idacha
|
drage moje, kako ste nam? Hanice, draga, nadam se iskreno da nije nista.... i ja sam u konstantnom strahu od istoga.. i ja imam bebu od skoro godinu dana, guzi mashallah, ima oko 13 kg, a ja ga ne ispustam.. uredno ga dizem i nosam, svi galame, ali sta da radim, i on je moja beba... animagical, superiska mila da je sve ok... mislim, nije bas idealno to sa pjeskom, ali je najbezbolnije sto je moglo biti... sada si se hB malko rasteretila, pa se opusti i uzivaj... enci, draga, pa kud na zivo, zeno mila.... nadam se da je vec palo u zaborav,.. ma, sve se da izgurati, samo da su bebarice zive i zdrave,,,, Jelena, kako prodje torta??? jel teta odradila sve kako treba? kako nam je anci? kiss sweet, superiska za urinokulturu... eto i ti se sada mozes opustiti i uzivati u ... apriluse drage, sretnoooooooooooo sanela, za pokrete bebija... najljepsi osjecaj, definitivno... mene ovaj mali u stomaku razvaljuje,.. mashallah, koliko je zivahan,... slica je bio i Imran... mira nisam imala dan-noc, a evo ga i ovaj sada samo lupa... stomak mi je presmijesan, nekada, kada sam vani, bude mi cak neprijatno koliko stomak igra... ovaj moj malo veci guzi devera sa zubicima... od juce ima temperaturu, nikakav je, nervozan, kenjkav, placljiv... helem, veselo je pravo... danas mi je stiglo i moje najvece dijete.. mm :) eno, on i imran spavaju, a ja cekam pola 11 da imiju dam sirup..