|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
27.2.2011 11:22:55   
sunce27

IZVORNA PORUKA: vila.vilica

a bil mi neko digao pritisak mozda user posted image

jutros je mm imao razgovor s Micom...lijepo ju je zamolio da izadje jer joj je danas termin....onda joj je porucio: ako ne izađes danas, daćemo te ciganima user posted image user posted image

joj blesana user posted image user posted image

jutric i bye drage zenice..odoh malo na zrak user posted image

Mico ne zadaji mami vise probleme sada te i ja lijepo molim da izadjes vani, vrijeme ti je user posted image user posted image

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 2376
27.2.2011 11:44:14   
Medi_87
Divan dan divan danuser posted image user posted image user posted image za našu slatku Laru i bebaruuser posted image user posted image user posted image
Vidi nje Vilo što nam se progura, molim lijpo sve forumasice da poguraju ovu našu lijenu djecu vaniiiiiiiiiiiiii, moj Bubo je i dalje nestasan znaci ne zuri mu se nigdje ako se beb umire pred porod ja cu izgleda dočekati i prvi maj

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 2377
27.2.2011 13:13:13   
sunce27
Medi pa eto imas jos 1 termin, ko zna mozda Bubo i krene do sutra. Ja sam sinoc imala uzasne bolove u pola noci ustala tusirala se ali kada sam sve zavrsila legnem kad ono popusti, danas sam citav dan lose volje...

02.03.2011. Emina

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2378
27.2.2011 15:03:47   
animagical
jelo user posted image drago i je da je malecka bolje....a za ostale...ne znam cime  da potjerate vani te bebe,probajte sankanjem user posted image ja sad gledam  vani i ja bi s ovom djecom rado na sanke...

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 2379
27.2.2011 15:59:41   
lepetetka
Samo da pozdravim drage moje user posted image ! Nije me bilo ovih dana, šetkala se... U petak bila na kontroli i kažu sve hvala Bogu u redu user posted image user posted image .. Evo me danas kod mame i reko da vidim šta ima dok moj pišonja pajki..izsankalo se dijete pa se umorilo..
Medi i Vilo vi izgleda čekate Sunce da malo porani pa da to bude "masovni forumski porod"..
Jelo drago mi je da je malena dobro, evo i ovaj moj kašlje ali nema turu, ja malo malo gledam ima li temp.ali ništa..a pretežno kašlje kada spava..kada je budan ništa..eto mora nešto da zafrkava...

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2380
27.2.2011 16:00:06   
m.i.n.a.
Oliii....
Ne mogu odoliti da se smao kratko ne javim i cestitam nasoj Lari..pa to ej divnoooo...bas sam sretna..nadam se da je ona i bebica dobro...Gagach ako sta budes cula javi nam i puno je pozdravi..
Vilo,Medi...:)))
Jelo...super za Anu malu,nek nema temperature..odmori se sad i ti...
Pozz svima,ja jurim svasta nesto da uradim ali kad vidje za Laru..uhh:))

Neposredna veza do poruke: 2381
27.2.2011 16:38:28   
gagach
eh evo mene tek sam se sada dohavizala...skocio mi puls na 120 i srce mi je toliko lupalo da sam mislila da cu umrjet...dva apaurina i ko nesto je bolje...

pricala sam sa larom onako tesko govori jako je umorna...u sedam ujutro jucer su joj dali indukciju a porodila se tek navecer...kaze da se bas napatila ali da se isplatilo zbog malenog...Ne znam za kilazu ali kaze da je mali mali maliiii...
Rekla mi se javiti ponovo cim se malo dozove...pa ce mi pricati detalje...
Strasno mi je drago zbog nje sto je sve zavrsilo jer se jako bojala...tako da trudnjace moje pratite taj pritisak jer je jako jako opasan ...njoj je bio 140sa100 i uspjeli su ga oboriti ali su se odlucili na indukciju jer je bila otecena i beba jednostavno nije mogla da napreduje....to je bilo jedino rjesenje....

medi i vilo hihihi ja i lara smo bas pricale kako postoji mogucnost da se sretnete u bolnici...kad vidi belajauser posted image  
evo ja nanjusila da ce uskoro i mica i bubo....cmoooook 

< Poruku je uredio gagach -- 27.2.2011 16:40:19 >

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 2382
27.2.2011 17:00:08   
sunce27
Zao mi je sto se tako napatila, ali sada kada je bebica pored nje sigurno joj je dosta lakse, neka nam se sto prije oporavi i javi i svaka joj cast na hrabrosti. Ti malo primiri i bice to ok, jos 15-ak dana i nece biti krize za tebe a to ce bas brzo proci mila moja...

02.03.2011. Emina

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2383
27.2.2011 17:27:50   
m.i.n.a.
Bas mi je zao sto se napatila...vjerujem da su to bili pravi bolovi...nisam vam htjela pricat ali kad sam se ja poradjala jedna zena je tako citav dan bila pod indukcijom,ujutro joj dali al nije djelovala..boli a ne otvara se..ja kad sma pricala n atelefon sa svojima svi su pitali sta se to desava ko se dere,jel sve ok..a ona jadna vise nije imala snage nizasta,na kraju je molila za cr,cupala infuziju iz ruke..na kraju ustalasa stola da zove muza da je vodi u vojnu..citav dan je trpila bolove i navece nekad kad su mene odvukkli u sobu znaci oko 5 nju su u salu na cr....i sad kad se sjetim,jasno mi odzvanja u glavi njeno zapomaganje i kazem hvala ti Boze na mom poirodu..
Medi mila...prati ti svoj pritisak...
Gagach sta opet bi sa otkucajima,pa bilo se malo smirilo..da nisi se uzbudila ili slicno malo vise...Sunce..veliko mahanje...

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 2384
27.2.2011 17:32:50   
stefania
jao ne mogu sve postove da procitam iz nekog razloga, ali upratih da se lara porodila user posted image user posted image user posted image tako mi je drago da je sve u redu, nadam se da ce i ona kao ostale novopecene majcice ubrzo zabroaviti svu bol i patnju kroz koje je prosla...sta ima s ostalim? Opet ste se poredale sve jedna za drugom isto kao prosli mjesec cickolini, rimlanka i ne znam ko je jos bio :)..vilo i medi i sunce, drzim vam figeuser posted image
by the way, uradila sam nalaze krvi i urina i manje vise sve ok nije me prepalo sto sam malokrvna, jer nije nesto puno, ali mi je frka sto mi kaze da u urinu imam pa pise: sl.poz!!! 4-5 eritrocita i 10-12 leukocita...uh to me us**lo, ne znam koji je to vrag samo mi je jasno da to znaci da mi bubrezi bas i nisu za 10..jel neko ovo imao, nisam jos zvala doktora da ga ne peglam, pokusacu sutra otici ako me primi iko gore na jezeru, ali do tada nisam nesto rahat...
p.s evo cekam dostavu cevapa iz mrkve..jedem kao krme iako mi eto bubrezi odose u p.m...pusica za user posted image user posted image i sve user posted image i user posted image

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 2385
27.2.2011 17:40:21   
Amam
Pozzic veliki od mene,ja sam nova u pisanju,odavno vas vec citam,nekad sam se davno i prijavila,ali zab pass i tako
Posto sam nova,ne znam da li postoji neki topic zapredstavljanje  user posted image
Naime ja sam trudnjaca po 2.x,u 33/34  sed....
Nadam se da cemo se lijepo druziti....user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 2386
27.2.2011 17:41:03   
Amam
Ajiii,odose mi podvucena,sorryyy

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 2387
27.2.2011 17:44:11   
Anoniman
Stefanija ovaj broj leukocita i eritrocita je normalan u urinu, nemoj da brines. Jesu li ti proteini pozitivni? i ako jesu koliko pluseva?

Joj bas mi zao za Laru, ja sam preko 40sati imala bolove na tri minuta tako da bas razumijem tu zenu mina, bila sam slicna, smao sto bas nisam cupala infuziju jer meni nisu htjeli da je ukljuce, ja sam molila da je ukljuce, jer mene su kontrakcije bile porodjajne, a nisam bila sekunde otvorena, molila sam i na carski, niko nije htjeo ni da me pogleda, gurala pare, ma nista. Samo su ponavljali tvoj doktor napravio sranje necemo mi da ispravljamo njegove greske i necemo mi da odgovaramo za tvoj i bebin zivot. Ali drage moje sve se to zaboravi, kad sam dr rekla da sam trudna (a sad idem kod dr koja me porodila, jedina koja pristala) nije mogla vjerovati, kaze zeno je li se omaklo ili namjerno, reko namjerno user posted image , kaze svaka cast ja sam mislila da ti nikad vise u zivotu nece pasti na pamet da radjas posle one patnje. BRZO SE SVE ZABORAVI, posebno kad pogledas to maleno biće koje je raslo u tebi, svu bol svijeta bih prezivljela milion puta samo neku su oni zivi i zdravi i nek ih je sto vise user posted image

(odgovor članu stefania)
  Neposredna veza do poruke: 2388
27.2.2011 18:29:42   
mersiha 77
caao moje user posted image user posted image  i  user posted image .

kako ste mi danas?user posted image

Ja sam se sjebala danas ja i mm radili generalku po kuci.user posted image

I sklapali krevetac,uredjivali sobu.user posted image

Ma pala sam,sad uletih da vidim sta pisete.user posted image

cestitke Lari savakako,ma to je divno.Zelim joj sto brze ozdravljenje i dug zivot njenom sinu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2389
27.2.2011 18:46:00   
sarah
Kako ste okruglice?
Ja sam se bas umorila, nigdje nisam izlazila ali kucne obaveze me slomile, pa sam malo i odspavala poslijepodne.
Bas mi je zao sto se Lara namucila, mogu misliti kako joj je bilo.
Amam, dobro dosla i nadam se lijepom druzenju user posted image  Tu smo negdje sa sedmicama.
Ovdje imas temu za upoznavanje http://www.ringeraja.ba/forum/m_33/mpage_72/key_/tm.htm

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 2390
27.2.2011 20:24:09   
gagach
Amam dobroooo dooosla na durzenje...jos jedna aprilusauser posted image  

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 2391
27.2.2011 20:49:00   
entinte
Dragoj Lari najljepše čestitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image
Amam dobro nam došlaaaaaaa user posted image  

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2392
27.2.2011 21:11:18   
mersiha 77
Pa gdje si entinte nema te da se javis?user posted image

ja se odmah zabrinu.user posted image

a znam da smo ublizu,jeli tako sedmi mjesec.user posted image

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 2393
27.2.2011 22:11:44   
gagach
evo mene da obavjestim da je sobica montiranaaaaaaaaaaaaa kako je samo cute cute cute!
pokupila sam od mame garderobicu broj 56 pa cu polako poceti da perem i peglam. Sve je novo na koliko da operem u masini? jel dovoljno na 4o stepeni?

sada sam se kupala i brijala za pregleda i apsolutni masakr sam napravila...kad sam izasla iz kade i kad sam pocela da krvarim umrla sam od smjehauser posted image koja smotanost!

sta bih mogla vecerati????? nesto zdravouser posted image user posted image user posted image ja stvarno ne znam sta je zdravo u ova dobauser posted image

entite kako si mi draga ti?

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 2394
27.2.2011 22:16:32   
animagical
cao zene user posted image
joj gagach pade mi na pamet kad sam se ja uredila tako za pregleda, tj za double, odem kad zena mene abdominalnouser posted image tacno mi krivo bilo, kontam haloo cijeni moj raduser posted image user posted image user posted image nesto zdravo? uzmi malo mladog sira ako imas....ili pavlaku s krastavcimauser posted image iliii...prevrni neku sniclicu telecu u tavi....moze ista od toga?

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2395
27.2.2011 22:19:01   
gagach
mogla sam taj mladi sir...malo mi mrsko sniclu odlediti pa napraviti a onda mi smrdi kucauser posted image user posted image user posted image user posted image joj stvarno ne znam sta da jedem a da nije kalorijski boom!user posted image

Neposredna veza do poruke: 2396
27.2.2011 22:23:12   
animagical
nije reklama ali odi malo na coolinarku imas milion laganih stvari, ja sam tamo gledala sta bi jela kad sam povracala

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2397
27.2.2011 22:23:29   
Anoniman
Zitarice neke sa mlijekom gagach, musli ili tako nesto, ako nemas posudim ti ja Aninih user posted image , posto ja to ni luda ne bih pojela, bas ne volim.

Animagical nije to nista, ja sam se tako na trku na frku spremala kad sam isla na zadnji pregled, kontrakcije me ubise, Ana place, mm kasni, dr nas vec ceka i ja dolazim kod nje i ona govori da vidimo Jelena i okrenu se prema racunaru i poce kucati nalaz, ja se skinem i legnem, kad se zena okrenu, kaze pa ti se skinula, a necemo vaginalnom sondom, vec se mislim moze vidjeti fino ovako, a i da te ne iritiram dole a kontrakcije imas, a ja onako gola lezim na stolu user posted image , zena drzi onaj papir sto stavi da se pantalone ne isprljaju pa ga onako samo spusti preko gospodje user posted image

(odgovor članu gagach)
  Neposredna veza do poruke: 2398
27.2.2011 22:29:57   
gagach
uvijek zavrsim sa vitalis pahuljicamauser posted image user posted image koliko sam ih samo pojela od pocetka trudnoce...samo sam to i jela....

pa ja nekako znam da me nece pregledati ali nema veze...bio je i red da se obrijemuser posted image user posted image user posted image user posted image sumenzi se napraviouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2399
27.2.2011 22:30:37   
animagical
hahaha oplakah...trebala ti je bar staviti cenera onako...da ne lezis dzabeuser posted image hajd bar nisi isprljala pantaloneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *