|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr. Balić - Tuzla
18.3.2011 18:22:57   
malena ze
Prevareni,dobro si rekao svi nesto sakupljamo,ali sta ces tako nam je kako nam je.Mi smo u kratkom vremenu imali dva postupka pa ono sto je bilo na kamari je i otislo.Za Menopur ti mogu reci samo da sam ga ja nabavljala u Loznici i kostalo je 193 eura/10 ampula.I vas ako nesto zanima mozete pitati na pp.Pozdrav...

1.ICSI=0 2.ICSI=0

(odgovor članu prevareni)
Neposredna veza do poruke: 701
20.3.2011 17:57:41   
@malena@
cure moje evo i mene malo...ove sto idu u martu na postupak ima li koja da ce joj ostati ampula menopura ili merionala..meni ce trebati u maju.neka se javi na pp ako ima neka

(odgovor članu malena ze)
Neposredna veza do poruke: 702
21.3.2011 7:49:09   
mala75
oooooooooo, ko nam se to javiouser posted image user posted image user posted image , tebe baš nema ovih dana. vidim spremaš se za maj i da ti aBd bude sa srećom. a to za injekcije ako ti se neka od cura ne javi ovdje vidi sa sestrama u ordinaciji uglavnom ono što ostane daju njima pa one prodaju. pozzzzz

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 703
21.3.2011 20:19:37   
@malena@
da li ima neko decapeptil injekcije neka se javi na pp .. hitno !!

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 704
23.3.2011 16:30:47   
@malena@
oooo mala 75 pa tu sam ja redovno vas citam ali ne komentarisem nista ...i nepisem nema mi nista nova pa..
a da ja se spremam za maj ako bogda
nabavila sam injekcije merional ali trebaju mi ove decapeptil,pa sam rekla sestricama da mi jave ako dobiju....
ima li kod tebe sta novauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 705
23.3.2011 17:37:11   
mala75
svašta novo, terapija mi je pri kraju, još sutra imam menopur, folikuli rastu ima ih 8 komada i prilično su dobri, za nedjelju mi je planirana punkcija a transfer u utorak ili srijedu. ja sam to ok samo me pomalo sad stomak žigucka valjda kako one rastu. i eto to ti je to onako u kratkim crtamauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 706
23.3.2011 18:41:13   
@malena@
ee bas mi je drago da ti te dragi allah obraduje i tebe i sve ostale..uzivaj drzim ti figeuser posted image da bude sve ako bgd super da vidimo user posted image user posted image
javljaj kako je proslo...SRETNO

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 707
26.3.2011 7:51:31   
lena81
Orange i Mala 75 sretno ...ja sam juce bila na punkciji,sve je ok.poz

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 708
26.3.2011 9:00:57   
mala75
baš mi je drago da si super prošla, nadam se da ćemo i mi tako. sretno dalje i hvala ti što si se javilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lena81)
Neposredna veza do poruke: 709
26.3.2011 9:05:20   
patrizia
jutro cure

kao prvo želim vam uspješne  punkcije,sa mnogo JS i da se fino dijele one koje su veeć odradile i na polijetku visoke bete.user posted image user posted image
Zamolila bi cure koije su od mene dobile PP za Baliće da se jave dali su za ili ne.
To nam je sada bitno jer imamo jako malo vremena

Ljubim vas sve i zelim srećuuser posted image

7 IUI ,1X beta 50-biokemijska trudnoča ,ostale bete 0

25.04.2012. ICSI
-07.05. beta 177
-09.05. beta 464
STIGAO SAV MOJ SVIJET 31.12.2012.
HVALA TI BOŽE NA USLIŠENIM MOLITVAMA !!!

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 710
26.3.2011 9:50:57   
AMELIC
Curice, želim Vam svima puno srećeuser posted image user posted image user posted image
Stiglo je proljeće i to je divno vrijeme da nam zabebiteuser posted image ...aBd i mi s vama uskorouser posted image

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

(odgovor članu patrizia)
Neposredna veza do poruke: 711
29.3.2011 15:57:12   
snowrose
Sretno curice moje !

Navijam za mnogo lijepih JS,mnogo embriončića,blastica i aBd visooooke bete.user posted image user posted image user posted image

Koliko vas je sad bilo u postupku ?

Ja sam na današnji dan imala svoju prvu punkciju,pa mi sad malo user posted image .

Da li je neka koristila Gonal ,ako jest možel mi javiti na PP gdje je nabavljala ili ako joj je ostalo da mi proda.

Pozitivne misli privlače samo pozitivne stvari!!!

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 712
29.3.2011 21:50:59   
ena0002
Cure sretno user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 713
29.3.2011 22:15:47   
Sara h
Pozdrav svima sa foruma.
Dugo vas pratim jer imamo zajednicki problem.
Molila bih zenice koje su u postupku kod dr. Balica da mi kazu koliko su dugo cekale ili koliko su brzo usle u postupak. Ne mogu da docekam pregled i razgovor sa Dr.
Ovih dana su izgleda prezauzeti te mi je danas  otkazan pregled za kraj sedmice.

Meni je krajnje vrijeme za IVF koja je u mom slucaju jedini nacin za dobijanje potomstva.
Uradjena laparoskopija, odstranjeni jajovodi zbog hidrosaplingsa, reprodukt. i hormoni stitne zlijezde OK, svi brisevi OK, PAPA test OK. Sto se muza tice, spermiogram OK, spermokultura OK. Muz ima djecu iz prvog braka. Vjerovatno cemo ponovo morati ponoviti nalaze da su  "friski" ali ne bi trebalo da bude problema.

Da li ste prije startanja sa stimulacijom tj. lijekovima radile briseve i kansije,  sta vec treba i kada se uopste krece sa tretiranjem lijekovima. Moze li mi neko u kratkim crtama reci kako, kad sta pocinje. Koji dan?

Kada bih ja mogla poceti sa pripremama za IVF obzirom da nemam drugih zdravstvenih prepreka? user posted image
Ja sam se narucila kod doktorice Devlete, jer sam vec imala priliku upoznati i sve pohvale za nju.
Takvi doktori kao ona se rijetko susrecu. Predivna je.

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 714
29.3.2011 22:45:05   
patrizia
draga sara h

sto se tiče dr vBalić u pravu si extra su.Ovih dana su imsli embriotransfere pa su zbog toga bili zauzeti.Što se njih lično tiče mislim da se dugo ne čeka na postupak,ali naravno sve zavisi od tvoga stanja i još potrebnih pretraga.Najbitnije ti je da doneses sve nalaze koje posjedujes kako bi sama skratila put čekanju.Ja  znam da su do sada IVF radili svaka dva mjeseca,a neznam da  nisu još kakvih termina ubacivali.znam da ima cura koje će biti u postupuku u maju.

sretno!

7 IUI ,1X beta 50-biokemijska trudnoča ,ostale bete 0

25.04.2012. ICSI
-07.05. beta 177
-09.05. beta 464
STIGAO SAV MOJ SVIJET 31.12.2012.
HVALA TI BOŽE NA USLIŠENIM MOLITVAMA !!!

(odgovor članu Sara h)
Neposredna veza do poruke: 715
29.3.2011 23:34:59   
gerberka
cao zene..ja sam danas pitala malenu porukom da li dr balici rade subotom, ali eto imam jos jedno podpitanjce..da li rade subotom preglede i dogovore za postupak..prelazim na dr radno mjesto, pa me sramota odmah traziti dan..ali ako ne rade..naravno da cu traziti, nista mi nije vaznije od user posted image

ljubim vas

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu patrizia)
Neposredna veza do poruke: 716
30.3.2011 0:28:53   
aidicaa
Cure srecno user posted image  user posted image  user posted image

*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce ***
14.05.2016. pozitivan test***

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 717
30.3.2011 9:04:38   
mala75
sara h dr balići ti uglavnom rade IVF svaki drugi mjesec. jučer je baš dr rekla da su već neke gospođe krenule sa kontracepcijom i one će u postupak u maju. kad dođeš na razgovor poneseš sve nalaze, oni ti onda traže neke dodatne tipa štitne, hormonskog statusa i briseva i sve to možeš odraditi za nekih mjesec dana dakle jedan tvoj ciklus. postoje im kraći i duži protokoli, ja sam imala kraći i eto sve je za sada ok. sretno i ne brini brzo prođe tako da i ne skontaš da je sve gotovo. ja sam u januaru bila na razgovoru, u februaru na kontracepciji, mart terapija i punkcija i evo čekam transfer.
gerberka mislim da oni u principu uopšte ne rade nedjeljom ali se za termin u toku dana možeš s njima dogovoriti.

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 718
30.3.2011 10:52:50   
lena81
Mile moje hvala za podrsku,sad nam je bas potrebna...A sta je sa Orange nikako se ne javlja?

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 719
30.3.2011 18:57:06   
orange 00
Draga lena81 evo tu sam, uglavnom sam ovih dana pisala u cekaonici, al citam ja sta se desava. Kako si ti prosla, koliko JS, kad je ET, ako je bio ima li smrzlica? Ja sam imala 10 JS, ET bio juce, vratili smo 2 embrija a 6 smrznuli, danas prvi put izasla iz kuce nakon punkcije. Ovog puta sam imala jace bolove nakon punkcije i prelezala sam do ET. Nadam se da si ti bolje proslauser posted image

(odgovor članu lena81)
Neposredna veza do poruke: 720
30.3.2011 19:36:17   
Sara h
Mala75 i Patrizia, hvala na info.
Prateci vas na forumu skontala sam da su ovih dana u zavrsnoj fazi sa martovskom grupom zenica, i da su zbog toga prezauzeti.
Nadam se da cu ubrzo poslije razgovora upasti u protokol duzi -kraci nebitno. Bitno je da se krene.
Zao mi je sto me je splet mnogih okolnosti usporio i sto nisam prije krenula sa svim tim.
Vjecno se vade neki nalazi, zakazuje se, ceka se........odugovlaci, te iskrsne neki drugi problem i zadjes u godine.
Savjet :  ne cekati previse ako se ne ide prirodno.  Godine prolaze.........

(odgovor članu orange 00)
Neposredna veza do poruke: 721
31.3.2011 11:36:50   
lena81
Orange sretno mila!Ja sam imala 8js,4 su mi vratili,zaledila nisam nista.Jesu li tebi vratili blastociste?Kako se ponasas poslije et?Ja se uglavnom izlezavam i spavam...

(odgovor članu Sara h)
Neposredna veza do poruke: 722
31.3.2011 12:42:49   
@malena@
sarah dobro dosla i ja sam imala isti problem odstranjeni su mi oba jajovoda ..imala sam 3 postupka al nijedan nije uspio..sad sam radila histeroskopiju i nasli su mi pregrade na maternici sto je kazu i dovodilo do neuspjeha,,
ali dokt kaze da mi sto nemamo jajovode smo idealni za IVF nadaju se uspjehu boljem ako nema nikakvih drugih smetnji zato samo naprijed i ne misli na godine..
i ja sam za maj na postupku..
cure koje su u pistupku puno srece da teta beta bude visoka

(odgovor članu lena81)
Neposredna veza do poruke: 723
31.3.2011 13:03:14   
orange 00
lena 81, nisu mi vratili blastociste, embrije su user posted image Pa ja vec izlazim iz kuce, 2. dan sam izaasla u laganu voznju, a danas do frizera na sisanje, poslije cu mozda u kupovinu. Napominjem da je ovo sve lagani tempo, kratke etape nakon kojih lezim i meni nikakav napor, vise odmor na ovako lijepom vremenu. Ti prilagodi sebi dan kako ti godi, ako ti se spava i lezi a ti spavaj i lezi. Meni se ne lezi, uostalom na otpusnici pise da se smjemo normalno ponasati, vise odmarati i da su lagane setnje dopustene. Al ti nemoj gledati na mene, i ja sam u prvom postupku samo lezala, sad sam pogubila zivce user posted image (stari se user posted image ).

@malena@ kad si odstranila jajovode user posted image , nisam u toku?

Sara h, dobrodosla! user posted image

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 724
31.3.2011 14:23:04   
lena81
Draga orange i ja cu jos danas i sutra ovako,pa nastavljam sa normalnim zivotom,bitno je odlezati malo poslije Utrogestana.

(odgovor članu orange 00)
Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *