Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.2.2011 22:32:34
Anoniman
Bas ja maloprije sa zaovom pricam, reko noge cu pocupati, a prepone brate ne mogu obrijacu, znam da sada abdominalno pregleda, ali zamisli nesto dobro ne vidi ili nesto nije nedaj Boze ok i kaze hajde skini se, a kod mene dole , mada ja i mimo doktora volim da je cakum, pakum, ali kako sad ne mogu cupati, kad pocupam sam mirna mjesec, mjesec i po lijeno mi da non stop brijem.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.2.2011 22:34:48
vila.vilica
Gagach...deder to otkuhaj sto moRe..a sto ne moRe onda neka niza temp i ne zaboravi duplo ispiranje... ja tako kupila znas novo...izmedju ostalog sebi dvoje bijele gace (SVE VECI I VECI BROJ) i stavim i bio neki kricavo zuti bodic i kontam idem sve sad oprat red je..ja mislim da sam ti ja to na 60 st...e te moje gace vise nikad nisu bile bijele..pih kak'e su usput gladna sam mucho ali ja necu jesti jer onda tek nema spavanja... a sad sam isla da se depiliram i odustala sam..ipak cu sutra ujutro...joj jes mi mrsko viseeeeeeeeeeeeee
ostale zenice...laku noc...ja odoh gledat neki film
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.2.2011 22:35:49
Anoniman
Jos ja kraljica obukla neku haljinu, reko kad se skinem, da ne zagrcem onaj njihov mantil, a da ne hodam onako gologuza dok na sto ne legnem . Eto rodila sam vec jedno, na sam dan poroda nema ko nije virio u nju , ali opet kad treba da idem na pregled, jos je mlada doktorica i super je meni se zeludac okrene.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.2.2011 22:36:13
neda 30
Veče drage ,
Sve čestitke za našu Laru, baš sam se obradovala, biće to sve ok, bitno je da je sve prošlo kako treba i na vrijeme. Malenom želim dug i sretan život . Gagach i ja često jedem te vitalis pahuljice i super su mi! Uh depilacija....ja se baš pitam smijem li na depilaciju bikini zone jer sam prije trudnoće išla redovno a sad se baš masakriram sa žiletom i opet nije to to...za dan je bljak .
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.2.2011 22:36:14
gagach
ja mislim kad bih sada otisla na cupanje da bi se na stolu tamo porodila i prije trudnoce je to za mene stravicno iskustvo bilo koliko mi je koza osjetljiva...a sad tek...ko kontrakcije bi mi bile osigurane...
vidis mogla sam vili i medi reci da odu na cupanje...mozda im pomogne
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.2.2011 22:39:42
Anoniman
Ja inace cupam sve depilatorom, ali kad sam sa Anom bila trudna nisam mogla boljelo me pa sam ja cijelu trudnocu pincetom, a sad nemam vremena, tako da mi brijanje ne gine. Ja sam na 90 prala sto se moze sto kaze vila, a osalo na 40, a sve sto mi je bilo neke drecave, sumljive boje prvo sam potopila u vrelu vodu i ocekivala "reakciju" pa tek onda u masinu stavljala. Gagach daj slikaj bebin kutak da vidimo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.2.2011 22:41:14
gagach
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Ja inace cupam sve depilatorom, ali kad sam sa Anom bila trudna nisam mogla boljelo me pa sam ja cijelu trudnocu pincetom, a sad nemam vremena, tako da mi brijanje ne gine. Ja sam na 90 prala sto se moze sto kaze vila, a osalo na 40, a sve sto mi je bilo neke drecave, sumljive boje prvo sam potopila u vrelu vodu i ocekivala "reakciju" pa tek onda u masinu stavljala. Gagach daj slikaj bebin kutak da vidimo
ali sve je prazno jos...cekaj da poljepim sutra stickere meda pa cu vam zakaciti da se divite i padate u nesvjest
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.2.2011 22:41:22
neda 30
IZVORNA PORUKA: gagach
ja mislim kad bih sada otisla na cupanje da bi se na stolu tamo porodila i prije trudnoce je to za mene stravicno iskustvo bilo koliko mi je koza osjetljiva...a sad tek...ko kontrakcije bi mi bile osigurane...
vidis mogla sam vili i medi reci da odu na cupanje...mozda im pomogne
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.2.2011 22:43:07
animagical
a hajde slikaj stvarno ...ja danas s muzicem bez veze setala, neki normala shoping, ono za kuce, ali hajd reko na neko cudno mjesto,sve mi vise dodijalo i tako odemo u bingo u hadzice...da vidite kjevetica i ojmajica i cuda jaznih...mi se istopili. on bi sad sve kupio da mu dam...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.2.2011 22:58:52
Anoniman
ja mislila sve gotovo pa zato trazim slike
Joj moram vam "ispricati" maloprije ja pravim veceru, a Ana u igraoni u dnevnom, a kako nam je kuhinja i trpezarija posebna prostorija ne vidi ona mene i tako dok ona mene ne vidi zna ona biti mirna, ubacim joj igracaka i ona nesto prica i igra se. Zanijela se ja praveci i nisam ni obracala paznju, u jednom trenutku mi sinu da ne cujem dijete, reko nije valjda zaspala dok cuti, to bilo dobrih pola sata, ja udjem u dnevnu kad imam sta vidjeti, ona je fino jedno slonce svo rasporila, virio koncic i ona povukla i dodatno caprkala prsticima i cijelog razderala, a kako je on punjen onom kao sintetickom vatom, dijete mi kao deda mraz, kako je balava bila jer gura prste u usta zbog zubica, ono se sve zalijepilo po njoj, cak i na trepavicama visi, ali ona i dalje caprka li caprka, ne odustaje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.2.2011 23:14:23
Anoniman
Ma to mali harambasa pravi, po cijeli dan bi vozala autice i kamione i sve govori brm, brm...dobro sam ja u trudnoci imala osjecaj da cu roditi musko, ovo musko u tijelu zene . Ma koliko mi bila smijesna sva kao da je kokosku ocarupala, toliko em panika ufatila koliko li je toga i progutala.
Idem u cetvrtak, oko sest, pola sedam sam joj se najavila, joooooj jedva vise cekam. Htjela sam ja sutra, ali mi mm ode na put i nema ga do srijede vece pa nemam Anu gdje ostaviti, tako da tek u cetvrtak.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.2.2011 23:18:21
animagical
sada bi ti mogla saznati i je li bjaco ili sekica mene zanima,ne znam kako da tepam! kad tepam bebili moj kaze mi muzek sta to ti u muskom rodu... sav je sega u zadnje vrijeme. ja idem isto u cet,nisam jos zvala za termin. valjda ce biti slobodan kad mm ima pauzu...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.2.2011 23:24:34
Anoniman
Joj jedva cekam . Do sada svaki put mm i Ana su isli sa mnom i dr uvijek pita hocete li uci, ali kako je sondom gledala mm bilo glupo pa nije, a zadnji put nismo bili upuceni , sad non stop pita, svako malo, a je li sigurno ti nece ono dole gurati ja bih usao
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.2.2011 23:29:12
animagical
ovaj moj bi usao i sa sondom...kaze ja sam to vec vidio...ok jesi ti ali brate nisam ja navikla pred tolikom publikom pitao je dr i prosli put hocemo muza zvati...reko necemo jos drugi put... moracu ga u cetvrtak pustiti da udje da vidi kako se ovo malo vrti i prevrce preko glave pa pitaj kojom cemo sondom,da udje i muz...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.2.2011 23:30:52
Anoniman
Ma ovaj moj je vec sve to prosao sa Anom, svaki pregled je bio i ulazio, a dr mu obavezno okrene UZ i govori vidite li rucice, vidite li ovo, vidite li ono i on sve kao vidim, i kad izadjemo kaze ja ono nista ne kontam
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.2.2011 23:41:53
animagical
heheh neka ih bas su slatki ee sad ima 3D sve se vidi meni je stvarno bilo slatko kad se bebe prevnu i mahnu rucicom a ja nista ne osjetim... jelo umorna sam ko pasce, idem da legnem srusicu se... jos dok ovaj utrogestan...vise mi je dosadan postao...nisam ovoliko ulozaka koristila ni kad nisam bila trudna cmokni to malo, osim ako spava citamo se sutra
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.2.2011 23:53:33
Anoniman
Ma moj ni na 4D nista nije vidjeo od ushicenja . Mene uvijek gleda na 3D a sa Anom je par puta i na 4D, tek negdje pred kraj trudnoce kad se valjda ustelio je kontao sta je sta kad mu dr govori. Bjegam i ja u krevet, zato ja utrogestan, dobroston i apaurin pred lalanje konzumiram bar uvece jer me bas umrtvi skroz.