|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dijete - molim vas hitno za savjet
15.3.2011 0:42:31   
Anoniman
nama Hipp ne pomaze al potrazit cu ovu sto je Hanady postavila ako je ima kod nasuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 326
15.3.2011 0:46:59   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: noa

nama Hipp ne pomaze al potrazit cu ovu sto je Hanady postavila ako je ima kod nasuser posted image

to je porizvod Galas Apoteka sarajeva al ako kod vas ima Galasova apoteka trebalo bi biti ili čak u nekoj privatnoj kao dobavljač...
kod nas ima i u Danidi i u Una potekama...znam kad kupujem tu sam nalazila.

Mi nismo Hipp nikada koritile...
sad kontam koja je to, jel i oni imaju više krema...
za osjetljivu košu tipa ovih porblema kod hladnoće i vjetra i pucanja suhe kože bitno je da ima pentanola iznad 7% unutra...( tako kaže pedijatrica nama kad sam pitala što joj ne pomaže Nivea)
eto nieva ima haman 11 % al nama nije odgovarala za Farahuser posted image ...ova ima veće učešćeuser posted image user posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 15.3.2011 0:48:41 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 327
15.3.2011 0:50:53   
Anoniman
pise na njoj wind & wetter

Neposredna veza do poruke: 328
15.3.2011 0:53:28   
Hanady RR

pise na njoj wind & wetter

ko i na niveinojuser posted image

ma hajde vidjet ću pri kupovini jelima veću postostak reko da mlo pormejnimo d avidim jel joj godi...
a opet nije nam frka ni na ovoj da ostanemouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 329
15.3.2011 0:54:47   
Anoniman
na njoj pise da ima pantenola al ne pise kolikouser posted image

Neposredna veza do poruke: 330
15.3.2011 0:57:13   
Hanady RR

ostajemo na ovojuser posted image
što je sigurno sigurno je...
ja sma te obraze već bila pretvorila u atopiski deramtitis...sad sam smirena...user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 331
15.3.2011 0:59:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ostajemo na ovojuser posted image
što je sigurno sigurno je...
ja sma te obraze već bila pretvorila u atopiski deramtitis...sad sam smirena...user posted image

bas ti htjedoh napisati ne igraj se ako vec imas provjereno dobruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 332
15.3.2011 1:19:29   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

koristimo HiPP kremicu

koja tačno za liceuser posted image

ja ovu koristim
http://www.hipp.hr/kozmetika/overview/8

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 333
15.3.2011 8:24:42   
Anoniman
Mi koristimo Niveinu, ili ovu Hipp http://www.hipp.hr/kozmetika/overview/5
A kad joj rastu zubici bas se zacrveni i sto kaze hanady bas lici na dermatitis tada je ujutru i uvece namazem jekodermom i vec ujutru sve izvuce, jer to crvenilo izaziva temperatura koja izbija na kozu koju jekoderm najbolje izvuce. Nama ova sto Hanady koristi nije pomogla, tako da je to sve individualno od bebe do bebe.

(odgovor članu Visnja RR)
  Neposredna veza do poruke: 334
15.3.2011 8:39:04   
taurus

ako ne nađeš pantegal slododno uzmi pantexol kremu, ista je aktivna komponenta ali je druga podloga jer je krema pa je manje masna a time i bolja za lice da ne zatvara pore, proizvodi jadran-rijeka
i bepanten je isti sastav samo je skuplji

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 335
15.3.2011 8:41:17   
Anoniman
ova je zakon http://www.linola.de/gesicht.html ako je uopste ima kod nas...pravo da vam kazem, nisam nikad ni trazila...andreju je pomagala i pavloviceva...vazno je samo da je masnija...a ni nama hippona wind und wetter nije pomogla...pretpostavljam da je ovo sto jelena kaze...temperatura u obrazima radi zuba...pa isusuje kozu...a jos zima i grijanje

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 336
15.3.2011 8:42:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: taurus

ako ne nađeš pantegal slododno uzmi pantexol kremu, ista je aktivna komponenta ali je druga podloga jer je krema pa je manje masna a time i bolja za lice da ne zatvara pore, proizvodi jadran-rijeka
i bepanten je isti sastav samo je skuplji

a ja ubjedjena da je masnoca bitnauser posted image

(odgovor članu taurus)
  Neposredna veza do poruke: 337
15.3.2011 8:42:59   
Anoniman
bepanten je nama dr preporucila ovo skoro kad se Ana osula po guzi. Mada meni za osip najbolje pomogne ona niveina za osipe i ojede, sa velikim postotkom cinka i pantenola, ona skroz sto bih ja rekla puderasta krema.

(odgovor članu taurus)
  Neposredna veza do poruke: 338
15.3.2011 9:10:33   
taurus
dadada jeste masnoća bitna ali ne u svim situacijama,a i krema ima dovoljno masnog udjela
a glavna razlika je u tome što kod krema aktivna komponenta lakše prodire u dublje slojeve kože dok se kod masti zadržava na površini kože i znatno sporije prolazi dalje

jelena i meni je uvijek niveina krema za osip pomagala i to za sve dijelove tijela
nisam vidjela da je sada ima kupiti, ima neka u kutiji intenzivna krema sa omegom, ali to nije to, ona je bila u tubi i pisalo je nešto kao wund kreme (nikad mi nije išao ovaj njemačkiuser posted image )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 339
15.3.2011 9:22:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: taurus

dadada jeste masnoća bitna ali ne u svim situacijama,a i krema ima dovoljno masnog udjela
a glavna razlika je u tome što kod krema aktivna komponenta lakše prodire u dublje slojeve kože dok se kod masti zadržava na površini kože i znatno sporije prolazi dalje

jelena i meni je uvijek niveina krema za osip pomagala i to za sve dijelove tijela
nisam vidjela da je sada ima kupiti, ima neka u kutiji intenzivna krema sa omegom, ali to nije to, ona je bila u tubi i pisalo je nešto kao wund kreme (nikad mi nije išao ovaj njemačkiuser posted image )

ma ide tiuser posted image user posted image user posted image ...sve se razumije...cak bi i svabo razumiouser posted image user posted image samo umjesto k-c (wundcreme)

(odgovor članu taurus)
  Neposredna veza do poruke: 340
15.3.2011 9:45:58   
Anoniman
Wundschutz se zove, sad ima da se kupi isto je u plavoj tubi, i pise na njoj za ojede i osipe ili tako nesto, sad preveli na naški user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 341
15.3.2011 9:52:37   
taurus
e prije 5 godina kad smo je mi koristili bilo po njemački pisanouser posted image
super da je i sad ima, meni je stvarno najbolja, moram kupiti i za E da se nađe u kući

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 342
15.3.2011 9:57:57   
Anoniman
Ma krema je extra, ja npr imam problem sa urastanjem dlacica prilikom depilacije, sad odmah posle depilacije njom namazem i ni jedna mi ne uraste niti se zacrveni kao prije, a za Anu je koristim za sve i svasta. Ima je u Mercatoru na Socijalnom kupiti i u Interexu u DM-ovima nema, tako da znas user posted image user posted image

(odgovor članu taurus)
  Neposredna veza do poruke: 343
15.3.2011 10:59:08   
neki
Nije aman hitno,ali ne znam gdje da pitamuser posted image
Znate li nekoga da prodaje djeciji krevetac???Hvala unaprijeduser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 344
15.3.2011 11:04:58   
Anoniman
Mislim da je prodavala medic slatki ili vec kako nick, pogledaj na temi baby bazar ima i slika krevetca user posted image

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 345
15.3.2011 11:05:41   
ziki
Možda da pitaš na temi baby bazar, mislim da je medic imala krevetac al ne znam da li je prodala.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 346
15.3.2011 11:06:35   
neki
Sad cu pogledati,hvalaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 347
15.3.2011 11:06:56   
ziki
user posted image user posted image user posted image user posted image isti odgovor u minuti

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 348
15.3.2011 11:13:10   
Medić*
IZVORNA PORUKA: neki

Nije aman hitno,ali ne znam gdje da pitamuser posted image
Znate li nekoga da prodaje djeciji krevetac???Hvala unaprijeduser posted image

evo Jelen i Ziki vec rekose user posted image user posted image

neki pogledaj imas slikicu na temi bb, meni ne treba jer imam dva a zauzima mi i prostora user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 349
15.3.2011 11:13:54   
Anoniman
Medic ziki i ja hocemo proviziju od prodaje...menadžerski procenat user posted image

(odgovor članu Medić*)
  Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Cista u trudnoci
Silver

Da li ste u trudnoci imali veliku/e cistu/e na jajniku, i sta se sa njima desilo?

uklonila operativnim zahvatom u toku trudnoce (45%)

cista se sama povukla (13%)

nisam imala cistu/e (42%)

Broj svih glasova: 156

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *