Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.2.2011 23:38:00
gagach
evo mene da vam pozelim laku nooooc!!!! bila na vecerici i bas mi finno bilo medjutim moj mali mengele se uzvrtio nakon sat i po i to je bio kraj... ljuuubim vaaaaaaaaaaas
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.2.2011 23:44:10
Anoniman
Joj koji sam ja lik majko mila, budala nad budalama
stigla meni poruka na FB-"ja sam ti entinte sa RR", a ja pametnica odgovorim "ne, nisam, ja sam JelenaT, a ti si?" , to bilo danas oko pet ja tek sad skontala
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.2.2011 23:52:32
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
dodjoh malo da virnem, i da mahnem mojoj jeleni želim vam svima laku trudnoću
ljub,ljub,ljub...po sto puta...zive te nema, nadam se da su bljuzgavice u prolaznj fazi, a napisala sam ti za one carape na onoj temi ne znam jesi li vidjela
a ti gagach nemoj da pricas sta, ti si u pravom smislu riba i po, al su nam ove zenice sa rr lijepeeeeee, ja se iznenadih
Evo mene opet sa upitom..ja kad krenem ne znam stati... Zna li neka od vas gdje cips u Novom Sarajevu..ustvari znam gdje cips za licne karte ali gdje policijska stanica jer tu rade pasose...i zna li neko sta mi treba od dokumenata za bebu,sad zvala ali ovi sa licnih karti ne znaju broj ovi za pasose a na inf. mi dali ovaj broj..mafijaaaa:))ode sad na net da vidim sta oni kazu..al cu prvo prelistat mrkvu..:)hvala Jelena..
ja sam neki dan vadila pasoš za malu pa imam info iz preve ruke
Ne treba ti ništa iz CIPS-a za malu (a inače novo sarajevo CIPS ti je u pošti u Shoping-u na Grbavici) Za malu ti samao treba rodni list, i uplatnica. ti ćeš dati svoju ličnu a muž može potpisati kada dođe po pasoš. Broj žiro računa na koji uplatiš 40 KM imaš na stranici MUP-a. nije nikakva tlaka i male bebe idu odmah, ne čekaš ništa. Ako ti treba još koja info pošalji pp.
Jutro sto to ne spavate ja legla sinoc u 9 i spavala do 12, i onda ko vampir hodala po kuci ali eto naspavala sam se, otisao muzic po dorucak pa ga cekkam da furamo na pregled Jelena legenda si Gagach, Mersiha vidim aktivne ste sabah zorom
Evo da vam se javim i pozdravim sve trudnice.Porodila sam se u petak u 9 i 15 na carski rez i dobila jednu malu curicu,sve je proslo super,sve pohvale za dr Nikulina jer je stvarno bio super.Izasli smo u ponedeljak i sad se navikavam da u kuci imam 2 bebe,jer imam i sina od 15 mjeseci ,pa ne znam gdje udaram i sta bi prvo,a jos sam sama sa njima kuci,ali nekako guramo...Sretno svima koje trebaju uskoro da se porode,i samo hrabro... Eh da jos kazem,da meni niko nije gledao stvari,unijela sam torbu i svi su bili super,sve pohvale za Jezero
Mersiha hehe ne boli vala nista...prvo sam si iscjedila jedno kilu voca, pa sam popila kafu pa sad udarila po cokolinu:) samo mi je brate dosadno u kuci kako ovo vrijeme govna i maltretira... Veceras aBd idem svojoj kucici...jedva cekam...lijepo je kod mame i sve ti je servirano i svi te paze al brate moja kucica moj mir:) Medi sretno na pregledu...javi se jer cu odmah paniku dici da si se porodila:) i javi jesi li sta odskrinuta ( sto bi vila rekla )hehehhe Vila gdjeeeeeeee si...jel to mica krenulaJ? Emica-sa CESTITAM OD SRCA DRAGA! Vjerujem da je tesko sa dvije bebice... reci mi kako se osjecas poslije carskog? Boli li rana? Meni rekose da ce mozda carski biti pa me bas zanima...razlicita su iskustva:) ljubi bebice:)
Draga gagach hvala na kafici, bas mi jutros prija... Ja sam od onih koja ima srece da se ne budi navecer ali u pola 7 oci ko fildžani i jos se ne budim navečer da piškim samo se okrecem sa jedne strane na drugu jer utrnem sva...
Uganjala sam doktora, odoh danas pa vam javim novosti...
pusaaaa
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
uranile gospodje hocel neko solju hladnog mlijeka mmmmm uzivam da ga pijem..vjerovatno zato imam hrapav glas vec mjesec dana gagach....u potpunosti se slazem da je divno kod roditelja i svi te maze i paze ali svoja kuca svoj mir...medjutim meni ne gine danas poslije doktora kod mojih na konak pa vam necu ni javiti sta je bilo na pregledu Danas bi ko biva trebao da bude taj vaginalni pregled...ali kako se situacija razvija daj Boze da ne prodjem opet samo sa UZ. Inace Mica ne misli jos izgleda vani...i oni moji "mentrualni bolovi" su se juce bas bili pojacali i smorili me u nekoliko navrata ali ja sve kontam nije to nista....ne treba to tako krenuti...helem sad sam zbunita i vise nista ne znam
ja da vam mahnem, mi smo imali nocas besanu noc, mom djetetu se nije spavalo nikako, tako da je preskakala po meni, stipala, ujedala, svadjala se....uh...(bem li joj taja), tako da je budna bila od pola tri do sest jutros, ja sam sva bljak, otecena, nenaspavana, nervozna....aaaa ujedam.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.2.2011 10:06:10
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: gagach
Mersiha hehe ne boli vala nista...prvo sam si iscjedila jedno kilu voca, pa sam popila kafu pa sad udarila po cokolinu:) samo mi je brate dosadno u kuci kako ovo vrijeme govna i maltretira... Veceras aBd idem svojoj kucici...jedva cekam...lijepo je kod mame i sve ti je servirano i svi te paze al brate moja kucica moj mir:) Medi sretno na pregledu...javi se jer cu odmah paniku dici da si se porodila:) i javi jesi li sta odskrinuta ( sto bi vila rekla )hehehhe Vila gdjeeeeeeee si...jel to mica krenulaJ? Emica-sa CESTITAM OD SRCA DRAGA! Vjerujem da je tesko sa dvije bebice... reci mi kako se osjecas poslije carskog? Boli li rana? Meni rekose da ce mozda carski biti pa me bas zanima...razlicita su iskustva:) ljubi bebice:)
Ah gagach dobro je nek nista neboli
Mene kicma raznosi,pa moram danas kod fizioterapeuta u 14h
A malo me strah jer mi se stomak poceo spustati,ma jel to rano?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.2.2011 10:10:27
taurus
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Gagach hajde ti meni sad reci fino ko je ko na fb, ja se nakacih kad sve tvoje preporuke, a ja ne mogu ni na slutiti ko je ko Taurus sve hocu da pitam kako na kraju dadoste ime malenoj?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.2.2011 10:14:27
Anoniman
Lijepo ime taurus, svidja mi se Mersiha meni je sa prvom trudnocom cijelo vrijeme stomak bio nisko svi govorili od doktora pa nadalje samo da udjem u sedmi kao i odmah cu se poroditi, primala injekcije i pila tablete da bi zaustavili kontrakcije i sprijecili prijevremeni porod, a ja se porodila devet dana pred termin.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.2.2011 10:29:11
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Lijepo ime taurus, svidja mi se Mersiha meni je sa prvom trudnocom cijelo vrijeme stomak bio nisko svi govorili od doktora pa nadalje samo da udjem u sedmi kao i odmah cu se poroditi, primala injekcije i pila tablete da bi zaustavili kontrakcije i sprijecili prijevremeni porod, a ja se porodila devet dana pred termin.
ma joj Jelena bas mi cudno a i imam pritisak dole.