|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
23.2.2011 17:19:55   
gagach
IZVORNA PORUKA: Medi_87

Usput odoh opet prebaciti stvari iz kese u torbuuser posted image user posted image user posted image do sada sam ih mali milion puta prebacilauser posted image user posted image user posted image
jesi sebi ubacila sokice na slamku i casu? znam da je rime rekla da ne zaboravimo casu

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2151
23.2.2011 18:50:13   
Gemelli
user posted image eee cure sta mislite o ovom testu, da li fakat moze biti istina
http://www.gendermaker.com/

sad bi ga narucila iz radoznalosti, ali kod mene blizanci, a mozda nosim i user posted image i user posted image , tako da ne bi imalo efekta
user posted image user posted image pa eto kome nije skupo, i ko je na pocetku, neka se igra, ljubim vas

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2152
23.2.2011 19:04:46   
Anoniman
Gagach hajde ti meni sad reci fino ko je ko na fb, ja se nakacih kad sve tvoje preporuke, a ja ne mogu ni na slutiti ko je ko user posted image

Taurus sve hocu da pitam kako na kraju dadoste ime malenoj?

(odgovor članu Gemelli)
  Neposredna veza do poruke: 2153
23.2.2011 19:06:35   
Medi_87
Gagach jesam ubacila i to od jabuke one Capy manje sto se zavrce poklopacuser posted image user posted image
Jelena meni samo dodas na nick-nauser posted image user posted image user posted image ( Medina) i znaces ko samuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2154
23.2.2011 19:11:57   
Anoniman
Skontah sada user posted image , nije lako biti prirodna plavusa user posted image . Pa sta kukas zeno da nema stomacica ti kao manekenka prava user posted image user posted image

(odgovor članu Medi_87)
  Neposredna veza do poruke: 2155
23.2.2011 19:15:16   
Anoniman
A ova gagach kako kuka da joj non stop nesto fali user posted image , ja kontala sad to tamo neka samo sto se ne raspada user posted image , a ono riba i po user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2156
23.2.2011 19:31:47   
m.i.n.a.
Vjerovatno vec znate ali nemojte sokove od jagode...cisto da napomenem..:))i stagod slatko ponesite jer za dorucak dobijete krisku i puter sa medom ili kasikicu pavlake i jedan listic sira..rucak oko 1 tanjir neke kalje,lonca sta li je vec,teta kaze bosanski lonac pa eto..meni djeluje ko miljacka u maju sto bi reko Rile:))a vecera opet namaz..i naravno caj..ja koja nikad nisam gladna gore sam bila,jos mi u sobi bila romkinja vazda trazila hljeba malo vise pa je ja pustim prva da jede a onda mi nesto muka iza nje..jednom sam je vidjela da presipa iz mog tanjira sebi pa mi bilo zao i ja poslije ustanem da jedem,uhh reko ne mogu ja ovo..i ostavim reko ako hopces ti de slobodno..sreca nije skuzila sto ja to..i sreca meni pa sam ja ponijela sebi..:))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2157
23.2.2011 19:37:04   
Anoniman
Ja sam hrane nosila kao da idem na deset dana user posted image user posted image user posted image user posted image , ja sam bila dan i po gore dok se nisam porodila i posto sam bila u pripremi nisu mi ni donosili da jedem, mm donosio pa ja silazila i krisom jela user posted image , a nesto mi do jela nije ni bilo, a u noci se porodila u jedan, sutradan u pola jedan bila kuci, tako da sam dorucak samo zatekla i to bila pasteta argeta CIJELA user posted image . mada u noci kad sam se porodila samo su mi rekli da nazovem svoje da mi donesu da jedem, ja ih zovem kad mm kaze eto nas nosimo, oni kako sma im javila da je gotovo dosli odmah i sisla babica mustuluk da im trazi i odmah ih vratila po hranu. Ja sam nosila one croisant 7days, plazmu, cokoladu user posted image , tako te hranjive stvari user posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
  Neposredna veza do poruke: 2158
23.2.2011 19:43:25   
sunce27

IZVORNA PORUKA: vila.vilica

Drage moje, sudeci po par cestitki na FB...izgleda da je Naidica rodila...ali nisam 100% sigurna! user posted image

Danas sam dobila na te poruku od naidice sinoc je rodila na carski svoga djecaka, probali su prirodno ali nije islo. Brz oporavak naidici zelim i svakako se nadam da ce nam se javiti.

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 2159
23.2.2011 19:45:00   
m.i.n.a.
Jelena ti si imala stelu cim si dobila cijelu argetu..kod nas je bila pavlaka,kasikica meni,kasikica njoh..vec navadjeno u tanjiru..:))
Sunce..ti vazda puna mustuluka..kako si mi ti,kako slusa bebica...joj,jedva cekam d avidim naslov..nase sunce rodilo svoju djevojcicu:)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2160
23.2.2011 19:45:55   
m.i.n.a.
Naidice,evo cestitam i ovdje i sve najbolje tebi,tm i malenom djecaku..:))user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 2161
23.2.2011 19:46:07   
sunce27
Vece drage moje vrijednice, ja sam citav dan hodala, napokon sam zavrsila bris nosa i u ponedjeljak ce mi biti nalaz gotov, onda sam malo bila kod rodbine pa onda spicila na vjezbice Laro, Medi, gagach, vilo i sarah bas ste nedostajale...

02.03.2011. Emina

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 2162
23.2.2011 19:47:59   
Anoniman
Da sam imala stelu ne bih se dva dana otezala gore user posted image , joj kad pomislim ko ce opet sada...uh...

(odgovor članu m.i.n.a.)
  Neposredna veza do poruke: 2163
23.2.2011 19:52:34   
sunce27

IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Jelena ti si imala stelu cim si dobila cijelu argetu..kod nas je bila pavlaka,kasikica meni,kasikica njoh..vec navadjeno u tanjiru..:))
Sunce..ti vazda puna mustuluka..kako si mi ti,kako slusa bebica...joj,jedva cekam d avidim naslov..nase sunce rodilo svoju djevojcicu:)

Ehe nije lose cim hodam, pa eto dobro sam, moja malena samo udara, izgleda nece ona jos a doduse ima jos 14 dana samo se nadam da necemo vise cekati. Kako ste ti i Arman? Ljubac za vas

02.03.2011. Emina

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 2164
23.2.2011 20:02:46   
Medi_87
user posted image user posted image user posted image Za Naidicu i bebaru
Jelena ne kukamuser posted image user posted image user posted image user posted image sto velis da kukam,

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 2165
23.2.2011 20:18:23   
Rimljankaa
Ako budete mogle jesti hrane ponesite.  Meni je navecer bila sardina i kriska hljeba,ujutru je bila zdenka i casa mlijeka,a za rucak kupus. 
Nemoram ni reci da nista od toga nisam jela.
Ali ja nikako nisam jela tih nekoliko dana. Meni je apetit skroz prestato (a da se mogdo to odrzalo,sad bi vec u liniji bila,a ne...)

Kako rekoh,ja nista nisam mogla da jedem,ni u bolnici,a ni kuci. Ponjela sam slatkisa,i neke keksice,to sam podjelila po bolnici,ja pojela smao jedan Corny.

A sokove sam pila ko kamila... Posebno od jabuke. Zato sam i govorila da treba casa,jer ja sam popila sve na slamku,pa onda one od 1l.

Bog zna koliko sam tecnosti i sokova popila...tog mi nisu mogli nadonositi...

A i sad pijem jako puno,a i u trudnoci sam... Samo sto se sad i apetit vratio :(

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2166
23.2.2011 20:26:16   
Rimljankaa
Meni su svi govorili da se ogladni uasno,pa ja nakupovala svega.. A eto ja nisam mogla nista pojesti. Zlo mi bilo na hranu.

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2167
23.2.2011 20:28:59   
sunce27
Vilo i Medi sta vas dvije cekate, hajde vise ba, sta su se Mica i Bubo ulijenili?

02.03.2011. Emina

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 2168
23.2.2011 20:48:57   
Anoniman
Sunce one izgleda cekaju tebe user posted image

(odgovor članu sunce27)
  Neposredna veza do poruke: 2169
23.2.2011 20:51:58   
RICI
danas ste se posebno raspisale ne mogu sustici sve da procitam, ja danas bas nisam najbolja imam kontrakcije citav dan, brinem jer mi sin nije bio dobro imao temp pa kontam da ne predje i na mene. Limunada je stalno prisutna hahaha.
Naidice cestiktke i brz oporavak!!!

Samo nam je ljubav potrebna.........

Prvorodjeni mamin zivot
14.03.2002. godine
Drugorodjena mamina srecica
06.04.2011. godine

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 2170
23.2.2011 22:13:27   
sarah
IZVORNA PORUKA: Medi_87

Gagach jesam ubacila i to od jabuke one Capy manje sto se zavrce poklopacuser posted image user posted image
Jelena meni samo dodas na nick-nauser posted image user posted image user posted image ( Medina) i znaces ko samuser posted image user posted image

Hahaha, i ja sam kupila danas upravo te sokove, nesto mi bili najprivlacniji a i prakticno pakovanje user posted image

Samo da vas pozdravim drage moje user posted image
Ja sam danas slomljena od posla, citav dan nekakva frka, zato ni na vjezbe nisam mogla otici.
Sunce, kako je bilo? Jeste li konacno ponovili disanje?
Puno pozdrava za sve user posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2171
23.2.2011 22:19:22   
rose
sta je s Larom? ona se javi da ima visok pritisak i od tada ni rijeci...ili ja ne upratih user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 2172
23.2.2011 22:22:56   
rose
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Vjerovatno vec znate ali nemojte sokove od jagode...cisto da napomenem..:))i stagod slatko ponesite jer za dorucak dobijete krisku i puter sa medom ili kasikicu pavlake i jedan listic sira..rucak oko 1 tanjir neke kalje,lonca sta li je vec,teta kaze bosanski lonac pa eto..meni djeluje ko miljacka u maju sto bi reko Rile:))a vecera opet namaz..i naravno caj..ja koja nikad nisam gladna gore sam bila,jos mi u sobi bila romkinja vazda trazila hljeba malo vise pa je ja pustim prva da jede a onda mi nesto muka iza nje..jednom sam je vidjela da presipa iz mog tanjira sebi pa mi bilo zao i ja poslije ustanem da jedem,uhh reko ne mogu ja ovo..i ostavim reko ako hopces ti de slobodno..sreca nije skuzila sto ja to..i sreca meni pa sam ja ponijela sebi..:))

ja sam tek sutradan skontala da imamo i kao neki dorucak....i rucak...ne sjecam se jesam li skontala da imamo veceru...a i bilo mi tesko ici do trpezarije na kraj hodnika...nisam mogla sjediti ma drama...elem od 12-og u 6 navece do 14-og u 11 prije podne...mislim da sam pojela mozda 2 obroka i to od oba par zalogaja (od onoga sto je ostalo jer sam uvijek isla zadnja...pripazim bebe dvjema cimerkama pa onda ja odem dok one paze moju ...a i nisam ni bila gladna user posted image e sad se sjetih...i ova treca ode na dorucak i ostavi bebu na krevetu a on kad je skontao da nema niko pored njega u plac...elem ja ovu svoju u narucje i stanem pored kreveta na kojem je bebac i krenem mu pricati i beba se smiri ...bas mi to nekako bilo slatko user posted image

< Poruku je uredio rose -- 23.2.2011 22:24:09 >

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 2173
23.2.2011 22:26:04   
rose
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

Meni su svi govorili da se ogladni uasno,pa ja nakupovala svega.. A eto ja nisam mogla nista pojesti. Zlo mi bilo na hranu.

i meni isto ovako...vece kad sam dosla u bolnicu mm mi donio rizu i pilece filete koje nam je pravio i koje ne stigosmo zajedno pojesti...i pojedem mozda 2 zalogaja...a imala sam nekih cokoladica energetskih i sokova...a od svega toga samo sokove popih ...bas nisam imala apetita niti sam bila gladna

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 2174
23.2.2011 22:26:54   
rose
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Gagach hajde ti meni sad reci fino ko je ko na fb, ja se nakacih kad sve tvoje preporuke, a ja ne mogu ni na slutiti ko je ko user posted image

Taurus sve hocu da pitam kako na kraju dadoste ime malenoj?

sad cu ja tebe naci, prepoznat ces me po slicici :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *