Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Da li je neko skoro kupovao AS u TK? U TL nema ni jedne!!! A nama sad treba jos jedna sjedalica. Gdje ima veceg izbora?
Izbora veceg u TK nema NIGDJE. Imas u Bingu Brevi i neke nepoznate marke, imas CAM na slatini u onoj maloj radnji, u Dramaru sam vidjela isto neke koje su kostale oko 350 KM, a za ostalo ne znam. Mi smo sve obisli i na kraju MM kad je iso u Zagreb kupio tamo Maxi Cosi.
Mi smo kupili pieere carden AS od 9-25kg i prezadovoljni smo. Presvlaka se moze skidati, moze i sa isofixom i bez da se montira, moze da se okrece prema van da se lakse moze dijete staviti i izvaditi, moze se postaviti i u suprotnom smjeru od voznje, moze i da se okrene prema meni kad sjedim pored nje i ono najbitnije sto je meni bilo moze se spustiti kad dijete spava, i dobije se neki polozaj kao ona AS 0-13. Da i platili smo je 290KM.
da li uopšte u BiH ima kupiti maxi cosi sjedalica i gdje?nije valjda da trebamo ici u susjednu drzavu po njih? :(
10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost! 25.11.2010-Dobili osmijeh sa prvim zubićima :) 10.05.2011-Najljepši rođendanski poklon sine moj su tvoji prvi koraci :)
Koja je adekvatna zamjena za npr. maxi cosi priori xp?
10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost! 25.11.2010-Dobili osmijeh sa prvim zubićima :) 10.05.2011-Najljepši rođendanski poklon sine moj su tvoji prvi koraci :)
Tajno moja, kako mislis adekvatna zamjena? Znas da postoje AS i drugih proizvodjaca, osim maxi cosi (mada smo i mi vjerni ovom proizvodjacu), bitno je samo da odgovara dobi tvoje bebe i da je testirana, odnosno da ima certifikat, na netu provjeris kakva se pokazala na testu i to je to
Evo nekako moj prvi post će biti ovdje :)) Naime, zanima me da li neko zna koliko košta Chico neptun sjedalica 9-36 kg? I zanima me još koliko bi iznosila poštarina za BiH kada bih naručila sjedalicu sa e-bay? Ja nešto ontam da ne bi bila manja od 100 KM, ali ne znam, pretpostavljam. Ako je neko naručivao neka nam javi. :))
Evo nekako moj prvi post će biti ovdje :)) Naime, zanima me da li neko zna koliko košta Chico neptun sjedalica 9-36 kg? I zanima me još koliko bi iznosila poštarina za BiH kada bih naručila sjedalicu sa e-bay? Ja nešto ontam da ne bi bila manja od 100 KM, ali ne znam, pretpostavljam. Ako je neko naručivao neka nam javi. :))
MI smo narucili romerovu AS iz njemacke u austriju, pa su nam dovukli ovamo. inace postarina je jako skupa, a jos se placa i carina i porez. nama su rekli da je shipping za tu autsjedalicu oko 50 eura, ali moze se desiti da platis jos i carinu i porez preko 100km...najbolje ako imas koga vani da narucis na njegovu adresu pa da ti je dovuku ovamo kad neko krene, kao sto smo mi uradili
Baš niko???
Mi smo svoju kupili u Turbo limaču, i prije tri godine je koštala 400 KM. Mislim da sam je neki dan vidjela u TL na Ilidži. Ali s obzirom da sam ja svoju naručila kod njih, možda da ih nazoveš i raspitaš se da li i tebi mogu naručiti. Čeka se oko 10-15 dana.
MI smo narucili romerovu AS iz njemacke u austriju, pa su nam dovukli ovamo. inace postarina je jako skupa, a jos se placa i carina i porez. nama su rekli da je shipping za tu autsjedalicu oko 50 eura, ali moze se desiti da platis jos i carinu i porez preko 100km...najbolje ako imas koga vani da narucis na njegovu adresu pa da ti je dovuku ovamo kad neko krene, kao sto smo mi uradili
koju ste uzeli na kraju?
Anketa
vanjske roletne Admin
Molim da napiset_e svoja iskustva po pitanju vanjskih roletni...planiramo ovih dana uraditi..i konacno skinuti zaluzine koje su odron..nista odvratnije i gluplje nisam imala
i koju firmu ste angazovali za iste:
Saplast
Ettect
neka treca
odgovor (97%)
odgovor (3%)
Broj svih glasova: 107
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!