Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.2.2011 20:08:20
vila.vilica
IZVORNA PORUKA: gagach
IZVORNA PORUKA: vila.vilica
Ma ko zna mozda pomazu ali ja ako pojedem 5 komada hoce mi nesto biti..silni su brate
slusaj ti vilena.... pusti to detiche da uziva jos malo...ne tjeraj je na silu vanka:)
ma gagach...sva salva ovog svijeta nju nece istjerati ako ona nece..mogu bar da pokusam a stvarno nije bas ugodno kad bebu ne osjetis..iako se one navodno umire pred kraj trudnoce...ali moras je cuti i ja fino kuc kuc ona se oglasi...e danas me pravo prepala..pocela sam u sred pizzerie da lupam po stomaku e reko mala...ovo nema smisla
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.2.2011 20:18:51
gagach
Ma ko zna mozda pomazu ali ja ako pojedem 5 komada hoce mi nesto biti..silni su brate
slusaj ti vilena.... pusti to detiche da uziva jos malo...ne tjeraj je na silu vanka:)
ma gagach...sva salva ovog svijeta nju nece istjerati ako ona nece..mogu bar da pokusam a stvarno nije bas ugodno kad bebu ne osjetis..iako se one navodno umire pred kraj trudnoce...ali moras je cuti i ja fino kuc kuc ona se oglasi...e danas me pravo prepala..pocela sam u sred pizzerie da lupam po stomaku e reko mala...ovo nema smisla
ja bih umrla na licu mjesta od panike...ti si dva dana prenjela jel tako? jooooj ponedeljak opet pregled jel tako?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.2.2011 22:09:56
sunce27
jelena, gagach, sunce, mersiha, ladyblue i ostale sto ste na rr danas
nista jos nema.... pocela sam da sprovodim jedno po jedno sa spiska one neke forumasice ne bil'' sta ubrzala a u nadi da se necu zacementirat ..
upravo spremam vrucu kupku
p.s. Mica me danas pravo prepala...nisam je čula jedno 4-5 sati..pa sam pola sad provela lupajuci se po stomaku haman na granici ocaja...zamalo ne odoh doktoru radi toga...kako je samo lijena i spava ko top kasnije je oplela užičko kolo samo iz krajnosti u krajnost...uhhh
sad mm i ja svako malo pocnemo da galamimo u horu: IZLA-ZI NA-POLJE....IZLA-ZI NA-POLJE
Ja cu da radim sve suprotno od toga spiska pa cu da vidim kada ce ova moja malena vani. Pa vilo valjda se dijete sprema da izadje pa se malo i umirila, ja veceras ne mogu da izdrzim koliko ova moja skace, valjda nema puno prostora i sada mi je svaki pokret bolan...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.2.2011 22:17:40
sunce27
IZVORNA PORUKA: Medi_87
Evo mene Gagach dobro je pa nisi frku digla Uglavnom dobro sam se i nacekala i na kraju nista docekala Dosla u 10 gore uradila ctg oko 11, i onda cekaj ginekološki i čekaj i čekaj izgubila se doktorica ko abdest i konačno dodje sad cemo kaze dušo te pregledati i onda izbi intervencije, neka mlada zena nazalost izgubila bebu, i gore se svasta nagledati, ne dao Bog nikome, Uglavnom doktorica je bila baš fina i akze mi poslacu ja drugu dr da te pregleda jer ona mora u salu, medjutim ova druga me primila oko pola jedan i vidjela ctg kaze sve uredu necu te gledati dodji sutra E klinac cu, ja u ponedjeljak kod svog dr oko 13 odoh ako me sta ranije ne ufati, a cisto sumljam Vilo ni kod tebe nikakvih promjena Jelena kako je Ana ima li jos turu
Bas mi je zao sto si toliko cekala i sto si morala prozivjeti te trenutke, tesko je kada covjek tako nesto cuje, ma idi kod svoga dr kada te narucio sta ces joj sutra izuzev ako bebi ne krene...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.2.2011 22:20:02
animagical
gdje ste zene?? ja evo sva nekakva happy danas ko pticica :) ni muke, ni nicega...cak me i grudi pomalo popustaju... doduse lose spavam (wc party) ali sam super! jedva cekam cetvrtak i uzv moji bliznji vec gataju je li beba curica ili braco heheehe nemaju pojma,jel tako hajd da cujem sta vi mislite,sta imam? i bujrum na sensiu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.2.2011 22:43:08
entinte
Entite vidis ti, sarah i ja smo tu sa terminima...bas cool:) ja nisam nista oprala od garderobice za slinu mog sve cekam da udjem u taj deveti tako daleki mjesec pa da podjelim duznosti svekrvi i mami hahhaahha da to fino operu i ispeglaju hahhaha Kontam ako ja to sada odradim uprasit ce se:) Vidis torba za bolnicu...moram dovrsiti njeno spremanje....
Ma nece se uprasiti draga :) sve se spakuje fino i kasnije samo izvuces haj polako samo ali vrijeme tako brzo leti... dok se okrenes eto ti 9. mjeseca
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.2.2011 22:48:34
entinte
IZVORNA PORUKA: sarah
sarah ti u deveti ulazis za koji dan koliko sam upoznata sa tim tickerima...na 35+4 upadas u finalno odbrojavanje....aaaaaaaa blago tebi...da mi je pregurati ovaj osmi...ja teska mjeseca...dobro meni je svaki bio tezak hahahahah osim sedmog
tako nekako, samo meni ticker bjezi sedmicu dana (po racunanju doktora), tako da sam ja sad ustvari 34+1 a ne 35+1. Ma kazem ti ja mi cemo zajedno sto do stola, abd, a mozda nam se i entinte pridruzi. Jao, koja bi do dernjava bila
sarah i gagach ma dernjala bih se ja samo da ne idem na carski molim Boga samo da se okrene na vrijeme ima jos ali ta mogucnost me smori
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.2.2011 22:53:21
entinte
Ja sve nesto na rate pisem heheheheh nemam me cijeli dan pa rekoh da se nasadim i na brzinu procitam ima li kakvih novosti Mi danas isli da gledamo debelu mamu 3 ukocila sam se od sjedenja ali sreca pa uvijek naletim na mjesto koje mi odgovara tako da mogu ustati ako se ukocim od sjedenja
odoh se sad pruziti, cijeli dan na nogama... zelim vam lijepu i ugodnu noc za sve vas
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.2.2011 23:04:56
sunce27
IZVORNA PORUKA: animagical
gdje ste zene?? ja evo sva nekakva happy danas ko pticica :) ni muke, ni nicega...cak me i grudi pomalo popustaju... doduse lose spavam (wc party) ali sam super! jedva cekam cetvrtak i uzv moji bliznji vec gataju je li beba curica ili braco heheehe nemaju pojma,jel tako hajd da cujem sta vi mislite,sta imam? i bujrum na sensiu
Neka bude curica
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.2.2011 23:07:50
sunce27
IZVORNA PORUKA: entinte
IZVORNA PORUKA: sarah
sarah ti u deveti ulazis za koji dan koliko sam upoznata sa tim tickerima...na 35+4 upadas u finalno odbrojavanje....aaaaaaaa blago tebi...da mi je pregurati ovaj osmi...ja teska mjeseca...dobro meni je svaki bio tezak hahahahah osim sedmog
tako nekako, samo meni ticker bjezi sedmicu dana (po racunanju doktora), tako da sam ja sad ustvari 34+1 a ne 35+1. Ma kazem ti ja mi cemo zajedno sto do stola, abd, a mozda nam se i entinte pridruzi. Jao, koja bi do dernjava bila
sarah i gagach ma dernjala bih se ja samo da ne idem na carski molim Boga samo da se okrene na vrijeme ima jos ali ta mogucnost me smori
Pa ima mogucnosti da se okrene, a ni carski nije toliko strasan , sto se mora nije tesko, uzivaj i sve ce biti ok...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.2.2011 23:09:30
vila.vilica
Gagach, ma hajde eto racunacu da nisam prenijela..iako mi je na svakom nalazu UZ (one slicice) stajalo da je due date 24.2. a bila sam kod raznIJEH doktora, a sad mi gore na Jezeru sračunaše da je 27.2. pa cu se eto pravit da mi je to termin! Znaci sutra aBd
Sad sam Micu pokiselila u vrucoj kupki..malo se uzvrtila bila..vidjecemo imal efekta
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.2.2011 23:14:00
sunce27
Gagach, ma hajde eto racunacu da nisam prenijela..iako mi je na svakom nalazu UZ (one slicice) stajalo da je due date 24.2. a bila sam kod raznIJEH doktora, a sad mi gore na Jezeru sračunaše da je 27.2. pa cu se eto pravit da mi je to termin! Znaci sutra aBd
Sad sam Micu pokiselila u vrucoj kupki..malo se uzvrtila bila..vidjecemo imal efekta
Mico, Mico ja sta sve tvoja mama radi da te istjera ehe
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.2.2011 23:35:10
animagical
IZVORNA PORUKA: sunce27
IZVORNA PORUKA: animagical
Mi samo da vam mahnemo . Hvala onima sto su pitali, Anci je bolje, jos po malo ima ture, ali uglavnom manje je nervozna i malo bolje je spavala. Jbga sve su to "čari" zubica. Ja sam tu i tamo, ali rekla sam da vise necu da kukam , sve super kod mene . Jedva cekam cetvrtak i kontrolu, bas me zanima sta ovaj mamin bebi radi, je li ko seka pući usne i sisa palac ili neke druge vragolije, uglavnom milki svoju mamu cesto, malo se pocinjemo gurati
evo mene sa jednom veselom al jako jako veselom nasa draga Lara83 je rodila malog slatkog djecacica samo da vas obavjestim...cekam da mi se javi...jucer su joj indukovali porod zbog visokog pritiska...ja sam luda bila cijeli dan iscekujuci....vidim jutros cestitke na fb ... stvarno divan,divan, divaaaaaaaaaaaan dan
Nama jutros opet, po ko zna koji put, ne radi grijanje. Kvar na kotlu, opet hladna kuca nekoliko dana. A nije ni sedmica prosla od proslog kvara Ovih dana mi je kvarcna grijalica najbolja prijateljica, gdje god idem, za sobom je vučem.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.2.2011 10:50:37
Anoniman
Hajde ti palachinken kod mene na palacinke, evo ja potkuvala, pa cekam samo mm da dodje, otisao nesto do kancelarije da donese pa da pocnem praviti, da on preuzme ovu malu stafetu zvanu Ana
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.2.2011 10:51:02
sarah
Dobro jutro Sta je ovo? Ja ocekujem vijesti od Medi ili Vile, kad ono Lara nam se porodila, i to preko reda Bas sam se prijatno iznenadila, nadam se da je sve ok. Gagach, ako ti se javi, javi nam obavezno kako je ona i bebica i kako je sve proslo. Puno pozdrava za sve ostale trudnice!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.2.2011 11:16:07
vila.vilica
a bil mi neko digao pritisak mozda
jutros je mm imao razgovor s Micom...lijepo ju je zamolio da izadje jer joj je danas termin....onda joj je porucio: ako ne izađes danas, daćemo te ciganima
joj blesana
jutric i bye drage zenice..odoh malo na zrak
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.2.2011 11:21:52
sunce27
evo mene sa jednom veselom al jako jako veselom nasa draga Lara83 je rodila malog slatkog djecacica samo da vas obavjestim...cekam da mi se javi...jucer su joj indukovali porod zbog visokog pritiska...ja sam luda bila cijeli dan iscekujuci....vidim jutros cestitke na fb ... stvarno divan,divan, divaaaaaaaaaaaan dan
Hvala Bogu da je sve proslo kako treba, svaka cast nasoj hrabroj Lari.