|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Polazak u vrtić
22.3.2011 22:09:56   
Mala Selma
Hvala vam drage mojeuser posted image  bas mi ovo puno znaci, sva samuser posted image

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 876
22.3.2011 22:13:43   
leona81
IZVORNA PORUKA: Adana

IZVORNA PORUKA: leona81

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

Mi smo danas odnijeli bris u ulci Avdage Sahinagica blizu mosaVjecnica. Dakle rade jos uvijke, bris bude gotov za tri dana.

kako ste odnijeli bris, niste ga tamo vadili? meni je nezgodno s njom cekati ako je guzva?

Uzmes uputnice i odes u Crveni polumjesec i uzmes onu bocicu za kaku.
Kada god da se pokaki, uzmi malo, zatvori bocicu i stavi u frizider i onda ujutru cim cim prije opet kod jih predas kaku i uzmu mu bris nosa i grla. Ne budu neke velike guzve, pogotovo ako dodjes cim pocnu sa radom. I za 3-4 dana dodjes po nalaze. Ja bih za svaki slucaj radila sva 3 brisa da te ne vrate... Sretno!

kaka nam ne treba samo tri brisa, oni rade sva tri? i kad pocinju raditi? hvala puno

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 877
22.3.2011 22:16:23   
R&T@
IZVORNA PORUKA: shejla

a da vas pitam za te stvari koje se trebaju ponijeti u vrtic... pelene, presvlaka, maramice, kreme, cetkice...i tako to (ja cu njoj ponijeti i dekicu s akojom zaspi), gdje to stoji.... imaju li neki ormari ili??? Mislim, moze li stati da dekica i cijeli paket pelena.... ili su to neki mali ormarici, pa moram nositi svaki dan po par pelenica??? Tajra, ti znas bas konkretno za Skenderiju???

Cek redom...
U hodniku su ormarici, jedan za stvari od dvoje djece.
Odredit ce njoj s kime dijeli. Tu ostavljas cipele, jaknu i ruksak (na kojem napises ime) i u njemu jednu potpunu presvlaku.
Doneses mjesecno paket pelena koje koristi i oni na njemu ili ti napisu ime. Pored pelena doneses paket "suhih" maramica, dva paketa vlaznih i kremu.
Sve to tete ostave u sobi.
Pa Riana izvadi i igra se user posted image user posted image

Cetkica ne treba, ali treba njena flasica ili casa s kljunom u koju sipas caj ili neki sok...mlijeko ne dozvoljavaju, zbog kvarenja...

Moze dijete ponijeti bilo koji predmet za koji je vezano.
Moja nosi nekada i dvije lutke i opet "prisvoji" i one u vrticu...user posted image user posted image user posted image

Jesam li sta zaboravila?

< Poruku je uredio tajra -- 22.3.2011 22:18:13 >

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 878
22.3.2011 22:56:53   
Adana
A kod vas ne peru zubice? user posted image  Moja Asja ne zeli izaci iz vrtica dok prvo ruke i zube ne opere. user posted image

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 879
22.3.2011 23:00:07   
Adana

kaka nam ne treba samo tri brisa, oni rade sva tri? i kad pocinju raditi? hvala puno

Pa dobro, onda ti treba samo bris nosa i grla i to ce ti odraditi kada odvedes dijete... U Starom Gradu treba i bris stolice na parazite...
Miiiiiislim da rade od pola 8 ili 8... Mozda da pitas Maminu princezu one su jutros isle ako se ne varam.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 880
22.3.2011 23:01:24   
Adana
IZVORNA PORUKA: shejla

a da vas pitam za te stvari koje se trebaju ponijeti u vrtic...

A nadjoh i ovo na stranicu Vrtica. :) Pogledati pod Vodic kroz vrtic. :)

vrtic

< Poruku je uredio Adana -- 22.3.2011 23:03:31 >

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 881
22.3.2011 23:02:20   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Adana

A kod vas ne peru zubice? user posted image  Moja Asja ne zeli izaci iz vrtica dok prvo ruke i zube ne opere. user posted image

Ne peruuser posted image
Hajde za mladju i razumijem, ko bi njih uhvatio...
Ali ni starijauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 882
22.3.2011 23:04:50   
Adana
user posted image

Kod njih svi peru, doduse kombinovana je grupa. user posted image  Ima malenih i starijih sve do polaska u skolu. Mislim da nema beba, ali onih oko 2 godine da.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 883
22.3.2011 23:14:43   
N_N
IZVORNA PORUKA: Mala Selma

Hvala vam drage mojeuser posted image  bas mi ovo puno znaci, sva samuser posted image

Eto tebe na ovoj temi za par dana da nam javiš da se drugar A lijepo adaptirao i da mu je lijepo sa djecom user posted image  A tebi šaljem jedan veeeeliki user posted image  Sve će to biti punooooo bolje nego što sada misliš, vjeruj!
Sretno!

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Mala Selma)
Neposredna veza do poruke: 884
23.3.2011 12:13:47   
Mala Selma
Samo da vam javim da je prvi dan tj. prva 2,5 sata, u vrticu Dunje na Otoci prosao superuser posted image
Jutros smo mm i ja odveli A., teta nas super primila, upoznala A., on je fino usao, dao teti ruku i nije se ni okrenuo za nama! Mi smo mu rekli idemo na posao i da cu doci u 10h po njgea. Naravno ja sam od 7, 45h do 10,00 bila na relaciji vrtic-Merkur-vrtić luda mamauser posted image Bas sam bila tuzna, uh jako tuzna. Kad sam dosla po njgea kaze teta super je jeo user posted image  i bas se iznendadila jer dijeca
obicno protestuju nejelom.Ovu sedmicu cu dolaziti po njega u 10,00 sati, a od ponedeljka ce biti citav dan.-Nadam se dobroj adaptaciji i malo ili nimalo prolivenih suza sa njegove strane!
Eto, sve u svemu teze je mm i meni, nego njemu

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 885
23.3.2011 12:17:34   
R&T@
user posted image  za momka i
user posted image  za mamu...

Vjerujem da ce sve biti super...
Mozda ce malo biti frke kad u ponedjeljak bude trebao spavati, ali sve prodje...

Neposredna veza do poruke: 886
23.3.2011 13:05:03   
leona81
mi smo isli danas na sat vremena u jaslice, isto se nije okrenula za mnom kad je vidjela djecu kad sam dosla rekli su mi da je kratko plakala i vidjelo se na faci da je ljuta na mene, odmah je htjela da doji, pojela obje sike i poslije toga kinder snitu:) kasnije je sve bilo ok, ponasala se normalno, sretno, zadovoljno i evo sad spava...nadam se da ce i sutra biti okuser posted image

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 887
23.3.2011 15:22:01   
Arijana2
Mi smo izvadili bris grla nosa i stolica na parazite i krecemo u vrticuser posted image  Jos uvjek sam tuzna jer mi se cini da je bebac jos mali 2 god. Upisali smo ga u Amel i Nur,pitanje za iskusne mame po koliko sati su Vasde bebe na pocetku ostajale u vrticu u periodu adaptacije ? Hvala

Neposredna veza do poruke: 888
23.3.2011 15:30:45   
emi7908
prvi dan maleni je ostao sat vremena i tako smo svaki dan produživali za sat... sve je to novo za dječicu a ovako se postepeno navikavaju.sretno....

(odgovor članu Arijana2)
Neposredna veza do poruke: 889
23.3.2011 18:51:57   
leona81
da joj ne bude dugo 2 sata drugi dan? mala je ona jos user posted image  
mi idemo sutra vaditi briseve, danas sam cekala 2 sata u vrazovoj da uzmem uputnice...guzva je uzasna, i skontali smo da moramo ranije na vakcinu onu od 18 mj ja sam mislila u maju kad ono u aprilu jer se prima tacno godinu od zadnjeg puta a ne sa punih 18 mj, MMR cemo preskociti zasad pa cemo dalje vidjeti, dr kaze da nije problem da primi kasnije...

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 890
23.3.2011 20:44:06   
Niobe
Evo mene na ovoj temi user posted image
Adrian je krenuo u privatni vrtić u Kiseljaku.
U sklopu zgrade vrtića je moje radno mjesto, tako da sam spojila ugodno s korisnim. Sa ravnateljicom sam uspjela da se dogovorim da bude u vrticu 4 sata dok sam ja na poslu(radim pola r.v.), od 10-14.
Danas je bio divan, odmah se otisao igrati s djecom, teta kaze da je pojeo pun tanjur mesa i pirea, popio sok i odspavao, rekla je da s njim nema nikakvih problema i da nije ni jednom zaplakao.
Srce mamino user posted image , preponosna sam.user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 891
23.3.2011 20:46:38   
klemzi
Ma Adrian na mamu  user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 892
23.3.2011 20:52:18   
Malenaoduvijek

da joj ne bude dugo 2 sata drugi dan? mala je ona jos user posted image  
mi idemo sutra vaditi briseve, danas sam cekala 2 sata u vrazovoj da uzmem uputnice...guzva je uzasna, i skontali smo da moramo ranije na vakcinu onu od 18 mj ja sam mislila u maju kad ono u aprilu jer se prima tacno godinu od zadnjeg puta a ne sa punih 18 mj, MMR cemo preskociti zasad pa cemo dalje vidjeti, dr kaze da nije problem da primi kasnije...

ja sam danas isto bila u vrazovoj isto 2 sata cekala kod dr rovcanin user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 893
24.3.2011 9:08:16   
leona81
vadili bris, zavrsili za minutu:)user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 894
24.3.2011 16:38:35   
Mala Selma
Nama je prosao i drugi dan tj.tri sata super user posted image user posted image  Vaspitacica je odusevljena sa A., kaze da je divan, poslusan, komunikativan, pametan ( valjda nelaze user posted image ). Predlozila je da sutra bude do 14h odnosno da bude i narucku i spavanju.Pa eto, sve u svemu ja sa zadovoljna , a i on, sve prica po kuci "Atan ide u viitic, Atan iga (igra), ima deceuser posted image user posted image user posted image .
Pa zar je moguce da nikome sa RR-a neide dijete u Dunje na otociuser posted image

p.s.leona a gdje vi idete u vrtic?

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 895
24.3.2011 16:52:20   
leona81
kids no 1user posted image

Neposredna veza do poruke: 896
24.3.2011 17:06:57   
škorpija
Selma supeeeer, tako mi je drago da je duši amloj lijepo u vrtićuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 897
27.3.2011 19:16:13   
leona81
znate li kad se podizu nalazi u crvenom polumjesecu?

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 898
27.3.2011 19:53:30   
R&T@
Od 13 do 14...

Moze i ranije, ako nabacis user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 899
29.3.2011 17:12:21   
leona81
heeh hvala, danas nisam stigla, cekala u vojnoj 2 sata, isli na kontrolu poslije prohodavanja pa cekali rtg...kad smo docekali snimak i nalaz doktor nam prestao raditi...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *