idacha
|
hello, zenice moje... evo i nas sa novostima... Bili smo jutros na pregledu i sve je, hvala Bogu, u najboljem redu... beba je mashallah, dr ga je bas dugo posmatrala i komentarisala i samo na kraju rece kroz smijeh ''e, ovo je super beba'' :) i ova beba, bas kao i Imran, drzi rukice iznad glave.. dr se sali, pa kaze imacu dva boksera... uh, rekoh, samo da mi se ne ponovi kao sa Imranom.. i Imran je svo vrijeme imao rukice kod glave i tako i krenuo napolje, pa mi morali zaustavljaati porod, njega rastresati i sve ispocetka... tako dok smo posmatrale bebija, u jednom momentu se dr zasmija i pita me vidim li sta radi... rekoh ne.. kaze ''sisa prst, evo, fino se vidi, a sada cemo i slikati''... hehehehe, preslatko je bilo... sada kontrola za mjesec dana, sa naliazima KS i urina... uh, mogu misliti tu haosa.. sekret mi je katastrofa, kao i uvijek, tako da je uzela i vag bris, da vidimo sta je u pitanju... garant ce mi opet ukljuciti neke vaginalete, ali, hajde... maloprije uzmem dokumenta i trudnicku knjizicu od prosle trudnoce, rekoh bas da uporedim.. uh, ova mi je trudnoca haman 10 puta bolja, jer mi je vec u 23 sedmici bio propisan obavezan pojas, mekan grlic, 1,5 dug, anemija, i sve ostalo.. sada, hvala Bogu, bas nista od toga... Jelena, presretna sam zbog vijesti.. mashallah, vala bas mi je drago sto ce Ancica dobiti brata... bas sam se obradovala i, iskreno, samo sam i usla na rr da vidim ima li novosti, jer bas nesto nisam bila raspolozena, ali eto, tvoja vijest me bas oraspolozila.. citam i da je anci opet pocela sa nocnim dernecima... i meni je imi sinoc skorz lose spavao, tako da donekle razumijem tvoju situaciju, mada je kod nas hB ovo izuzetak... jubimo vaaaaaaaas ivana, cestitam na potvrdjenom plusicu i zelim ti prelijepih 9 mjeseciiii gagach, mashallah, guras fino., jos malo, aBd, mila... odoh malko protrcati forumom, pa se cujemo... kissssss svimaaaaaaaaa