi radili to samo sam na umu imala svoje bebice a znaš kako su mi smiješne bile skupile se kao 2 klupka i tek se nekad poslije razišle posvudauser posted image user posted image user posted image

Nisam ni ja za apaurin ali gledat ću da ga pijem po potrebi,a kada popijem gynipral smirim se tj.legnem nekako mi tada bude manje lupanje srca.

A to za bubreg,stvarno si smiješno reagovalauser posted image
user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 5012
1.4.2011 20:51:26   
esma*
Drage forumašice na ovoj temi ljubičica28 postala je mamica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

***Gospodaru naš, podari nam hajr...***

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 5013
1.4.2011 21:12:18   
malena27 RR
dobro vecer curice debelice...
ja sam cijeli dan hodala, tabani i ledja su me zaboljeli...

hannice, gledaj da se pricuvas i obavezno ribicu kazi za taj iscjedak...
animagical, hB pa je sve ok, mislim bar sto se bebaca tice a za bubreg i pijesak, hajd imas 2 user posted image malo crnog humora, nadam se da se ne ljutis...

mea29, imam ja pupu, vidi se fino odavno, samo mi je on i rastao do sada hB...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu esma*)
Neposredna veza do poruke: 5014
1.4.2011 21:24:50   
honey bunny
IZVORNA PORUKA: Hannica

Meni niako ne ide u glavu kako sam ja uspjela pronaci aventovu kremu za 40 i nesto KM.Jel postoji neka takva?Prije skoro dvije godine sam je kupila ali se bas sjecam cijene,tesko je zaboravit.user posted image

Možda je neko veće pakovanje :) Ja nisam vidjela ni jednu od 40 user posted image
Ljubičice, čestitam :)

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 5015
1.4.2011 21:45:21   
m.i.n.a.
Vece...
Animagical,drago mi je sto je ispitano sta i kako,vjerujem da ce sve biti vise nego ok,samo ti redovno pij lijekove..nisu djaba propisani..i nasa Gagahh je pola trudnoce sa tabletama deverala..i Jelena obe trudnoce...sretno i cuvaj se
Kad smo kod Gagach,sta bi sa kupatilom..i sta nam je sa bebicom..ustvari obrnuto,sta nam je sa tobom i bebicom pa onda s akupatilom:)
Sarah..nemoj razmisljat o gonekoloskom,ne boli,zacas gotovo...i dok se ti sjetis da je to ginekoloski ono gotovo..a poslije ce ti biti svejedno,ruzno zvuci ali ja sam sirila none poslije ka god vidim doktora..hihi..poslije poroda mi bila neka infekcija na grudima,odem jednom doktoru kad tamo ucenici na praksi zinuli u mene..druga doktorica pita hocel spustat zaluzine na prozoru i spusti ih pa me okrenu prema vratima a vrata otvorena,kaze bolje svjetlo..jest da me bolilo da se smijem ali sam ko ludjakinja se smijala..
Malena,ja sam ti skoro 9 mjeseci bila na voj temi,puno su mi ove zenice pomogle i za trudnocu i sve ostalo..od mojih pitanja gdje se sta u Sa nalazi pa svega dalje..sad sam majka jednog dvomjesecnog djecaka ali mi ova tema posebno draga,onu moju novu takodje posjecujem ali dok ispratim sve one koje su samnom cekale i ukljucivale se..i sad cu promjeniti ono Sarajevo..:))
Mi smo hvala Bogu dobro,setamo se...moram priznat da u ze ima dosta stepenica bez onog dijela za kolica,i ulice su grbave..danas isli nadvoznjakom do babine..katastrofa,mislim da sam nova kolica razvalila..a gore stepenica..uhh..al ako nista valjda ce imati efekta to hodanje i nosanje na moj stomak:)
Svima zelim sto ljepse dane trudnoce,ona slika sa vjezbi me tako rastuzia da sam se sjetila onog lupkanja po stomaku..:))

Neposredna veza do poruke: 5016
1.4.2011 21:49:31   
sanela.asja
animagical drago mi je da sa bebom sve ok,a ti samo se izvali ,uzivaj i cuvaj bubrege user posted image
ljubicici cestitam user posted image user posted image [sm=bravo.
ostale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ehhh mislim da sam danas osjetila bebicu al nisam sigurna user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 5017
1.4.2011 22:08:30   
sweet insanity
Hello drage trudnice. Ja sam se jedva izdepilirala"dole", od saginjanja me i ledja i trbo zabolili....sutra nam je kontrola kod ginekologice, nadam se da ce i dalje sve biti OK, ali znate kako se ipak unervozi covjek prije pregleda...pozz svimuser posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 5018
1.4.2011 22:09:42   
idacha
drage moje, kako ste nam?

Hanice, draga, nadam se iskreno da nije nista.... i ja sam u konstantnom strahu od istoga.. i ja imam bebu od skoro godinu dana, guzi mashallah, ima oko 13 kg, a ja ga ne ispustam.. uredno ga dizem i nosam, svi galame, ali sta da radim, i on je moja beba...
animagical, superiska mila da je sve ok... mislim, nije bas idealno to sa pjeskom, ali je najbezbolnije sto je moglo biti... sada si se hB malko rasteretila, pa se opusti i uzivaj...
enci, draga, pa kud na zivo, zeno mila.... nadam se da je vec palo u zaborav,.. ma, sve se da izgurati, samo da su bebarice zive i zdrave,,,,
Jelena, kako prodje torta??? jel teta odradila sve kako treba? kako nam je anci? kiss
sweet, superiska za urinokulturu... eto i ti se sada mozes opustiti i uzivati u user posted image ...
apriluse drage, sretnoooooooooooo
sanela, user posted image user posted image user posted image user posted image za pokrete bebija... najljepsi osjecaj, definitivno...

mene ovaj mali u stomaku razvaljuje,.. mashallah, koliko je zivahan,... slica je bio i Imran... mira nisam imala dan-noc, a evo ga i ovaj sada samo lupa... stomak mi je presmijesan, nekada, kada sam vani, bude mi cak neprijatno koliko stomak igra...
ovaj moj malo veci guzi devera sa zubicima... od juce ima temperaturu, nikakav je, nervozan, kenjkav, placljiv... helem, veselo je pravo...  danas mi je stiglo i moje najvece dijete.. mm :) eno, on i imran spavaju, a ja cekam pola 11 da imiju dam sirup..

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 5019
1.4.2011 22:17:36   
idacha
honey, carica si sa ''salom''user posted image user posted image user posted image bas me nasmija, ali vjerujem da tm i nije bilo najsmijesnije.. mene bi moj zadavio kada bih mu tako nesto uradilauser posted image user posted image user posted image user posted image moj ''muskarcina''user posted image user posted image user posted image
palachinken, user posted image user posted image user posted image user posted image ti si mi extra sa kalorijama... ma, ne vjerujem da toliko deveras.. koliko si se udebljala do sada?
amam, kako si nam ti???
Selma, bas mi je zao zbog malca i alergije... znas li na sta je alergican? sorry, nisam u toku... nadams e da je sada sve ok i da ste prosli bez injekcije...
stefania, entinte, mea, tukice, sporty, neda...big hugs za vas
sta nam je sa gagach? ne javlja se danas koliko sam primjetila...

Neposredna veza do poruke: 5020
1.4.2011 22:41:06   
palachinken
ljubičiceeeee čestitaaaam, kad dodjes sebi, pričaj nam malo o porodu, znaš da mi ovdje volimo te priče user posted image user posted image user posted image

idacho, dobila petaka dosad. nije mi se kičma nikako navikla na njih, stalno me boli donji dio leđa, ali to sam već navikla user posted image

enči, animagical imate virtuelne zagrljaje od nas, mazite pupe!

odoh sad ove bolne tabane pokiselit u hladnu vodu sa morskom soli i zamisljat kakvu jadransku plažu.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5021
1.4.2011 22:49:25   
honey bunny

Hello drage trudnice. Ja sam se jedva izdepilirala"dole", od saginjanja me i ledja i trbo zabolili....sutra nam je kontrola kod ginekologice, nadam se da ce i dalje sve biti OK, ali znate kako se ipak unervozi covjek prije pregleda...pozz svimuser posted image

Ne muči se bona, već se našteli kao kod ginekologa, mužeku bic u ruke i nek odradi svoj dio :) Moj se već pravo izvježbao, sad je pravi brico :)user posted image

Neposredna veza do poruke: 5022
1.4.2011 22:51:25   
idacha
pa, palachinken, sta se bunis, nije to nista... 5 kg, a 25ta sedmica, to je extraaaaaaaa... ja Bogami navaljala devet... a, 27-28, ne znam ni ja koja sam.. dr ima da vrisne na mene u utorak.. sta cu joj jauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 5023
1.4.2011 22:52:54   
idacha
doduse, ja u ovom prethodnom mjesecu navalja ko ukupno do sada.... i jelo se, brate mili... sve ce to da ide downnnnnn...

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5024
1.4.2011 22:58:40   
honey bunny
Da vas malo utješim, ja sam se udabljela 15 kg, a danas ušla u 9-i. Koliko ću još za mjesec navaljat, ko zna :) ali nek je sve uredu sa mojim bebačom, a kile je lahko izgubiti :)

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  199 200 [201] 202 203   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  199 200 [201] 202 203   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *