|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr. Balić - Tuzla
3.4.2011 9:23:46   
lena81
Do danas sam se izlezavala i bila u kuci,a danas mi je 6 dana od et,izlazim u setnju i na rucaK tek danas,a na poso tek poslije bete...

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 751
4.4.2011 16:23:15   
orange 00
IZVORNA PORUKA: @malena@
orange pisala sam ti na pp al nesto nisam mogla poslat pa da te ovdje pitam koliko te kosta cijeli postupak i zamrzavanje 6 .. ?

mene je kostalo oko 6000 KM i to :
lijekovi oko 1500 KM
postupak (drugi) 3500 KM
zamrzavanje 600 KM +2slamice*200KM=1000 KM

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 752
4.4.2011 19:45:14   
mala75
za kada je tebi planirana beta

(odgovor članu orange 00)
Neposredna veza do poruke: 753
4.4.2011 20:39:30   
ena0002
IZVORNA PORUKA: orange 00

zamrzavanje 600 KM +2slamice*200KM=1000 KM

E vala im je ovo preskupo....pa ne mogu da vjerujem da posebno i slamcice naplacuju user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

Neposredna veza do poruke: 754
4.4.2011 22:09:52   
Sara h
Prezivjela danas histeroskopijuuser posted image
Moj jedini strah je anestezija, uspavljivanje i mucnina poslije toga. Vise volim da sam prisebna kada se ceprka po meni i bol mogu podnijeti doooooobro.  Medjutim cinjenica je da je ova varijanta sa uspvaljivanjem bolja i za pacijenta i za Dr. jer si opusten i mogu to fino da urade, da se posvete poslu i odrade  to bez trzanja i sl.
Znaci ovaj put nije bilo nus pojava user posted image   Spavala i sanjala ali se ne mogu sjetiti sta. Bitno da nista ne boli i nije muka.

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 755
5.4.2011 9:50:41   
mala75
super, baš mi je drago da si tako dobro prošla i sretno za daljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sara h)
Neposredna veza do poruke: 756
5.4.2011 18:50:31   
@malena@
sara h vidis da nije nista strasna histeroskopija vazno je da je sve ok proslo... i da idemo dalje da nam osvane maj..
jesi li nabavila lijekove
ali zamrzavanje je preskupouser posted image

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 757
5.4.2011 21:44:45   
Sara h
Malena,  nisam nabavila jos lijekove jer mi sestra rece da je bolje da sacekam prvi UZ kada se i starta sa Menopurom  jer bi tada trebali vise znati o tome koliko amp.
Meni je receno da ce mi trebati 4 amp. x 11 dana
Za prvu ruku mogu uzeti i od njih. Ali ipak mislim da cu se obezbjediti na vrijeme, mozda 40 a ako zafali valjda bude kod njih koja ampula za uzeti.

Sto se tice zamrzavanja, skupo jeste kao i cijeli postupak (a ima i skuplje), ali je jeftinije nego ponovo kupovati lijekove (u mom slucaju 2000 KM) plus troskovi punkcije i sta vec sve. Ovako za 1000 KM ti samo urade zavrsnu fazu koja i nije toliko skupa.  I ne kljukas se tim silnim hormonima, lijekovima........ Ja sam ZA zamrzavanje ako mozes ponoviti postupak. jeftinije je i bezbolnije i brze......

Brzo ce maj, samo da krene......

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 758
5.4.2011 22:16:39   
snowrose
Svugdje je na žalost skupo.

Hvala Bogu da ima zamrzavanje najviše iz razloga što šteti nama-ja mršavica,sad sam u odnosu na ranije ko King Kong :-),zatim ne kljukaš se hormonima ( milion razloga ) i treća finansije.

Pozitivne misli privlače samo pozitivne stvari!!!

(odgovor članu Sara h)
Neposredna veza do poruke: 759
6.4.2011 8:26:39   
orange 00
Vezano za zamrzavanje, zaboravila sam vam zenice reci da Balici ne rade zamrzavanje blastocisti vec samo embrija na 3. dan, pa tako ako zelite prijenos blastica, mozete ih jedino odmrznuti pa cekati +2 dana kako bi se podijelile do stadija blastocisti.

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 760
6.4.2011 13:30:23   
@malena@
cure da li je neko upoznat i imao problema sa hipofizom ja isla radila nalaz magnetne rez. i hipofiza mi je kaze malo uvecana 10x9mm a citala sam da je normalna 1cm.pa nevidim sad da je kod mene nesto uvecana.pa me sad to brine zna li iko da li postoji tu problem.vidjet cu sta ce dokt devleta reci nisam jos kod nje isla.

Neposredna veza do poruke: 761
6.4.2011 13:58:40   
orange 00
IZVORNA PORUKA: mala75
za kada je tebi planirana beta

aBd u ponedjeljak 11.05., ako izdrzim do tada, a sve osjecam ko da cu dobiti user posted image

mala75, kada je beta tebi?

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 762
6.4.2011 15:29:04   
lena81
i ja se isto tako osjecam,a i meni je beta u ponedeljak...daj boze da izdrzim do tad.

Neposredna veza do poruke: 763
6.4.2011 15:39:24   
gerberka
IZVORNA PORUKA: @malena@

cure da li je neko upoznat i imao problema sa hipofizom ja isla radila nalaz magnetne rez. i hipofiza mi je kaze malo uvecana 10x9mm a citala sam da je normalna 1cm.pa nevidim sad da je kod mene nesto uvecana.pa me sad to brine zna li iko da li postoji tu problem.vidjet cu sta ce dokt devleta reci nisam jos kod nje isla.

ne brini, to je ok..ja sam imala mikroadenom, sad mi je MRI uredan ali pise neznatno uvecana..potvrdila mi 3 ljekara..bez brige

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 764
6.4.2011 17:31:10   
AAvalon
cure, zelim vam svima da izdrzite do ponedeljka, i da imate veeelike bete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dum spiro spero

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 765
6.4.2011 17:33:00   
mala75
orange, lena hajmo to izdržat do ponedjeljka a onda kad aBd ugledateuser posted image  biće veselouser posted image user posted image user posted image .

ja ću betu ako sve bude išlo po planu raditi u srijedu. za sad sam ok jedino me sike bole ko da nisu mojeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 766
7.4.2011 8:31:10   
lena81
drage moje ja sam jutros radila test i bio je negativan,vec sam se pripremila da je sve propalo...prosli put sam isto 10 dan od et radila test i bio je pozitivan,sto znaci da bi vec trebalo pokazatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 767
7.4.2011 9:28:33   
mala75
a možda si ipak malo poranilauser posted image user posted image  sve dok ne vidišuser posted image  nema odustajanja

(odgovor članu lena81)
Neposredna veza do poruke: 768
7.4.2011 9:40:18   
lena81
pa sad sam se i ja pokajala sto sam radila test...kako se ti osjecas?ja se bas nadam za tebe,zbog blastocisti

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 769
7.4.2011 9:43:53   
orange 00
lena81 ja sam se sinoc isplakala ko godina jer me danima grcevi u stomaku ne popustaju i sve je isto kao i prosli put, samo cekam da procurim i na najmanji osjecaj trcim u WC i provjeravam. Nakon ovog plakanja koje mi je trebalo da olaksam dusu i izbacim sve sto mi se nakupilo, rekla sam sama sebi da dok ne vidim krv necu da se unaprijed sikiram i razmisljam sta ako, kad bude bice.

Ja o testu jos ne razmisljam, mozda da uradim u subotu ujutro ako do tada ne dobijem.

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 770
7.4.2011 9:48:29   
lena81
Draga Orange,i ja sam sinoc plakala i nasikirala sve oko sebe,imam i ja grceve i osjecam kao da cu svakog  trena dobit.Neka nam je dragi bog na pomoci...

Neposredna veza do poruke: 771
7.4.2011 9:51:12   
orange 00
lena koji ti je ovo postupak i gdje si radila prethodne? Koja je tvoja istorija bolesti user posted image  (zasto ste u VTO postupku), sorry ako sam predirektna?

(odgovor članu lena81)
Neposredna veza do poruke: 772
7.4.2011 9:59:03   
lena81
Treci postupak,sve sam radila kod Balica,drugi put je beta bila pozitivna,ali se zavrsilo brzo...ja imam endometeriozu,kod muza je sve ok...samo ti mogu reci da mi ovaj put najteze,a mislila sam da ce sad sve biti lakse

Neposredna veza do poruke: 773
7.4.2011 10:08:36   
orange 00
Meni j ovo 2. postupak, ja sam operisala endometriozu, ali dr. vjeruje da je jos uvijek imam, mada se nista ne vidi na UZ. Pored toga, moram reci da sam malo razocarana zbog toga, dr. mi je rekla da ima hidrosalpings i da mi je zbog ova dva razloga smanjenja mogucnost zaceca. Ja sam poslije na internetu nacackala da se zenama sa hidrosalpingsom VTO uopste ne radi dok se to ne sredi operativno. Malo sam suser posted image ana jer mi to dr. nije sama rekla vec sam morala ja nacackati na internetu.

(odgovor članu lena81)
Neposredna veza do poruke: 774
7.4.2011 10:24:58   
lena81
orange imas od mene pp

Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *