|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
27.2.2011 22:32:34   
Anoniman
Bas ja maloprije sa zaovom pricam, reko noge cu pocupati, a prepone brate ne mogu obrijacu, znam da sada abdominalno pregleda, ali zamisli nesto dobro ne vidi ili nesto nije nedaj Boze ok i kaze hajde skini se, a kod mene dole user posted image , mada ja i mimo doktora volim da je cakum, pakum, ali kako sad ne mogu cupati, kad pocupam sam mirna mjesec, mjesec i po lijeno mi da non stop brijem.

(odgovor članu gagach)
  Neposredna veza do poruke: 2401
27.2.2011 22:34:48   
vila.vilica
Gagach...deder to otkuhaj sto moRe..a sto ne moRe onda neka niza temp i ne zaboravi duplo ispiranje...
ja tako kupila znas novo...izmedju ostalog sebi dvoje bijele gace (SVE VECI I VECI BROJ) i stavim i bio neki kricavo zuti bodic i kontam idem sve sad oprat red je..ja mislim da sam ti ja to na 60 st...e te moje gace vise nikad nisu bile bijele..pih kak'e su user posted image user posted image
usput gladna sam mucho ali ja necu jesti jer onda tek nema spavanja...
a sad sam isla da se depiliram i odustala sam..ipak cu sutra ujutro...joj jes mi mrsko viseeeeeeeeeeeeee user posted image

ostale zenice...laku noc...ja odoh gledat neki film user posted image

Snježnog dana stigla mi je pahuljica mala...
02.03.2011.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2402
27.2.2011 22:35:37   
animagical
joj ja idem kod dr u cetvrtak i vec mi je dilema: pocupati noge, obrijati ili samo obuti tople carape do koljena? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2403
27.2.2011 22:35:49   
Anoniman
Jos ja kraljica obukla neku haljinu, reko kad se skinem, da ne zagrcem onaj njihov mantil, a da ne hodam onako gologuza dok na sto ne legnemuser posted image . Eto rodila sam vec jedno, na sam dan poroda nema ko nije virio u nju user posted image , ali opet kad treba da idem na pregled, jos je mlada doktorica i super je meni se zeludac okrene.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2404
27.2.2011 22:36:13   
neda 30
Veče drageuser posted image ,

Sve čestitke za našu Laru, baš sam se obradovala, biće to sve ok, bitno je da je sve prošlo kako treba i na vrijeme. Malenom želim dug i sretan životuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Gagach i ja često jedem te vitalis pahuljice i super su mi! Uh depilacija....ja se baš pitam smijem li na depilaciju bikini zone jer sam prije trudnoće išla redovno a sad se baš masakriram sa žiletom i opet nije to to...za dan je bljakuser posted image .

Amam dobrodošlaauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2405
27.2.2011 22:36:14   
gagach
ja mislim kad bih sada otisla na cupanje da bi se na stolu tamo porodila user posted image
i prije trudnoce je to za mene stravicno iskustvo bilo koliko mi je koza osjetljiva...a sad tek...ko kontrakcije bi mi bile osigurane...

vidis mogla sam vili i medi reci da odu na cupanje...mozda im pomogneuser posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2406
27.2.2011 22:39:17   
gagach
jelena hahahahahhaahhahaa zivjele debele dokoljenke hahahahhahaha

neda30 pa zeno gdje si ti....bas si me zaboravilauser posted image

vilena lijepo mi spavaj...i ljubi micuuser posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2407
27.2.2011 22:39:42   
Anoniman
Ja inace cupam sve depilatorom, ali kad sam sa Anom bila trudna nisam mogla boljelo me pa sam ja cijelu trudnocu pincetom, a sad nemam vremena, tako da mi brijanje ne gine.
Ja sam na 90 prala sto se moze sto kaze vila, a osalo na 40, a sve sto mi je bilo neke drecave, sumljive boje prvo sam potopila u vrelu vodu i ocekivala "reakciju" pa tek onda u masinu stavljala.
Gagach daj slikaj bebin kutak da vidimo user posted image

(odgovor članu gagach)
  Neposredna veza do poruke: 2408
27.2.2011 22:40:25   
animagical
ee hajte na smoki i tops nisam vas zvala...al se ja zdravo hranim...bar navece. 

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2409
27.2.2011 22:41:01   
neda 30
Pa to je za deložaciju Mice i Bube možda rješenjeuser posted image user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2410
27.2.2011 22:41:14   
gagach

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ja inace cupam sve depilatorom, ali kad sam sa Anom bila trudna nisam mogla boljelo me pa sam ja cijelu trudnocu pincetom, a sad nemam vremena, tako da mi brijanje ne gine.
Ja sam na 90 prala sto se moze sto kaze vila, a osalo na 40, a sve sto mi je bilo neke drecave, sumljive boje prvo sam potopila u vrelu vodu i ocekivala "reakciju" pa tek onda u masinu stavljala.
Gagach daj slikaj bebin kutak da vidimo user posted image

ali sve je prazno jos...cekaj da poljepim sutra stickere meda pa cu vam zakaciti da se divite i padate u nesvjestuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2411
27.2.2011 22:41:22   
neda 30
IZVORNA PORUKA: gagach

ja mislim kad bih sada otisla na cupanje da bi se na stolu tamo porodila user posted image
i prije trudnoce je to za mene stravicno iskustvo bilo koliko mi je koza osjetljiva...a sad tek...ko kontrakcije bi mi bile osigurane...

vidis mogla sam vili i medi reci da odu na cupanje...mozda im pomogneuser posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2412
27.2.2011 22:43:07   
animagical
a hajde slikaj stvarnouser posted image ...ja danas s muzicem bez veze setala, neki normala shoping, ono za kuce, ali hajd reko na neko cudno mjesto,sve mi vise dodijalo i tako odemo u bingo u hadzice...da vidite kjevetica i ojmajica i cuda jaznih...mi se istopili. on bi sad sve kupio da mu dam...

Neposredna veza do poruke: 2413
27.2.2011 22:46:20   
neda 30
Gagach draga ma nisam te zaboravilaa..user posted image user posted image user posted image , pratim ja šta ima, nego mi mrsko pisatiuser posted image
li sve je prazno jos...cekaj da poljepim sutra stickere meda pa cu vam zakaciti da se divite i padate u nesvjestuser posted image

Jedva čekamo....user posted image user posted image , ja još  nisam sklopila krevetić...sve nešto čekam...al i ja ću to u sljedećoj sedmici

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2414
27.2.2011 22:58:52   
Anoniman
ja mislila sve gotovo pa zato trazim slike user posted image

Joj moram vam "ispricati" maloprije ja pravim veceru, a Ana u igraoni u dnevnom, a kako nam je kuhinja i trpezarija posebna prostorija ne vidi ona mene i tako dok ona mene ne vidi zna ona biti mirna, ubacim joj igracaka i ona nesto prica i igra se. Zanijela se ja praveci i nisam ni obracala paznju, u jednom trenutku mi sinu da ne cujem dijete, reko nije valjda zaspala dok cuti, to bilo dobrih pola sata, ja udjem u dnevnu kad imam sta vidjeti, ona je fino jedno slonce svo rasporila, virio koncic i ona povukla i dodatno caprkala prsticima i cijelog razderala, a kako je on punjen onom kao sintetickom vatom, dijete mi kao deda mraz, kako je balava bila jer gura prste u usta zbog zubica, ono se sve zalijepilo po njoj, cak i na trepavicama visi, ali ona i dalje caprka li caprka, ne odustaje user posted image

(odgovor članu neda 30)
  Neposredna veza do poruke: 2415
27.2.2011 23:07:22   
gagach
hahahahhahaahahhahahahaha jao koji slatkis ... pravi mali belajuser posted image
joj kako ce tebi biti veselouser posted image

odoh spavati hahhha cak i meni smjesno zvuci...ok odoh pokusati da spavamuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2416
27.2.2011 23:07:53   
animagical
ej jelo znas kako se kaze-cim se dijete usuti,da znas da neki zijan radi...user posted image kraljica mala, da ona vidi sta je unutra. kad i des na pregled, jel u cet?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2417
27.2.2011 23:14:23   
Anoniman
Ma to mali harambasa pravi, po cijeli dan bi vozala autice i kamione i sve govori brm, brm...dobro sam ja u trudnoci imala osjecaj da cu roditi musko, ovo musko u tijelu zene user posted image . Ma koliko mi bila smijesna sva kao da je kokosku ocarupala, toliko em panika ufatila koliko li je toga i progutala.

Idem u cetvrtak, oko sest, pola sedam sam joj se najavila, joooooj jedva vise cekam. Htjela sam ja sutra, ali mi mm ode na put i nema ga do srijede vece pa nemam Anu gdje ostaviti, tako da tek u cetvrtak.

Neposredna veza do poruke: 2418
27.2.2011 23:18:21   
animagical
sada bi ti mogla saznati i je li bjaco ili sekicauser posted image mene zanima,ne znam kako da tepam! kad tepam bebili moj kaze mi muzek sta to ti u muskom rodu...user posted image sav je sega u zadnje vrijeme. ja idem isto u cet,nisam jos zvala za termin. valjda ce biti slobodan kad mm ima pauzu...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2419
27.2.2011 23:24:34   
Anoniman
Joj jedva cekam user posted image . Do sada svaki put mm i Ana su isli sa mnom i dr uvijek pita hocete li uci, ali kako je sondom gledala mm bilo glupo pa nije, a zadnji put nismo bili upuceni user posted image , sad non stop pita, svako malo, a je li sigurno ti nece ono dole gurati ja bih usao user posted image

Neposredna veza do poruke: 2420
27.2.2011 23:29:12   
animagical
ovaj moj bi usao i sa sondom...kaze ja sam to vec vidio...ok jesi ti ali brate nisam ja navikla pred tolikom publikomuser posted image pitao je dr i prosli put hocemo muza zvati...reko necemo josuser posted image drugi put... moracu ga u cetvrtak pustiti da udje da vidi kako se ovo malo vrti i prevrce preko glaveuser posted image pa pitaj kojom cemo sondom,da udje i muz...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2421
27.2.2011 23:30:52   
Anoniman
Ma ovaj moj je vec sve to prosao sa Anom, svaki pregled je bio i ulazio, a dr mu obavezno okrene UZ i govori vidite li rucice, vidite li ovo, vidite li ono i on sve kao vidim, i kad izadjemo kaze ja ono nista ne kontam user posted image

Neposredna veza do poruke: 2422
27.2.2011 23:41:53   
animagical
heheh neka ih bas su slatkiuser posted image  ee sad ima 3D sve se vidiuser posted image meni je stvarno bilo slatko kad se bebe prevnu i mahnu rucicom a ja nista ne osjetim... 
jelo umorna sam ko pasce, idem da legnem srusicu se... jos dok ovaj utrogestan...vise mi je dosadan postao...nisam ovoliko ulozaka koristila ni kad nisam bila  trudnauser posted image   cmokni to malo, osim ako spavauser posted image citamo se sutrauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2423
27.2.2011 23:53:33   
Anoniman
Ma moj ni na 4D nista nije vidjeo od ushicenja user posted image . Mene uvijek gleda na 3D a sa Anom je par puta i na 4D, tek negdje pred kraj trudnoce kad se valjda ustelio je kontao sta je sta kad mu dr govori. Bjegam i ja u krevet, zato ja utrogestan, dobroston i apaurin pred lalanje konzumiram bar uvece jer me bas umrtvi skroz.

Neposredna veza do poruke: 2424
28.2.2011 0:07:09   
Amam
Cure hvala na dobrodoslici user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *