|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
23.2.2011 23:06:25   
vila.vilica
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

A i sad pijem jako puno,

Pa bona Rime jesam ti rekla da ne pijes alkohol dok dojis user posted image user posted image user posted image stvarno si zaista user posted image user posted image user posted image

Snježnog dana stigla mi je pahuljica mala...
02.03.2011.

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 2176
23.2.2011 23:38:00   
gagach
evo mene da vam pozelim laku nooooc!!!! bila na vecerici i bas mi finno bilo medjutim moj mali mengele se uzvrtio nakon sat i  po i to je bio kraj...user posted image
ljuuubim vaaaaaaaaaaas

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 2177
23.2.2011 23:44:10   
Anoniman
Joj koji sam ja lik majko mila, budala nad budalama user posted image

stigla meni poruka na FB-"ja sam ti entinte sa RR", a ja pametnica odgovorim "ne, nisam, ja sam JelenaT, a ti si?" user posted image , to bilo danas oko pet ja tek sad skontala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gagach)
  Neposredna veza do poruke: 2178
23.2.2011 23:46:42   
veeseelaa
dodjoh malo da virnem, i da mahnem mojoj jeleni user posted image
želim vam svima laku trudnoću user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2179
23.2.2011 23:46:50   
gagach
IZVORNA PORUKA: jelenaT

A ova gagach kako kuka da joj non stop nesto fali user posted image , ja kontala sad to tamo neka samo sto se ne raspada user posted image , a ono riba i po user posted image
pa ja sam riba i po u raspadnom stanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2180
23.2.2011 23:52:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

dodjoh malo da virnem, i da mahnem mojoj jeleni user posted image
želim vam svima laku trudnoću user posted image

ljub,ljub,ljub...po sto puta...zive te nema, nadam se da su bljuzgavice u prolaznj fazi, a napisala sam ti za one carape na onoj temi ne znam jesi li vidjela user posted image user posted image

a ti gagach nemoj da pricas sta, ti si u pravom smislu riba i po, al su nam ove zenice sa rr lijepeeeeee, ja se iznenadih user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 2181
24.2.2011 0:02:57   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Evo mene opet sa upitom..ja kad krenem ne znam stati...
Zna li neka od vas gdje cips u Novom Sarajevu..ustvari znam gdje cips za licne karte ali gdje policijska stanica jer tu rade pasose...i zna li neko sta mi treba od dokumenata za bebu,sad zvala ali ovi sa licnih karti ne znaju broj ovi za pasose a na inf. mi dali ovaj broj..mafijaaaa:))ode sad na net da vidim sta oni kazu..al cu prvo prelistat mrkvu..:)hvala Jelena..

ja sam neki dan vadila pasoš za malu pa imam info iz preve rukeuser posted image

Ne treba ti ništa iz CIPS-a za malu (a inače novo sarajevo CIPS ti je u pošti u Shoping-u na Grbavici)
Za malu ti samao treba rodni list, i uplatnica. ti ćeš dati svoju ličnu a muž može potpisati kada dođe po pasoš. Broj žiro računa na koji uplatiš 40 KM imaš na stranici MUP-a. nije nikakva tlaka i male bebe idu odmah, ne čekaš ništa.
Ako ti treba još koja info pošalji pp.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 2182
24.2.2011 7:44:04   
gagach
ako je ovo moje dijete ovako nemirno u stomaku i neda mi spavati sada....sta ce biti kada se rodiuser posted image  

JUTROOOOOOOO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo ih...

< Poruku je uredio gagach -- 24.2.2011 7:45:01 >

Neposredna veza do poruke: 2183
24.2.2011 8:35:07   
mersiha 77
caooo gagach

samo da te pozdravim,vidim da si tu.user posted image

Neda ni meni ja sam ustala u 4 sata,pa jela u 5 sati,sad pijem kafu.user posted image

kako si ti,boli li tebe ista?user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2184
24.2.2011 8:36:53   
mersiha 77
A da nezaboravim cestitke Naidici!user posted image   user posted image

Sto brzi oporavak i da nam brzo dodje na rruser posted image

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 2185
24.2.2011 8:41:59   
Medi_87
Jutro sto to ne spavate ja legla sinoc u 9 i spavala do 12, i onda ko vampir hodala po kuciuser posted image user posted image user posted image ali eto naspavala sam se, otisao muzic po dorucak pa ga cekkam da furamo na pregleduser posted image
Jelena user posted image user posted image user posted image legenda siuser posted image user posted image user posted image
Gagach, Mersiha vidim aktivne ste sabah zoromuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 2186
24.2.2011 8:44:13   
mersiha 77
Jutrooo

pa tako nekako Medi user posted image

ah valjda su nam ovo pripreme.user posted image

uhhh i ja moram kod fizioterapeuta,al ce me izlomiti danas.heheheuser posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2187
24.2.2011 8:54:20   
Emica_sa
Evo da vam se javim i pozdravim sve trudnice.Porodila sam se u petak u 9 i 15 na carski rez i dobila jednu malu curicu,sve je proslo super,sve pohvale za dr Nikulina jer je stvarno bio super.Izasli smo u ponedeljak i sad se navikavam da u kuci imam 2 bebe,jer imam i sina od 15 mjeseci ,pa ne znam gdje udaram i sta bi prvo,a jos sam sama sa njima kuci,ali nekako guramo...Sretno svima koje trebaju uskoro da se porode,i samo hrabro...user posted image user posted image Eh da jos kazem,da meni niko nije gledao stvari,unijela sam torbu i  svi su bili super,sve pohvale za Jezerouser posted image user posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2188
24.2.2011 9:12:50   
gagach
Mersiha hehe ne boli vala nista...prvo sam si iscjedila jedno kilu voca, pa sam popila kafu pa sad udarila po cokolinu:) samo mi je brate dosadno u kuci kako ovo vrijeme govna i maltretira...
Veceras aBd idem svojoj kucici...jedva cekam...lijepo je kod mame i sve ti je servirano i svi te paze al brate moja kucica moj mir:)
Medi sretno na pregledu...javi se jer cu odmah paniku dici da si se porodila:) i javi jesi li sta odskrinuta ( sto bi vila rekla )hehehhe
Vila gdjeeeeeeee si...jel to mica krenulaJ?
Emica-sa CESTITAM OD SRCA DRAGA! Vjerujem da je tesko sa dvije bebice... reci mi kako se osjecas poslije carskog? Boli li rana? Meni rekose da ce mozda carski biti pa me bas zanima...razlicita su iskustva:) ljubi bebice:)

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2189
24.2.2011 9:17:22   
entinte
Draga gagach hvala na kafici, bas mi jutros prija... Ja sam od onih koja ima srece da se ne budi navecer ali u pola 7 oci ko fildžani user posted image  i jos se ne budim navečer da piškim user posted image  samo se okrecem sa jedne strane na drugu jer utrnem sva...

Uganjala sam doktora, odoh danas pa vam javim novosti...

pusaaaa

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2190
24.2.2011 9:23:44   
gagach
sretnice!:) ja se nahodam ziva po noci:)
sretno ko doktora:) i cekamo info:)

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 2191
24.2.2011 9:26:13   
vila.vilica
uranile gospodjeuser posted image
hocel neko solju hladnog mlijeka mmmmm  uzivam da ga pijem..vjerovatno zato imam hrapav glas vec mjesec danauser posted image
gagach....u potpunosti se slazem da je divno kod roditelja i svi te maze i paze ali svoja kuca svoj mir...medjutim meni ne gine danas poslije doktora kod mojih na konak pa vam necu ni javiti sta je bilo na pregledu user posted image
Danas bi ko biva trebao da bude taj vaginalni pregled...ali kako se situacija razvija daj Boze da ne prodjem opet samo sa UZ.
Inace Mica ne misli jos izgleda vani...i oni moji "mentrualni bolovi" su se juce bas bili pojacali i smorili me u nekoliko navrata ali ja sve kontam nije to nista....ne treba to tako krenuti...helem sad sam zbunita i vise nista ne znam user posted image user posted image user posted image

02.03.2011.

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 2192
24.2.2011 9:31:35   
gagach
a ko ce ga tebi znatiuser posted image  
cuj neces nam se javljati...nego de ti meni sarni sms da ne brinemuser posted image  imam viska vremena pa brinem svaciju briguuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2193
24.2.2011 9:42:12   
Anoniman
ja da vam mahnem, mi smo imali nocas besanu noc, mom djetetu se nije spavalo nikako, tako da je preskakala po meni, stipala, ujedala, svadjala se....uh...(bem li joj taja), tako da je budna bila od pola tri do sest jutros, ja sam sva bljak, otecena, nenaspavana, nervozna....aaaa ujedam.

(odgovor članu gagach)
  Neposredna veza do poruke: 2194
24.2.2011 9:43:13   
vila.vilica
ako bude sta znacajno javim ti user posted image user posted image user posted image

imam osjecaj da je Mica ljuta na mene..ne zeli da me vidi user posted image

02.03.2011.

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2195
24.2.2011 9:49:56   
gagach
IZVORNA PORUKA: vila.vilica

ako bude sta znacajno javim ti user posted image user posted image user posted image

imam osjecaj da je Mica ljuta na mene..ne zeli da me vidi user posted image

hahahahhahah zlocko mali....user posted image  sretno na pregledu

Neposredna veza do poruke: 2196
24.2.2011 10:06:10   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: gagach

Mersiha hehe ne boli vala nista...prvo sam si iscjedila jedno kilu voca, pa sam popila kafu pa sad udarila po cokolinu:) samo mi je brate dosadno u kuci kako ovo vrijeme govna i maltretira...
Veceras aBd idem svojoj kucici...jedva cekam...lijepo je kod mame i sve ti je servirano i svi te paze al brate moja kucica moj mir:)
Medi sretno na pregledu...javi se jer cu odmah paniku dici da si se porodila:) i javi jesi li sta odskrinuta ( sto bi vila rekla )hehehhe
Vila gdjeeeeeeee si...jel to mica krenulaJ?
Emica-sa CESTITAM OD SRCA DRAGA! Vjerujem da je tesko sa dvije bebice... reci mi kako se osjecas poslije carskog? Boli li rana? Meni rekose da ce mozda carski biti pa me bas zanima...razlicita su iskustva:) ljubi bebice:)

Ah gagach dobro je nek nista neboli user posted image

Mene kicma raznosi,pa moram danas kod fizioterapeuta u 14huser posted image

A malo me strah jer mi se stomak poceo spustati,ma jel to rano?user posted image user posted image user posted image user posted image

ljubim vas sve,koliko vas ima  POMOZITEuser posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2197
24.2.2011 10:10:27   
taurus

Gagach hajde ti meni sad reci fino ko je ko na fb, ja se nakacih kad sve tvoje preporuke, a ja ne mogu ni na slutiti ko je ko user posted image

Taurus sve hocu da pitam kako na kraju dadoste ime malenoj?

na kraju je ostalo Emina

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2198
24.2.2011 10:14:27   
Anoniman
Lijepo ime taurus, svidja mi se user posted image
Mersiha meni je sa prvom trudnocom cijelo vrijeme stomak bio nisko svi govorili od doktora pa nadalje samo da udjem u sedmi kao i odmah cu se poroditi, primala injekcije i pila tablete da bi zaustavili kontrakcije i sprijecili prijevremeni porod, a ja se porodila devet dana pred termin.

(odgovor članu taurus)
  Neposredna veza do poruke: 2199
24.2.2011 10:29:11   
mersiha 77

Lijepo ime taurus, svidja mi se user posted image
Mersiha meni je sa prvom trudnocom cijelo vrijeme stomak bio nisko svi govorili od doktora pa nadalje samo da udjem u sedmi kao i odmah cu se poroditi, primala injekcije i pila tablete da bi zaustavili kontrakcije i sprijecili prijevremeni porod, a ja se porodila devet dana pred termin.

ma joj Jelena bas mi cudno a i imam pritisak dole.user posted image

a ona luda babica me narucila tek 7 marta.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *