Amam
|
IZVORNA PORUKA: enči80 Jutro drage moje AmamBlago se tebi pa ti muž hoće pomoći,ja sam evo 2 dana bila u krevetu nešto me užasno bolio više nemama pojma radi čega ma on ni suđe da opere ili npr.nastavi vodu kao da mi čaj napravi i onda ZASPI.Doduše,previše je opterećen hm radi u državnoj firmi hem u privatnoj pa dok sve stigne . Ma moj hB hoce,ne smijem puno hvaliti ureci cu ga ,hoce on to oduvijek,jer i ja sam radila,a on ima takav posao da je vise kuci nego na poslu,tako da radi dosta toga,ne voli nista oko vesa raditi i cistiti kupatilo,to mu je kazna . Kako si ti jesi li ozdravila? IZVORNA PORUKA: entinte ženeeee budite se hajmo novi dan nova kukanja... E ova ti je dobra ,pisi nam izvijesce od dr,poslije. Hannica,nista ne brini za slatko,mene je unistavalo cijeli zivot i sad u drugoj trudnoci,mislila sam udebljat cu se 20 kg,trazit ce mi se,kad ono nista sad kako sam usla u 9 mj,ponekad mi naupadne,ali jedna kockica cokolade bude dovoljna . Lejla hajde "oddepresiraj"( joj mi termina) se i meni je dosadilo da budem trudna,jutros kazem mm trudna sam i prije nego je Torabi bio u Bosni,a to mi naupade mi krenuli u Sa ,veli moja sveki,nemoj da bi isli,trudna si . Sporty m.na svakoj deklaraciji pise da se ne bi trebalo koristiti u trudnoci,jer ni jedan lijek nije testiran na trudnicama,uostalom ko bi bio lud da se prijavi,da ga zasipaju lijekovima u trudnoci,pa onda kad ima indikacija za upotrebu lijeka svaki dr procijeni da li je veci rizik i za majku i bebu da se koristi ili ne,u svakom slucaju na tebi je,a mozes koristiti canesten(ili plimicol ,sastav je isti) kremu ili vaginalete ako te svrbi unutra,jer sam ja koristila,mozes si napraviti caj od kamilice i blago ga kao "posoliti "sodom,i isprati malo,pomaze i to,a malo i ishranom regulisi,cokolada NE,uzmi si neki jogurt LGG,pa pij. Eto ja ovdje svasta napisah,ali kontam mozda ce jos nekome koristiti . hajte na prozivku...ostajte mi dobro