|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  185 186 [187] 188 189   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
29.3.2011 15:25:42   
malena27 RR
i ja, i ja user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 4651
29.3.2011 15:27:35   
sweet insanity
Da vas pozdravim sveuser posted image Ja jutros u 5 ustala, isla opet za Lukavac da dam urin za urinokulturu i evo malo sam odspavala pa cu da pravim rucak, ogladnilauser posted image

Novim trudnicama zelim dobrodoslicu!

Idacha, kako prodje sa nalazima?

Neposredna veza do poruke: 4652
29.3.2011 15:29:47   
m.i.n.a.
Sto nas ima mashAllah..:))

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 4653
29.3.2011 15:36:01   
mea29
jupi , jupi user posted image puno trudnica,puno druzenja ...prema vasem iskustvu u kojoj sedmici se moze znati spol bebe user posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 4654
29.3.2011 15:40:15   
palachinken
IZVORNA PORUKA: mea29

jupi , jupi user posted image puno trudnica,puno druzenja ...prema vasem iskustvu u kojoj sedmici se moze znati spol bebe user posted image

Meni rekao 80% u 18. sedmici, ali kaže rano je prije 22. gledati. U mene je doktor ozbiljan,  neće on da gata user posted image
Dok je mojoj prijateljici već u 12. sedmici rekao da vidi tačkicu pa je zakljucio da je muško. Kasnije se potvrdilo da je muško.
Elem ja bih slijedece sedmice trebala opetdoktoru, pa ako ne bude stidna i skupi noge, mozda nam potvrdi user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 4655
29.3.2011 15:41:35   
sweet insanity
Meni je dr. rekla vec u 14. da je zesnko ali da nece da tvrdi 100% jer kao jos je mala bebi, ali eto nakon izvjesnog vremena potvrdilo se da je zensko i to vise putauser posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 4656
29.3.2011 15:44:21   
malena27 RR
meni je rekao sa 11. sedmica da ima nesto sto visi user posted image user posted image user posted image sa 13 sedmica nije nista ni spominjao jer je beba sjedila turski pa nije ni mogao vidjeti... sutra idem na uzv, pa se nadam da cemo i saznati spol...
palachinken koji dr. tebi vodi trudnocu?

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 4657
29.3.2011 15:52:51   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

meni je rekao sa 11. sedmica da ima nesto sto visi user posted image user posted image user posted image sa 13 sedmica nije nista ni spominjao jer je beba sjedila turski pa nije ni mogao vidjeti... sutra idem na uzv, pa se nadam da cemo i saznati spol...
palachinken koji dr. tebi vodi trudnocu?

pupcana vrpca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sretno sutra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image meni ni u 18 nisu mogli vidjeti tek od 22 a od tada prvo sto se vidjelo bila je cuna

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 4658
29.3.2011 15:55:50   
malena27 RR
pa bona mirkice ne visi pupcana vrpca na mjestu spolnog organa user posted image user posted image user posted image on je nama pokazao dvije tackice, ali znas da je meni to nebitno.... user posted image samo neka nam bude zdrava, ziva i sretna bebica... aBd... user posted image

hvala duso !

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 4659
29.3.2011 15:59:25   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

pa bona mirkice ne visi pupcana vrpca na mjestu spolnog organa user posted image user posted image user posted image on je nama pokazao dvije tackice, ali znas da je meni to nebitno.... user posted image samo neka nam bude zdrava, ziva i sretna bebica... aBd... user posted image

hvala duso !

Amin :))))

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 4660
29.3.2011 15:59:47   
palachinken
malena, ja sam kod dr Ajanovića. Zasad prezadovoljna. Kod koga si ti?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 4661
29.3.2011 16:02:54   
malena27 RR
bila kod ajanovica dok sam se lijecila od steriliteta, pa me izradio za histeroskopiju...i od tada ne idem njemu jer me razocarao kad mi je najvise trebao...
sad kod sestica....

< Poruku je uredio malena27 RR -- 29.3.2011 16:03:26 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 4662
29.3.2011 16:05:27   
honey bunny
Pozdrav trudnjače moje :) Ja danas bila na komisiji za bolovanje, baš nam je grozan zakon. Prvo sam juče morala otići kod ginekologa da mi a neki papir za bolovanje, pa sa tim papirom kod porodičnog doktora, pa onda sam išla da se naručim za komisiju. Onda danas otišla na komisiju, pa opet kod porodičnog. pa onda u firmu da dostavim doznake. A kao čuvam trudnoću, čekajući na svakom šalteru po pola sahata.
Imate li vi sličnog iskustva ili je to samo na TK ovako?

Neposredna veza do poruke: 4663
29.3.2011 17:05:54   
entinte
IZVORNA PORUKA: mea29

Pozdrav svima, ja sam nova user posted image ...tek sam u 10 sedmici, pa sam se registrovala da potrazim malo podrske i drustva user posted image S obzirom da mi je prva trudnoca pojma nemam sta me ocekuje, nisam jos ni svjesna sta mi se desava izuzev kad mi je muka i kad moram po noci ustati u wc sto ranije nikada nije bio slucaj user posted image    

dobro nam dosla draga mea29 user posted image  nadam se da ces uživati ovdje sa nama a mogu ti reci da si na vrijeme dosla taman da nas nekoliko aprilusa ispratis user posted image user posted image user posted image  blizi nam se opasno... nije bitno kolika je trudnoca... tu smo za sve... želim ti ugodnu trudnocu  user posted image  sto se tice savjeta mislim da si na pravom mjestu user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 4664
29.3.2011 17:38:02   
izzy
joooj cure ja jedva cekam da upoznam svoju bebicu, a tek sam na poetku, hehehehe

[img]http://lmtf.lilypie.com/qbDtp1.png[/img]

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 4665
29.3.2011 17:55:45   
honey bunny
gdje si nabavila ovaj balzam za bradavice?

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 4666
29.3.2011 17:56:09   
idacha
gdje steeeeeeeeeeeee...

sta ima, sta radite??
ko o cemu, trudnice o sexu i hrani user posted image user posted image user posted image user posted image
neka, neka... ja vala upraznjavam i jedno i drugo kad god mi se cefne...hehehehhe... Jelenaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

sweet, hvala na pitanju, evo maloprije nalaze dobila... haman pa su ko u curice.. sve je hB dobro, jedino bakterije i epiteli brojni, ali to nije nista cudno za user posted image ... malko vise caja i to ce se srediti... sa imranom sam se 3 puta vise cuvala i pazila i u 23oj sedmici mi bili nalazi za bolnice.. srecom, dogovorim se sa dr oko terapije da izbjegne bolnicu...
sada, nicega se zivog ne cuvam niti posebno pazim, a evo, hB sve u najboljem redu.. iskreno se nadam.. jer sam tako u prosloj trudnoci bila ubjedjena da su nalazi super, a kad je dr vidjela odmah me u bolnicu htjela...
skoro sve mi je u granicama normale, osim WBC, oni su malko poviseni, ali me ne cudi zbog brojnosti bakterija.. mada, kazem, ni prisustvo bakterija nije alarmantno...
kako ti, draga moja? jesi zavrsila sa urinokulturom?

neeeedo, kako ti prodje sa nalzima?????? i ja sam ono jutro bila bas oko 8-pola 9 u DZ... garant smo se mimoisle... steta...

kako su ostale bembele?
svim novim user posted image topla dobrodoslicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu izzy)
Neposredna veza do poruke: 4667
29.3.2011 17:58:40   
idacha
mea, meni je dr u 14 sedmici rekla musko 100%..  ali znaci ODMAH cim je ukljucila UZ... ni evo bebe, ni evo noge, ruke, nego.. ''evo musko'' hehehehe... fino se okrenuo, rasirio nogice i hvali se :)

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4668
29.3.2011 18:03:35   
Amam
Oii,sta ste napisale...
Mea dobro dosla user posted image na pravom si mjestu sto se tice savjeta a Boga mi i kukanja,sto rece lejla lakse bude user posted image .
Neko pita za grudnjak,ja se s njim rastajem samo kad se kupam user posted image ,i onako ih ne mogu pohvatati.
I kad smo vec kod njih,mene opet pocele boljeti pomalo,anako malo su i tvrdje,ali ne kao na pocetku user posted image .
Stefania mi apriluse, nekako lakse podnosimo sve uz vas ostale user posted image .
Izzy brzo ce to proci i eto ti user posted image aBd.
Mino uzivaj sa svojim user posted image ,i ja jedva cekam te skitnje aBd
Sporty opet zub user posted image , user posted image .
Sarah i tukice  user posted image za ctg.
Ja sam radila do januara,ali posto radim takav posao da sam gotovo svo r.vrijeme na nogama,nisam vise smjela,pocela se otvarati i zezao me pritisak.
Bas jutros sef zove,i pita mirujem li,kazem ne vise,sad sam na pola 9-pg,pa me zeza -hajde na posao user posted image
Mea taj umor je normalan,sad dok tijelo privikne,proci ce,vidis kako je nasa palachinken poletna user posted image ,a Sarah i entinte da i ne spominjem user posted image .
Lina znam kako ti je,i mene glava boli vec danima user posted image
honey b. joj i ja sam to nedavno prosla user posted image ,smaranje cisto.

Ja otisla danas u banku i sva se pripremila user posted image kad ono gotova kartica,kazem onom momku,steta taman sam se htjela istrest user posted image .
Joj ja sam gotovo zaspala,ako sad odrijemam opet veceras nista od spavanja,a vuce me zemlja user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu izzy)
Neposredna veza do poruke: 4669
29.3.2011 18:10:53   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: idacha

gdje steeeeeeeeeeeee...

sta ima, sta radite??
ko o cemu, trudnice o sexu i hrani user posted image user posted image user posted image user posted image
neka, neka... ja vala upraznjavam i jedno i drugo kad god mi se cefne...hehehehhe... Jelenaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

sweet, hvala na pitanju, evo maloprije nalaze dobila... haman pa su ko u curice.. sve je hB dobro, jedino bakterije i epiteli brojni, ali to nije nista cudno za user posted image ... malko vise caja i to ce se srediti... sa imranom sam se 3 puta vise cuvala i pazila i u 23oj sedmici mi bili nalazi za bolnice.. srecom, dogovorim se sa dr oko terapije da izbjegne bolnicu...
sada, nicega se zivog ne cuvam niti posebno pazim, a evo, hB sve u najboljem redu.. iskreno se nadam.. jer sam tako u prosloj trudnoci bila ubjedjena da su nalazi super, a kad je dr vidjela odmah me u bolnicu htjela...
skoro sve mi je u granicama normale, osim WBC, oni su malko poviseni, ali me ne cudi zbog brojnosti bakterija.. mada, kazem, ni prisustvo bakterija nije alarmantno...
kako ti, draga moja? jesi zavrsila sa urinokulturom?

I kod mene su leukociti 11.7, dakle blago poviseni al Blitvicka mi rece da je to bas ono malo poviseno i da nije strasno. Kod tene je znaci srecom i hgb i trombociti OK. Kod mene hgb 113, a trombe se srecom popele sakoro pa do donje granice sto je uspijeh...koliko je to dvoje kod tebe?
Urinokultura... jutros isla u Lukavac odnijet urin za drugi dan i kazu u petak u 12 nalazi jer oni to salju za Tz, a ja glupaca ne pita dr. da mi da uputnicu da radim to u Tz jer nisam jos zdravstveno ovdje prebacila......ma sam da mi ne nadju nikakvu patogenu bakteriju nije frka, hodat cu po nalazeuser posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4670
29.3.2011 18:34:04   
idacha
ej, mila, kod mene su leukociti 3-5, hgb 129. kako se trombociti oznacavaju? ne mogu u sek da se snadjem

Neposredna veza do poruke: 4671
29.3.2011 18:45:16   
Anoniman
Idachaaaaaaaaaaaa da ovaj keks cu te zadavim user posted image

PLT su ti trombociti, a normalno ej da su leukociti poviseni u krvi u trudnoci.

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 4672
29.3.2011 18:48:55   
idacha
Eh, taj PLT kod mene idealan, 311...  :)

jelena, user posted image user posted image user posted image user posted image   joj, danas si me odusevila... ponovo! :) moram ti reci.. :)
bas jedva cekam da se vidimo..
hvala jos jednom :)

ne sikiraj se za keksanje.. jedi sladoled!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4673
29.3.2011 18:53:20   
Anoniman
aaaaaaaa ja napisah i mahinalno sve sama obrisah, al sam danas nakrivo nasadjena Boze nedaj user posted image

Ma i da se mogu sexati onaj moj na putu, trebao danas doci, maloprije zove kaze nece prije prekosutra user posted image , niti njega, niti sexa...pih user posted image

Nego zna li koja sta su LKC u urinu, da nije leukociti, posto mi pise u preparatu LKC u manjim grupama user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 4674
29.3.2011 18:56:39   
Anoniman
Jeste LKC u urinu u manjim grupama je da su mi se ovi moji grupisali malo poviseni leukociti, pa druzi se raja user posted image
Ma joj ne spominji mi sladoled pojela sam sama cijeli onaj quatro pa mi muka user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  185 186 [187] 188 189   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  185 186 [187] 188 189   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

investicija
milenium

ako bi uspjeli uštedjeti oko 50 000 KM,što mislite u što bi taj novac valjalo utrošiti? molim mišljenja

nećete toliko uspjet uštedit (36%)

investirao bih u nešto (29%)

pokrenuo bi neki biznis (10%)

otvorio bih butik (3%)

nešto drugo...napiši što. (21%)

Broj svih glasova: 89

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *