Skvo RR
|
Prenos posta IZVORNA PORUKA: Bambyna Pozdrav!:) Prvi put otvaram temu i prvi put se javljam opcenito... i potrebna mi je mala pomoc!:) Ovako: Menstuacija mi kasni sada vec 2 dana, radila sam test juce (test Lady- na kojem je naznaceno da otkriva trudnocu vec dan nakon kasnjenja, uradila sam po uputama ujutru, prva mokraca) i na moju veliku zalost bio je negativan! Sto se tice simptoma, nemam pojma da li je to auto-sugestija ili je zaista tako, ali do juce me uzasno mucila kiselina, u dva navrata sam povracala, grudi su mi napete, a stomak uzasno napuhan, i imala sam sve klasicne siptome kao pred PMS. Danas vec, malo drugacije....osim sto mi je i dalje stomak napuhan...ali, uzasno napuhan, i stalno osjetim da mi crijeva krce i sl, pojavili su se nekontrolisani gasovi , krsta me bole, povremena migrena, povremeno neki cudni napadi mucnine, kratkotrajni, ali vrlo intenzivni, i bez povracanja....grudi i dalje napete....ali me stomak ne boli, niti ima nekih naznaka kao kad trebam dobiti menstruaciju....a bijeli iscjedak na vesu je prisutan konstantno. E sada....mene zanima....obzirom da sam jaaaaaako nestrpljiva (nocima ne spavam zbog ushicenja, srece, zbunjenosti, neizvjesnosti i uzbudjenja )...da li da opet sutra, tj. vec danas radim test....ili da odem vaditi krv, jer sam cula tj. procitala da je ta metoda nepogresiva....ili....ili...ili? Molim vas ako je neko imao slicnih dilema, ili ovakvo iskustvo da mi pomogne i da savjet sta da radim!!! Naravno, sve sugestije i savjeti su dobrodosli....samo mi, molim vas, nemojte reci ono sto mi je ginekolog rekao.. ....:da cekam jos jednu sedmicu pa opet test.... ...pa ako ne bude da dodjem na pregled! Unaprijed hvalaaaa!!!