|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dijete - molim vas hitno za savjet
9.3.2011 15:33:51   
Anoniman
user posted image Lejla morala sam jer se bojim da nije od njega od hrane nije jer jede sve normalno sto je dosad jeo nije nista ne obicno unosio sem esbesula .
Morat cu je naz. e jesam luda mogla sam i danas naz.al hajd reko nije nista proce user posted image jest vraga ne prolazi.
Sta mislis ajd kazi mi iskreno od cega moze biti ???

(odgovor članu Lejla Ka)
  Neposredna veza do poruke: 301
9.3.2011 15:43:28   
DM
Felix-hajde ga istuširaj standardno-čime to uvijek i radiš i namaži to puderom u prahu, pa ćeš vidjeti-ovo mu neće naškoditi šta god da je u pitanju!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 302
9.3.2011 15:45:07   
Anoniman
probat cu.Imam ja i fensil kapi one su za alergiju pio ih kad je , kasljo davala al nesmijem nista dok je ne naz. da vidim sta ce mi rec al znam da ce rec da ga dovedem da nemoze nista dok nepogleda jojjjj..
Hvala vam.

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 303
9.3.2011 15:47:28   
Lejla Ka
Nemoj lijekove na svoju ruku. I nemoj brinuti. Pa nije ništa strašno. Ti se pravo nasekirala. Ma nema potrebe, šta god je nije opasno i proći će. user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 304
9.3.2011 15:49:59   
Anoniman
hvala lejla user posted image user posted image ( ma ja sam antb. prekinula ) sta cu ja strah meuser posted image kad se nesto i nesecam kad sam pocela davat mislim da sam u poned. user posted image trebala sam jos dva dana da namjerim na 10. dana al svjedeno bitno da je baja izasla .
Nadam se da nije nista strasno .

(odgovor članu Lejla Ka)
  Neposredna veza do poruke: 305
9.3.2011 15:53:37   
Lejla Ka
Nisi ništa puno pogriješila, možda bi ti i pedi rekla da prekineš antibiotike. Nisi ništa opasno uradila i neće se desiti ništa strašno! Nije strašno ni sad. Kako se dječak osjeća, ponaša?

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 306
9.3.2011 15:55:38   
Anoniman
malo je razdrazljiv, nehoran al dobro je opet nema ture jede igra se.... Mislim normalno se ponasa ne vidim nista cudno cak se ni ne ceska ....

(odgovor članu Lejla Ka)
  Neposredna veza do poruke: 307
9.3.2011 16:02:37   
Lejla Ka
Stvarno nema razloga da se prepadaš ni sekiraš. Pa sve i da jeste neka osipna bolest kad se pojavi osip to je znak kraja. Ako je alergija na antibiotik više ne daješ proći će. Ti kontaktiraj pedi, ali stvarno nemaš razloga za veliku brigu.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 308
9.3.2011 16:08:11   
Anoniman
O.K hvala ti puno ,punouser posted image user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
  Neposredna veza do poruke: 309
9.3.2011 22:42:02   
bebac2
moj S.je prije mjesec isto dobio nekakav osip dok je pio antibiotik, ali doktorica je zakljucila da nije od toga, nego sam ja skontala da sam mozda stavila omeksivac u masinu kad su se prale njegove stvari (a to nikada ne radim jer on ima i AD). Uglavnom, doktorica dala flonidan sirup i povuklo se nakon dan-dva

dva djecaka,.2006. i 2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 310
10.3.2011 8:52:45   
DM
Felix, kako je anelko?!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu bebac2)
Neposredna veza do poruke: 311
14.3.2011 14:20:58   
Anoniman
hej mila dobro je hb sutra dan odma osip prosao znaci bilo je od antibiotika hvala ti puno sto mislis na nas.
Eh sad imam drugo pitanje:
Anel mi iskasljava ko kakvi starac oni pusac od 100 god. ne stalno vec naleti al vecinom kad se zagrije bas iskasljava .
Davala sam prosap medjutim nestalo mi ja kazem svekru da kupi opet jer nam je ped. davala prospan za iskasljavanje
On otisao u apoteku stao se raskrajat sa zenom,user posted image i ona mu da kao ovaj je bolji sirup BRONHITOL +C user posted image EVO ovaj.
Kao na biljnoj bazi ovo ce mu pomoci pri isaljavanjuuser posted image .Nema upustva da procitam vec samo pise djeci 3puta na dan.
Rekao je koliko ima mjeseci kaze moze davati.

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 312
14.3.2011 14:25:15   
M kao Mama
E, čuj nema upustvo u sirupu, ako ti nije daleko apoteka ja bih otišla, i pitala gjd eje upustvo.

Ja sam LAjli uzela u subotu Herbafit, (bože nadam se da se ovako zove, od silih herbalifova, fitova i ostalog ne znam koji je za šta), helem, herba nešto od isla lišaja, super je i vjeruj dajoj je odmah smirio kašalj. E, sad kada se nakašlje kao da nije suhi kašalj, ali ona to ne zna izbaciti. Treba uključiti bisolvon ili bisoleks kapi, najbolje su za to izbacivanje, jer slajm se izbacuje na stolicu.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 313
14.3.2011 14:28:34   
mama75
Ma felix sve ti je to tu negdje, ti sirupi. U apoteci ti daju uglavnom onaj koji oni nabavljaju najvise ili s kojom farmaceutskom kucom su u boljim odnosima pa "guraju" njihove proizvode. Meni licno je Prospan najbolji jer je za obje vrste kaslja: suhi i produktivni, pa da ne nagadjam u sta ce kasalj preci, uzmem odmah taj sirup i rijesen problem. Ali stvarno se mora davati bar 7 dana da bi imao efekta. A djeca ga vole, meni je vala nekakav ruzan ukus user posted image Moja mala meni jednom kaze: Ima li sta slatko? Mogu li makar Prospan? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 314
14.3.2011 14:28:40   
Anoniman
eto nema jako mi cudno user posted image stvarno mozda odem da pitam gdje je upustvo nestalo.
Kod njeg nije suhi koliko kaslje tj. iskaljava ma neznam jesil ikad cula starca koji je teski pusac pa ono fuj iskaljava  zestoko tako moj anel.
Al ne stalno naleti mu, kad trci zagrije se nemoze doc sebi...user posted image a naravno nezna iskasljat ma da trebalo bi biti u stolici al nema nesto skoro kakio al nije toliko sluzavo
Mama 75. bio kaslja stao i opet se vratouser posted image
Ma onaj svekar grrrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image gori je od te zene u apoteci da je rekla daji mu duhana on bi reko dobrouser posted image user posted image gori od djeta lako ga navuc !!!!!!
Ma i meni je prospanuser posted image dobar .,.. nista trknem do apoteke i zamjenim .

< Poruku je uredio felix -- 14.3.2011 14:30:45 >

(odgovor članu M kao Mama)
  Neposredna veza do poruke: 315
14.3.2011 14:34:08   
mama75
Hajde nemoj covjeka odmah ruziti. Sarmirala ga Apotekarka user posted image Ma taj kasalj zna stvarno biti uporan. Ja osim prospana dajem slatko od sljiva, kao to je dobro. I lupkam po ledjima. Vala sada sa ovom 2. se i neskiram vise kao sa 1. djetetom. Grozna sam, znam. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 316
14.3.2011 14:50:28   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: mama75

Ma felix sve ti je to tu negdje, ti sirupi. U apoteci ti daju uglavnom onaj koji oni nabavljaju najvise ili s kojom farmaceutskom kucom su u boljim odnosima pa "guraju" njihove proizvode. Meni licno je Prospan najbolji jer je za obje vrste kaslja: suhi i produktivni, pa da ne nagadjam u sta ce kasalj preci, uzmem odmah taj sirup i rijesen problem. Ali stvarno se mora davati bar 7 dana da bi imao efekta. A djeca ga vole, meni je vala nekakav ruzan ukus user posted image Moja mala meni jednom kaze: Ima li sta slatko? Mogu li makar Prospan? user posted image

Hahahaha, djeca su zaista nešto najiskrenije, moja L u subotu kaže dokorice, hošeć mi dati sirup od jagode, jagode su mnoooogggooooo zdrave, ja se nasmijem i kažem pogotovo u sirupu. A žena me gleda, rekoda da VAm objasnim ta u životu nije jagode stavila u usta, ali zna da su zdrave, hahah. Žena oplakala.

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 317
14.3.2011 15:05:03   
Anoniman
lajlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobra je ma meni su djeca medena jos kao vasa sto znaju pricat pa,kad izvale nesto covjek padne sa nogu sta oni nece se sjetitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu M kao Mama)
  Neposredna veza do poruke: 318
14.3.2011 20:39:08   
teacher75
koju kremu da uzmem lani za lice? mazem je vec duze vrijeme niveom protiv zime i vjetra i to vise puta dnevno i opet su joj obrascici jako crveni i suhiuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 319
14.3.2011 20:45:13   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

koju kremu da uzmem lani za lice? mazem je vec duze vrijeme niveom protiv zime i vjetra i to vise puta dnevno i opet su joj obrascici jako crveni i suhiuser posted image

Mojoj starijj ova navedena pomagala je...ali mlađoj nije...
nama je pedijatrica preporučila pantegal mast...galasova
je...košta mizernih 3,5 KM a super je i Farah baš godi....nemamo crvenih fleka na obrazima i nema pcanja kože kao prije
http://www.apoteke-sarajevo.ba/uploads/product_photos/5635d45066a634687f67da4ee061b9d0.jpg

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 320
14.3.2011 20:52:45   
Anoniman
morat cu i ja ovo uzeti user posted image i kod anela je jako suha kozauser posted image kad izadjemo van pa se vrati u kucu sav se zacrveni u obrascicima jos kad spava jos vise.
I tjelo mu je suho jos posle kupanja ga obavezno mazem uljem bebi ili mlijekom za bebi.

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 321
14.3.2011 20:55:44   
bebbe RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

je...košta mizernih 3,5 KM a super je i Farah baš godi....nemamo crvenih fleka na obrazima i nema pcanja kože kao prije
http://www.apoteke-sarajevo.ba/uploads/product_photos/5635d45066a634687f67da4ee061b9d0.jpg

Meni je nedavno dermatologinja u Sarajevu preporučila A Derminu kolekciju protiv suhe kože. Proizvodi nisu jeftini, ali su dobri. Takođe, Trixera od Avene je super protiv suhe kože.

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

Neposredna veza do poruke: 322
14.3.2011 23:55:11   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

hvala, kupicu odmah sutra da probam!user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 323
15.3.2011 0:00:24   
Visnja RR
koristimo HiPP kremicu

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 324
15.3.2011 0:34:23   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

koristimo HiPP kremicu

koja tačno za liceuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Razvod
veeseelaa

Da li je neka od ženica koja se nalazi u stabilnom braku, bez problema, ikada razmišljala o razvodu čisto jer misli da sama može više/bolje/drugačije?

Ne (67%)

Da (33%)

Broj svih glasova: 165

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *